خب اول مرسی از اینهمه لطف که شرمندم کرد! میگن از دل رود هر آنکه از دیده رود ولی گویا مثال نقضش منم! فک می کردم مدتی نباشم مارو فراموش کنید..گویا نخیر
بی خیال ما نمی شیداینجا پست بذارید و بگید الان که استاد صندلی داغ،حضرت میلاد (ع) دیگه مارو مفتخر نمیکنه و سنترال نمیاد،دوست دارید باز هم صندلی داغ باشه؟؟
من به صورت جدی تصمیم گرفتم که به این انجمن رونق بدم(البته با اجازه رییس و مدیر انجمن و اقا میلاد که جای خالیش حس میشه)
سلام جناب اشکان..از بچه های جدید سی سی هستید؟ اگر هم آی دی رو عوض کردین معرفی کنید..من نبودم یکم جو برام هضم نمیشه اولش..تا بتونم با فضای جدید و پوست انداخته سنترال ارتباط برقرار کنم یکی دو هفته زمان می بره
اولا که بسیار هم عالی یکی از دلایلی که اداره صندلی را گاهی سخت می کرد تعداد کم اجرا کنندگان بود..بارها گله خودم را اعلام کردم ولی دوستان توجه نکردند و ترجیح دادند همچنان تماشاگر بمونند..این قضیه یکم تو ذوق میزد..
اگر بنای به شروع دوباره ای برای صندلی باشه همینجا باید یک تعهد اخلاقی کتبی به من بدن که دیگه کم کاری نکنند

ولی روند صندلی داغی که با میلاد شکل گرفته بود به نظرم تغییر نکنه بهتره! چون من صندلی داغ خیلی جاها رو دیدم که اصلا به جذابیت صندلی داغ سنترال نبوده!
حالا شما صبر کن شاید میلاد یک نکونی به خودش داد!!
سلام علی

روندش عوض شه لطفش از بین میره..صندلی های فروم های دیگه که بیشتر به مهدکودک شبیه بود...از دختره شماره دمپایی..رنگ تاپ و لاک و رژ و اینا هم میخواستن...اصن یه وضی بود...الا ماشالله هم که ادمای عتیغه و افاده ای ریخته بود و نمیشه بشون گفت بالا چشت ابروئه...خلااااااااص..مینداخت رو رگبار فحش...یک سری کار به امور ممنوعه هم کشید در یک سایت خاص که فک کنم میدونی کوجاست :دی

اتفاقا من خوب میدونم که اقا میلاد یه چیز دیگه بودن و نمونه ایشون پیدا نمیشه

اشکان جان مرسی از لطفت اینقدر دیگه چوبکاری نکن چشم میخورما

تا اونجایی که من تو چند تا پی ام خصوص باهاشون قبلا ها صحبت کردم از دست جو انجمن ناراحت بودند و ظاهرا قصد ندارند تو موضوعی شرکت کنند

امیدوارم که نظرشون عوض بشه هر چی باشه همه بچه های آبادان باحال هستند
سلام پرزنت جان..
اگه آی دی قبلیتو بگی تا منم به جا بیارم..بله خب تا حدودی از برخی نامهربانی ها دلگیر شدیم..یک مقدار هم فضای روحیاتی بچه های نسل جدید و دهه هفتادی با من متفاوته..اونا دغدغه های خودشونو دارند منم خودم..حق هم دارند..منم تو سن اونا بودم روحیاتم متفاوت بود..هر چند مچ شدن یکم سخته ولی سعی میکنم بشم...
با توجه به عدم حضور ميلاد عزيز براي مدتي طولاني، فکر ميکنم نياز هست مجري ديگري براي صندلي داغ تعيين بشه، البته خود ايشون هم در صورتي که مايل باشند اولين اولويت رو دارند، اما در صورت عدم اعلام ايشون، افرادي که فکر ميکنند ميتونند اين مسئوليت رو بپذيرند در همين تاپيک اعلام آمادگي کنند، تا پس از بررسي فرد جديدي به عنوان مجري صندلي داغ تعيين شوند
سلام اقا مهدی و مرسی از لطفت...
از اونایی هستی که همیشه میشه به عنوان یک رفیق بهت اعتماد کرد بیشتر از اینکه تو سی سی مدیریتت برام نمود داشته باشه رفاقتت داشت...ما هم فراموش کار نیستیم

راستش همانطور که بالاتر عرض کردم چشم صندلی را همین هفته راه میندازم مشروط به اینکه دیگر دوستان هم در اجرا همکاری کنند..چون مثل سابق نمیتونم در خدمت صندلی باشم ولی مدیریت و دو بار اجرا در هر صندلی را هستم...مابقی اش را اگه دوستان بر عهده می گیرند پس یاعلی
حدود یک ماه پیش به میلاد گفتم که صندلی داغ رو پیگیری کنه ، اما گویا مشغولیاتی داره .
هم مشغولیات و هم ... بی خیال

به نظر من اگه قراره مجری هم عوض بشه بهتره یه تاپیک جدید، با یه عنوان جدید باز و با یه سبک جدید اجرا بشه، چون اون برنامه با اون سبک اجرا فقط مخصوص جناب Mil@d هست!

سلام مهشید خانوم...بنده هم از هرگونه پیشنهادی جهت ایجاد تنوع در اجرا استقبال می کنم..از رفقا میخوام در کامنتهای بعدی ارائه بدن طرح هاشونو...چون تا این تاپیک به یک نتیجه مشخص نرسه صندلی شروع نمیشه..میخوام اگه شروع شد قوی شروع بشه
من متعلق همه هستم ! به من رای بدین ! هر سنترالی روزی یک نوشابه ...

خاورمیانه به هم ریخت و همه جا را بیداری اسلامی فرا گرفت هنوز درگیر نوشابه ای...آب معدنی هم گیرت نیومد حتی
میلاد خان ابادانی خودش اجرا کنن این صندلی رو بهتر هست چون اکثر جوانب و خطوط قرمز سنترال رو بهش اگاه هست و در میان کاربران به نوعی کاریزمایی که دارن در سوالات داغ ایشون اگر فردی هم ناراحت بشن فورا موضع نمی گیرن چون لحن و نیش های میلاد به این صورت هست
سلام علی خوفی..
بحث خط قرمز را گفت..خعلی مهمه خب...
کلا اجرا چه تو محیط مجازی چه واقعی خیلی حساسه...از دستت جایی در بره ابروت میره..زیاد دست کم نگیرید این کارو..من حتی اجرا در سالن هم داشتم برای یک برنامه ای...واقعا کار ذره بینی است..کوچکترین سوتی دهن ادم اسفالته...
پیشنهاد نمی کنم کسی به سمت این شغل و این گرایش بره اصن

در خاتمه بازم از همه ممنون...منتظر پیشنهاداتتون برای شیوه جدید و بهتر شدن اجرا هستم و همچنین دوستانی که میخوان تو صندلی شرکت کنند در کامنتهای بعدی اعلام آمادگی کنند..چون اکثر سرشناس ها را دعوت کردیم قبلا و جدید ها را زیاد اشنایی ندارم..همینجا یک CV هم از خودشون بدن بد نیست

فعلا تا دوباره ها