چند سوال مهم درباره اصالت وجود هخامنشیان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

Re: چند سوال مهم درباره اصالت وجود هخامنشیان

پست توسط SORENA »

milatave نوشته شده:
f14tomcat نوشته شده:
عزیزم تو خودت هنوز به حرفی که میزنی باور نداری اگه نبوده پس به کتابایی که میگن توش بوده استناد نکن چه خوب گفته باشه چه بد، در هر صورت شما نه اولین نفری هستی که با این سلسله دشمنی داشته نه آخریشون ، کتابهایی هم که مونده برای اقوام زیر سلطه یا دشمن این سلسله بودن پس تعجبی نیست که بد بگن

چرا گفتی من به حرفام باور ندارم؟
سند هخامنشی همون کتاباست...... دست شما نیست که درسته یا غلطه.... کل کتاب های یونانی گیریم غلط.... عهد عتیق رو چه میکنید؟
عهد عتیق هم گیریم غلط ...... مگه تاریخ دیگه ای هست از هخامنشیان؟
مگه دست عوام متعصب هست که هرکی در مورد هخامنشی خوب گفته باور کنیم و هرکی بد گفته باور نکنیم؟
لطفا اطلاعاتی که تو هر وبلاگ عوامانه ای میخونید اینجا بیان نکنید.
شما از کجا میدونی این هایی که در 2000 سال پیش این کتابارو نوشتن دشمن هخامنشیان بودن؟

عزیزم متن رو یک بار دیگه بدون تعصب و با تفکر بخونین متوجه منظور بنده بشید ، اگر هم سخت هست ساده تر بیان کنم براتون ؛ وقتی کسی به اصل وجود چیزی ، کسی و ... اعتقاد نداره راجع به خوبی و یا بدی اون چیز مطلبی رو بیان نمیکنه مگر اینکه خودش هم دچار تشکیک یا خواب عمدی باشد!
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط milatave »

f14tomcat نوشته شده:
عزیزم متن رو یک بار دیگه بدون تعصب و با تفکر بخونین متوجه منظور بنده بشید ، اگر هم سخت هست ساده تر بیان کنم براتون ؛ وقتی کسی به اصل وجود چیزی ، کسی و ... اعتقاد نداره راجع به خوبی و یا بدی اون چیز مطلبی رو بیان نمیکنه مگر اینکه خودش هم دچار تشکیک یا خواب عمدی باشد!

اگه قرار بود جواب سوالمو بدونم که دیگه سوال نمیکردم... من که نگفتم وجود ندارد... سوال پرسیدم......hermes_PERSIAN هم در مورد ساختگی بودن این تاریخ جواب معقولی داد..درمورد هخامنشیان خوبی و بدی ملاک نیست.....حقیقت ملاکه........ انشاالله همه ایرانی ها از دست تعصب های عوام گونه ساخته شده در رسانه ها نجات پیدا کنن تا ما از دست متعصبین نجات پیدا کنیم..
از اولش هم تاکید من بر ساختگی بودن کل این تاریخ نبود..و بیشتر حتم داشتم که این تاریخ ساختگی نباشه...منظور من به غلو ها و بعضی دروغ های موجود در این تاریخ بود...... اما با این حال این تاریخ در منابع اصلیش یه جور دیگه بیان شده و در رسانه ها و کتاب های جدید یه جور دیگه........
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

با سلام خدمت همه کاربران سنترال مخصوصا دوست احتمالا جوان خودمون milatave
قبلا گفته بودید که این سئوالات را در فروم های دیگری هم پرسیده بودید و ناراحت شدند شاید می خواهید با اصرار خودتان سعه صدر دوستان را بیازمایید.
دوست گرامی اگر همه آثار موجود در موزه های معروف دنیا مثل آرمیتاژ، لوور، متروپولیتن و ... را متعلق به کیانیان می دانید من دیگر حرفی برای گفتن ندارم و اگرچه هنوز جوابی برای سئوالی که قبلا پرسیدم نگرفتم ولی به ظاهر با دلیل و مدرک نمی شود شما را قانع نمود.
دوست گرامی فارس نام منطقه یا قوم نیست و تاریخ مشترک همه ما ایرانیان است. همانطور که قبلا گفتم تمامی دنیا ما را به نام پارس می شناسند و دفاع از این هویت ملی برای همه ما الزامی است. مثلا نام خلیج فارس را شما متعلق به استان فارس می دانید؟ یا اینکه وقتی رسول مکرم می فرمایند اگر دانش در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت منظور پیامبر خاتم مردم استان فارس بوده است؟
در خصوص اینکه چرا از زمان قاجار به این اسناد بیشتر پرداخته شده است باید بگویم که تازه از این دوره مورخین و مستشرقین غربی به ایران آمدند و مشغول اکتشاف شدند. آیا به نظر شما ملتی که برای حفظ حیات خود با مغول و تاتار دست به گریبان بود می توانست به فکر باستانشناسی هم باشد؟ یا اینکه این پادشاهان می خواستند از پیشینه کهن ایران سخنی به میان آید؟
در نهایت به نظر من اگر می خواهید به نتیجه برسید فارغ از هرگونه پیش داوری تاریخ را مطالعه نمایید و گرنه فرد خوابیده را می توان بیدار کرد ولی فردی که خودش را به خواب زده خیر.
شاد و سربلند باشید
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

متاسفانه شاهد بحث بیخودی هستیم!
عزیز خط میخی باستان ایران کاملا رمز گشایی شده و من آدمهایی رو دیدم که اون رو عین خط فارسی معمولی می خوانند
وقتی خط معلوم شده باشه یعنی تمام اسمها و رسمها و ... هم معلوم شده
تمام
New Member
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط ارگاسپ »

در مورد سوال 1_یه نگاه به کوروش نامه گزنفون یا تاریخ هرودوت بنداز چون اونا نه ایرانی هستن نه یهودی.
در مورد سوال 2_شاهنامه و... تاریخی نیستن وگرنه رستمی بوده که دیو بکشه.بوده؟!در مورد ورود هخامنشی از قاجار خوب معلومه چون از اون زمان اکتشافات باستانی ایران شروع شد و خط میخی ترجمه شد و قبلش هخامنشی فراموش شده بود همونطور که ماد فراموش شده بود.شاید بنظر شما ماد هم دروغه؟!
در مورد سوال 3_همونطور که گفتم شاهنامه بر اساس تاریخ نیست.ولی در مورد دیو و...اگه تحقیق کنی لوح های کوچکی پیدا شده که روش دستمزد افراد یونانی مصری ایرانی زن و مرد نوشته شده نه دستمزد دیوها!
در مورد سوال 4_یونان ایران هند همه آریایی بودن پس تعجبی نداره که زبان یا اسمشون یکی بوده باشه.
در مورد سوال 5_نظری ندارم
در مورد سوال 6_همونطور که همه گفتن قبلا بیابون نبوده یکم فکر کن شاید 3000 سال دیگه شهر شما هم بیابون بشه.
در مورد سوال 7_باز باید بگم یه نگاهی به کتابای گزنفون و هرودوت بنداز.اونا که دیگه یهودی نبودن و هرچی نوشتن یا مستنده یا تجربیات خودشون.در مورد پوریوم. زن خشایار شا یهودی بود به اسم استر و این اجازه رو وقتی خشایار شا مست بود ازش گرفت ولی توی تاریخ ذکر نشده اینا توی کتاب استر و مرد خای هستش نه توی   عتیق.این دوتا فرق دارن و نباید یکی دونستشون.در ضمن کتب عتیق چندتا هستن که به همشون گفته میشه نه یک کتاب. در ضمن اون داریوش که گفتی داریوش دومه نه داریوش اول(داریوش بزرگ).تصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 21 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط milatave »

با سلامی دوباره.
اومدم نظرمو بگم و برم. این آخرین نوشته ایه که میزارم.
من راه خودمو پیدا کردم. من به سلسله ی پادشاهی ای که تاریخش از 100 سال پیش تازه وارد ایران شده و متعصبانی برای خودش پیدا کرده اهمیتی نمیدم. چون میدونم تو هیچ کتاب ایرانی و فارسی و حتی پارسی پهلوی اثری از هخامنشیان نیست و هیچ شاعری حرفی از هخامنشیان نزده حتی فردوسی ای که به تقریر تاریخ ساسانی و قبل از ساسانی پرداخته! و به جای هخامنشیان وارداتی به سلسله ای واقعی پرداخته به نام کیانیان که زمان حکومتشون با زمان حکومت هخامنشیان برابری میکنه. هرچند برخلاف خود شاعر برخی بیخرد شاهنامه رو افسانه میدونند:
کزین نامور نامهٔ شهریار / به گیتی بمانم یکی یادگار
تو این را دروغ و فسانه مدان / به رنگ فسون و بهانه مدان
ازو هر چه اندر خورد با خرد / دگر بر ره رمز و معنی برد
جدای از این, کتب زرتشتی مانند مینوی خرد , دینکرد, پندوهش از اسناد مطمئن سلسله ی کیانیان هستند. و کتب جاماسپنامه و اوستا ثابت میکنه که تخت جمشید رو داریوش نساخته تخت جمشید ساخته جمشید که همون حضرت سلیمان نبی هستش هست, و قبری که به دروغ از 100 سال پیش به قبر کوروش معروف شده قبر مادر حضرت سلیمان هستش.

با دیدی دیگه , واضح هست که استعمارگران علاقه شدیدی به تاریخ هخامنشیان دارند و هنوز هم تو شبکه های فارسی زبان اونها تاریخ هخامنشیان ذکر میشه.و واضح هست برای اسطوره سازی بیان میشه. دروغ ها و مبالغه در مورد این سلسله و ذکر نکردن جنایات و خباثت هایشان بیانگر همین موضوعه ,برای مثال ذکر نمیشه که چرا کوروش با خاله ی خودش و داریوش با خواهر خودش ازدواج کرده. مگه زرتشتی نبودن؟ ذکر نمیشه که چرا خشایارشاه پایه برگه کشتن ایرانیان رو امضا میکنه! خیر سرش میخواسته مشروب نخوره. در واقع اثری از زرتشتی بودن هخامنشیان وجود نداره.
ننگ به کتابی (تاریخ مشیرالدوله) که باعث شد تاریخ هخامنشیان وارد ایران بشه. ننگ بر این وزیر خود فروخته ی شاه قاجار.

و سراخر با ابیاتی از حافظ عرضمو خاتمه میدم.
این همه جنگ و جدل حاصل کوته نظریست / گر نظر پاک کنی کعبه و بتخانه یکیست.
جنگ هفتادو دو ملت همه را عذر بنه / چون ندیدند حقیقت ره بیگانه زدند.
عابدان آفتاب از دلبر ما غافلند / ای ملامتگو خدا را رو مبین آن رو ببین.

خدا نگه دار :-P
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
خوشحال شدم که راه رو پیدا کردی برو آقا جان خوش باش آره بابا هخامنشیان وجود خارجی نداشتن راحت شدی
کسی که تاریخ کشور خودشو قبول نداره ... تاریخی که همه دنیا اونو قبول دارن و در موردش تحقیق میکنن حتی تو کشورشون یه رشته دانشگاهی به نام ایران شناسی درست میکنن اون وقت شما اومدی میگی اینا همش کشکه
بابا اون ابل تخت جمشید ماله پدر جد من بوده
اون اولین لوح حقوق بشر رو هم لابد بربرها نوشتن یا شایدم چن گیز خان مغول
چیزی که مایه مباهات غرور هر ایرانی هست که نشان میدی وقتی اجداد این کشور هایی که واسه ما شاخ شدن رو درخت زندگی میکردن ما اون زمان ابر قدرت دنیا بودیم دارای تمدن و اصالت بودیم
اون وقت یه نفر مثل شما میاد با چند تا سوال بچه گانه منکر همه چیز میشه
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

milatave نوشته شده:و واضح هست برای اسطوره سازی بیان میشه. دروغ ها و مبالغه در مورد این سلسله و ذکر نکردن جنایات و خباثت هایشان بیانگر همین موضوعه ,برای مثال ذکر نمیشه که چرا کوروش با خاله ی خودش و داریوش با خواهر خودش ازدواج کرده. مگه زرتشتی نبودن؟ ذکر نمیشه که چرا خشایارشاه پایه برگه کشتن ایرانیان رو امضا میکنه! خیر سرش میخواسته مشروب نخوره. در واقع اثری از زرتشتی بودن هخامنشیان وجود نداره.
ننگ به کتابی (تاریخ مشیرالدوله) که باعث شد تاریخ هخامنشیان وارد ایران بشه. ننگ بر این وزیر خود فروخته ی شاه قاجار.

و سراخر با ابیاتی از حافظ عرضمو خاتمه میدم.
این همه جنگ و جدل حاصل کوته نظریست / گر نظر پاک کنی کعبه و بتخانه یکیست.
جنگ هفتادو دو ملت همه را عذر بنه / چون ندیدند حقیقت ره بیگانه زدند.
عابدان آفتاب از دلبر ما غافلند / ای ملامتگو خدا را رو مبین آن رو ببین.

خدا نگه دار :-P

دوست و هم وطن عزیز سلام
شما که اصولا به وجود این سلسله اعتقاد نداری پس ذکر جنایتهای آنها برای شما چه نتیجه ای داره؟!!!!! مسلما کسی که وجود نداشته جنایتی هم نکرده. پس خود شما هم به وجود آنها اعتقاد داری.
در مورد ازدواج با محارم در دین زرتشتی منعی نیست بعنوان مثال می توان به ویس و رامین اشاره نمود. حدیثی از یکی از معصومین خواندم که مسلمانان را از ازدواج با محارم برحذر می داشت ولی در مورد مجوسان چون در دین آنها منع نشده مانعی قایل نشده بود. پس در این رابطه هم خواهش می کنم به قدر سر سوزنی مطالعه کنید.
کتاب تاریخ ایران باستان مشر الدوله را حتی اگر تنها یکبار ورق زده باشید (فقط یکبار آنهم در حد ورق زدن) می بینید این کتاب تاریخ روایی است و نه تحقیقی و ایشان گفته ها را از منابع مختلف که قدمت برخی به حدود 2400 سال قبل می رسیده جمع آوری کرده (خوب دقت کنید 2400 سال قبل: گزنفون، هرودوت و ....) و اگر به نظر شما این کار عبث بوده لازم است یادآوری کنم که ناپلئون بناپارت هم تاریخ ایران را قبل از ما مطالعه کرده و در مورد چند جنگ نوشته هایی دارد.
در پایان لازم می دانم از شما هم وطن گرامی بعنوان یک مسلمان خواهش کنم، چون در دین مبین اسلام قید شده "یا ایها الذین آمنو اجتنبو کثیرا من الظن، ان بعض الظن اثم و لا تجسسوا (حجرات آیه 12)" از نسبت دادن القاب زشت به افراد (مثل خود فروخته و ...)بدون دلیل و مدرک پرهیز کنید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

به نظر من تاریخ باید پاسخ گوی این سوال باشد:
1-چرا با وجود این که زردشت قبل از هخامنشیان می زیسته تاریخ و احوالات او نزد ایرانیان قرن ها باقی ماند اما سلسله هخامنشیان از صفحه کتابهای مورخان ایرانی قدیمی حذف شد.همانگونه که می دانید این اروپایی ها بودند که هخامنشیان و شخص کورش را به ایرانیان معرفی کردند در حالی که مورخان ایرانی اصلا به این سلسله نپرداخته اند.مورخان ایرانی از دوره لوک الطوایف اشکانی نام می برند از معاصرین حضرت زردشت نام می برند اما چرا از هخامنشیان نام نمی برند؟در خدای نامه ها که کتب نیمه تاریخی ساسانی است سخنی از هخامنشیان نیست؟چرا؟چگونه ممکن است یک امپراطوری که موجب مباهات ایرانیان می شده است به گونه ای از ذهن ایرانیان بیرون رود که غربی ها بیایند و ان را به ما معرفی کنند.چگونه است که قبر کورش در اذهان ایرانیان قبر مادر سلیمان شده است و چگونه است که از باستان تا کنون پارسه را تخت جمشید می خوانند؟ممکن است بگویید اسکندر مقدونی تاریخ سلسله هخامنشیان را از کتاب تاریخ محو کرد.با وجود ایم چرا نام زردشت از خاطر ایرانیان بیرون نرفت؟چرا افسانه ها و اسطوره های ایرانی از خاطره ها نرفت؟راستی چرا مورخین اسلامی اعم از ایرانی و عرب سلسله های کیانی و پیشدادی را به عنوان تاریخ مورد بحث قرار می دادند؟ و چرا مورخین غربی ان را اسطوره می دانند؟راستی چرا نباید به مورخین ایرانی 1000 سال پیش اعتماد کرد؟آیا ما باید تاریخ خود را از بزرگترین دشمنان ایرانیان(یونان) فرا بگیریم!در کتابهای تاریخی و اخلاقی ایران پندهای زیادی از شاهان وجود دارد اما از حکمتهای کورش خبری نیست!!!تا انجا که می دانم در شاهنامه ازدواج با محارم در مورد ایرانیان نسبت داده نشده است و همانگونه که می دانیم در یونان و مصر این گونه ازدواج ها رایج بوده است!حال چرا باید ایرانیان را متصف به وصف زشت فرهنگی این دو کشور بکنیم.سوال اخر این که از حضرت علی نقل شده است که ایشان فرمودند.مجوس ها(=مغان و زردشتی ها) پیامبر و کتاب داشتند پیامبرشان را کشتند و کتابشان اتش زده شد همچنین ایشان در مورد ازدواج با محارم در ایران باستان فرموده اند.که در میان ایرانیان از ابتدا این امر رایج نبوده است و چون یکی از شاهان دلبسته یکی از محارم خود شد و خواست با او ازدواج کند مردم علیه او شوریدند شاه مغان را جمع کرد و راه حل خواست آنها گفتند که چون شما پسر خداهستید می توانید قانون وضع کنید و از این زمان ازدواج با محارم رایج شد.(نقل به مضمون)
اگر کسی از دوستان نظر و پاسخی بر اظهارت بنده دارند دریغ نفرمایند
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:متاسفانه شاهد بحث بیخودی هستیم!
عزیز خط میخی باستان ایران کاملا رمز گشایی شده و من آدمهایی رو دیدم که اون رو عین خط فارسی معمولی می خوانند
وقتی خط معلوم شده باشه یعنی تمام اسمها و رسمها و ... هم معلوم شده
تمام

سوال اینه چرا از این سلسله در کتب تاریخی ایران یادی نشده ولی از دوران قبل از سخنها زیادی امده است
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

hermes_PERSIAN نوشته شده:با سلام خدمت همه کاربران سنترال مخصوصا دوست احتمالا جوان خودمون milatave
قبلا گفته بودید که این سئوالات را در فروم های دیگری هم پرسیده بودید و ناراحت شدند شاید می خواهید با اصرار خودتان سعه صدر دوستان را بیازمایید.
دوست گرامی اگر همه آثار موجود در موزه های معروف دنیا مثل آرمیتاژ، لوور، متروپولیتن و ... را متعلق به کیانیان می دانید من دیگر حرفی برای گفتن ندارم و اگرچه هنوز جوابی برای سئوالی که قبلا پرسیدم نگرفتم ولی به ظاهر با دلیل و مدرک نمی شود شما را قانع نمود.
دوست گرامی فارس نام منطقه یا قوم نیست و تاریخ مشترک همه ما ایرانیان است. همانطور که قبلا گفتم تمامی دنیا ما را به نام پارس می شناسند و دفاع از این هویت ملی برای همه ما الزامی است. مثلا نام خلیج فارس را شما متعلق به استان فارس می دانید؟ یا اینکه وقتی رسول مکرم می فرمایند اگر دانش در ثریا باشد مردانی از سرزمین پارس به آن دست خواهند یافت منظور پیامبر خاتم مردم استان فارس بوده است؟
در خصوص اینکه چرا از زمان قاجار به این اسناد بیشتر پرداخته شده است باید بگویم که تازه از این دوره مورخین و مستشرقین غربی به ایران آمدند و مشغول اکتشاف شدند. آیا به نظر شما ملتی که برای حفظ حیات خود با مغول و تاتار دست به گریبان بود می توانست به فکر باستانشناسی هم باشد؟ یا اینکه این پادشاهان می خواستند از پیشینه کهن ایران سخنی به میان آید؟
در نهایت به نظر من اگر می خواهید به نتیجه برسید فارغ از هرگونه پیش داوری تاریخ را مطالعه نمایید و گرنه فرد خوابیده را می توان بیدار کرد ولی فردی که خودش را به خواب زده خیر.
شاد و سربلند باشید

دوستمن مشکل اینه حمله تاتار و مغول کتاب تاریخ ایران را مغشوش نکرد حتی حمله اعراب نیز به هیچ وجه موجب گم شدن بخشهایی از تاریخ ایران نشد بعلاوه خدای نامه های زمان ساسانی به دست مورخان ایرانی بعد از اسلام رسیده است اما در انجا سخنی از هخامنشیان نیست!به نظر من ما حق داریم از تاریخ بپرسیم چه بلایی سر این سلسله پادشاهی امده است که نامش در تاریخ ایران محو گشته!!دوستان توجه داشته باشند نامهای کمبوجیه-داریوش-کورش ایرانی نیست.شاهنامه داریوش سوم را دارا می خواند شاید داریوش معادل یونانی دارا باشد ولی متاسفانه می بینیم نامهایی را به ایرانیان نسبت می دهند که اصلا ایرانی نیست.حتی این نامها بعضا در زمانی که یونانیان در ایران حاکم بودند میان ایرانیان رایج نشده بود
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

SORENA نوشته شده:
milatave نوشته شده:
f14tomcat نوشته شده:
عزیزم تو خودت هنوز به حرفی که میزنی باور نداری اگه نبوده پس به کتابایی که میگن توش بوده استناد نکن چه خوب گفته باشه چه بد، در هر صورت شما نه اولین نفری هستی که با این سلسله دشمنی داشته نه آخریشون ، کتابهایی هم که مونده برای اقوام زیر سلطه یا دشمن این سلسله بودن پس تعجبی نیست که بد بگن

چرا گفتی من به حرفام باور ندارم؟
سند هخامنشی همون کتاباست...... دست شما نیست که درسته یا غلطه.... کل کتاب های یونانی گیریم غلط.... عهد عتیق رو چه میکنید؟
عهد عتیق هم گیریم غلط ...... مگه تاریخ دیگه ای هست از هخامنشیان؟
مگه دست عوام متعصب هست که هرکی در مورد هخامنشی خوب گفته باور کنیم و هرکی بد گفته باور نکنیم؟
لطفا اطلاعاتی که تو هر وبلاگ عوامانه ای میخونید اینجا بیان نکنید.
شما از کجا میدونی این هایی که در 2000 سال پیش این کتابارو نوشتن دشمن هخامنشیان بودن؟

دوست من اولا ما همگی به فرهنگ خودمان می بالیم در اینجا بحث یک چیز است و ان این که چه طور نام هخامنشیان در تاریخ ایرانیان نیامده است و برعکس یونانیان این نام را بکار بردند
دوم اینکه در کتب عتیق از شاه پارس سخن یاد شده و نیز کورش و خشایارشا!(تا انجایی که می دانم)اما از هخامنشیان سخنی نیست
قفل شده

بازگشت به “تاريخ ايران”