مهارت بالای خلبانان روسیه+عکس

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير هواپيماهاي جنگنده را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

Re: مهارت بالای خلبانان روسیه+عکس

پست توسط shaman »

با سلام دوست عزیزm-sajedy :razz:

اون عکس متعلق به فانتوم ایرانی‌ نیستش با دماغهٔ سیاه فکر می‌کنم مربوط به نیروی هوایی‌ فرانسه باشه، من منکر انجام low passتوسط خلبانان چه ایرانی‌ ,چه خارجی‌ نیستم این چیزی هست که براش آموزش می‌بینن، در رابطه با عکس سوخو که متعلق به تیم آروباتیک روسیه هست این کار در این ارتفاع جنبهٔ نمایشی داره و فقط روی سطح صاف باند امکان پذیر هستش.انجام این کار روی سطح باند اونقدر کار سختی نیستش و حتی خلبانان غیر نظامی هم قادر به انجامش هستن( البته ارتفاع سوخو واقعاً کم هستش)
ways of the West
wisdom of the East
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

tomcatf14ir نوشته شده:
kingday نوشته شده:به نظر من عکس فتوشاپیه

اما از ابزار لاسو برای جدا کردن لایه استفاده نکردن بلکه با استامپ فقط چرخهای باز هواپیما رو که روی زمین در حال حرکت یا توقف هستش رو حذف کردن (به دریچه باز چرخها دقت کنید) اینکار مثل نوشیدن یک فنجان :P راحته.

بهتر بود عنوان تاپیک اینطور تغییر میکرد خلاقیت نسبتا جالب با نرم افزار فتوشاپ.

با سلام با عرض معذرت فکر می کنم هواپیمای روسی فتو شاپیه نه ایرانی

سلام

اما من در مورد هر دوی اونها مطمئن هستم
لطفا اگه عکسی دارین که مشابه باشه که داره روی باند با چرخ حرکت میکنه بفرستین برای من تا به مهارت خلبانش اضافه کنم!

منتظرم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

shaman نوشته شده:با سلام دوست عزیزm-sajedy :razz:

اون عکس متعلق به فانتوم ایرانی‌ نیستش با دماغهٔ سیاه فکر می‌کنم مربوط به نیروی هوایی‌ فرانسه باشه، من منکر انجام low passتوسط خلبانان چه ایرانی‌ ,چه خارجی‌ نیستم این چیزی هست که براش آموزش می‌بینن، در رابطه با عکس سوخو که متعلق به تیم آروباتیک روسیه هست این کار در این ارتفاع جنبهٔ نمایشی داره و فقط روی سطح صاف باند امکان پذیر هستش.انجام این کار روی سطح باند اونقدر کار سختی نیستش و حتی خلبانان غیر نظامی هم قادر به انجامش هستن( البته ارتفاع سوخو واقعاً کم هستش)

با عرض سلام
بنده در مورد خود جنگنده و کاربرانش تحقیقات زیادی رو انجام دادم ولی به اسم (فرانسه) نرسیدم
در مورد عکس هم باید بگم که نزدیک به یک سال پیش داشتم یه مقاله در رابطه با جنگ ایران-عراق رو می خوندم که اون عکس رو گرفتم
اگه درست یادم مونده باشه طرفای دزفوله

این عکس هم هدیه بنده به شما جناب shaman

تصویر
RF4 E
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

دوستان عکس صاعقه رو با چرخهای باز تو یه تاپیک دیگه گذاشتن
شما ها چرا اینقدر سر کله هم رو داغون میکنید چرا بعضی از دوستان به صورت ناشیانه ای اظهار نظر بچگانه میکنن
هزار بار هم بگید بدنه تایگر با اون سطح برا زای کمش توی این ارتفاع پایین (تقریبا 1.5 متری) نمیتونه برای کافی رو تولید کنه فانتوم هم که عکسش رو گذاشتید خوب میبینید که حداقل 10 متر ارتفاع از سطح زمین داره ولی فلانکر پست اول حتی از ارتفاع ارباه فرود خودش هم پاینتتره
بهتره برای این موضوع سری به فیلمهای نمایشگاهای لوبورژه و ماکس بزنید
در مورد lowpass بعله هواپیماهای ایرانی خیلی این کار رو انجام دادن ولی نه در حالت نمایشی که در حالت عملیاتی
به رویاهایت بی اندیش ..........
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

روسی حقیقی. ایرانی روی باند غیر واقعی است. در تاپیک مربوط به کشف دروغ بودن تصاویر در موردش مفصل توضیح دادم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

MiimA نوشته شده:روسی حقیقی. ایرانی روی باند غیر واقعی است. در تاپیک مربوط به کشف دروغ بودن تصاویر در موردش مفصل توضیح دادم.

دوست عزیز از اطلاعات مفید شما متشکرم
اما دلایل شما صد در صد کافی نیست
اگر عکاس این عکس روسی بدون اینکه در اینترنت عکس رو منتشر کرده باشه و یک راست اونرو بصورت ویرایش شده منتشر کنه چطور میشه از طریق پلاگین ها یا روش دیگه اصلی بودن یا نبودن رو ثابت کرد؟
یعنی منظور من اینست که عکاس مورد نظر برای اینکه حرفه ای تر عمل کنه و با علم به اینکه سایتها و پلاگینهایی هستند که غیر واقعی بودن عکس رو ثابت کنند با زاویه مشخصی عکس رو میگیره که زمان ویرایش خیلی طبیعی به نظر برسه و زمینه عکس جایی که چرخها قرار دارند خیلی طبیعی خیلی خوب بتونن حذف بشن.
با توجه به پایین بودن رزولوشن عکس قابل دانلود کمی باید با احتیاط صحبت کنیم که آیا صد در صد واقعی هست یا نه
اما من چند دلیل دارم که میتونه به غیر واقعی بودن نزدیکش کنه:

-دریچه باز چرخها
-شیب نسبی هواپیما با زمین که این شیب مربوط به بزرگتر بودن پایه چرخ جلوی هواپیما نسبت به چرخهای عقبی هستش که در شرایط پروازیاون هم در این ارتفاع به نظر نمیاد بخواد با زاویه زیاد در حال اوج گرفتن باشه
-ارتفاع تقریبی با زمین به نسبت اندازه چرخها
-کادر بسته عکس ( در سرعتهای بالای عکسبرداری خیلی خیلی مشکل هست که بشه کادر دقیقی از سوژه تهیه کرد و معمولا در این موارد از کادرهای بازتر استفاده میکنن)
-معممولا در سرعتهای بالای حرکتی در سوژه ها کمی کشیدگی جزیی یا تاری در اون ایجاد میشه که البته با سرعت بالای عکسبرداری جبران میشه اما به هر حال با وجود اینکه عکس با لنز تله و با فاصله نسبتا زیاد گرفته شده بعید میرسه که بشه با سرعت خیلی بالا عکسی شفاف و با نور کافی اون هم در هوای ابری تهیه کرد مگر اینکه از لنزهای بسیار حرفه ای سری ال با حداقل دیافراگم F:1 یا مشابه استفاده شده باشه .

در کل من فکر میکنم که انگیزه کافی برای اینکار هم وجود داشته که صرفا تبلیغاتی هستش.
Major
Major

پست توسط ramin-am »

اگر کسی این مانور هواپیما های روسی رو باور نداره کمی به فیلمهای موجود در اینترنت مراجعه کنه
هزار بارم توضیح بدیم توجیح کنیم باز هم کسانی هستن که اطلاعات فنی و پیش پا افتاده رو که دلیل و مدرک ما هستش رو قبول نمیکنن
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

,

دوست عزیز، جهت شفاف شدن بیشتر موضوع بنده یک تحقیق کردم در مورد تصویر:

نام خلبان روس Anatoliy Kvochur است و اینطور که در موردش متوجه شدم جزو خلبانان خبره هستش که رهبری گروهی از خلبانان موسوم به تیم آزمایش که کارشون بررسی و تست Su-27 و Su-30 هستش میتوانید اینجا اطلاعات کامل در مورد این خلبان به دست بیاورید:

[External Link Removed for Guests]

تصویر مورد بحث نیز کاملاً صحت داشته و در هواپیما تا ارتفا 0.7 متری به زمین نزدیک شده است که واقعا الان به نظر من خیلی جالب تر آمد ...

البته همین آقا قبلا برای همین کارهای عجیب و غریبش چندین بار مجبور به استفاده از Ejection (فکر کنم همین باشه اصطلاحش :-) ) و رها کردن هواپیماهایی شده که در حال تستشون بوده است.

اما سوژه مورد بحث ما :

خلبان : Anatoly Kvochur به زبان روسی: Анатолий Квочур به فارسی خودمان: آناتولی کووچور

اینم لینک یوتوب این ماجراست:

Please Login or Register to see this code

برای دوستان به پسوند 3Gp تبدیلش کردم میتوانید از لینک زیر مستقیم دانلود کنید اگر به یوتیوب دسترسی ندارید:

Please Login or Register to see this code

امیدوارم اطلاعات بالا نسبتاً رفع شبه کند. میتوانید برای مشاهده تصویر فوق و اطلاعات بیشر نام خلبان را در گوگل جستجو کنید.
آخرین ويرايش توسط 2 on Solver, ويرايش شده در 0.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

MiimA نوشته شده:kingday,

البته همین آقا قبلا برای همین کارهای عجیب و غریبش چندین بار مجبور به استفاده از Ejection (فکر کنم همین باشه اصطلاحش :-) ) و رها کردن هواپیماهایی شده که در حال تستشون بوده است.

.

برنامه حوادث واقعی که از شبکه تهران پخش می شد ( الان هم بعضی مواقع پخش می شود) یکبار یک فلانکر ( راوی اشتباها آن را فالکروم می نامد ) که در نمایش هوایی پاریس مربوط به ابتدای دهه نود ( زمانی که شوروی هنوز وجود داشته است چون لحظاتی تصویر اخرین رئیس جمهوری شوروی را نشان داده می شود) در هنگام مانور هوایی تصمیم به اجرای این نمایش پرواز در نزدیکی سطح باند می گیرد که انتهای هواپیما به زمین برخورد کرده و باعث جرقه و آسیب دیدن هواپیما می شود ، سپس هواپیما اوج می گیرد ولی دو خلبان آن ایجکت می کنند و هواپیما به زمین خورده و منهدم می شود .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7633 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

اين خلبانه اگه اين عكسارو ببينه استعفا ميده
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major
Major

پست توسط ramin-am »

اون ماجرای ایجکت خلبانان روسی مال اوایل دهه نود نبود فکر میکنم مربطو به نمایشگاه 98 لوبورژه بود که موقع اوج گیری سوخوی 30 موتور شماره 2 خروجیش با زمین برخورد میکنه و چون اولین سری موتورهایی با خروجی تغییر دهنده بردار رانش بود این موتور دچار حریق میشه و رانش خودش رو از دست میده دو خلبان مجبور به خروج با صندکی k-36 صفر صفر (فکر میکنم محصول شرکت زوزدا )از هواپیما که تو وضعیت بحرانی قرار داشت خارج شدن که موجب مشهور شدن این صندلی شد
اگه درست یادم بیاد این ماجرا اینطوری بود ولی اگر اشکالی باشه از گذر زمان حافظه ضعیف هستش
ارسال پست

بازگشت به “تصاوير هواپيماهاي جنگنده”