سوال در مورد سیستم 64 بیتی

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار

سوال در مورد سیستم 64 بیتی

پست توسط gha3dak »

با سلام خدمت دوستان عزیز من به تازگی لپتابی خریدم که سیستم 64 بیتی داره و با مشکل نصب برنامه مواجه شدم . می خواستم ببینم آیا راهی هست تا برنامه های 32 بیتی را روی 64 بیتی نصب کرد یا نه
باتشکر تصویرتصویرتصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

Re: سوال در مورد سیستم 64 بیتی

پست توسط MISSILE »

سلام

دوست عزیز تا اون جایی که من میدونم 32 و 64 (بیت) طول کلمه (Word) پردازنده هستند یعنی تعداد بیتهایی که ریز پردازنده در یک لحظه می تواند مورد پردازش قرار دهد البته 8 بیت و 16 بیت هم شامل طول کلمه پردازنده ها میشوند که گمان کنم الان دیگه منسوخ شده باشند.بدیهی است هر چقدر طول کلمه بیشتر باشد CPU سریعتر هست.این نکته حائز اهمیت است که از پردازنده های 64 بیتی بیشتر برای کارهای سنگین محاسباتی و پردازش گرافیکی استفاده میشود و معمولا روی این گونه از سیستم ها باید برنامه های مخصوص پردازنده های 64 بیتی را نصب و اجرا کرد.

موفق باشید
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, گرامی.سلام.
خیر.اجرای برنامه های ویندوز 32 بیتی روی 64 بیتی امکان پذیر نیست.البته در تنظیمات ویندوز جایی هست که این امکان رو فعال کنیم.اما من خودم که امتحان کردم جواب نداد.
بهتره یک ویندوز 32 بیتی نصب کنید.اگر ویندوز اورژینال هست اول یک ایمیج از ویندوز بگیرید و بعد از اون اقدام به نصب ویندوز جدید و یا در کنار ویندوز فعلی بنمایید.
سوالی بود در خدمتیم.
:razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

سلام...

شرمنده، بذلیل مشغله های امتحانی! روزی یه بار میام. به همین دلیل دیر جواب میدم.

یه راه مناسب استفاده از ویندوز مجازی 32 بیتی هست دوست گرامی.

:razz: :razz: :razz:  
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اغلب برنامه‌هاي 32 بيتي بدون مشکل با سيستم عامل 64 بيتي سازگار هستند، همچنين اغلب برنامه‌هاي جديد نسخه‌هاي مخصوص 32 و 64 را جداگانه ارائه ميکنند، براي برنامه‌هاي 32 بيتي قديمي هم تنظيمات compatibility وجود داره که از properties فايل مورد نظر قابل دسترسي هست، در صورتي که با هيچ يک از اين راهها امکان اجراي برنامه رو نداشتيد خود مايکروسافت يک پک XP Mode ارائه کرده که روي VirtualPC عمل ميکنه و يک ويندوز مجازي رو اجرا ميکنه، اما من پيشنهاد ميکنم از VMWare استفاده کنيد و روي اون ويندوز 32 بيني مورد نظر رو نصب کنيد

همچنين اگر بفرماييد چه برنامه‌اي رو ميخواهيد اجرا کنيد، احتمال زيادي هست که نسخه‌ي جديدتر و يا نسخه‌ي 64 بيتي اون هم وجود داشته باشه

موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 239 بار
سپاس‌های دریافتی: 214 بار

پست توسط raamin9 »

سلام
من از ویندوز هفت 64 بیتی استفاده میکنم و هیچ مشکلی با نرم افزارهای 32 بیتی ندارم
تمام نرم افزارها رو بدون مشکل روش نصب میکنم
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن :     [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]      
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...     
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

آقا شرمنده.من اجرای برنامه های 64 بیتی روی سیستم های 32 بیتی رو با مشکل دوستمون اشتباه گرفتم.
باز هم ببخشید.موفق باشید :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: Hell
سپاس‌های ارسالی: 1631 بار
سپاس‌های دریافتی: 1526 بار

پست توسط X.Nima »

سلام.تصویر

[quote="raamin9"]سلام

من از ویندوز هفت 64 بیتی استفاده میکنم و هیچ مشکلی با نرم افزارهای 32 بیتی ندارم
تمام نرم افزارها رو بدون مشکل روش نصب میکنم[quote]

تصویرجسارتا، غیر ممکنه.

بهر حال من که خیلی با این قضیه مشکل داشتم. برنامه های مهم رو که نیاز داشتم سازگار نبودن!
  :razz: :razz: :razz:  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوستای خوبم سلام :razz:
الان مجموعه های نرم افزاری،برنامه های هر دو سیستم عامل رو در کنار هم ارائه میدن.دیگه مشکلی نداره.از اونا استفاده کنید :?
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 239 بار
سپاس‌های دریافتی: 214 بار

پست توسط raamin9 »

سلام
به دو دلیل نرم افزارها 32 بیتی روی ویندوز 64 بیتی نصب نمیشن :
1
WOW64 یا Windows 32-bit On Windows 64-bit یک لایه ی شبیه سازه که میتونه برنامه های 32 بیت رو روی سیستم عامل 64 بیت نصب کنه.
این سیستم به طور خودکار فعاله و نیاز به کار خاصی نداره و اگر برنامه ی شما نصب نمیشه و یا کار نمیکنه یعنی WOW نتونسته اجراش کنه.
WOW رو معمولا WOW64 میگن تا با World of Warcraft قاطی نشه.
WOW یا همون Windows x86 On Windows x64 یک سری dllها و دستورها یا بهتر بگم یک لایه ی نرم افزاری در ویندوزهای 64 بیت هستش که اجازه میده برنامه های 32 بیت در محیط 64 بیت اجرا بشن.
یعنی اگر WOW نباشه هیچ برنامه ی 32 بیت روی 64 بیت اجرا نمیشه.
این ابزار خیلی سریع عمل میکنه و تاخیری توی روند پردازش ایجاد نمیکنه؛ در ثانی چون برنامه های عبور کرده از WOW به صورت 32 بیت اجرا میشن (یعنی از منابعی بیشتر از 32 بیت استفاده نمیکنند؛ مثلا برنامه ی 32 بیت شما نمیتونه 6 گیگ رم استفاده کنه) و خود WOW بصورت 64 بیت؛ برای همین هیچ کاهش سرعتی نخواهید داشت و این برنامه چون در پس زمینه اجرا میشه شما اون رو نمیبینید.

2
فعال بودن UAC
متاسفانه مجموعه‌اي از ويژگي‌هاي امنيتي Windows 7 باعث شده كه براي استفاده از نرم‌افزارهاي مختلف، به خصوص نرم‌افزارهايي كه به نوعي با داده‌ها سروكار دارند و اقدام به ذخيره‌سازي اطلاعات در سيستم مي‌كنند، دردسرهايي بوجود بيايد. اين ويژگي‌هاي امنيتي در قالب سيستمي به نام User Account Control (UAC) پياده‌سازي شده‌اند. که با خاموش کردن ان دیگر مشکلی با نصب برنامه نخواهید داشت .

[External Link Removed for Guests]

از طرف ديگر اجراي نرم‌افزارهاي 32 بيتي برروي Windows ٦٤ بيتي حتما به صورت قابل ملاحظه‌اي كندتر خواهد بود. ( در مقایسه با نرم افزارهای 64 بیتی ) :shock:

من خودم تا به حال فقط یک مشکل با نصب برنامه داشتم که مربوط به مودم adsl هست که هنوزم نتونستم درایوش رو کامل نصب کنم .
به همین دلیل از دو ویندوز xp , seven 64 bit استفاده میکنم تصویر

[HIGHLIGHT=#c6d9f0]کسی از دوستان درایو مودم D-LINK 200 برای Windows 7 را دارد .  تصویر
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]به امید روزی که متن تمام اس ام اس ها یک جمله باشد و آن :     [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]      
[COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA] [COLOR=#NaNNaNNaN][FONT=Times New Roman lang=AR-SA]مهدی آمد...     
New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار

پست توسط gha3dak »

سلام
از راهنمایی های خوبتون خیلی خیلی ممنون :razz: :razz: :razz:
چون دو سیستمی که توی خونمون هست 32 بیتیه و برای همین نرم افزار هامون هم 32 بیتی هستند می خواستم ببینم که آیا راهی برای استفاده از همون نرم افزار ها وجود داره یا باید نرم افزارهای 64 بیتی رو بخرم که با راهنمایی های خوب شما شاید همون نصب ویندوز 32 بیتی در کنار 64 بیتی رو انجام بدم . فقط یه سوال (چون من از کامپیوتر زیاد اطلاعات ندارم )در فرمایشات جناب Mahdi1944 گفته بودند از VMWare استفاده کنم . می شه توضیح بدین چی هست و چه جوری باید ازش اسفاده کنم .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

تقریبا اکثر برنامه های جدید 32 بیتی در ویندوزهای 64 بیتی به راحتی اجرا میشن یا ورژن 64 بیتی دارن . کند بودن نرم افزارهای 32 بیتی در حالت 64 بیتی هم در حد چند درصد هست و انگار برنامه روی سیستم عامل 32 بیتی نصب شده
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”