كسي سوالي نداره؟
آقا محمد لااقل خودت سؤال آخر رو بپرس و بذار ما جواب،نه نه پاسخ بهتره.پارسيه.بذار ما پاسخ بديم و اين صندلي داغ از نوع ريتارد
ماندگار بشه.سپاس فراوان.

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

آقا محمد لااقل خودت سؤال آخر رو بپرس و بذار ما جواب،نه نه پاسخ بهتره.پارسيه.بذار ما پاسخ بديم و اين صندلي داغ از نوع ريتارد
ماندگار بشه.

سلام اخوی.عليكم السلام برادر.
![]()
چرا امضای شما مربوط به شهید خلعت بریه ؛به خاطر اين كه بنده ارادت خاصي به ايشون دارم.چرا جمله فلسفی نیست ؟چون از اين جملشون خيلي خيلي خوشم اومده كه غيرت ايراني رو نشون ميده و هر كسي ميتونه از هر سخني كه خوشش بياد اون رو امضاي خودش قرار بده و فلسفي بودن يا حماسي بودنش مهم نيست.
و این که جمله ای بنویس که 3 سال بعدت رو ترسیم کنه ، چشم.يه اكانت ديگه درست ميكنم يه جمله ي سه ساله مينويسم.
21 شهریور 93 بیا به سایت و جمله ای که این جا نوشتی رو بخون و اگه خواستی تو یک پی ام نظرتو در مورد این کلام امیرالمومنین (ع) (دنیا محل آرزوهایی است که زود نابود می شوند ) با توجه به نوشتت بهم بگو ؛ اينو متوجه نشدم.با توجه ب كدوم نوشته؟
البته اگر یادت نرفت!نه يادم نميره. دست حق نگهدار شما و دوستان
همچنين دست حق نگهدار شما هم باشد.انشالله.
![]()

مهران جونجونم
منظور اویس عزیز این نبود که یه اکانت دیگه بساز و جمله ای دیگری در امضات قرار بده.ميدونم بابا.شوخي كردم.منظورش ایشون این بود که الان در این تاپیک بزرگترین آرزویی که برای 3 سال آینده داری رو بنویس.بعد 3 سال دیگه بیا اینجا و ببین آیا آرزوی الانت یه هوس زودگذر بوده؟باشه.
آرزوي شخصي من...(شخصيه.ببخشيد .نميتونم بگم.ولي يكي ديگه رو ميگم كه شخصي نيست.)
آرزوي غير شخصي من:ديگه همتون ميدونيد.تا سه سال ديگه دبيرستان تموم ميشه و تست پزشكي و دانشكده ستاري و...(انشالله.برام دعا كنيد.
)البته ميخوام برم فرانسه،اونجا ميخونم،بعد ميام اينجا و ميشم خلبان فانتوم يا تامكت يا فالكروم.(چون اينا هي آپگريت ميشن
)
اقا مجری؟کجایی پس؟?والا معلوم نيست.10 تا سؤال نوشت و رفت و ديگه پيداش نشد.حاج ممد كجايي؟
تايفون جان،Top Speed جان،شما ديگه چرا؟سؤال نميپرسيد!؟سوالاتون تموم شد؟ به خدا من هنوز نسوختم.
(ميگم اشكان جون چرا هي آواتار و امضاتو عوض مي كني؟)

بمباران و موشك باران تمريني با موشك هاي راداري،اپتيكي،ليزري و حرارتي،بمبهاي معمولي و ليزري و اپتيكي(قاصد،قدر،ستار،زوبين و...) 

سلام.عليكم السلام برادر.![]()
![]()
مسافرتم.فعلا عشق است کباب و جوجه![]()
![]()
.خوب به سلامتي.خوش بگذره مجتبي جان.

البته خوب سلام سلامتي مياره
)
)در بيام.يه مدت واقعا افسرده شده بودم.از آقا محمد هم تشكر ويژه اي دارم.اگه آقا مجتبي جمعه حضور داشتن،آقا محمد صندلي داغ ايشون رو راه بندازين تا حقشون ضايع نشه.از همه هم بابت تأخير سه چهار روزه عذرخواهي ميكنم.دليلش هم سفر كاري بود.(اونم تو اين سن
)
[COLOR=#5f497a]عشق درياي آتشين است گر آتشي بسوزي زيرا كه روي اين است

جايي كه شمع رخشان ناگاه بر فروزد پروانه چون بسوزد آن سوختن يقين است
با آرزوي موفقيت روز افزون