مقایسه کماندو های ایران و امریکا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: فکه
سپاس‌های ارسالی: 384 بار
سپاس‌های دریافتی: 160 بار
تماس:

Re: مقایسه کماندو های ایران و امریکا

پست توسط W W 3 »

با سلام.جناب رضا تاکتیک برای چندمین بار تکاور رنجر و کماندو [SIZE=150]هیچ  فرقی با هم ندارند.برادر من marineبه معنای دریایی است.شاید اموزش های انها در سر تا سر دنیا فرق داشته باشه ولی این لفظ ها معادل هم هستند.این دوره ها را بعضی از نیرو های مخصوص کشور ها میبینند.و در اصل تکاور کماندو و رنجر اسم شخص نیست .اسم یک دوره نظامی است.جناب رضا تاکتیک لطفا دیگه این بحث صد من یه غاز رو ادامه ندید.بنا به پیشنهاد دوستان بحث رو تولید b2 ایرانی بزاریمتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
روز فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویستنم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

واقعا جای تاسف دارد.مدیریت محترم سایت هم که ظاهرا توجه ای به این گونه تاپیک ها که فقط باعث انحراف اذهان کاربران می شود ندارد.آن یکی موتور و رادار اف 14 عوض می کند،آن یکی اس 300 می بیند و این دوستان جدید حرف از تولید بی 2 وطنی می زنند،کوماندو و تکاور و رنجر و مارین کوماندو و همه و همه را یکی می بینند.انشالله که بنده اشتباه کنم و حق با دوستان باشد. :? :? :? :? :? :?
Old soldiers never die.They just fade away
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط W W 3 »

با سلام.جناب typhoonتولید b2وطنی فقط یه شوخی بود .در ضمن من نگفتم یکی هستند و اشاره کردم امیوزش هاشون با هم فرق دارند. من اصلاحیه پستامو میدم .بنده اطلاعات درستی درباره ی رنجر کماندو و تکاور ندارم و پست های قبلی من غلط بوده(از نظر دوستان) و هیچ گونه ارزش ندارد.از دوستانی که سابقه ی زیاد دارند و از مدیران سایت معذرت خواهی میکنم.تو رو خدا دیگه این بحثای رنجر کماندو و تکاورو ادامه ندید .
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار

پست توسط رضا تاکتیک »

برادر جان خیلی فرق دارن مگه می شه یکی هم تو کوه و صحرا عملیات انجام بده هم تو دریا و هم عملیات ضد گروگان کماندو برای جنگ های شهری تربیت شده نه بیشتر اصلا ما هم از لحاظ معنی با هم اشتباه می گیریمشون من خودم دیدم روی لباس یکی به ایرانی نوشته بود تکاور بالاش به انگلیسی کماندو همین کماندو یک حرف انگلیسی است شما اگه فیلم سقوط شاهین سیاه رو دیده باشی گه بر اساس یک رویداد واقعی ساختنش می بینی کماندو هاشون می ریزن تو شهر و نیرو های دلتا فورس رو پوشش می دن شک و تردید هم زیاده مثل در بازی call of duty 6 می بینی نیرو های به اسم رنجر به شهر حمله می کنن که در این صورت که می شه جنگ شهری مگه رو بازو های لباس های تیپ ۶۵ ننوشته رنجر {RANGER} عملیات های ازادی گروگان وضد گروگان رو انجام می دن و این خوب کار کماندو هاست یکی گفت رنجر معنیش همون کماندو است با این حال خدا می دونه تصویر تصویر تصویر
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط W W 3 »

جناب رضا تاکتیک اطلاعات حنابtyphoon کاملا درسته .ایشون در مورد علوم نظامی اطلاعات زیادی رو دارند و مقاله هایی هم نوشتند.پس علاوه بر خدا جناب typhoon هم میدونه.اقای رضا تاکتیک تو رو خدا دیگه این بحثو بذار اونور.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط رضا تاکتیک »

منظور شما این که همشون یکی اند :shock:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

رضا تاکتیک نوشته شده:برادر جان خیلی فرق دارن مگه می شه یکی هم تو کوه و صحرا عملیات انجام بده هم تو دریا و هم عملیات ضد گروگان کماندو برای جنگ های شهری تربیت شده نه بیشتر اصلا ما هم از لحاظ معنی با هم اشتباه می گیریمشون من خودم دیدم روی لباس یکی به ایرانی نوشته بود تکاور بالاش به انگلیسی کماندو همین کماندو یک حرف انگلیسی است شما اگه فیلم سقوط شاهین سیاه رو دیده باشی گه بر اساس یک رویداد واقعی ساختنش می بینی کماندو هاشون می ریزن تو شهر و نیرو های دلتا فورس رو پوشش می دن شک و تردید هم زیاده مثل در بازی call of duty 6 می بینی نیرو های به اسم رنجر به شهر حمله می کنن که در این صورت که می شه جنگ شهری مگه رو بازو های لباس های تیپ ۶۵ ننوشته رنجر {RANGER} عملیات های ازادی گروگان وضد گروگان رو انجام می دن و این خوب کار کماندو هاست یکی گفت رنجر معنیش همون کماندو است با این حال خدا می دونه تصویر تصویر تصویر

سلام
من نمی خواستم پست بدم اما:
کسانی که در عملیات در موگادیشو شرکت کردند عناصری از گروهان براوو ،گردان سوم از تیپ 75 رنجر،عناصر هنگ یکم نیروی ویژه ملقب به دلتا و عناصری از واحد ویژه 160 بالگرد بودند.واحدی با عنوان کوماندو در ارتش آمریکا وجود ندارد!!!!عملیات رهایی گروگان که زمانی توسط اعضای تیپ 23 نوهد (کلاه سبز) و 65 فعلی انجام می شد و می شود بیشتر بر روی مقابله با هواپیماربایی تمرکز دارد.آرم مخصوص این دوره گواهی بر این امر می باشد.دوره رنجر که در مرکز پیاده شیراز برگزار می شود هیچ ارتباطی با بحث رهایی گروگان ندارد.نیروهایی هم که در بازی مورد نظر درگیر می شوند عناصری از تیپ 75 رنجر از نیروی زمینی آمریکا هستند.در صفحه قبل راجع به آنها توضیح داده ام.
Old soldiers never die.They just fade away
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط رضا تاکتیک »

با تشکر فراوان از دوست عزیز typhoon ^:)^ ولی اون عملیات با این که ۳۰ بیشتر نباید طول میکشیده و اون اتفاقات بیش امده کارشون خیلی عالی بوده و همش ۱۸ تا کشته می دن بیشتر اینها هم در طی سقوط ۲ بالگرد کشته می شن و همش ۱۸ تا کشته می دن بیشتر اینها هم در طی سقوط ۲ بالگرد کشته وقتی امار تلفات امریکای های ۱۸ نفره ولی تلفات شبه نظامی ها ۱۰۰۰ می فهمیم تکنیک چه قدر خوبه من در مورد این عملیات یه نظر دادم تو سایت ارتش و اون عملیات تا به امروز یکی از بهترین نوع عملیات جنگ شهری بوده :shock:
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط رضا تاکتیک »

typhoon نوشته شده:
رضا تاکتیک نوشته شده:برادر جان خیلی فرق دارن مگه می شه یکی هم تو کوه و صحرا عملیات انجام بده هم تو دریا و هم عملیات ضد گروگان کماندو برای جنگ های شهری تربیت شده نه بیشتر اصلا ما هم از لحاظ معنی با هم اشتباه می گیریمشون من خودم دیدم روی لباس یکی به ایرانی نوشته بود تکاور بالاش به انگلیسی کماندو همین کماندو یک حرف انگلیسی است شما اگه فیلم سقوط شاهین سیاه رو دیده باشی گه بر اساس یک رویداد واقعی ساختنش می بینی کماندو هاشون می ریزن تو شهر و نیرو های دلتا فورس رو پوشش می دن شک و تردید هم زیاده مثل در بازی call of duty 6 می بینی نیرو های به اسم رنجر به شهر حمله می کنن که در این صورت که می شه جنگ شهری مگه رو بازو های لباس های تیپ ۶۵ ننوشته رنجر {RANGER} عملیات های ازادی گروگان وضد گروگان رو انجام می دن و این خوب کار کماندو هاست یکی گفت رنجر معنیش همون کماندو است با این حال خدا می دونه تصویر تصویر تصویر

سلام
من نمی خواستم پست بدم اما:
کسانی که در عملیات در موگادیشو شرکت کردند عناصری از گروهان براوو ،گردان سوم از تیپ 75 رنجر،عناصر هنگ یکم نیروی ویژه ملقب به دلتا و عناصری از واحد ویژه 160 بالگرد بودند.واحدی با عنوان کوماندو در ارتش آمریکا وجود ندارد!!!!عملیات رهایی گروگان که زمانی توسط اعضای تیپ 23 نوهد (کلاه سبز) و 65 فعلی انجام می شد و می شود بیشتر بر روی مقابله با هواپیماربایی تمرکز دارد.آرم مخصوص این دوره گواهی بر این امر می باشد.دوره رنجر که در مرکز پیاده شیراز برگزار می شود هیچ ارتباطی با بحث رهایی گروگان ندارد.نیروهایی هم که در بازی مورد نظر درگیر می شوند عناصری از تیپ 75 رنجر از نیروی زمینی آمریکا هستند.در صفحه قبل راجع به آنها توضیح داده ام.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط رضا تاکتیک »

این قسمت با لا اشتباه شد ببخشید :o
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط رضا تاکتیک »

جناب اقای tyohoon می خواستم بدونم تو ارتش ایران نیروی هست که کارش مثل گردان سوم از تیپ 75 رنجر باشه و گروهان براوو کارش اصلیشون چیه خودش یه گروه جداییه جریانش چیه اگه تونستید جوابمو بدید :shock: :P ^:)^ ^:)^ ^:)^
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوست عزیز رضا تاکتیک تصویر

برای ارسال پست کمی دقت کنید

ضمنا برای حذف پست ها میتوانید از علامت ضربدر که در عکس مشخص شده استفاده کنید.نه اینکه بنویسید اشتباه شد.

تصویر

ممنونم بخاطر زحمات شما تصویر تصویر
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”