لازم نیست خیلی برای جواب دادن به پست شما زحمت کشید، این حرف من بود:
این ایمیل سردبیر ماهنامه جنگ افزار ، آقای اشرفی
حالا شما از کجا مشرق رو آوردی من نمی دونم
مثلا می خوای بگی بی بی سی هم نگاه می کنی، باشه ما فهمیدیم. شما جزء اقشار فهیمیده و روشن جامعه هستید. حالا این داستان تانک چه ربطی به اسکار و 90 و مشرق و غیره داره من در عجبم.
در مورد صاعقه شما با این همه من من کردن هنوز نمی دونی که صاعقه یک نسل است و اون اف ۵ که بهت نشون می دند یک پروژه تحقیقاتی بود که تموم شد رفت اگه می گویی دروغ می گویم دلیل بیار
کل چیزی که من دیدم یک اف 5 با یک سکان وی شکل بود. تصویر داخل کابین هم که منتشر شد و تفاوتی با اف 5 ائی نداشت. حالا شما چی میگی؟
مستر تایفون زیر دریایی کیلو در روسیه یک زیردریایی سبک محسوب می شود در ایران فوق سنگین درباره ناو ها هم همینطور حالا شما که می گویید دروغست از این حرف ها حتما دلیلتون این است که چرا کلاس ناوشکن ما نسبت به امریکا و روسیه سبک است لابد کلاس های ایران را با این دو کشور مقایسه می کنی دلیلت چیه جواب بده
شما اگر از الفبای نظامی اطلاع داشته باشید می دانید که سیستم های استانداردی در جهان برای این تعریف ها وجود دارد و سالهاست که در تمامی دنیا تعریف شده است و البته پذیرفته شده. یک مثال ساده می زنم برای بهتر متوجه شدن. اکثر درجات افسری در نیروهای دریایی در جهان به هم شبیه هستند. چون احتمال ملاقات افراد دو نیروی دریایی مختلف بیش از سایر نیروهاست . این استانداردها در مورد تناژ کشتی ها هم لحاظ شده و انگلیسی ها و آمریکایی ها و روسها و بسیاری دیگر هم آن را پذیرفتند. یک مثال دیگر ، شما می توانند به پیمان های دریایی واشنگتن در دهه 20 میلادی مراجعه کنید. این پیمان محدودیت های خاصی را برای تناژ کشتی ها و کالیبر توپها معین کرده بود. این استانداردها برای این گونه مسائل و همچنین خریدهای نظامی واجب و لازم است. حالا یک سری می خوان برای مصرف رسانه های داخلی بگن ناوشکن ، باشه. اصلا اگر دوستان وطن پرست رو خوشحال می کنه ، معرفی می کنم:
خانوم ها و آقایان ، این شما و این هم نبرد ناو جماران به وزن 1500 تن
در مورد سایر تسلیحات:
حرف من و بسیاری از دوستان این است که این تسلیحات باید در فضای باز و در میدان مورد تست و تمرین های منظم و مرتب قرار بگیرند. این حرفها نظیر محرمانه و امثال آن هم هیچ اعتباری ندارد. دلیل آن هم را در صفحه قبل گفتم. این همه کشورهای مختلف تسلیحات متفاوت می سازند و تست می کنند و به نمایش می گذارند. این حرفها نظیر سری و امثال آن هم هیچ ارزشی در جهان امروز با وجود این حجم ماهواره ها و امثال آن ندارد.
شما ظاهرا از ساده ترین اصول داشتن یک ارتش مدرن بی اطلاع هستید. در یک ارتش اولین مسئله یک سلاح هجومی استاندارد است. کدام ارتش پیشرفته را در جهان سراغ دارید که نیروی دریایی و هوایی و زرهی پیشرفته دارد اما سلاح هجومی پیشرفته نداشته باشد؟
اما دلیل من در مورد اون ادعا ، شما به محصولات تحویل شده یک نگاه بندازید. اون از سلاح های هجومی ، من در آموزشی علنا از فرمانده گردان شنیدم که از امن نبودن نارنجکهای ساخت داخل صحبت می کرد. این از وضعیت تانک ، بنده درجه دار رسته توپخانه بودم، به خدای احد و واحد قسم توپ 105 میلی متری ما ساخت سال 1945 بود. ظرف غذای ما ساخت 1944 بود. در کلاس مهمات شناسی توپ 130 میلی متری ، استوار ما می گفت در تمرین با توپ 130 میلی متری چینی ، بعد از شلیک شعله پوش هم از سر لوله جدا شد!!!!!!! کشنده توپ چی بود؟ یک کامیون انگلیسی عظیم الجثه که برای انجام مانور پدافند غیر عامل مناسب بود. چرا؟ چون پس از استارت خوردن آنچنان حجمی از دود را منتشر می کرد که از چند کیلومتر دیگر اطراف آن چیزی مشخص نبود. تفنگهای ژ3 تولیدی جدیدی یکی از یکی غیر قابل اعتماد تر ، بعد از چند شلیک در حالت تک تیر گیر می کرد.
فرماندهانی که هنوز نمی دانند بر روی یک شناور جنگی در دنیای امروز باید از سامانه های CIWS استفاده کرد و نه توپهای تک لول که باید توسط انسان کنترل شود و یا آن توپ بسیار موثر 40 میلی متری!!!!!!!!!!!!!! بله نیروی دریایی بسیار راهبردی ایران. می گم اگر نیروی دریایی ما راهبردی است پس مال آمریکا و انگلستان و فرانسه چیه؟ سوپر راهبردی ، ابر راهبردی ، فوق راهبردی و شاید هم خیلی خیلی خیلی راهبردی

اون از بمب هدایت شونده نهاجا در رزمایش نهاجا و بالهای جدا شده آن که نزدیک بود چند تا عکاس را به کام مرگ بفرستتد. در مورد موشک هم بنده در همون تاپیک دلایل رو در مورد شباهت این موشک با دی اف 11 ارائه کردم.شما ظاهرا دچار کمبود حواس هستید.
جناب لیلاس:
مهرداد اشرفی
عضو سابق سازمان جنگ افزار سازی
مدیر پروژه ساخت سلاح ملی خیبر و سلاح ژ 3 بولپاپ که به دلیل حسادت عده ای از کار برکنار شده و پس از بازنشستگی در حال حاضر سردبیر ماهنامه جنگ افزار است.
افسر مورد نظر مسئول کنترل کیفی تانکهای تحویلی تی 72 به لشگر 92 بود که چند سال است به دانشگاه افسری نزاجا منتقل شده و در معاونت پژوهشی این دانشگاه مشغول است.
شما هم که فقط می گی نمی تونم ، اگر می تونستم............................
شما اگر به این بزرگان دسترسی داری بگو فعلا به فرستادن یک ایرانی به فضا بیان بیرون ، یک سلاح هجومی و یک مسلسل دستی مناسب طراحی کنند انقدر به این یوزی ساخت رژیم غاصب صهیونیستی نچسبند. این رو که دیگه انشالله منکر نیستید؟ بچه های 65 و تکاوران دریایی ارتش. البته اون ها در رژه ها از تندر استفاده می کنند ، ولی شنیده ها از سلاح دیگری در عملیاتهای واقعی حکایت دارد..........................