تخت جمشید

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

Re: تخت جمشید

پست توسط hermes_PERSIAN »

چگونه است که وجود آشور بنی پال را بعنوان یک پادشاه اشور تنها بعلت آنکه چند کتیبه از خود باقی گذاشته به راحتی قبول دارید ولی وجود اینهمه آثار را نفی می کنید؟ :-(
آیا این نتیجه گیری بدون جانبداری است؟ که لازمه اصلی خواندن تاریخ می باشد؟
در خصوص وجود آرامگاه حضرت دانیال در ایران و شهر شوش که پاییتخت اداری هخامنشیان بوده چه فکر می کنید؟
از شهر سوخته، تپه سیلک، گیان، مارلیک، عیلام و تپه حسنلو که یک صدم این اسناد وجود ندارد به نظر شما وجود داشته اند یا خیر؟
در پایان شعری از فرزانه طوس می گذارم شاید اندرز این شاعر شجاع شیعی را بپذیریم:
هر آن کس که از مردگان دل بشست نباشد همان دوستی را درست

مده کار کرد نیاکان به باد مبادا که پند من آیدت یاد

چو نیکی کند کس تو پاداش کن ممان تا شود رنج نیکان کهن
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام خدمت كاربران گرامي تصویر تصویر

بحث بر سر مسائل تاريخي بسيار زيباست و ميتواند بسيار آموزنده هم باشد اما آنچه كه باعث خرابي و ويراني در ان ميشود تعصبات بيهوده و صحبت كردن و نظر دادن بدون مطالعه ميباشد

اينكه هخامنشيان چه كساني بودند، چه كردند، چه منشي داشتند، چه عقايدي داشتند در بسياري از موارد مشخص گاهي هم مبهم است چون بسياري از كتب ما از بين رفته و كلا اين خصلت تاريخ است كه داراي ابهام باشد

كتابي هست به نام آميب يا دنياي مردگان در مصر چيزي كه اين كتاب را براي من جالب كرد اين بود كه در ان نوشته شده اين بود كه بيان كرده مهم است انسان زندگي نيكو و زيبايي داشته باشه اين كتاب براي 3000 سال قبل ميلاد است اينكه چرا من اين موضوع را بيان كردم نتيجه گيري ان با خودتان

دوستان بهتره با دليل و منطق و از روي مهر و عطوفت سخن گويند و البته با مطالعه و از روي كتب، براي هر دليل خود يك منبع بيان داريد كه خيلي بهتر ميشه

البته ما مسائل بسيار مهمي هم داريم اما فكر نكنم براي دوستان جالب باشد!! بعضي از اين مسائل، بالا بودن ميزان طلاق، بالا بودن امار معتادين، بالا بودن ميزان مصرف مواد الكلي، ازبين رفتن زمين هاي كشاورزي، پايين بودن سطح فرهنگ، نشت خاك در خراسان، از بين رفتن سفره هاي اب زير زميني، الودگي شدي هوا و..... هزاران مسئله در حال حاضر
من نميگويم در مورد مسائل تاريخي بحث نكنيم بالاخره يا هخامنشيان بودند يا نبودند، اصلا بياييم فرض كنيم نبودند ما كلي مشكل در حال حاضر داريم كه هيچ راه حلي ارائه نشده و روز به روز بيشتر ميشوند اما دائم بحث بر سر مسائل گذشته داريم، هرچقدر هم مخالف هخامنشيان باشيم نميتوانيم وجود انها را انكار كنيم اين مسئله روشن و واضح ميباشد

ضمنا كاربر گرامي llreza2740ll

ضمن عرض سلام

بهتره در بيان سخنان خود كاملا جانب ادب و احترام را رعايت فرماييد، اعتراض به ويرايش يا حذف مطالب بيخود و موجب تنش اصلا وارد نيست
در صورت بي احترامي به دوستان بنده مخصوصا مديران گرامي، براي شما درخواست محدوديت خواهم كرد و تمام مطالب ارسالي شما به بخش تاريخ بلوكه خواهد شد

بنده هرگونه بي احترامي در انجمن هاي تحت نظارت خود را به هيچ عنوان نميپذيرم و سخت ترين محدوديت را قائل خواهم شد

با تشكر رونين
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 200 بار
سپاس‌های دریافتی: 288 بار

پست توسط drs_mehry »

من در حدود 3 سال در دانشگاه های مختلف تاریخ معماری جهان تدریس کرده ام.متاسفانه دیدگاه ما به تخت جمشید و هخامنشیان همراه با افراط و تفریط بوده است.
متاسفانه دوست عزیزی که این نوشته را اینجا گذاشتند گذرشان به موزه پارسه تخت جمشید نیافتاده است.
پرده های زر بافت،آتشدان،ظروف سفالین و برنزی مخصوص صرف غذا همگی نشانه ی کوچکی هستند از این مطلب که تخت جمشید روزی رونق و زندگانی داشته است.
البته بنده به هیچ وجه منکر این مطلب نیستم که تخت جمشد هیچ گاه به طور کامل به بهره برداری نرسید و حمله اسکندر به پارسه مصادف با اجرای عملیات ساختمانی در آن بود.
ضمنا هیچ معماری و باستان شناسی تخت جمشید را به عنوان یک اثر کاملا پارسی(مربوط به فلات مرکزی ایران) قبول ندارد.چون تخت جمشید محل عرضه هنر توسط هنرمندانی بود که تحت پرچم پادشاهی زندگی می کردند که در آن خورشید غروب نمی کرد و طبیعی است که هنرمندان آشوری،یونانی،مادی،سومری و..... در آن به هنرمندی پرداخته اند.
نکته دیگر که نباید فراموش شود آن است که بیش از 95 درصد از کالبد تخت جمشید از مصالحی چون خشت و چوب ساخته شده بود که به مرور زمان از بین رفته اند و یا در آتش سوزی سوخته اند.
قطعات سنگی و خشتی نیز در شهر پارسه(مجاور تخت جمشید) به دست آمده است که نشان گرآن است که مردم قطعاتی از تخت جمشید را به منظور عواید شخصی به یغما برده اند و....
از طریق این وب گاه به کودکان سرطانی کمک کنید:
[External Link Removed for Guests]
باور کنیم که آنها منتظر ما هستند.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 694 بار
سپاس‌های دریافتی: 1535 بار

پست توسط SHAHABESAGEB »

رونین نوشته شده:
ضمنا كاربر گرامي llreza2740ll

ضمن عرض سلام

بهتره در بيان سخنان خود كاملا جانب ادب و احترام را رعايت فرماييد، اعتراض به ويرايش يا حذف مطالب بيخود و موجب تنش اصلا وارد نيست
در صورت بي احترامي به دوستان بنده مخصوصا مديران گرامي، براي شما درخواست محدوديت خواهم كرد و تمام مطالب ارسالي شما به بخش تاريخ بلوكه خواهد شد

بنده هرگونه بي احترامي در انجمن هاي تحت نظارت خود را به هيچ عنوان نميپذيرم و سخت ترين محدوديت را قائل خواهم شد

با تشكر رونين

سلام
از کی تا حالا قبل از ارتکاب به جرم مجازات میکنن؟
مگه من به کسی توهین کردم ؟

llreza2740ll نوشته شده:"اسم کورش هم در قرآن بنام ذوالقرنین آمده"
برای این حرف سندی هم وجود داره؟

دوستان هم بهتره زود ناراحت نشن و اجازه بدن که بحث منطقی صورت بگیره تا حقیقت معلوم بشه تصویر

یه ادعا هم دو صورت داره یا راسته یا دروغ

متاسفانه جناب کاپیتان اجازه ندادن دوستان تاپیک تخت جمشید رو مطالعه کنن و نظر بدن حالا هم هرکس طالب بود بره به سایت میلیتاری دات آی آر
تصویر
حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس مي‌خواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
  صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا  
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

با سلام
من در اینجا باید از دوست خویمون IIreza2740II و سایر دوستانی که چنین مطالبی (که اشتباهات در آنها فاحش و به راحتی می توان ذهنیت پشت آنها را تشخیص داد و اصطلاحا اظهر من الشمس هستند) تشکر کنم که با این کار باعث بازشدن موضوع، نزدیکی هرچه بیشتر کاربران و آشنایی ایشان با تاریخ و فرهنگ افتخار آمیز این سرزمین شده و موجبات آشنایی بیشتر کاربران را با تخصص های متفاوت با یکدیگر فراهم می کند.
به سهم خودم از تمامی کاربران عزیز نیز که با نظرات عالمانه و منطقی در دو سایت سنترال و میلیتاری (اگرچه نمی دانم چرا همچنین موضوعی در سایت میلیتاری که مخصوص مباحث نظامی است مطرح شده!) پاسخ داده اند تشکر می کنم.

پیروز باشید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام خدمت همه

كاربر محترم llreza2740ll

اعتراض شما وارد نيست، خود ميدانيد منظور من چيست پس در اين مكان قيافه حق به جانب گرفتن خطاست، ضمنا اگر مورد خاصي در نظر شماست بهتره به بنده پيام خصوصي ارسال كنيد، من به شما در مورد ارسال مطالب اينچنين تنش زا و بي پايه اخطار دادم.

موفق باشيد

با توجه به مطالب ارسالي دوستان و روشن شدن موضوع تا حدودي فكر كنم ادامه اين بحث ضروري نباشد، براي جلوگيري از ارسال مطالب غير ضروري و غير مفيد بنده اين تاپيك را قفل ميكنم اما چنانچه هر كدام از كاربران احساس كردند كه مطلب مفيدي در اين مورد دارند به بنده پيام داده با كمال ميل اجازه ارسال مطلب داده ميشود

با تشكر رونين
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”