نحوهconfiguration(پیکربندی)مودمadsl

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

نحوهconfiguration(پیکربندی)مودمadsl

پست توسط serat&mersad »

سلام دوستان کسی نحوه کانفیگ مودمd-linkازنوعadslروبلده؟ تصویر
الان این چندمین باریه که میرم واسه کانفیگ مودمم!هربار،هم بایدهزینه کنم هم واسش وقت صرف کنم! تصویر
مدل دقیق مودم منd-link2520uهست. تصویر تصویر تصویر
ممنون میشم اگه منوراهنمایی کنید تصویر
[External Link Removed for Guests]
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

Re: نحوهconfiguration(پیکربندی)مودمadsl

پست توسط HS368 »

توضیحات کامل و جامع در فایل منوال در سی دی درایور مودم هست، فقط باید کمی از علم شبکه اطلاعات داشته باشی!
برای کانفیگ کردن مودم اگه ریست به تنظیمات کارخانه باشه باید مودم رو با کابل شبکه به کامپیوتر وصل کنی بعد تو اینترنت اکسپلورر 192.168.1.1 بنویسی یوزر و پسورد "admin" وارد کنی بعد تنظیمات مربوط به شرکت خدماتی خودتو وارد کنی.
بیشتر شرکت هایی که ADSL ارائه میدند مودم رو خودشون تنظیم می کنند و پسورد و یوزر عوض میکنند تا کاربران به قسمت کانفیگ مودم دسترسی نداشته باشند چون میخواهند هزینه کانفیگ رو از کاربر بگیرند. شرکت میتونه configure ip رو تغییر بده و در این صورت برفرض داشتن پسورد و یوزر نمیتونی با 192.168.1.1 به قسمت کانفیگ مودم بری و در این صورت حتما باید مودم ریست کنی به تنظیمات کارخانه.
اگه از اطلاعات مربوط به شرکت خدماتی خودتو نداشته باشی نمیتونی این کار بکنی برای مثال در تنظیمات مودم باید DNS IP و یا Gateway IP و یا مقدار VPI , VCI که برای شرکتهای مختلف متفاوته و شما باید از مقدار آن اطلاع داشته باشي.
در کل تنظیم مودم کار آسونیه فقط باید اطلاعات شرکت رو داشته باشی اگه داری من نحوه تنظیم کردن و بهت میگم اگه هم نه که همون شرکت برات تنظیم کنه.
مگه مودم شما چه مشکلی داره که برای چندمین بار برای کانفیگ میبرید؟
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ترکیه
سپاس‌های ارسالی: 104 بار
سپاس‌های دریافتی: 173 بار
تماس:

پست توسط sylvester »

دوست عزیز
شما اصلا نیازی نیست که مودم را کانفیگ داخلی کنی
فقط وارد صفحه مشخصات موذم بشو و حالت رو بزار روی bridge
و ذخیره کن. تمام
حالا روی کامپیوترت یک اکانت درست کن و یوزر پسورد را برن و کلیک کن کانکت
به همین راحتی
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز.
شرکت ارائه دهنده اینترنت شما چیه؟
با تشکر از HS368 عزیز پس از اینکه مودم درست کانفیگ شد یک بکاپ از تنظیماتش بگیرید.
پس از اون هر بار خواستید مودم رو کانفیگ کنید کافیه اون فایل بکاپ رو داخل مودم restore کنید.
فکر کنم در بخش management باشه.
در ضمن سیلوستر عزیز.فکر کنم منظورتون PPPOA باشه نه Bridge.
پی نوشت:اگر از شرکتی به صورت غیر مستقیم اینترنت رو خریداری کردید "مثلا شرکتی اینترنت شاتل رو به شما ارائه میده و شما خودتون به صورت مستقیم از شاتل تهیه نکردید" در تنظیمات حالت کانکشن بر روی Bridge هست و این شرکت ها معمولا تنظیمات رو در اختیار شما قرار نمیدند.
اما اگر مستقیم از خود شرکت تهیه کردید میتونید به راحتی به تنظیمات دسترسی داشته باشید.
در ضمن اگر تنظیمات خود به خود به هم میخوره Firmware مودم رو بروزکنید.
Please Login or Register to see this code
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

سلام عزیزان من اگه شمارونداشتم چیکاربایدمی کردم :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
اطلاعات مربوط به شرکت روکه ندارمDNS IP و یا Gateway IP و یا مقدار VPI , VCI :sad:
من ازشرکت خاصی نگرفتم!adslمن ازخودمخابراته!
ممنون میشم اگه بگیدچطوری بایدbridgeروانتخاب کنم؟ازچه منویاقسمتی؟ :?
شرمنده ها!اماباتوجه به اینکه منadslام روازمخابرات گرفتم کدوم گزینه درسته؟bridgeیاPPPOA :-(
یکی ازبچه هامیگفت باید بزاری روPPPOE
آقای مهدوی عزیزمن موقعی که مودمم کانفیگ صحیح روش بود!ازشback upگرفتم اماوقتی مشکل پیداکردمثل همین چندساعت پیش گزینه ای واسهrestoreبک آپم پیدانکردم!اماحالابازم بخشmanagementمودم روچک میکنم!
واقعا"ازهمتون ممنونم ونمیدونم چطوری ازتون تشکرکنم! :( :razz: :razz: :razz:
[HIGHLIGHT=#ffff00]اگر تنظیمات خود به خود به هم میخوره Firmware مودم رو بروزکنید.   مهدوی عزیزمنظورازfirmwareچیه وچطوری بایدبه روزش کنم؟ تصویرمنظورتون آپدیت مودمه؟یعنی آپلود بک آپم وبعدبه روز رسانی نسخه؟ تصویر
به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

, عزیز.
توضیح کامل و جامع تر میدم.
اول یک سوال:شهر محل سکونت رو ذکر کنید.
شما از خود مخابرات گرفتید.پس:
در قرارداد باید user name و password ذکر شده باشه.
شما معمولا فقط به یوزرنیم و پسورد نیاز دارید.VPI/VCI هم به احتمال بسیار زیاد 0/35 هست.
که در تنظیمات مودم وارد میکنید.تا جایی که باید PPPOE , PPPOA رو انتخاب کنید.فرق اینها چیه؟
در PPOE شما یوزرنیم و پسورد رو داخل مودم ذخیره میکنید و هر بار که مودم روشن میشه خود به خود به اینترنت متصل میشه.
در PPPOA شما پس از کانفیگ مودم یک کانکشن در کامپیوتر میسازید و یوزرنیم و پسورد رو اونجا وارد میکنید.
و تا وقتی از طریق اون کانکشن کانکت نشید به اینترنت متصل نمیشید.
در مورد برگردوندن تنظیمات شاید با اسم update setting موجود باشه.
یک نکته مهم.قطعی اینترنت به معنی مشکل حتمی در مودم شما نیست.من خودم مشترک اینترنت مخابرات استان اصفهان هستم و در هفته یکی دو روز قطعی از طرف شرکت عادیه و ربطی هم به تنظیمات مودم نداره.
در مورد آپدیت Firmware هم به زبان ساده میگم.Firmware یه جورایی سیستم عامل مودم هست.
مثل ویندوز که هر از گاهی مشکل پیدا میکنه Firmware هم مشکلاتی براش پیش میاد"البته احتمالش کمه" و با آپدیت اون نه تنها مشکلات بر طرف میشه بلکه کارایی وسیله هم بالا میره.
شما میتونید با مراجعه به سایت شرکت سازنده که در بالا ذکر شد Firmware دستگاهتون رو دانلود کنید و در بخش update software یا upgrade Firmware یا چیزی شبیه به این Firmware دستگاهتون رو آپدیت کنید.
البته باز هم میگم اگر با قطعی اینترنت مواجه شدید ابتدا مطمئن بشید که اشکال از مودمه.
یکی از راه ها اینه که وقتی وارد صفحه تنظیمات میشید در همون صفحه اول اطلاعاتی رو در اختیار شما میزاره مثل
Line Rate - Upstream (Kbps):
Line Rate - Downstream (Kbps):
LAN IP Address:
Default Gateway:
Primary DNS Server:
Secondary DNS Server:
معمولا اگر مورد 4و5و6 خالی باشه و یا نوشته باشه 192.168.1.1 احتمال زیاد اشکال از خود مخابراته و مودم مشکلی نداره.
در هر صورت مشکل شما با بکاپ گرفتن از تنظیمات حل میشه.
سوالی بود در خدمتیم :razz:
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

آقای مهدوی عزیز!"اول یک سوال:شهر محل سکونت رو ذکر کنید."من ساکن تهران هستم. :razz: :razz: :razz:
درموردuser nameوpasswordخب مخابرات ایناروبهم داده.
براساس گفته های شماروش PPPOAبایدبهترباشه چون هرزمان که لازم باشه سیستم کانکت میشه!وشایدهم امن تر. :-(
راستی روشsylvesterعزیزروهم امتحان کردم وروی Bridgeگذاشتم،خیلی زودبهم کانکت داد! :smile:
امامطمئنا"روش های شماخیلی جامع تروبهترهستندومن همیشه ازپاسخ هاتون یه بک آپ( فایل متنی)میگیرم،تادرصورت لزوم مثلا"همین مشکل مودم ازشون استفاده میکنم. :( :razz: :razz: :razz:

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط sylvester »

سلام
خوشحالم که کار دوستمون راه افتاد.
از اونجایی که مودم های سه کیلو 100 تومن بازار را گرفته و هیچ کدام نشانگر یا دیباگر ندارند بهترین روش همین هست که مودم رو حالت پل یا bridge بزارید و کانکشن را روی سیستم بسازید نه داخل مودم.
مزیت کار هم اینه که اولا در صورت بروز مشکل و کانکت نشدن ویندوز شما کد خطا رو میگه و شما میتونید به شرکت خدماتیتون زنگ بزنید و کد را بگید تا جوابی درخور بشنوید!
مزیت دوم هم اینه که اگر نیاز به اتصال ندارید راحت دیسکانکت میکنید و لزومی به خاموش کردن مودم نیست.
خلاصه اینجوریاست .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط serat&mersad »

نمیدونم منظورتون ازمودم سه کیلو100تومن چیه؟ :ch:
مدل مودمموکه دربالاذکرکردم!قیمت مودم من35000تومنه،که فکرنمیکنم توی مدل هایADSL،رنج قیمتی پایینی داشته باشه ازیه شرکت معتبرم این مودم روخریدم!تازه یک سالم گارانتی داره :-P
خب مودم های گرونتروبهترم بودمثلا"همینciscoامااگه ازاستراکچرخوبش صرفه نظرکنیم،فقط وایرلس داره!که منم نیازی بهش نداشتم!پس همین مودم بهترین گزینه بود. :-(
اگه منظورتون ازجنس نامرغوبشه که قربون ایران بشم همه جنساش چینی وبنجله!بااین وجوداین مودم هیچی که کارنکنه3یا4سال عمرمیکنه :-o

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط sylvester »

در مورد مودم های بنجل ,من کلی گفتم. مارک خاصی منظورم نیست که بد یا خوب باشه. مودم های تو بازار ایران فقط به درد بازار ایران میخورند و بس :ch:
میدونید چیه؟ شاید کمتر کشوری را بتونید پیدا کنید که adsl بالاترین سیستم اینترنت دهیش باشه. حتی تو افریقا هم سرغت اینترنت خیلی بیشتر از ایرانه
چه کنیم که باید بسوزیم و بسازیم
New Member

پست توسط vahidjavani »

درود
امکان داره من رو هم راهنمایی کنید
این تنظیماتی که دوستمون گفتند رو باید چه مقادیری بذاریم؟
من tp-link8817 دارم
از مخابرات اصفهان سرویس دارم ولی تا اونجایی که می دونم همه سر و کارشون با مخابرات ولی عصره ولی مال ما که تازه شروع به کار کرده خاتم الانبیاست (مرکز مخابراتی ما شهید منتظریه)
این می تونه توی تنظیمات تفاوت داشته باشه؟
ممنون میشم
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”