, عزیز.
توضیح کامل و جامع تر میدم.
اول یک سوال:شهر محل سکونت رو ذکر کنید.
شما از خود مخابرات گرفتید.پس:
در قرارداد باید user name و password ذکر شده باشه.
شما معمولا فقط به یوزرنیم و پسورد نیاز دارید.VPI/VCI هم به احتمال بسیار زیاد 0/35 هست.
که در تنظیمات مودم وارد میکنید.تا جایی که باید PPPOE , PPPOA رو انتخاب کنید.فرق اینها چیه؟
در PPOE شما یوزرنیم و پسورد رو داخل مودم ذخیره میکنید و هر بار که مودم روشن میشه خود به خود به اینترنت متصل میشه.
در PPPOA شما پس از کانفیگ مودم یک کانکشن در کامپیوتر میسازید و یوزرنیم و پسورد رو اونجا وارد میکنید.
و تا وقتی از طریق اون کانکشن کانکت نشید به اینترنت متصل نمیشید.
در مورد برگردوندن تنظیمات شاید با اسم update setting موجود باشه.
یک نکته مهم.قطعی اینترنت به معنی مشکل حتمی در مودم شما نیست.من خودم مشترک اینترنت مخابرات استان اصفهان هستم و در هفته یکی دو روز قطعی از طرف شرکت عادیه و ربطی هم به تنظیمات مودم نداره.
در مورد آپدیت Firmware هم به زبان ساده میگم.Firmware یه جورایی سیستم عامل مودم هست.
مثل ویندوز که هر از گاهی مشکل پیدا میکنه Firmware هم مشکلاتی براش پیش میاد"البته احتمالش کمه" و با آپدیت اون نه تنها مشکلات بر طرف میشه بلکه کارایی وسیله هم بالا میره.
شما میتونید با مراجعه به سایت شرکت سازنده که در بالا ذکر شد Firmware دستگاهتون رو دانلود کنید و در بخش update software یا upgrade Firmware یا چیزی شبیه به این Firmware دستگاهتون رو آپدیت کنید.
البته باز هم میگم اگر با قطعی اینترنت مواجه شدید ابتدا مطمئن بشید که اشکال از مودمه.
یکی از راه ها اینه که وقتی وارد صفحه تنظیمات میشید در همون صفحه اول اطلاعاتی رو در اختیار شما میزاره مثل
Line Rate - Upstream (Kbps):
Line Rate - Downstream (Kbps):
LAN IP Address:
Default Gateway:
Primary DNS Server:
Secondary DNS Server:
معمولا اگر مورد 4و5و6 خالی باشه و یا نوشته باشه 192.168.1.1 احتمال زیاد اشکال از خود مخابراته و مودم مشکلی نداره.
در هر صورت مشکل شما با بکاپ گرفتن از تنظیمات حل میشه.
سوالی بود در خدمتیم