سلام خدمت كاربران گرامي

بحث بر سر مسائل تاريخي بسيار زيباست و ميتواند بسيار آموزنده هم باشد اما آنچه كه باعث خرابي و ويراني در ان ميشود تعصبات بيهوده و صحبت كردن و نظر دادن بدون مطالعه ميباشد
اينكه هخامنشيان چه كساني بودند، چه كردند، چه منشي داشتند، چه عقايدي داشتند در بسياري از موارد مشخص گاهي هم مبهم است چون بسياري از كتب ما از بين رفته و كلا اين خصلت تاريخ است كه داراي ابهام باشد
كتابي هست به نام آميب يا دنياي مردگان در مصر چيزي كه اين كتاب را براي من جالب كرد اين بود كه در ان نوشته شده اين بود كه بيان كرده مهم است انسان زندگي نيكو و زيبايي داشته باشه اين كتاب براي 3000 سال قبل ميلاد است اينكه چرا من اين موضوع را بيان كردم نتيجه گيري ان با خودتان
دوستان بهتره با دليل و منطق و از روي مهر و عطوفت سخن گويند و البته با مطالعه و از روي كتب، براي هر دليل خود يك منبع بيان داريد كه خيلي بهتر ميشه
البته ما مسائل بسيار مهمي هم داريم اما فكر نكنم براي دوستان جالب باشد!! بعضي از اين مسائل، بالا بودن ميزان طلاق، بالا بودن امار معتادين، بالا بودن ميزان مصرف مواد الكلي، ازبين رفتن زمين هاي كشاورزي، پايين بودن سطح فرهنگ، نشت خاك در خراسان، از بين رفتن سفره هاي اب زير زميني، الودگي شدي هوا و..... هزاران مسئله در حال حاضر
من نميگويم در مورد مسائل تاريخي بحث نكنيم بالاخره يا هخامنشيان بودند يا نبودند، اصلا بياييم فرض كنيم نبودند ما كلي مشكل در حال حاضر داريم كه هيچ راه حلي ارائه نشده و روز به روز بيشتر ميشوند اما دائم بحث بر سر مسائل گذشته داريم، هرچقدر هم مخالف هخامنشيان باشيم نميتوانيم وجود انها را انكار كنيم اين مسئله روشن و واضح ميباشد
ضمنا كاربر گرامي llreza2740ll
ضمن عرض سلام
بهتره در بيان سخنان خود كاملا جانب ادب و احترام را رعايت فرماييد، اعتراض به ويرايش يا حذف مطالب بيخود و موجب تنش اصلا وارد نيست
در صورت بي احترامي به دوستان بنده مخصوصا مديران گرامي، براي شما درخواست محدوديت خواهم كرد و تمام مطالب ارسالي شما به بخش تاريخ بلوكه خواهد شد
بنده هرگونه بي احترامي در انجمن هاي تحت نظارت خود را به هيچ عنوان نميپذيرم و سخت ترين محدوديت را قائل خواهم شد
با تشكر رونين