خلیج همیشه فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 301 بار
سپاس‌های دریافتی: 989 بار
تماس:

Re: نجات نام خلیج فارس

پست توسط boreal-soldier »

به نظر من یه مدت کشورهای حاشیه خلیج فارس بشه مثل هند و پاکستان و هی صدای انفجار و آژیر خطر ازش بیاد اینها خودشون ماستا شونو کیسه میکنن :grin: آره راهش با این کشورهای زبان نفهم همینه
ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 407 بار
سپاس‌های دریافتی: 488 بار

خليج فارس يا خليج ع ر ب ي !!!

پست توسط Pedram.L »

با شركت در نظر سنجي زير كه در سايت Google انجام مي شود ، از نام خليج فارس دفاع كنيم .

://www.persianorarabiangulf.com/

تصویر  
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

Re: خليج فارس يا خليج ع ر ب ي !!!

پست توسط رونین »

سلام خدمت دوستان گرامی و دوست عزیز ماPedram.L :razz: :razz:

در مورد این موضوع تاپیک زیادی ایجاد شده و ایجاد تاپیک جدید ضروری نیست، دوستان لطف کنند تمامی مطالب رو در همین تاپیک قرار دهند

با تشکر تصویر
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

خليج تا ابد فارس (Persian gulf for ever)

پست توسط hermes_PERSIAN »

[FONT=Tahoma,sans-serif]دوستان عزیز [FONT=Tahoma,sans-serif]<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>  
 [FONT=Tahoma,sans-serif]چندی پیش در سفری که به یکی از کشورهای عربی داشتم عکسی را دیدم که برروی نام "خلیج فارس " یک برچسب سفید زده بودند تا خوانا نباشد. اگرچه این کار مایه حیرت بازدید کنندگان شده بود و همه با تعجب به هم می گفتند این که خلیج فارس است پس چرا روشو پوشندند (حتي يك زن عرب به شوهرش ميگفت!). این عکس در زیر آمده. لذا از همه دوستان در هر کجا که هستند خواهش می کنم برای آنکه گنجینه مدارک نام خلیج همیشه فارس کامل شود در بازدید از موزه ها و کتابخانه ها هر کجا به نام خلیج فارس برخورد کردند از آن عکس تهیه کنند و با نشاني در این تاپیک قرار دهند تا در آینده بتواند بعنوان منبعی برای محققین مورد استفاده قرار گیرد.<o:p></o:p>  

[External Link Removed for Guests] 
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major I
Major I
نمایه کاربر

Re: خلیج همیشه فارس

موزه جنگ آتن
نقشه ايران و خليج فارس
نام:Περσικός κόλπος (خليج فارس)

خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
Major I
Major I
نمایه کاربر

نامه ای از جمال عبدالناصر (یکی از رهبران پان عربیسم)به حاکم بحرین با نام الخلیج الفارسی برای خلیج فارس
Major I
Major I
نمایه کاربر

نقشه ايران، چاپ ناپولي، سال انتشار 1848
مكان موزه جنگ آتن
خليج فارس با نام Sinus persicus مشخص شده است.

خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в
Major I
Major I
نمایه کاربر

موزه تاريخي برلين
كره زمين مورد استفاده در دفتر هيتلر
خليج فارس با نام "درياي پارس" Persischer meer

خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf (meer) = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в
Major I
Major I
نمایه کاربر

سلام به همه دوستان
با تبریک عید سعید فطر به همه دوستان و سنترالی های عزیز
دوستان اگر در صفحات وب جستجو کنید تعداد رکوردهای با عنوان جعلی در زبانهای فارسی و عربی در مورد خلیج فارس بیشتر از نام اصلی آن است. از همه دوستان تقاضا می کنم برای آنکه این امر دستاویزی برای دشمنان ایران در تحریف و تغییر نام این پاره تن ایران قرار نگیرد در پستهای ارسالی به نحوی به نام خلیج فارس و الخلیج الفارسی اشاره شود. حتی اگر ارتباطی هم به متن ندارد در زیر نوشته آورده شود تا از آنجا که محتویات سنترال در گوگل و یاهو قابل نمایش است موجب بالا رفتن تعداد رکوردها در این دو سایت گردد. از دوستانی که در فرومهای دیگر نیز عضو هستند تقاضامندم در سایر فرومها نیز انعکاس یابد تا جلوی زیاده خواهی کشورهای دیگر گرفته شده و نام خلیج فارس همواره پایدار باشد.
از دوستان عزیز خواهشمندم نام خلیج فارس و الخلیج الفارسی را پشت سر هم بنویسند تا در هنگام جستجو موتور جستجوگر را حت تر پیدا کند می توان در بخش امضا هم وارد کرد تا بصورت یکپارچه تغییر کند.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf (meer) = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام خدمت دوستان گرامی و دوست ارجمند hermes_PERSIAN تصویر

از حس وطن دوستی و وطن پرستی شما تشکر میکنم، این موضوع از پست های پی در پی شما در مورد خلیج فارس بسیار مشخصه،

البته عوض کردن نام یک منطقه یا دریاچه به این سادگی هم نیست، اما

بنده همیشه به دوستان دانشجو توصیه میکنم جور دیگری از هویت خود دفاع کنیم، مثلا در چند تا کنگره که در پیش رو دارم یا حتی قبلی ها در پس زمینه پوستری که تهیه کردیم شکلی از قسمت جنوبی کشور همراه با نام خلیج فارس مشخصه یا به صورت برجسته یا هولوگرام و غیره قرار دادیم البته باید عرض کنم که در تمامی نقشه های عربی نام خلیج فارس عوض شده ولی در نقشه های جهانی نام همون قبلی هست،

این رای گیری در گوگل و غیره به نظر من منطقی و صحیح نیست و فکر نکنم قانونی هم باشه چون نام یک منطقه با رای گیری مشخص نمیشه،

فقط خواستم به شما عرض کنم در کنار این تبلیغات و موارد ارسالی، به نکات ظریف دیگر هم توجه کنید، تا جایی که یادمه شما دانشجو باید باشید پس میتوانید در مقالات خود مخصوصا ISI نام خلیج فارس رو در کنار یا گوشه تحقیق قرار دهید یا حتی سایر دوستان دانشجوی دیگر تصویر

موفق باشید تصویر تصویر
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”