MiimA نوشته شده:روسی حقیقی. ایرانی روی باند غیر واقعی است. در تاپیک مربوط به کشف دروغ بودن تصاویر در موردش مفصل توضیح دادم.
دوست عزیز از اطلاعات مفید شما متشکرم
اما دلایل شما صد در صد کافی نیست
اگر عکاس این عکس روسی بدون اینکه در اینترنت عکس رو منتشر کرده باشه و یک راست اونرو بصورت ویرایش شده منتشر کنه چطور میشه از طریق پلاگین ها یا روش دیگه اصلی بودن یا نبودن رو ثابت کرد؟
یعنی منظور من اینست که عکاس مورد نظر برای اینکه حرفه ای تر عمل کنه و با علم به اینکه سایتها و پلاگینهایی هستند که غیر واقعی بودن عکس رو ثابت کنند با زاویه مشخصی عکس رو میگیره که زمان ویرایش خیلی طبیعی به نظر برسه و زمینه عکس جایی که چرخها قرار دارند خیلی طبیعی خیلی خوب بتونن حذف بشن.
با توجه به پایین بودن رزولوشن عکس قابل دانلود کمی باید با احتیاط صحبت کنیم که آیا صد در صد واقعی هست یا نه
اما من چند دلیل دارم که میتونه به غیر واقعی بودن نزدیکش کنه:
-دریچه باز چرخها
-شیب نسبی هواپیما با زمین که این شیب مربوط به بزرگتر بودن پایه چرخ جلوی هواپیما نسبت به چرخهای عقبی هستش که در شرایط پروازیاون هم در این ارتفاع به نظر نمیاد بخواد با زاویه زیاد در حال اوج گرفتن باشه
-ارتفاع تقریبی با زمین به نسبت اندازه چرخها
-کادر بسته عکس ( در سرعتهای بالای عکسبرداری خیلی خیلی مشکل هست که بشه کادر دقیقی از سوژه تهیه کرد و معمولا در این موارد از کادرهای بازتر استفاده میکنن)
-معممولا در سرعتهای بالای حرکتی در سوژه ها کمی کشیدگی جزیی یا تاری در اون ایجاد میشه که البته با سرعت بالای عکسبرداری جبران میشه اما به هر حال با وجود اینکه عکس با لنز تله و با فاصله نسبتا زیاد گرفته شده بعید میرسه که بشه با سرعت خیلی بالا عکسی شفاف و با نور کافی اون هم در هوای ابری تهیه کرد مگر اینکه از لنزهای بسیار حرفه ای سری ال با حداقل دیافراگم F:1 یا مشابه استفاده شده باشه .
در کل من فکر میکنم که انگیزه کافی برای اینکار هم وجود داشته که صرفا تبلیغاتی هستش.