منطقه ای مبهم و فوق سری, تحت عنوان"Area 51"

در اين بخش مي‌توانيد در موارد متفرقه در مورد جنگ افزار به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

Re: منطقه ای مبهم و فوق سری, تحت عنوان"Area 51"

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070c0]arman F14   تصویر
درود بر شما تصویر

چنانچه مجددا" به تصاویر مذکور بنگرید, در سمت چپ آنها میتوانید متن نوشتاری مخصوص سایت FAS (مخفف Federation of American Scientist و یا همان فدراسیون دانشمندان آمریکا) و واقع در شهر Washington DC را مشاهده نمائید. شاخه Public Eye به معنای "دیدگاه عمومی" هم اکنون یکی از زیر مجموعه های سایت FAS جهت گردآوری منابع اطلاعات سری و مهم توسط افراد و نهادهای غیر دولتی و عادی در سراسر دنیا میباشد و هیچگونه ارتباطی با مسائل متفرقه ندارد.

[External Link Removed for Guests] 

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

اتفاقا در برنامه نویسی نیز یک رسم هست که من دلیلش را نمیدونستم اما الان تناسبش را یافتم. بیشتر نرم افزارهای کد باز بخشی که ویژه نکات کلیدی برای توسعه دهندگان است (برنامه نویسان نه افراد عادی) با نام area 51 وجود دارد. مثلا برای همین موتور سنترال خودمون که phpbb هست : area51.phpbb.com

حالا این 51 معنای خاصی داشته یا صرفا به خاطر این منطقه که اینجا شرح داده اید در بین برنامه نویسان نیز متداول شده بخش های مثلا غیر عمومی و خاص توسعه دهندگان خود را به این نام بگذارند؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

پست توسط kalafe2006 »

درود به همه عزیزان دل :razz:
در اولین پست آقا اشکان عزیز به عکس هفتم از بالا به پایین یه کم با دقت نگاه بکنید !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چهره نیم رخ یک آدم سمت چپ میبینید ؟ ؟ :-O
این یعنی چی ؟ خیلی جالبه . نیست ؟
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

kalafe2006 نوشته شده:درود به همه عزیزان دل :razz:
در اولین پست آقا اشکان عزیز به عکس هفتم از بالا به پایین یه کم با دقت نگاه بکنید !!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چهره نیم رخ یک آدم سمت چپ میبینید ؟ ؟ :-O
این یعنی چی ؟ خیلی جالبه . نیست ؟

سلام

دوست عزیز اینها عوارض زمین هستند و کاملا اتفاقی اینگونه بنظر میرسند.

تا حالا شده به آسمان نگاه کنید و تعدادی ابر رو ببینید که در کنار هم یه شکل مانند یک انسان ، درخت و ... رو تشکیل دادند؟این عکس هم مثل همون ابرهاست و ربطی به این قضیه نداره.رامین جان اقدام کن لطفا تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلام

با کمی تاخیر!

از همگی عذر میخوام بخصوص رامین عزیز

چون یادم رفت این عکس رو قرار بدم که توسط رامین جان تهیه شده تصویر تصویر

تصویر
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

اینطور که معلومه موجودات فضایی دارند با آمریکایی ها کار می کنند! مارو هم تحویل نمیگیرند نامردا! حالا چرا با کشورهای دیگه کار نمیکنند؟ من پیشنهاد می کنم با ایرانیا کار کنن! اینقدر آدم های خوبین! :-) شاید آمریکایی ها با جنگ روانی تونستند اونارو جذب خودشون کنند! :grin:
حالا که با آمریکایی ها راه اومدن، واسه چی میرن جوون مردمو می دزدن و روش آزمایش میکنن و حافظه شونو پاک می کنن و ...! بگذریم. حالا ما با این آدم ربایی ها (abduction) چجوری کنار بیایم؟ ::do

جدای از شوخی مستندهای خوبی هست که ارزش دیدن داره:

مستند Discovery Science - UFO Down to Earth Dreamland
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Major I
Major I

پست توسط HS368 »

نمیخوام تبلیغات کنم ولی این وبلاگ انصافا بعضی مطالب خوبی داره دلم نیومد نذارم. مطالبشون زیاده مجبورم لینک بذارم:

خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوست عزیز با سلام خدمت شما :D

تاپیک جهت معرفی Area 51 ایجاد شده نه یوفو ها....
Major I
Major I

پست توسط HS368 »

چشم دوست عزیز :D
ولی من فکر کردم یوفو به این موضوع ربط داره، باشه میخوای موضوع رو محدود کن، ولی من نمیدونم باید در مورد یه زمین خشک صحبت کنیم! یا اتفاقات داخل اون و تکنولژی های
پنهانش؟! (می بخشی قصد توهین ندارم) تصویر
تو همون سایت [External Link Removed for Guests] درباره منطقه 51 هم مطلب هست :-) و مطالبی درباره ساخت بشقاب پرنده!

یه سوال: همچین منطقه ای تو ایران داریم؟! من شنیدم ایران هم به ساخت یوفو مشغول هست اما نمیدونم راسته یا نه!
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

,

دوست عزیز ساخت یوفو؟

یوفو یعنی UFO یا Unidentified Flying Object و چیز مشخصی نیست!!!
زمین خشک نیست دوست من ، امکان وجود یوفوها در این محل میره و تا حالا تایید رسمی نشده.(گرچه خیلی چیزها نشده! که باید بشه)
اگر مطالب مرتبط با یوفوهای موجود در این منطقه هستند ، من از شما بسیار متشکرم بابت لطفتون.اگر فقط قصد بررسی یوفوها را دارید ، تاپیک های بسیاری در سنترال عزیز موجود هستش که میتونید در آنها فعالیت کنید. :razz: :D

تا اونجایی که من وب فارسی رو سرچ کردم ، کاملترین مقاله راجع به این منطقه ، همین مطلب بود.
Major I
Major I

پست توسط HS368 »

ممنون دوست عزیز

من از دو سال پیش در مورد یوفو تحقیق کردم و نظیر این مطالب رو همون دو سال پیش توی سایت های دیگه خوندم، کلی هم کلیپ و مستند و ... این جور چیزا دیدم. این مطالب برام تازگی نداره، فقط منو یاد اون موقع میندازه که خیلی مشتاق بودم حقیقت رو بدونم. خواستم یه سری سایت درست و درمون معرفی کنم که تازه کارها هم باهاش آشنا بشوند! من بهتون پیشنهاد میکنم فقط وب انگلیسی رو سرچ کنید!
من میدونم معنی یوفو چی هست (اولین بار توسط نیروی هوایی آمریکا بکار رفته) و منظورم از این که داریم یوفو میسازیم همون بشقاب پرنده(دیسک پرنده) است، چون هر جای جهان بگی یوفو، طرف یاد بشقاب پرنده می افته!!!
آخرشو بگم، موجود فضایی خر نیست این همه راه بیاد کره زمین، به آمریکا چیز یاد بده!! یا میاد زمین رو تسخیر کنه یا اگه بچه خوبی باشه با انسان ها ارتباط برقرار می کنه که نکرده!
این ها فقط دروغ بزرگیه که آمریکا بخورد مردم داده! همش پروژه های مخفی آمریکاست که تو منطقه 51 انجام میشه! حالا چرا آمریکا همچین چیزی رو با این تکنولژی پیشرفته رسما به ادوات نظامیش اضافه نکرده جای بحث داره!
اولا اینکه این پروژه هنوز کامل نشده و به نتایج آزمایشات سرن بستگی داره تا تکمیل بشه، دوما اینکه یه نظریه که تو سریال ظهور (The Arrivals) که لینکشو گذاشتم اومده اینه که آمریکا اینو برای تحقق نظم نوین جهانی کنار گذاشته! یعنی حمله موجودات فضایی (آمریکایی الاصل) به زمین همانا، متحد کردن مردم جهان زیر پرچم آمریکا برای مقابله با اونا همانا! شاید ادعای جالبی نباشه ولی برخی نظرسنجی ها این قضیه رو قوت میدن، نظرسنجی کردن که بیش از نصف مردم انگلیس به حمله موجودات فضایی در آینده اعتقاد دارند!! حجم فیلم های موجودات فضایی از 2010 به اینور زیاد شده، این یعنی داره مردم جهان رو برای پذیرش موجودات فضایی آماده میکنه! اما چه موجودی؟ فضایی زمینی آمریکایی الاصل!!
به هر حال مطالب و اراجیف در این موضوع زیاده، مثلا یکی باهاشو در ارتباطه که میگه فلان قله بلندترین قله جهان هست نه اورست(این ادعا تایید شده)، یا یکی دزدیده شده و حافظه اش پاک شده و حافظه اش داره میاد سرجاش، یا حتی یکی توسط اونا باردار شده :-O
در هر حال ما نباید هر دروغی رو باور کنیم ولی این چیزی که معلومه، تکنولژی ساخت این پشقاب پرنده ها داره رو میشه و ما باید برای ساخت اون دست بکار بشیم، تا جایی که من میدونم روسیه همزمان با آلمان نازی شروع کرده از طریق جاسوسی (بشقاب پرنده مثلثی رو اولین بار روسیه ساخت)، آمریکا بعد از آلمان نازی با استفاده از دانشمندان نازی، و فرانسه و چین هم نمونه هایی ساخته اند! از یکی شنیدم که ما هم داریم میسازیم و راست دروغشو نمیدونم! :-(
ببخشید طولانی شد، بهتره دیگه بحث رو کشش ندیم! :D
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

انتشار اسناد فوق‌سری درباره ناحیه 51

پست توسط hani1459 »

[External Link Removed for Guests]   [BLOCKQUOTE][BLOCKQUOTE]مقامات آمریکایی نخستین بار به وجود پایگاه هوایی مخفی در ایالت نوادا موسوم به « منطقه 51 » اذعان کردند.[/BLOCKQUOTE][/BLOCKQUOTE] به گزارش مشرق، واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رویترز از لس آنجلس نوشت: مخفی کاری دولت آمریکا درخصوص منطقه 51 تا حدی شدت داشت که طی سالیان درازی باعث ایجاد افسانه‌های متعددی گشت به طوری که برخی می گفتند بقایای یک بشقاب پرنده که گفته می شود نزدیک شهر راسول سقوط کرده به آنجا منتقل شده است.

همچنین روایت های دیگری درباره این منطقه مطرح شده بود که از جمله می توان به محل آزمایش و بررسی موجودات فضایی و عجیب اشاره کرد.

در اسنادی که اخیرا سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) آن را از حالت محرمانه خارج کرده است ، هیچ نشانی از تحقیق و آزمایش بر روی انسان های کوچک سبز رنگ یا سفینه های فرازمینی مشاهده نشده است.

پس از چند دهه مخفی‌کاری درباره این پایگاه فوق سری در ایالت نوادا ، در 100 کیلومتری لاس وگاس ، سرویس های مخفی آمریکا به درخواست پژوهشگران دانشگاه جرج واشنگتن ، گوشه هایی از برنامه هواپیماهای لاکهید یو-دو (U-2) را فاش کردند.

این هواپیما نوعی هواپیمای جاسوسی است که در دوران جنگ سرد در سال های 1950 توسعه یافت.

سیا به ویژه در این سند 400 صفحه ای اعلام کرده است چگونه ریچارد بیسل که نظارت بر توسعه هواپیماهای یو-دو را بر عهده داشت ، در مأموریتی بر فراز ایالت نوادا در آوریل 1955 برای نخستین بار توانست این پایگاه را شناسایی کند.

براساس این اسناد فاش شده ، ریچارد بیسل به همراه یک نماینده از نیروی هوایی ارتش و دو نفر دیگر نزدیک بیابان قدیمی متروک در حاشیه دریاچه گروم (Groom) و نزدیک پایگاه آزمایش های هسته ای نوادا فرود آمدند.

این چهار نفر به این توافق رسیدند که آنجا محل مناسبی برای پروازهای آزمایشی هواپیماهای یو - دو و آموزش خلبانان است.

بنابر این ریچارد بیسل از کمیسیون انرژی اتمی آمریکا خواست این زمین را تصاحب کند.

لوئیس استراوس ، رئیس کمیسیون انرژی اتمی آمریکا نیز با این درخواست موافقت کرد و آیزنهاور ، رئیس جمهور وقت نیز با الحاق این منطقه بیابانی موسوم به منطقه 51 به پایگاه آزمایش هسته ای نوادا موافقت کرد.

جفری ریچلسون استادیار دانشگاه جرج واشنگتن گفت: پیش از این نیز از دو سند رسمی دیگر خبر داشت که در آن به طور اتفاقی به منطقه 51 اشاره شده بود ؛ اما در سندی که این بار به دست آمده است ، ارجاعات بسیاری به این منطقه شده است.

این استادیار افزود این نخستین بار است که مقامات عالی رتبه به «منطقه 51 و موقعیت دقیق آن» اذعان می کنند.

یکی از تئوری های معروف که در مورد این منطقه مطرح شد ، بشقاب پرنده ای بود که سال 1947 در شهر راسول ایالت نیومکزیکو سقوط کرد و بقایای آن برای آزمایش به پایگاه نوادا منتقل شد.

جفری ریچلسون گفت: در اسناد جدیدی که سیا منتشر کرده ، به این موضوع اشاره ای نشده است ؛ اما به نظر می رسد بین هواپیماهای یو-دو و اشیای پرنده نامشخص در این منطقه ارتباطی وجود داشته باشد.

به این صورت که مردم با دیدن پروازهای آزمایشی فوق سری که در ارتفاعی بسیار بالا پرواز می کردند ، گمان می کردند بشقاب پرنده دیده اند.

این استادیار دانشگاه جرج واشنگتن در پایان گفت علاوه بر هواپیماهای یو- دو ، هواپیماهای دیگری از جمله هواپیماهای شناسایی مافوق صوت اِی -12 (A-12) به نام آکس کارت (Oxcart) یا جنگنده های اف-117 نیز در این منطقه مورد آزمایش قرار می گرفت.
مشرق
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد جنگ افزار”