hany نوشته شده:با عرض سلام خدمت دوست عزیزم milatave
در ابتدا این رو بگم که بنده ادعایی در زمینه کارشناس بودن در علم تاریخ رو ندارم
ولی با خوندن نوشته های شما متوجه شدم شما با تعصب دارید به این قضیه نگاه میکنید.دوست من با چند سوال وشک که هیچ سند معتبری نداره که نمیشه یک سلسله رو زیر سوال برد.مثلا شما میگید چرا تو شاهنامه اسمی از هخامنشیانو کورشو داریوش برده نشده . تو شاهنامه اسم درستی از سلسله ای برده نشده.اسم شخصیت اصلی رستم هم که زمان ساسانیان زندگی میکرده هم گفته نشده درضمن اگه داریوش زنباره بود مثل شاهان قاجارش بجای کشورگشایی وصرف عمرش برای درست کردن امپراطوری میرفت تو حرمسرا عمرشو صرف کارای......میکرد.....واینک کی گفته اسم کورشو داریوش ریشه ایرانی نداره به نظر من که تو گویش بختیاری ریشه داره ..............من فکر میکن چون منابع کتاب ایرانیان قدیم نابود شده..کارشناسان از کتابهای قدیمی یونانی کمک گرفتن و همون طور که میدونید تاریخ نویسان یونانی با سلسله هخامنشی دشمنی داشتند
...بله حق با شماست سلسله کیانیان وجود داشته ولی قبل از هخامنشیان.البته قبل از هخامنشیان چند سلسله ایرانی دیگه هم مثل کیانیان وجود داشتن ولی بیشتراینها مثل حکومتهای محلی و قبیله ای بودن.یعنی دارای سیستم حکومتی قدرتمندومنظم و اداری مثل هخامنشیان و ساسانیان نبودن.که بعد کورش بزرگ تونست با اتحاد قبایل اریایی یک امپراطوری بزرگ تشکیل بده
مصری ها هم دشمن هخامنشیان بودند؟ اعراب هم دشمن هخامنشیان بودند؟ فردوسی و تمام تاریخ نگاران ایرانی دشمن هخامنشیان بودند؟ و تمام تاریخ نگاران دوره ساسانی و نویسنده گان دینی زرتشتی در زمان ساسانی دشمن هخامنشیان و ایرانیان بودند که نامی ازشون نیاوردند و از کیانیان دم زدند؟ و فقط 100 سال پیش ویل دورانت و مشیرالدوله دوست هخامنمشیان و ایرانیان بودند؟
مثله همون روایات عجیب میمونه که در مورد نظام بیمه و سربازی و اکتشافات علوم ریاضیات و نجوم به این سلسله نسبت میدن..( تنها روایات نقلی و عوامانه)
من عادت ندارم خودمو گول بزنم.... به تمام جوانب نگاه کردم بعدش این بحثو مطرج کردم.....
خانه ی هخامشنیان از پایبست ویران است....... با روایات سینه ای و نقلی و عوامانه که نمیشه به این بحثا پاسخ داد. همین جای شکر داره.... من جای دیگه این سوالارو مطرح کردم.. عده ای اومدن و زندگینامه هخامنمشیان رو پست زدن واسم....

و الا کسی تاریخ کهن این سرزمین را به ماسونها متصل نکرده بود.