مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

رضا تاکتیک نوشته شده:برادر جان خیلی فرق دارن مگه می شه یکی هم تو کوه و صحرا عملیات انجام بده هم تو دریا و هم عملیات ضد گروگان کماندو برای جنگ های شهری تربیت شده نه بیشتر اصلا ما هم از لحاظ معنی با هم اشتباه می گیریمشون من خودم دیدم روی لباس یکی به ایرانی نوشته بود تکاور بالاش به انگلیسی کماندو همین کماندو یک حرف انگلیسی است شما اگه فیلم سقوط شاهین سیاه رو دیده باشی گه بر اساس یک رویداد واقعی ساختنش می بینی کماندو هاشون می ریزن تو شهر و نیرو های دلتا فورس رو پوشش می دن شک و تردید هم زیاده مثل در بازی call of duty 6 می بینی نیرو های به اسم رنجر به شهر حمله می کنن که در این صورت که می شه جنگ شهری مگه رو بازو های لباس های تیپ ۶۵ ننوشته رنجر {RANGER} عملیات های ازادی گروگان وضد گروگان رو انجام می دن و این خوب کار کماندو هاست یکی گفت رنجر معنیش همون کماندو است با این حال خدا می دونه![]()
![]()

ولی اون عملیات با این که ۳۰ بیشتر نباید طول میکشیده و اون اتفاقات بیش امده کارشون خیلی عالی بوده و همش ۱۸ تا کشته می دن بیشتر اینها هم در طی سقوط ۲ بالگرد کشته می شن و همش ۱۸ تا کشته می دن بیشتر اینها هم در طی سقوط ۲ بالگرد کشته وقتی امار تلفات امریکای های ۱۸ نفره ولی تلفات شبه نظامی ها ۱۰۰۰ می فهمیم تکنیک چه قدر خوبه من در مورد این عملیات یه نظر دادم تو سایت ارتش و اون عملیات تا به امروز یکی از بهترین نوع عملیات جنگ شهری بوده 

typhoon نوشته شده:رضا تاکتیک نوشته شده:برادر جان خیلی فرق دارن مگه می شه یکی هم تو کوه و صحرا عملیات انجام بده هم تو دریا و هم عملیات ضد گروگان کماندو برای جنگ های شهری تربیت شده نه بیشتر اصلا ما هم از لحاظ معنی با هم اشتباه می گیریمشون من خودم دیدم روی لباس یکی به ایرانی نوشته بود تکاور بالاش به انگلیسی کماندو همین کماندو یک حرف انگلیسی است شما اگه فیلم سقوط شاهین سیاه رو دیده باشی گه بر اساس یک رویداد واقعی ساختنش می بینی کماندو هاشون می ریزن تو شهر و نیرو های دلتا فورس رو پوشش می دن شک و تردید هم زیاده مثل در بازی call of duty 6 می بینی نیرو های به اسم رنجر به شهر حمله می کنن که در این صورت که می شه جنگ شهری مگه رو بازو های لباس های تیپ ۶۵ ننوشته رنجر {RANGER} عملیات های ازادی گروگان وضد گروگان رو انجام می دن و این خوب کار کماندو هاست یکی گفت رنجر معنیش همون کماندو است با این حال خدا می دونه![]()
![]()
سلام
من نمی خواستم پست بدم اما:
کسانی که در عملیات در موگادیشو شرکت کردند عناصری از گروهان براوو ،گردان سوم از تیپ 75 رنجر،عناصر هنگ یکم نیروی ویژه ملقب به دلتا و عناصری از واحد ویژه 160 بالگرد بودند.واحدی با عنوان کوماندو در ارتش آمریکا وجود ندارد!!!!عملیات رهایی گروگان که زمانی توسط اعضای تیپ 23 نوهد (کلاه سبز) و 65 فعلی انجام می شد و می شود بیشتر بر روی مقابله با هواپیماربایی تمرکز دارد.آرم مخصوص این دوره گواهی بر این امر می باشد.دوره رنجر که در مرکز پیاده شیراز برگزار می شود هیچ ارتباطی با بحث رهایی گروگان ندارد.نیروهایی هم که در بازی مورد نظر درگیر می شوند عناصری از تیپ 75 رنجر از نیروی زمینی آمریکا هستند.در صفحه قبل راجع به آنها توضیح داده ام.