CAPTAIN PILOT نوشته شده:دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070c0]shafagh 2
درود بر شما
هرچند موضوع پست بنده دارای ارتباط مستقیم با اهداف تاپیک فوق نمیباشد, اما از آنجا که اکثر محققان و افراد دارای ایده در کشورمان دچار نوعی سردرگمی و برداشت اشتباه از برخی قوانین و تعریف ها میباشند و این موضوع در بخشی از پست های جنابعالی نیز مشهود است, احتراما" چند نکته را بررسی مینمائیم و امیدواریم برخی شبهات برطرف گردند.همین که مخترع این توپ الکترومغناطیسی در دنیا من هستم
در وحله اول باید توجه داشته باشید تنها مدرک اثبات کننده این موضوع, در دست داشتن گواهی ثبت اختراع و Patent بین المللی میباشد و در غیر اینصورت بر اساس تعریف شاخه مالکیت های فکری سازمان ملل متحد (WIPO و یا همان World Intellectual Property Organization) هیچیک از ایده های باقی مانده در ذهن و فاقد Application های حقوقی, دارای هیچگونه حقوق معنوی نمیباشند. لذا در خصوص طرح, ایده و اختراع مذکور چنانچه به آدرس [External Link Removed for Guests] مراجعه نمائید, درخواهید یافت جناب آقای Graham A. Raynolds از کمپانی Rolls Royce انگلستان در سال 1987 میلادی (24 سال گذشته), اولین مخترع رسمی طرح اسلحه و توپ الکترومغناطیسی بوده اند! با اینحال در هیچیک از کتب و منابع مرجع, از ایشان و سایر مخترعین به عنوان "اولین" یاد نمیگردد و چنانچه Database های بیشتری را مورد جستجو قرار بدهید, میتوانید به نتایج مشابه با قدمت های بسیار فراتر دست پیدا کنید. بنابراین نه ایشان و نه شما و نه محققان کشورمان به عنوان مخترع مطلق این طرح و سایر ایده های کلیدی شناخته نمیگردند.
[External Link Removed for Guests]
بر اساس تحقیقات سازمان WIPO, ذهن انسان دارای قابلیت چند بعدی و تفکر مشترک تحت عنوان Brain Simultaneous Engagement میباشد و این بدان معناست که ممکن است یک ایده بطور هم زمان در ذهن 2 شخص در 2 نقطه متفاوت کره زمین خطور نماید! بنابراین هیچیک از مخترعین دارای Patent و ثبت اختراع رسمی به عنوان تنها مالک و سایر القاب حقوقی شناخته نمیگردند و متاسفانه این اشتباه در کشور عزیزمان بسیار رایج میباشد. از سوی دیگر چنانچه شما به عنوان مخترع و مالک حقوق معنوی, دارای گواهینامه ثبت اختراع بین المللی باشید, یک شخص ثالث میتواند با اعمال چند تغییر جزعی در اختراع شما, مجددا" آن را با نام خود ثبت و حتی تولید نماید! بنابراین در عرصه ابداعات و نوآری, القابی همچون: اولین, تنها دارنده, برترین و ... هیچگونه حقوق مادی و معنوی در بر نخواهند داشت و آنچه بسیار حائز اهمیت میباشد در بحث تولید و کاربرد ایده ها و به عبارت دیگر تجاری سازی آنها نهفته است.
[External Link Removed for Guests]
موفق باشید
فرمایشات شما را می پذیرم و از این به بعد سعی خواهم کرد زیاد غلو آمیز مطلبی را بیان نکنم و بعد از اطلاعاتی که شما بیان نمودید حرف خود را به این ترتیب تعدیل می کنم (فقط بعنوان بحث و مذاکره و بدون استناد ) : اولین مخترع این سلاح در ایران بنده هستم
با تشکر