سلام
به دو دلیل نرم افزارها 32 بیتی روی ویندوز 64 بیتی نصب نمیشن :
1WOW64 یا Windows 32-bit On Windows 64-bit یک لایه ی شبیه سازه که میتونه برنامه های 32 بیت رو روی سیستم عامل 64 بیت نصب کنه.
این سیستم به طور خودکار فعاله و نیاز به کار خاصی نداره و اگر برنامه ی شما نصب نمیشه و یا کار نمیکنه یعنی WOW نتونسته اجراش کنه.
WOW رو معمولا WOW64 میگن تا با World of Warcraft قاطی نشه.
WOW یا همون Windows x86 On Windows x64 یک سری dllها و دستورها یا بهتر بگم یک لایه ی نرم افزاری در ویندوزهای 64 بیت هستش که اجازه میده برنامه های 32 بیت در محیط 64 بیت اجرا بشن.
یعنی اگر WOW نباشه هیچ برنامه ی 32 بیت روی 64 بیت اجرا نمیشه.
این ابزار خیلی سریع عمل میکنه و تاخیری توی روند پردازش ایجاد نمیکنه؛ در ثانی چون برنامه های عبور کرده از WOW به صورت 32 بیت اجرا میشن (یعنی از منابعی بیشتر از 32 بیت استفاده نمیکنند؛ مثلا برنامه ی 32 بیت شما نمیتونه 6 گیگ رم استفاده کنه) و خود WOW بصورت 64 بیت؛ برای همین هیچ کاهش سرعتی نخواهید داشت و این برنامه چون در پس زمینه اجرا میشه شما اون رو نمیبینید.
2فعال بودن UAC
متاسفانه مجموعهاي از ويژگيهاي امنيتي Windows 7 باعث شده كه براي استفاده از نرمافزارهاي مختلف، به خصوص نرمافزارهايي كه به نوعي با دادهها سروكار دارند و اقدام به ذخيرهسازي اطلاعات در سيستم ميكنند، دردسرهايي بوجود بيايد. اين ويژگيهاي امنيتي در قالب سيستمي به نام User Account Control (UAC) پيادهسازي شدهاند. که با خاموش کردن ان دیگر مشکلی با نصب برنامه نخواهید داشت .
[External Link Removed for Guests]از طرف ديگر اجراي نرمافزارهاي 32 بيتي برروي Windows ٦٤ بيتي حتما به صورت قابل ملاحظهاي كندتر خواهد بود. ( در مقایسه با نرم افزارهای 64 بیتی )

من خودم تا به حال فقط یک مشکل با نصب برنامه داشتم که مربوط به مودم adsl هست که هنوزم نتونستم درایوش رو کامل نصب کنم .
به همین دلیل از دو ویندوز xp , seven 64 bit استفاده میکنم

[HIGHLIGHT=#c6d9f0]
کسی از دوستان درایو مودم D-LINK 200 برای Windows 7 را دارد .