ساخت سلاح مغناطیسی ایرانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

Re: ساخت سلاح مغناطیسی ایرانی

پست توسط shafagh »

CAPTAIN PILOT نوشته شده:دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070c0]shafagh 2   تصویر
درود بر شما تصویر

هرچند موضوع پست بنده دارای ارتباط مستقیم با اهداف تاپیک فوق نمیباشد, اما از آنجا که اکثر محققان و افراد دارای ایده در کشورمان دچار نوعی سردرگمی و برداشت اشتباه از برخی قوانین و تعریف ها میباشند و این موضوع در بخشی از پست های جنابعالی نیز مشهود است, احتراما" چند نکته را بررسی مینمائیم و امیدواریم برخی شبهات برطرف گردند.

همین که مخترع این توپ الکترومغناطیسی در دنیا من هستم

در وحله اول باید توجه داشته باشید تنها مدرک اثبات کننده این موضوع, در دست داشتن گواهی ثبت اختراع و Patent بین المللی میباشد و در غیر اینصورت بر اساس تعریف شاخه مالکیت های فکری سازمان ملل متحد (WIPO و یا همان World Intellectual Property Organization) هیچیک از ایده های باقی مانده در ذهن و فاقد Application های حقوقی, دارای هیچگونه حقوق معنوی نمیباشند. لذا در خصوص طرح, ایده و اختراع مذکور چنانچه به آدرس [External Link Removed for Guests] مراجعه نمائید, درخواهید یافت جناب آقای Graham A. Raynolds از کمپانی Rolls Royce انگلستان در سال 1987 میلادی (24 سال گذشته), اولین مخترع رسمی طرح اسلحه و توپ الکترومغناطیسی بوده اند! با اینحال در هیچیک از کتب و منابع مرجع, از ایشان و سایر مخترعین به عنوان "اولین" یاد نمیگردد و چنانچه Database های بیشتری را مورد جستجو قرار بدهید, میتوانید به نتایج مشابه با قدمت های بسیار فراتر دست پیدا کنید. بنابراین نه ایشان و نه شما و نه محققان کشورمان به عنوان مخترع مطلق این طرح و سایر ایده های کلیدی شناخته نمیگردند.

[External Link Removed for Guests] 
بر اساس تحقیقات سازمان WIPO, ذهن انسان دارای قابلیت چند بعدی و تفکر مشترک تحت عنوان Brain Simultaneous Engagement میباشد و این بدان معناست که ممکن است یک ایده بطور هم زمان در ذهن 2 شخص در 2 نقطه متفاوت کره زمین خطور نماید! بنابراین هیچیک از مخترعین دارای Patent و ثبت اختراع رسمی به عنوان تنها مالک و سایر القاب حقوقی شناخته نمیگردند و متاسفانه این اشتباه در کشور عزیزمان بسیار رایج میباشد. از سوی دیگر چنانچه شما به عنوان مخترع و مالک حقوق معنوی, دارای گواهینامه ثبت اختراع بین المللی باشید, یک شخص ثالث میتواند با اعمال چند تغییر جزعی در اختراع شما, مجددا" آن را با نام خود ثبت و حتی تولید نماید! بنابراین در عرصه ابداعات و نوآری, القابی همچون: اولین, تنها دارنده, برترین و ... هیچگونه حقوق مادی و معنوی در بر نخواهند داشت و آنچه بسیار حائز اهمیت میباشد در بحث تولید و کاربرد ایده ها و به عبارت دیگر تجاری سازی آنها نهفته است.

[External Link Removed for Guests] 

موفق باشید
تصویر

فرمایشات شما را می پذیرم و از این به بعد سعی خواهم کرد زیاد غلو آمیز مطلبی را بیان نکنم و بعد از اطلاعاتی که شما بیان نمودید حرف خود را به این ترتیب تعدیل می کنم (فقط بعنوان بحث و مذاکره و بدون استناد ) : اولین مخترع این سلاح در ایران بنده هستم

با تشکر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3447 بار
سپاس‌های دریافتی: 5881 بار

پست توسط shafagh »

Mohammad 1985 نوشته شده:شما بارها ادعاهایی رو در اینگونه موارد مطرح کردین ولی هیچ وقت سندی ارائه نکردید !

درست میفرمایید انچه خدمت captain pilot توضیح دادم شامل اعتراض شما نیز می شود و قول دادم که در بیان موضوعات تعدیل و پرواز در ارتفاع پست را رعایت کنم با این توضیح که انچه در مورد طراحی گفتم صحیح است و شاید یک روز توانستم سند هم ارائه دهم تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 23 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار

پست توسط yusef »

سلام
راستش ساخت این تفنگ از یه نظر کار سختی نیست یعنی به اطلاعات و مفاهیم پیچیده ای نیاز نداره، از نظر تئوری در حد درس ماشین 1 رشته ی برق. البته ارزش فکر و خلاقیتی که به چنین اختراعی منجر بشه کاملا مشخص و قابل تحسین هست. یعنی قسمت اصلی اکثر اختراعات هم به همین خلاقیت و ایده پردازی مخترع اون برمیگرده، گفتم که گفته باشم منظورم بی ارزش نشون دادن کار آقای shafagh2 نیست و حرفم چیزه دیگه ای هست. :grin:
من هم چند سال پیش میخواستم این تفنگ را درست کنم البته نمونه ی خارجیش را دیده بودم و ازش خوشم اومده بود :) :-)
از نظر تئوری همونطور که گفتم به مفاهیم پیچیده ای نیاز نداره ولی مشکل اصلی جای دیگه ای پیش میاد. مشکل کمبود توی دانش فیزیک یا برق نیست مشکل به متریال خازن هایی که باید استفاده بشه برمی گرده یعنی جنس خازن ها باید از ماده ای باشه که بتونه با یه سرعت خیلی بالایی شارژ و دشارژ بشه. پس انجام این پروژه را یه قدم رو به جلو توی علم متریال بدونید
موفق باشید
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

پست توسط HS368 »

yusef نوشته شده:سلام
راستش ساخت این تفنگ از یه نظر کار سختی نیست یعنی به اطلاعات و مفاهیم پیچیده ای نیاز نداره، از نظر تئوری در حد درس ماشین 1 رشته ی برق. البته ارزش فکر و خلاقیتی که به چنین اختراعی منجر بشه کاملا مشخص و قابل تحسین هست. یعنی قسمت اصلی اکثر اختراعات هم به همین خلاقیت و ایده پردازی مخترع اون برمیگرده، گفتم که گفته باشم منظورم بی ارزش نشون دادن کار آقای shafagh2 نیست و حرفم چیزه دیگه ای هست. :grin:
من هم چند سال پیش میخواستم این تفنگ را درست کنم البته نمونه ی خارجیش را دیده بودم و ازش خوشم اومده بود :) :-)
از نظر تئوری همونطور که گفتم به مفاهیم پیچیده ای نیاز نداره ولی مشکل اصلی جای دیگه ای پیش میاد. مشکل کمبود توی دانش فیزیک یا برق نیست مشکل به متریال خازن هایی که باید استفاده بشه برمی گرده یعنی جنس خازن ها باید از ماده ای باشه که بتونه با یه سرعت خیلی بالایی شارژ و دشارژ بشه. پس انجام این پروژه را یه قدم رو به جلو توی علم متریال بدونید
موفق باشید

با نظر شما موافقم. من هم وقتی تیتر خبر رو خوندم همچین مکانیزم ساده ای به ذهنم خورد.
برای خازن هم میشه از خازن‌هاي حالت جامد استفاده کرد چون هم دمای بالاتری تحمل می کنند و هم توانایی تخلیه الکتریکی سریعتر و تامین آمپر بالا در تخلیه رو دارند. عمر بالاتری هم دارند!
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”