صندلی داغ با حضور "رونین"...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

صندلی داغ با حضور "رونین"...!

پست توسط Mil@d »

سلامی شدید و طولانیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی به اهالی کلبه نارنجیتصویر

بعد از 10 سکوت مجددا صندلی داغ دیگری با حضور یک مهمان نیم آشنا راه اندازی می کنیم!هروقت بین کاری زیاد فاصله میندازم یکم غلق و پیچ مهره هاش از دستم می پره!عجله نکنید تا مجددا با شرایط مچ بشم یا بشیمتصویر
اون موقعها که سنترال بودم زیاد می دیدمش..پستهای مفیدی میزد تو نخ گیاهان و کلا طبیعت و این چیزا بود..اخیرا هم فهمیدم که گرایش تحصیلیش همین بوده! بله سید میثم دانشجوی مقطع دکترای کشاورزی که دقیق ترش را خودش میگه...شخصیت آرومی داره ولی در پی ام به دلمان نشست..این صندلی باعث شد یک دوست جدید هم پیدا کنم...

یک یادآوری هم بکنم واسه اونایی که با سبک نوشتاری و ادبی من آشنا نیستند و جدید اومدن! اصولا خیلی راحت می نویسم..زیاددرگیر نیستم با کلمات..عادت می کنید به این نوشتن منتصویر

1.نام واقعی-نام مستعار-تاریخ تولد-تحصیلات--محل تولد و زندگی-شغل-تاهل-توصیف چهره -رنگ مو-رنگ چشم-قد-وزن-گروه خون ؟
2.اخلاقت؟
3.موارد مورد علاقه ات از نظر فیلم-بازیگر-کارگردان-خواننده-آهنگ- و سایتها و کانالهای ماهواره ای وشخصیتها و نامها و غذا ؟
4.جایگاه اجتماعی؟
5.چه تیپی هستی؟
6.چه خصلت های دختران و پسران جذبت میکنه و چیا دفعت میکنه؟
7.الف)از دعواها و بزن بزن هات بگو؟ ب)فنون رزمی بلدی و توش بکار بردی؟
8.از چیا متنفری؟
9.تلخ ترین و شیرین ترین خاطره عمر؟
10ازدواج از نگاه میثم؟
11.از جو و شرایط خانوادگی ات بگو؟
12.اگر دختر بودی چه مزایای و چه مشکلاتی برات به همراه داشت؟
13.اگر در محل کنونی زندگی ات نباشی کجا را انتخاب میکنی؟چرا؟
14.با چند نفر از طریق نت رفیق شدی؟
15.خودتو گرفتی؟گرفتنت؟چرا؟
16.چه بلاهایی سر حیوانات اوردی؟
17.یک سوال سخت از خودت بپرس!
18.چند تا زبان میدونی؟
19.سرگرمی های اصلی ات؟پاتوقت برای تفریح؟
20.چه موقع پسرها برات اعصاب خرد کن میشن؟
21.ناراحتی روحی داری؟
22. افکار شیطانی عمرت؟
23.از اقدامات خارق العاده ات!
24.چقدر مسلمونی؟
25.چند بار عاشق شدی؟
26.از چی پشیمونی؟از چی حسرت میخوری؟از چی دلت میگیره؟
27 حجاب اجباری؟
28.به بد دیدن عادتمان دادند؟
29.نحوه آشناییت با سنترال؟چی شد که ماندگار و فعال شدی؟
30.خرج ماهیانه ات؟
31.میثم؟
32.روزهای سخت زندگی ات؟
33.به چی میخندی و به چی گریه میکنی؟
34.سفرهات؟
35.بهترین بازی کامیپوتری؟
36.یک جمله تکاندهنده بگو؟
37.کار خاصت در کودکی؟
38.اون جریانه چیه؟
39.پایه دعوا هستی؟
40.ضایع بازی رو چطور جمع می کنی؟
41.ازدواج موقت؟
42.عصر روز تعطیل چه شکلی میشی؟
43.کی غیر قابل تحملی؟
44.یک دوبیتی روانی؟
45.محدودیت؟آزادی؟رفاه؟عشق؟
46.آوانور و امضایت؟
47.روز تولدت؟امسال چیکار کردی توش؟
48.بازداشت یا دادگاهی شدی؟
49.چطوری نر بودن یا ماده بودن جانوران رو از راه دور تشخیص میدی؟
50.منبع آگاه یا منبع نزدیک یا به نقل از یک مقام آگاه؟
51.از حیوان آزاری هات بگو!
52.یک سوالی که انتظارش را داشتی بپرسم ولی نپرسیدم!

====================================

میثم و پدر
میثم و مادر
میثم و برادر
میثم و خواهر
میثم و همسر
میثم و فرزند
میثم و موبایلش
میثم و عکس
میثم و رشته اش!
میثم و مهندس بازی !
میثم و سوژه خنده
میثم و شکار لحظه ها
میثم و تهران
میثم و خوزستان
میثم و موتور سواری
میثم و بیکاری
میثم و خلاف سنگین
میثم و لاف سنگین
میثم و شلمچه
میثم و فیل شکن
میثم و مهریه م جهیزیه
میثم و مایه داری
میثم و بی پولی
میثم و ماشینش
میثم و بالارفتن از دیوار!
میثم و آرایش خانم ها!
میثم و آرایش آقایان
میثم و عدم توانایی درک متقابل نسل دهه 70
میثم و مونس!
میثم و فلافل و ساموسه!
میثم و قلیه ماهی و صبور تنوری!
میثم و مواد مخدر!
میثم و مشروبات الکلی!
میثم و جهاد اقتصادی!
میثم در ساعات زیر
8 صبح
6 عصر
11 و 59 دقیقه و 59 ثانیه شب!

میثم در گینه بیسائو!
میثم و زد و خورد تاپیکی!
میثم و موش!
میثم و مارمولک
میثم و سوسک نر
میثم و سوسک ماده!
=========
چند تا جریان میگم نظر شرعی ات چیه

دختر تپلی خرابتُم..بزار تا قربونت برُم..به کسی به جز مو نخ نده...دارُم میرُم دیگه هلُم نده
تصویر
خواب دیدم بیمارستان بستری شده بودم و داشتم مرخص می شدم..یکهو یکی در سالن انتظار بیمارستان با لباس شخصی به تیپ من گیر داد و ارشاد بازی در آورد که لباست نامناسبه و ومدل موهات از فرهنگ منحط غرب میاد و اینا...در حرکتی آکروباتیک با لگدی کارته ای زدم تو صورتش و دماغ و دهنش را خونین کردم و الفرار
تصویر
شهر لاهیجان از لحاظ تعداد بچه خوشکل به نسبت جمعیت شهری اش در ایران رتبه های تک رقمی داره

از مربی بدنسازی پرسیدم: با کدوم دستگاه بیشتر کار کنم تا دخترها عاشق هیکلم بشن؟ مربی گفت: از دستگاه خودپرداز بیرون سالن استفاده کن

از دوران مدرسه بیشتر از بازی هاش...کتکهایی که از معلم ها می خوردیم یادم مونده...واقعا کودکی دوران شکل گرفتن شخصیت آدم هاست..اگر شخصیت خرد بشه رییس جمهور هم بشی بازم درد کودکی ات آزارت میده

دفعه اول تو کوچه دیدمش گفت: داداشی میای بازی کنیم؟ بعد اینکه بازیمون تموم شد گفت: تو بهترین داداش دنیایی.. وقتی بزرگتر شدم به دانشگاه رفتم چشمم همش اونو میدید و میخواستم از ته قلبم بگم عاشقشم، دوسش دارم؛ اما اون گفت: تو بهترین داداش دنیایی.. وقتی ازدواج کرد من ساقدوشش بودم بازم گفت: تو بهترین داداش دنیایی.. و وقتی مرد من زیر تابوتشو گرفتم مطمئن بودم اگه میتونست حرف بزنه می‌گفت: تو بهترین داداش دنیایی.. چند وقت بعد وقتی دفتر خاطراتشو خوندم دیدم نوشته: عاشقت بودم، دوستت داشتم؛ اما می‌ترسیدم بگم. برا همین میگفتم تو بهترین داداش دنیایی

طرح شناسایی و جمع آوری خانه های مجردی : ----دیلینگ دیلینگ ----کیه؟ ---- منم منم مادرتــون ---–دروغ نگو مادر ما شهرستانه ---- مجردن … بگیرینشون

عصر جمعه بود و ماندن در خانه جایز نبود..رهسپار خرمشهر شدیم و لب کارون جگری به بدن زدیم..در راه بازگشت از بلوار ساحلی اروند می اومدم رسیدم به نقطه ای که 20 و چند سال پیش که بعد از قطعنامه به آبادان بازگشتیم در ذهنم به یادگار مانده بود...خاطره ای تاریک از شهری تاریک بدون برق و آب و گاز و حتی تلفن..شهری زخمی..شهری مملواز خمپاره عمل نکرده و مواد منفجره..شهری که بوی هزاران شهید می داد...شهری که تفریح کودکی چون من آتش زدن باروت های گلوله های کلاشینکف جنگ بود..یاد ایامی که عقرب همبازی ام بود در خانه های مخروبه جنگ..دو دهه گذشت..امشب در همان نقطه ایستادم چقدر فرق کرده بود..بچه بودم اینجا تاریک بود...خلوت بود..هیچ کس نبود...شهر اموات بود..این همه جمعیت و ماشین...کمی دلم آرام گرفت..به امید آبادانی آباد و بهتر از امروز

=====

Mahdi1944
Shahryar
Saman
Mohammad 1985
Captain pilot
oweiys
ASHKAN95
shola
wild-bear
Mil@d

naghme
noora
mahshid-banoo
!raeen

خوب این از راند اول سوالاتم از آق میثم چند روز دیگه برمیگردم و سری دوم سوالات هم می پرسم..در این فاصله اجرای صندلی بر عهده سایر دوستان و تحت مدیریت ضمنی رامین و مهدی...

با اجازه تا دوباره هاتصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور "رونین"...!

پست توسط ASHKAN95 »

به به به،چه عجب یار قدیمی سنترال بالاخره رو بازی کرد.اقا میلاد :) (عاشقتم)

اقا ما دهه هفتادیا چمونه که اینقد ضایعمون میکنی؟اگر من خودکشی کردم تقصیره اقا میلاده

دوست خوبم میثم جان سلام

خوب هستین؟همه چی به وفق مراده؟

خوب دیگه بریم سر اصل مطلب(اشتباه نشه،خواستگاری نیست بخدا)

1-میثم و مدل موهای عجیب و غریب؟
2-نظرت راجع به جوونایی که با پوشیدن لباس ناجور قصد جلب توجه دارن؟
3-میثم و آرایشگاه محله؟
4-قشنگترین گل دنیا؟
5-گل و گیاه مورد علاقه؟
6-تا حالا شده با یه گل درد دل کنی؟
7-کی از زندگی خسته شدی؟اصلا چیزی میتونه سید رو خسته کنه؟
8-اجازه هست سید صدات کنیم؟
9-سید و محبوب ترین کاربر سنترال؟
10-سید و حادثه اخیر که یکی از دوستانمون رو سیاهپوش کرد؟چقد ناراحت شدی و از ته دل احساس همدردی کردی؟ تصویر
11-مذاکره یا مناقشه؟ تصویر
12-میدونم خسته شدی،شرمنده.بقیش برا بعد.فعلا یه time out
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

بازم سلام

از اونجایی که هیشکی نمیاد اینجا پست بزنه مجبور شدم بزنم.نه به اون که همه میگفتید صندلی داغ باشه،نه به این که فعالیت نمیکنید. تصویر

اقا SAMAN که جاش اساسا"خالیه،خود اقا میثم هم که مشخصه سرش شلوغه

اقا میثم مجبورم سری دوم سوالا رو هم بپرسم دیگه.کمربندتو ببند.آماده؟

1-توی زندگی شخصی چجوری بین ارزش های مادی و معنوی تعادل برقرار کردی؟
2-به غیر از گیاه شناسی به جیز دیگه ای علاقه داری؟رشته دانشگاهی؟
3-اگر یه روزی به فرض محال"یه خانمی از شما خواستگاری کنه واکنش میثم چیه؟
4-سنترال؟
5-زندگی سخته؟
6-گشت ارشاد؟
7-بازی مورد علاقه ی دوران کودکی؟
8-هم بازی مورد علاقه ی دوران کودکی؟
9-تا حالا شده موقع ماست مالی کردن یه داستانی،بزنی و خرابترش کنی؟
10-این دوره زمونه؟
11-چرا مردم ما فارسی 1 رو بیشتر از بچشون دوست دارند؟
12-غروب جمعه برای شمام دلگیره؟
13-من الان خبر ندارم از وضعیت تاهل میثم،ولی اگر مجرده،دوست داره چند سال بعد از ازدواج بچه دار بشه؟اگر متاهله،دوست داره همین الان بهش خبر بدن داره بابا میشه؟
14-چرا تو جامعه ی ما دختری اگر یکم پاشو کج بذاره میندازنش ته دره؟(حرف و حدیث و قضیه ی آبرو)

خب دوستان عزیز یه فعالیتی داشته باشید دیگه.ممنون تصویر

ارزوی بهترین ها برای میثم عزیز و همه ی [HIGHLIGHT=#eeece1]  های گرامی تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

Mil@d نوشته شده:سلامي شديد و طولانيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي به اهالي کلبه نارنجي

بعد از 10 سکوت مجددا صندلي داغ ديگري با حضور يک مهمان نيم آشنا راه اندازي مي کنيم!هروقت بين کاري زياد فاصله ميندازم يکم غلق و پيچ مهره هاش از دستم مي پره!عجله نکنيد تا مجددا با شرايط مچ بشم يا بشيم
اون موقعها که سنترال بودم زياد مي ديدمش..پستهاي مفيدي ميزد تو نخ گياهان و کلا طبيعت و اين چيزا بود..اخيرا هم فهميدم که گرايش تحصيليش همين بوده! بله سيد ميثم دانشجوي مقطع دکتراي کشاورزي که دقيق ترش را خودش ميگه...شخصيت آرومي داره ولي در پي ام به دلمان نشست..اين صندلي باعث شد يک دوست جديد هم پيدا کنم...

يک يادآوري هم بکنم واسه اونايي که با سبک نوشتاري و ادبي من آشنا نيستند و جديد اومدن! اصولا خيلي راحت مي نويسم..زياددرگير نيستم با کلمات..عادت مي کنيد به اين نوشتن من

به نام خدا

سلام خدمت تمامي دوستان و دوست عزيزMil@d

1.نام واقعي سيد ميثم -نام مستعار همون رونين خوبه -تاريخ تولد 6/23-تحصيلات دکتراي تخصصي فيزيولوژي گياهان زراعي--محل تولد و زندگي جنوب شهر تهران که داراي زيارتگاه مقدسي نيز هست و محل زندگي که تهرانه و ...-شغل تدريس و محقق -تاهل متاسفانه خير-توصيف چهره درکل خوبه بد نيست قابل تحمله -رنگ مو خرمايي کمرنگ-رنگ چشم کمي به سمت قهوا اي -قد 175-وزن 80 کيلو -گروه خون +b

2.اخلاقت؟ شايد چهره خشني داشته باشم اما قلب و دلي مهربان از خدا نصيبم شده، بايد با من دوست بشي تا متوجه بشي که هرکاري براي دوستانم انجام ميدم

3.موارد مورد علاقه ات از نظر فيلم-بازيگر-کارگردان-خواننده-آهنگ- و سايتها و کانالهاي ماهواره اي وشخصيتها و نامها و غذا ؟

فيلم : ترميناتور- خشم ازدها-مرد دوسيت ساله

بازيگر:آرنولد شوارتزنگر_ بروسلي

کارگردان:جميز کامرون

خواننده: حسام الدين سراج و استاد شجريان- شکيلا-استاد بنان

آهنگ:نجواي آسمان- اله ناز

سايت:کليه سايت هاي مربوط به گل و گياه + سايت حاضر

کانال ماهواره اي: هرکدوم که در مورد گل و گياه هستند من کلی سایت کشاورزی بلدم

شخصيت ها: ناپلئون- جين کين (امپراطورچين)- هيتلر-نادرشاه افشار-کوروش هخامنشي-داريوش

نام ها:تمام نامهاي ايراني زيبا هستند چه پسر و چه دختر

غذاها: قورمه سبزي-قيمه-

4.جايگاه اجتماعي؟ خوبه بد نيست، توانستم براي مردم قابل احترام باشم، خداا را شکر

5.چه تيپي هستي؟ کت و شلوار ميپوشم- چهارشانه و کاملا مشخصه که خطرناکم!! اصلا لباس دیگه ای ندارم به غیر از کت و شلوار تصویر

6.چه خصلت هاي دختران و پسران جذبت ميکنه و چيا دفعت ميکنه؟

سادگي و خاکي بودن چه دختر چه پسر- فقط کم هم حرف بزنند و مفيد- پرحرفي خوشم نمياد

7.الف)از دعواها و بزن بزن هات بگو؟ ب)فنون رزمي بلدي و توش بکار بردي؟

خوب من دعوا نميکنم، نميخوام کلاس بزارم و يا بگم چون ورزشکارم دعوا نميکنم و ازاين جورحرف ها مثل بعضي ها که فقط ظاهرشون ورزشکاره ، دعوا نميکنم چون ميتونم آصيب هاي جدي به طرف مقابل وارد کنم ، قديم يه بار با يکي از دوستام دعوا کردم و به دست ايشون آصيبي وارد کردم که الان هم نميتونه يه سبد پر از ميوه بر داره هرچند الان يکي از بهترين دوستاي منه اما وقتي با هم هستيم متوجه ميشم که درد ميکشه مخصوصا وقتي شيئي رو برميداره هرچند اينقدر معرفت داره که به روي من نمياره اما من حس ميکنم، ازخودم ميپرسم آيا ارزش داشت؟؟؟؟ فنون که تا دلت بخواد بلدم!!

8.از چيا متنفري؟ دروغ- نامهرباني-ريا-نامردي-بدقولي

9.تلخ ترين و شيرين ترين خاطره عمر؟

تلخ ترين: ازدست دادن پدربزرگم که براي من عزيزه و از دست دادن دوست و یار تمرینی خودم که دور از جون شما سرطان داشت تصویر
شيرين ترين: خب زحمت هايي که کشيدم به ثمرنشته چه در علم و چه در ورزش

10ازدواج از نگاه ميثم؟

خوبه که انسان مونس و همدمي داشته باشه اما با آگاهي و در زمان مناسب، ازدواج مثل يک ميوه ميمونه، زود بخوري کاله و تلخ،دير بخوري له و بي مزه، درزمان مناسب باشه بسيار خوشمزه تصویر

11.از جو و شرايط خانوادگي ات بگو؟

من فرزند يک نظامي هستم، آکثر خانواده ما نظامي هستند- من پسر ارشد و نوه ارشد خانواده بوده و داراي رتبه بسيار خاصي هستم- بي احترامي به من ميتونه عواقب بدي رو به همراه داشته باشه براي طرف مقابل- پدربزرگ من هم يکي از نظامي هاي ارشد قديمي بودند- براي ما نظم و انضباط بسيار مهمه- چون درخانواده ما ارث به نوه ها ميرسه (طبق توافقات) 30درصد تقسيم برعهده من هست، مسئوليت بخشي از رفتار و کردار کليه نوه ها با منه- 4 صبح بيدارم- بعد صبحانه و نماز ورزش ميکنم و کتاب ميخونم- کتابخانه بسيار مجهز و بزرگي دارم- گلخانه زيبايي دارم-خب فکر کنم کافي باشه اگه نياز بود يا کسي سوال داشت بيشتر توضيح ميدم

12.اگر دختر بودي چه مزاياي و چه مشکلاتي برات به همراه داشت؟

خوب از پسر بودنم راضي هستم! فکر نکردم !

13.اگر در محل کنوني زندگي ات نباشي کجا را انتخاب ميکني؟چرا؟

همه جاي ايران سراي من هست، فرقي نداره فقط جايي باشه که بشه تحقيق و مطالعه کرد براي من کافيه

14.با چند نفر از طريق نت رفيق شدي؟

من در اين سايت با چند نفري دوست هستم، اهل نت و چت کردن نيستم

15.خودتو گرفتي؟گرفتنت؟چرا؟

به جز اخمو بودن و خشن بودن چهره اهل غرور و خود گرفتن و از اين جور موارد نيستم

16.چه بلاهايي سر حيوانات اوردي؟

اهل آزار و اذيت حيوانات نيستم، اما يه پسرعمو دارم خيلي شيطون و اعصاب خورد کنه، مجبور شدم يه بار بندازمش داخل فر اجاق گاز

17.يک سوال سخت از خودت بپرس! آيا عاقبت به خير ميشم؟؟؟

18.چند تا زبان ميدوني؟
چندتايي هست برای رفع نیاز تصویر

19.سرگرمي هاي اصلي ات؟پاتوقت براي تفريح؟

کتاب خوندن- ورزش- پاتوق من بيشتر خونه خودمونه و دانشگاه- و اينکه شمشيرخودمو تيز و تميز کنم خيلي حال ميکنم تصویر

20.چه موقع پسرها برات اعصاب خرد کن ميشن؟ حرف بيخود و نابه جا بزنن

21.ناراحتي روحي داري؟ فکر نکنم

22. افکار شيطاني عمرت؟

اينکه پسرعموع 3ساله خودمو خفه کنم چون غيرقابل تحمله- وايتکس خورده، چسب خورده، ريکا خورده، فکر کنم شيميست ميشه!!

23.از اقدامات خارق العاده ات!

خب من يه تحقيقي داشتم که براي اولين بار در دنيا انجام شده و هرکسي که راه منو ادامه بده بايد اسم منو به عنوان بنيان گذار در پايان نامه خودش بنويسه پس نام من ماندگاره حتي اگه جسم من پوسيده باشه

24.چقدر مسلموني؟

از نظر من انسان بايد نيکو زندگي کنه و فاتح قلب انسان ها باشه

25.چند بار عاشق شدي؟ تا حالا نشدم! من خصوصیات اخلاقی خاصی دارم تصویر

26.از چي پشيموني؟از چي حسرت ميخوري؟از چي دلت ميگيره؟

همون يه بار که دعوا کردم پشيمونم- حسرت چيزي رو نميخورم- از نامهرباني آدمها به هم دلم ميگيره و تعصبات خشک

27 حجاب اجباري؟

هرچيزي که اجباري باشه مناسب نيست، دل بايد بخواد

28.به بد ديدن عادتمان دادند؟

بستگي به وسعت ديد طرف داره

29.نحوه آشناييت با سنترال؟چي شد که ماندگار و فعال شدي؟

درپي کسب مطلب در مورد درجات نظامي المان بودم و چون محيط خوبي بود ماندگار شدم

30.خرج ماهيانه ات؟ خوبه خداروشکر

31.ميثم؟ مهربان- پشتکار فراوان-منظم-خوش قول- خوش قلب- قدرتمند البته با لطف خدا

32.روزهاي سخت زندگي ات؟ روز سخت وجود نداره اين ما هستيم که ضعيف هستيم و جسم و روح بزرگي نداريم

33.به چي ميخندي و به چي گريه ميکني؟ با شادي دوست خنده ميکنم و با گريه و غم دوستانم گريه ميکنم، براي من دوستام مهم هستند

34.سفرهات؟ خيلي جاها بوده اما وطن يه چيزه ديگست

35.بهترين بازي کاميپوتري؟ خب مدال افتخار

36.يک جمله تکان دهنده بگو؟ يا راهي خواهم ساخت يا راهي پيدا خواه کرد، حاضرم ایستاده بیمرم تا روی زانوهایم زندگی کنم.

37.کار خاصت در کودکي؟ کار خاصي يادم نمياد من هميشه يا کتاب ميخوندم يا ورزش کردم تاجايي که يادمه

38.اون جريانه چيه؟ بد نبود جاي شما خالي

39.پايه دعوا هستي؟

عجب، نه نيستم مگر طرف بخواد يه کتک جانانه بخوره! اگه تعريف و خود ستايي نباشه من تاحالا شکست نخوردم، دستان بسيار و فوق العاده قدرتمندي از خدا نصيبم شده که با ورزش قدرتمند تر هم شده من حتي در کوره اجرپزي و اهنگري سنتي کار کردم و فکر نکنم بدون شمشير شما 20ثانيه و با شمشير 10ثانيه هم بتوني طاقت بياري! البته وقتي يه انسان پيروز و قدرتمند هست که قلب انسان ها رو بدست بياره و اونها رو شاد کنه

40.ضايع بازي رو چطور جمع مي کني؟ خب بسيار ضايع و افتضاح!

41.ازدواج موقت؟ خوب نيست

42.عصر روز تعطيل چه شکلي ميشي؟ من هميشه بيدار و آماده هستم

43.کي غير قابل تحملي؟

وقتي از کسي دروغ بشنوم بهتره که اصلا جلوي چشم من نباشه

44.يک دوبيتي رواني؟

رواني که نميدونم اما به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست، عاشقم برهمه عالم که همه عالم از اوست

45.محدوديت؟آزادي؟رفاه؟عشق؟

همه چيز در زمان تعادل بسيار خوب و نيکو هست

46.آوانور و امضايت؟ خب من مثل يک رونين هستم تقريبي و امضاء که به دليل علاقه به نادرشاه افشار دارم

47.روز تولدت؟امسال چيکار کردي توش؟ خب پارسال يه کيک بزرگ گرفتم و رفتم تو محل قديمي

48.بازداشت يا دادگاهي شدي؟ خير

49.چطوري نر بودن يا ماده بودن جانوران رو از راه دور تشخيص ميدي؟ خب اينجا يکسري موارد فني لازمه که نميشه بگي

50.منبع آگاه يا منبع نزديک يا به نقل از يک مقام آگاه؟

مطلب درست باشه و قابل قبول و در حد معقول ديگه فرقي نميکنه

51.از حيوان آزاري هات بگو! اصلا من دوستار حيوانات هستم و محيط زيست

52.يک سوالي که انتظارش را داشتي بپرسم ولي نپرسيدم!

با توجه به شناختم از شما ميدونستم که همه رو ميپرسي

====================================

ميثم و پدر: دوست و رفیق

ميثم و مادر: عاشق همديگر

ميثم و برادر: ندارم

ميثم و خواهر:ندارم

ميثم و همسر:ندارم و اميدوارم که اگه داشتم فقط دوستم داشته باشه

ميثم و فرزند: سالم باشه

ميثم و موبايلش: بيچاره وقتي که ناراحت هستم و زنگ میخوره پرتش ميکنم

ميثم و عکس: خب من عاشق عکس گرفتن از گل و گياه هستم

ميثم و رشته اش! عاليه خيلي دوستش دارم

ميثم و مهندس بازي ! تا دلت بخواد مهندس بازي کردم

ميثم و سوژه خنده : با اسب افتادم داخل يه گودال نميتونستم بلند بشم اسب هم همينطور

ميثم و شکار لحظه ها: خب هميشه از گرده افشاني و گل دهي گياهان عکس ميگيرم نصيب هر کسي نميشه

ميثم و تهران: عالي هيچ جا تهران نميشه

ميثم و خوزستان : خوبه چندباري رفتم

ميثم و موتور سواري: براي ما موتور سواري ممنوع هست کل خانواده

ميثم و بيکاري: بيکاري پايان عمر منه

ميثم و خلاف سنگين : ندارم، همون تنبيح پسر عموم جون چند هفته اي حرف نميزد!

ميثم و لاف سنگين: اهل دروغ و لاف زدن نيستم هر ادم کم حرفي ايجوريه حرف که نزني مجبور به دروغ گفتن و غيره هم نيستي

ميثم و شلمچه : تعريف اين مکان رو فقط از عموي خودم شنيدم نرفتم

ميثم و فيل شکن: اصلا بي حساب و کتابه در اينجا

ميثم و مهريه م جهيزيه : خب من دوست دارم همسر اينده من فقط دوستم داشته باشه خودم همه چي دارم

ميثم و مايه داري: شکر خدا

ميثم و بي پولي: بازم خدا رو شکر ميکنم اما بي پولي خيلي بده

ميثم و ماشينش: يه پاترول سبز که پدر بزرگم برام خريده بود کادو داده بود هنوز دارمش و ماشين خودم که خريدم يه پرشياي سياه رنگ، خب من تند نميرم اما ترمز هم نميکنم!

ميثم و بالارفتن از ديوار! از درخت بالا رفتم ديوار مختص پسر عموي منه!

ميثم و آرايش خانم ها! درحد مناسب خوبه و لازم

ميثم و آرايش آقايان! درحد مناسب خوبه و لازم

ميثم و عدم توانايي درک متقابل نسل دهه 70: خب الان همه چيز برعکس شده و نامنظم

ميثم و مونس! خب همه پدر و مادرامون عزيز هستند اما من به کتاب هام، گلخانه شخصي خودم و شمشيرم بسيار علاقه دارم

ميثم و فلافل و ساموسه! ساندويچ نميخورم

ميثم و قليه ماهي و صبور تنوري! نخوردم

ميثم و مواد مخدر! بسيار خانمان سوزه- مخالف هستم

ميثم و مشروبات الکلي! بدتر از مواد مخدره

ميثم و جهاد اقتصادي! فعلا که ما خيلي عقب هستيم

ميثم در ساعات زير

8 صبح مشغول تدريس، ورزش يا مطالعه
6 عصر مشغول تدريس، ورزش يا مطالعه
11 و 59 دقيقه و 59 ثانيه شب! مشغول مطالعه

ميثم در گينه بيسائو! نرفتم

ميثم و زد و خورد تاپيکي! خب من از جدال پرهيز ميکنم چون در سايت فايده اي هم نداره

ميثم و موش! قاتل موش هاي موزي آسيب رسان گندم

ميثم و مارمولک : خب حيوان جالبه

ميثم و سوسک نر
ميثم و سوسک ماده!

باور کنيد که همين سوسک کوچک(البته سوسک موجوداتي داراي لايه کتيني هستند) ميتونه مظهر شناخت و قدرت خداوندي باشه چون در صورت قطع سر ميتونه تا 8روز زنده بمونه و از هرچيزي اکسيژن بگيره غير از روغن
=========
چند تا جريان ميگم نظر شرعي ات چيه

دختر تپلي خرابتُم..بزار تا قربونت برُم..به کسي به جز مو نخ نده...دارُم ميرُم ديگه هلُم نده

تصویر
خب من زياد طرف خانوم ها نميرم مخصوصا تپل هاشون تصویر

خواب ديدم بيمارستان بستري شده بودم و داشتم مرخص مي شدم..يکهو يکي در سالن انتظار بيمارستان با لباس شخصي به تيپ من گير داد و ارشاد بازي در آورد که لباست نامناسبه و ومدل موهات از فرهنگ منحط غرب مياد و اينا...در حرکتي آکروباتيک با لگدي کارته اي زدم تو صورتش و دماغ و دهنش را خونين کردم و الفرار

فرار نه اگه مجبور به کاري بشم مسئوليت اونو به عهده ميگيرم هرچند کار بدي باشه تصویر

تصویر

شهر لاهيجان از لحاظ تعداد بچه خوشکل به نسبت جمعيت شهري اش در ايران رتبه هاي تک رقمي داره

تا حالا فکر ميکردم شيرازي ها خوشگل هستند تصویر

از مربي بدنسازي پرسيدم: با کدوم دستگاه بيشتر کار کنم تا دخترها عاشق هيکلم بشن؟ مربي گفت: از دستگاه خودپرداز بيرون سالن استفاده کن

براي دلت کار کن، براي خودت نه مردم، رفتار درست و مناسب خودش آدمها رو جذب ميکنه تصویر

از دوران مدرسه بيشتر از بازي هاش...کتکهايي که از معلم ها مي خورديم يادم مونده...واقعا کودکي دوران شکل گرفتن شخصيت آدم هاست..اگر شخصيت خرد بشه رييس جمهور هم بشي بازم درد کودکي ات آزارت ميده

خب تا حدودي قبول دارم اگه شخصيت کسي رو زير سوال ببري کمي سخت براي طرف فراموش ميشه تصویر

دفعه اول تو کوچه ديدمش گفت: داداشي مياي بازي کنيم؟ بعد اينکه بازيمون تموم شد گفت: تو بهترين داداش دنيايي.. وقتي بزرگتر شدم به دانشگاه رفتم چشمم همش اونو ميديد و ميخواستم از ته قلبم بگم عاشقشم، دوسش دارم؛ اما اون گفت: تو بهترين داداش دنيايي.. وقتي ازدواج کرد من ساقدوشش بودم بازم گفت: تو بهترين داداش دنيايي.. و وقتي مرد من زير تابوتشو گرفتم مطمئن بودم اگه ميتونست حرف بزنه مي‌گفت: تو بهترين داداش دنيايي.. چند وقت بعد وقتي دفتر خاطراتشو خوندم ديدم نوشته: عاشقت بودم، دوستت داشتم؛ اما مي‌ترسيدم بگم. برا همين ميگفتم تو بهترين داداش دنيايي

آدم بايد حرف دلشو بزنه چون هميشه فرصت نداريم تصویر

طرح شناسايي و جمع آوري خانه هاي مجردي : ----ديلينگ ديلينگ ----کيه؟ ---- منم منم مادرتــون ---–دروغ نگو مادر ما شهرستانه ---- مجردن … بگيرينشون

خب وقتي مکان مناسب نباشه براي هرکاري ميشه هرج و مرج و کاراي خلاف در خانه و غيره تصویر

عصر جمعه بود و ماندن در خانه جايز نبود..رهسپار خرمشهر شديم و لب کارون جگري به بدن زديم..در راه بازگشت از بلوار ساحلي اروند مي اومدم رسيدم به نقطه اي که 20 و چند سال پيش که بعد از قطعنامه به آبادان بازگشتيم در ذهنم به يادگار مانده بود...خاطره اي تاريک از شهري تاريک بدون برق و آب و گاز و حتي تلفن..شهري زخمي..شهري مملواز خمپاره عمل نکرده و مواد منفجره..شهري که بوي هزاران شهيد مي داد...شهري که تفريح کودکي چون من آتش زدن باروت هاي گلوله هاي کلاشينکف جنگ بود..ياد ايامي که عقرب همبازي ام بود در خانه هاي مخروبه جنگ..دو دهه گذشت..امشب در همان نقطه ايستادم چقدر فرق کرده بود..بچه بودم اينجا تاريک بود...خلوت بود..هيچ کس نبود...شهر اموات بود..اين همه جمعيت و ماشين...کمي دلم آرام گرفت..به اميد آباداني آباد و بهتر از امروز

خب در اين مکان انسان هاي بزرگي آرميده اند که خيلي هاشون فراموش شدند، اينجا مکاني است که انسان هاي با ارداه روزي قدم برميداشتند تا از وطن خودشون دفاع کنند، يادشون گرامي باد براي هميشه تصویر
=====

Mahdi1944

خب انسان خوبيه، مدير خوبيه، به حرف ها و نظرات منم گوش ميده و شکايت هام!! تصویر

Shahryar

برخورد نداشتم متاسفم تصویر

Saman

برخورد نداشتم اما ممنون هستم که از انجمن علوم کشاورزي ديدن ميکنند تصویر

Mohammad 1985

زبان به کنايه داره اما فکر نکنم بچه بدي باشه تصویر

Captain pilot

دوست صميمي ، قابل احترام و عزيز براي ما، خب اول تمايل نداشتم در صندلي داغ شرکت کنم اما نتونستم روي اين دوست عزيزمو زمين بندازم تصویر

oweiys

برخورد نداشتم بچه خوب و ساکتي به نظر مياد يادمه اوايل گفتم شما چه جور آدمي هستي و ايشون فقط گفت من اويس هستم! اما ممنون هستم که از انجمن علوم کشاورزي ديدن ميکنند تصویر

ASHKAN95

shola

wild-bear
دوست با احساس و با ادب ما تصویر

Mil@d

خيلي سمج، اما بچه خوبيه و خاکي تصویر

naghme

برخورد نداشتم ولي به نظر باادب مياد و متين اما ممنون هستم که از انجمن علوم کشاورزي ديدن ميکنند تصویر

noora

برخورد نداشتم ولي به نظر باادب مياد و متين ، ممنون هستم که از انجمن علوم کشاورزي ديدن ميکنند تصویر

mahshid-banoo

يه چند تا کتاب به من معرفي کردند که خوب بود، کاربر باشخصيتي هستند، با ادب و صبور تصویر

البته خانوم ها از من ناراحت نشن چون من زياد سمت خانوم ها نميرم زيا هم صحبت نميکنم تقصير اين اقا ميلاد هست اگه اين سه کاربر از انجمن کشاورزي ديدن نکنند تصویر

!raeen

برخورد نداشتم متاسفم تصویر

البته من دوستان خوب دیگری هم دارم در این سایت که از لطف همشون سپاسگذار هستم چون ممکنه اسم کسی از قلم بیوفته اسم کسی رو ذکر نمیکنم تصویر تصویر

خوب اين از راند اول سوالاتم از آق ميثم چند روز ديگه برميگردم و سري دوم سوالات هم مي پرسم..در اين فاصله اجراي صندلي بر عهده ساير دوستان و تحت مديريت ضمني رامين و مهدي...

با اجازه تا دوباره ها
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط رونین »

ASHKAN95 نوشته شده:به به به،چه عجب یار قدیمی سنترال بالاخره رو بازی کرد.اقا میلاد :) (عاشقتم)

اقا ما دهه هفتادیا چمونه که اینقد ضایعمون میکنی؟اگر من خودکشی کردم تقصیره اقا میلاده

دوست خوبم میثم جان سلام

سلام خدمت شما دوست گرامی تصویر تصویر

خوب هستین؟همه چی به وفق مراده؟

به خوبیه شما، خدا رو شکر تصویر

خوب دیگه بریم سر اصل مطلب(اشتباه نشه،خواستگاری نیست بخدا)

اختیار دارید تصویر

1-میثم و مدل موهای عجیب و غریب؟

میدونی به نظر من همه چیز در حد معقول و منطقی خوبه زیاده روی مناسب نیست تصویر

2-نظرت راجع به جوونایی که با پوشیدن لباس ناجور قصد جلب توجه دارن؟

مشکل در خانواده این افراده، بنده های خدا تقصیر ندارن تصویر

3-میثم و آرایشگاه محله؟

خوبه خدارو شکر اما گاهی معلوم نیست حواسش کجاست تصویر

4-قشنگترین گل دنیا؟

گل لاله تصویر

5-گل و گیاه مورد علاقه؟

گل لاله- شاه بلوط هندی تصویر

6-تا حالا شده با یه گل درد دل کنی؟

بله من با شمشیرم هم درد دل میکنم چون هرجای خونه که میرم با خودم میبرم همراه منه!! گل و گیاه که جای خود داره! تصویر

7-کی از زندگی خسته شدی؟اصلا چیزی میتونه سید رو خسته کنه؟

من از نامهربانی آدمها خسته میشم و تعصباتشون، وگرنه دنیا زیباست با تمام سختی هاش تصویر

8-اجازه هست سید صدات کنیم؟

اختیار دارید خواهش میکنم تصویر

9-سید و محبوب ترین کاربر سنترال؟

خب این سوال شما کمی سخته، من دوستان خوبی دارم، اجازه بده اسم نگم تصویر

10-سید و حادثه اخیر که یکی از دوستانمون رو سیاهپوش کرد؟چقد ناراحت شدی و از ته دل احساس همدردی کردی؟ تصویر

خب از دست دادن همدم و مونس بسیار سخته و فراموش نشدنی، امیدوارم و ارزو دارم صبر و استقامت یار دوستمان باشد، ایشون کاربر بسیار مهربان و با ادبی هستند تصویر
11-مذاکره یا مناقشه؟ تصویر

مذاکره خوبه اما بی طرف بودن رعایت بشه تصویر

12-میدونم خسته شدی،شرمنده.بقیش برا بعد.فعلا یه time out

آخ قربون مرامت مخصوصا خط قطع شد و کامپیوترم خاموش و مجبور شدم موادر بالا مربوط به دوستمون میلاد رو 2 بار تایپ کنم تصویر تصویر

ممنون از شما دوست گرامی تصویر

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط رونین »

ASHKAN95 نوشته شده:بازم سلام

سلام تصویر تصویر

از اونجایی که هیشکی نمیاد اینجا پست بزنه مجبور شدم بزنم.نه به اون که همه میگفتید صندلی داغ باشه،نه به این که فعالیت نمیکنید. تصویر

ممنون از لطف و مرام شما تصویر تصویر

اقا SAMAN که جاش اساسا"خالیه،خود اقا میثم هم که مشخصه سرش شلوغه

اخه دارم یه چند تا پوستر برای کنگره اماده میکنم شرمنده تصویر تصویر

اقا میثم مجبورم سری دوم سوالا رو هم بپرسم دیگه.کمربندتو ببند.آماده؟

بفرما تصویر تصویر

1-توی زندگی شخصی چجوری بین ارزش های مادی و معنوی تعادل برقرار کردی؟

خب من اول خوب فکر میکنم تمامی موارد و جوانب رو درنظر میگیرم از تجربیات افراد و نظراتشون بهره میگیرم و در نهایت یه راه کار مناسب پیدا میکنم تصویر

2-به غیر از گیاه شناسی به جیز دیگه ای علاقه داری؟رشته دانشگاهی؟

خب از شیمی خوشم میاد اما عاشق گل و گیاه هستم تصویر

3-اگر یه روزی به فرض محال"یه خانمی از شما خواستگاری کنه واکنش میثم چیه؟

فکر نکنم همچین چیزی بشه چون یه بار استاد ما به یه خانمی گفته بود برای یه طرح از من سوال منه و اون خانوم به استاد گفته بود میترسه به چهره جدی من نگاه کنه چه برسه سوال کنه ما از این شانس ها نداریم اما خواسگاری به نظر من از طرف مرد باید باشه تصویر

4-سنترال؟

مکان خوبیه اما گاهی دوستان خشن برخورد میکنن تصویر

5-زندگی سخته؟

دلی را شاد کردن و لبی را خنداندن سخته تصویر

6-گشت ارشاد؟

قانون بد بهتر از بی قانونیه تصویر

7-بازی مورد علاقه ی دوران کودکی؟

خب من بچه خوبی بودم و فقط کتاب میخوندم و ورزش میکردم دوچرخه سواری خیلی دوست داشتم تصویر

8-هم بازی مورد علاقه ی دوران کودکی؟

هم بازی من و همیارمن، حریف تمرینی من، در کنار من نیست و در خاک ارمیده تصویر

9-تا حالا شده موقع ماست مالی کردن یه داستانی،بزنی و خرابترش کنی؟

بله شده مخصوصا وقتی کسی دیگه خراکاری میکنه چون من دروغ بلد نیستم بگم و ... تصویر

10-این دوره زمونه؟

بد شد، مهربانی و صفا دیگه نیست اعتقادات ضعیف شده همه به فکر پول هستند البته حق دارند تصویر

11-چرا مردم ما فارسی 1 رو بیشتر از بچشون دوست دارند؟

خب بعد فهمیدند چه لذتی داشته تصویر

12-غروب جمعه برای شمام دلگیره؟

من جمعه ها کتاب میخونم و ورزش میکنم تا 12شب متوجه غم غروب نمیشم اما به نظر من غروب لذتی خاص داره تصویر

13-من الان خبر ندارم از وضعیت تاهل میثم،ولی اگر مجرده،دوست داره چند سال بعد از ازدواج بچه دار بشه؟اگر متاهله،دوست داره همین الان بهش خبر بدن داره بابا میشه؟

متاهل نیستم، من خصوصیاتی خاص دارم، و فعلا که ازدواج نکردم اما 2سال بعد خوبه برای بچه دار شدن بعد ازدواج تصویر

14-چرا تو جامعه ی ما دختری اگر یکم پاشو کج بذاره میندازنش ته دره؟(حرف و حدیث و قضیه ی آبرو)

از بس که خشک مذهب و تعصبی هستند، حرف زدن خیلی از مشکلات رو حل میکنه، من یه بار داشتم تعریف میکردم که چقدر با پدر و مادرم راحت هستم یکی از خانومها گریه افتاد ازش پرسیدم چی شد من چیز بدی گفتم و ایشون گفت پدرش به جز سلام و خداحافظی با ایشون حرفی نمیزنه چه برسه به درد دل، خب میبینی که اوضاع چی میشه!

من با کلیه نوه های خانواده راحت هستم و همشون در کلیه مسائل با من مشورت میکنند حتی در مورد پوشش و.... تصویر

خب دوستان عزیز یه فعالیتی داشته باشید دیگه.ممنون تصویر

ارزوی بهترین ها برای میثم عزیز و همه ی [HIGHLIGHT=#eeece1]  های گرامی تصویر

ممنون دوست عزیز من تصویر

زیبنده
.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

آقا ميثم گل سلام :razz: :razz:

نميدونم ما تازه كارا كه مجري نيستيم ميتونيم سوال كنيم يا نه؟به هر حال پست ميدم اگه نميشه حذفش كنيد.

نظرتون رو راجع ب چند تا چيز ميخوام بدونم.نميخوام خستتون كنم.

ميثم و بسكت

ميثم و واليبال

ميثم و گل شمعداني(كه تخصصشه :grin: )

ميثم و همسرآينده

ميثم و تعصب

ميثم و بستني

ميثم و مسافرت با هواپيما

ميثم و سياوش قميشي

ميثم و شادمهر

ميثم و استعداداش

ميثم و 1944 mahdi

ميثم و تايفون(typhoon)

ميثم و سيد بودنش

ميثم و حج

ميثم و مشهد

ميثم و درجه اش در سنترال

ميثم و ميثم

ميثم و phsepehr فوضول

با تشكر از اين كه روي ما كوچيكارو زمين نميندازي :razz: :razz:

فعلا همينجا بسه تا بعدا حملات هوايي با JDAM رو شروع كنيم. :grin:

با آرزوي بهترين ها.

موفق باشي.تصویرتصویر
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

به به به ياالله هم مرام

سبحكم الله بالخير والعافيه حاج اقا

شناختي دادا؟؟؟ نشوني بدم؟؟؟

خب خيلي مسروريم از ديدن نام شما در فهرست داغ نشينان

جا داره يه خسته نباشيد هم به اين درياسالار اقا ميلاد بگيم كه بالاخره اين انجمن هم يه تكاني دادند

بريم سراغ پرسش و پاسخ شب اول ق

1: سيد جون مارك كت وشلوارت چيه؟

2: اصولا و وصولا هر چند وقت يه بار ميري كوه؟

3: نظرت درباره نكر و منكر چيه ؟

4:تا به حال چند تا درخت كاشتي؟

5: كلا چه درختايي كاشتي؟

6: نظرت در مورد اقدامات وزير جهاد و كشاورزي؟

7: تا به حال شده براي رسيدن به حقت مجبور به اعمال زور بشي؟

8: چرا وقتي يكي خميازه ميكشه اطرفيانش هم خميازه ميكشن؟ تا به حال متوجه چنين موضوعي شده بودي؟

9: اگه ايراني نبودي دوست داشتي كجايي بودي؟

10: وقتي پليس هارو ميبيني چه حسي بهت دست ميده؟ كلا از پليس ها خوشت مياد يا نه؟

11: چرا آب سربالا نميره؟

12: و در اخر منو دوست ميداري؟تصویرتصویر
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط رونین »

phsepehr نوشته شده:آقا ميثم گل سلام :razz: :razz:

نميدونم ما تازه كارا كه مجري نيستيم ميتونيم سوال كنيم يا نه؟به هر حال پست ميدم اگه نميشه حذفش كنيد.

نظرتون رو راجع ب چند تا چيز ميخوام بدونم.نميخوام خستتون كنم.

سلام خدمت شما
تصویر

ميثم و بسكت

راستش زیاد علاقه ندارم اما ورزش نفس گیری هست تصویر

ميثم و واليبال

خب اینم ورزش خوبیه اما از تمامی عضوهای بدن استفاده نمیشه هیچی مثل رزمی نیست تصویر

ميثم و گل شمعداني(كه تخصصشه :grin: )

خب میدونی که شمعدانی چند گونه هستند، شمعدانی حرامزاده، شمعدانی پیچ، شمعدانی دهان اژدر ، از نوع آخری خیلی خوشم میاد تصویر

ميثم و همسرآينده

متین،باادب، بااحساس، صبور باشه اما کم پیدامیشه تصویر

ميثم و تعصب

من تعصبی نیستم چون باعث رنجش میشه تعصب باید در موارد خاص باشه مثلا تعصب داشته باش که وقت و زندگی شما ازبین نره یا حروم نشه
تصویر

ميثم و بستني

وای خیلی خوشم میاد مخصوصا سنتی تصویر

ميثم و مسافرت با هواپيما

خب ما خیلی با هواپیما مسافرت کردیم اما دفعه اخری که با پدرم بودم و سوارc130 شدیم و هواپیما تکان های شدیدی داشت تصمیم گرفتم دیگه مسافرت نکنم، بیشتر وقتی سوار شونوک شدم لذت بردم تصویر

ميثم و سياوش قميشي

خب راستش من بیشتر سنتی گوش میدم اما ایشون آهنگ ساز خوبیه تصویر

ميثم و شادمهر

خیلی بد شد که سخت گیری ها باعث شد ایشون از کشور بره، هرچیزی به نظر من در دنیا لازمه حتی موسیقی تصویر

ميثم و استعداداش

خوبه اما من پشتکار فراوان دارم و سخت کوش هستم اگه 10درصد هم استعداد داشته باشی ولی 100 سخت کوش به هدف میرسی تصویر

ميثم و 1944 mahdi

خب من بیشتر با ایشون در مورد مسائل سایت و انجمن کشاورزی صحبت میکنم و رابطه خوبی داریم اما آشنایی کاملی با هم نداریم
تصویر

ميثم و تايفون(typhoon)

اگه منظور شما توفان یا گردباد سخته که یه بار فکر کردم اگه این گردباد های آمریکای شمالی بیاد تو کشور ما هیچی نمی مونه
تصویر

ميثم و سيد بودنش

خوبه اما همه انتظار دارند از ما، عصبانی نشو،خوش خلق باش و.... گل بی عیب خداست تصویر

ميثم و حج

کعبه دل را زیارت کن حاجی، راهش نزدیک تراست تصویر

ميثم و مشهد

صفای عجیبی داره تصویر

ميثم و درجه اش در سنترال

برای من مهم این است که شما از انجمن کشاورزی دیدن فرمایید
تصویر

ميثم و ميثم

میثم خیلی مهربونه نگاه به حرف های تند و جدی بودنش نکنید تصویر

ميثم و phsepehr فوضول

آخ گفتی! دلم میخواد زبونشونو از دهنشون بیارم بیرون مخصوصا اونهایی که بین دونفر رو خراب میکنن تصویر

با تشكر از اين كه روي ما كوچيكارو زمين نميندازي :razz: :razz:

اختیار دارید، بزرگی در بامرامی و ادب شماست تصویر

فعلا همينجا بسه تا بعدا حملات هوايي با JDAM رو شروع كنيم. :grin:

با آرزوي بهترين ها.

موفق باشي.تصویرتصویر

همینطور شما دوست گرامی تصویر

زیبنده
.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

رونين عزيز سلام.
نقل قول
((ميثم و تايفون(typhoon)
اگه منظور شما توفان یا گردباد سخته که یه بار فکر کردم اگه این گردباد های آمریکای شمالی بیاد تو کشور ما هیچی نمی مونه
تصویر ))
منظور بنده كاربر محترم جناب تايفون هست كه كلا بخش جنگ افزار و هوافضا رو گرم كرده.تصویر
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط رونین »

HORLIKAN نوشته شده:به به به ياالله هم مرام

سبحكم الله بالخير والعافيه حاج اقا

شناختي دادا؟؟؟ نشوني بدم؟؟؟

شما رو هیچ وقتی فراموش نمیکنم تصویر

خب خيلي مسروريم از ديدن نام شما در فهرست داغ نشينان

ممنون تصویر

جا داره يه خسته نباشيد هم به اين درياسالار اقا ميلاد بگيم كه بالاخره اين انجمن هم يه تكاني دادند

بريم سراغ پرسش و پاسخ شب اول ق

سلام خدمت شما دوست گرامی تصویر

1: سيد جون مارك كت وشلوارت چيه؟

خب اگه بگم که تبلیغ میشه اما هم مارک داخلی و هم مارک خارجی تصویر

2: اصولا و وصولا هر چند وقت يه بار ميري كوه؟

کوه میرفتم خیلی، اما اگه یادتون باشه چند سال پیش تو تهران چند نفر از کوه پرت شدن پایین، برف اومده بود البته من درآخرین لحظه دویدم سمت یکی از اونها که داشت لیز میخورد اما به ایشون نرسیدم چهره این شخص یادم نمیره چون... بماند دیگه نرفتم، تو خونه ورزش میکنم، به اندازه کافی جاداره!!!
تصویر

3: نظرت درباره نكر و منكر چيه ؟

وقتی درست زندگی کرده باشی صدنفر از شما سوال کنند چه اشکالی داره
تصویر

4:تا به حال چند تا درخت كاشتي؟

کلی درخت بوده حساب ندارم جان شما تصویر

5: كلا چه درختايي كاشتي؟

سرو خمره ای،نقره ای،شیرازی،نوئل،افرای ساده، ابلق، کاج تهران،اقاقیای ساده و ابریشمی و.... تصویر

6: نظرت در مورد اقدامات وزير جهاد و كشاورزي؟

خب ایشون هنوز باید کمی درس بخونه تصویر

7: تا به حال شده براي رسيدن به حقت مجبور به اعمال زور بشي؟

گرفتن حق ساده نیست مخصوصا وقتی یکی بخوره تصویر

8: چرا وقتي يكي خميازه ميكشه اطرفيانش هم خميازه ميكشن؟ تا به حال متوجه چنين موضوعي شده بودي؟

این یه حسه، که از طریق اعصاب حساس شده و وقتی چشم میبینه این اتفاق میوفته شما چشماتو ببندی حسی نداری تصویر

9: اگه ايراني نبودي دوست داشتي كجايي بودي؟

مهم اینکه مفید باشم تصویر

10: وقتي پليس هارو ميبيني چه حسي بهت دست ميده؟ كلا از پليس ها خوشت مياد يا نه؟

برای اونها احترام قائل هستم تصویر

11: چرا آب سربالا نميره؟

چون قدرتشو نداره اگه داشت میرفت تصویر

12: و در اخر منو دوست ميداري؟تصویرتصویر

خب آره چراکه نه ، شما اولین نفری بودی که باهم صحبت کردیم و پیام میدادیم تصویر

زیبنده
.
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

رونین نوشته شده:
HORLIKAN نوشته شده:12: و در اخر منو دوست ميداري؟تصویرتصویر