بهترین تانکی که در دست ایران است چیست ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: بهترین تانکی که در دست ایران است چیست ؟

پست توسط typhoon »

تایفون ببین من حرف های بی بی سی فارسی را از خبر گذاری ها بیشتر قبول دارم دستشون تو برنامه ۹۰رو شد این خبرگذاری ها اخریش هم همین قضیه اسکار بود که خوب دیدیم این دیدگاه من از خبرگذاری هاست حالا شما هی بیا بگو سر دبیر اونم مشرق

لازم نیست خیلی برای جواب دادن به پست شما زحمت کشید، این حرف من بود:

این ایمیل سردبیر ماهنامه جنگ افزار ، آقای اشرفی

حالا شما از کجا مشرق رو آوردی من نمی دونم :-x :-x :-x :-x

مثلا می خوای بگی بی بی سی هم نگاه می کنی، باشه ما فهمیدیم. شما جزء اقشار فهیمیده و روشن جامعه هستید. حالا این داستان تانک چه ربطی به اسکار و 90 و مشرق و غیره داره من در عجبم. :-O

در مورد صاعقه شما با این همه من من کردن هنوز نمی دونی که صاعقه یک نسل است و اون اف ۵ که بهت نشون می دند یک پروژه تحقیقاتی بود که تموم شد رفت اگه می گویی دروغ می گویم دلیل بیار

کل چیزی که من دیدم یک اف 5 با یک سکان وی شکل بود. تصویر داخل کابین هم که منتشر شد و تفاوتی با اف 5 ائی نداشت. حالا شما چی میگی؟

مستر تایفون زیر دریایی کیلو در روسیه یک زیردریایی سبک محسوب می شود در ایران فوق سنگین درباره ناو ها هم همینطور حالا شما که می گویید دروغست از این حرف ها حتما دلیلتون این است که چرا کلاس ناوشکن ما نسبت به امریکا و روسیه سبک است لابد کلاس های ایران را با این دو کشور مقایسه می کنی دلیلت چیه جواب بده

شما اگر از الفبای نظامی اطلاع داشته باشید می دانید که سیستم های استانداردی در جهان برای این تعریف ها وجود دارد و سالهاست که در تمامی دنیا تعریف شده است و البته پذیرفته شده. یک مثال ساده می زنم برای بهتر متوجه شدن. اکثر درجات افسری در نیروهای دریایی در جهان به هم شبیه هستند. چون احتمال ملاقات افراد دو نیروی دریایی مختلف بیش از سایر نیروهاست . این استانداردها در مورد تناژ کشتی ها هم لحاظ شده و انگلیسی ها و آمریکایی ها و روسها و بسیاری دیگر هم آن را پذیرفتند. یک مثال دیگر ، شما می توانند به پیمان های دریایی واشنگتن در دهه 20 میلادی مراجعه کنید. این پیمان محدودیت های خاصی را برای تناژ کشتی ها و کالیبر توپها معین کرده بود. این استانداردها برای این گونه مسائل و همچنین خریدهای نظامی واجب و لازم است. حالا یک سری می خوان برای مصرف رسانه های داخلی بگن ناوشکن ، باشه. اصلا اگر دوستان وطن پرست رو خوشحال می کنه ، معرفی می کنم:

خانوم ها و آقایان ، این شما و این هم نبرد ناو جماران به وزن 1500 تن تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

در مورد سایر تسلیحات:
حرف من و بسیاری از دوستان این است که این تسلیحات باید در فضای باز و در میدان مورد تست و تمرین های منظم و مرتب قرار بگیرند. این حرفها نظیر محرمانه و امثال آن هم هیچ اعتباری ندارد. دلیل آن هم را در صفحه قبل گفتم. این همه کشورهای مختلف تسلیحات متفاوت می سازند و تست می کنند و به نمایش می گذارند. این حرفها نظیر سری و امثال آن هم هیچ ارزشی در جهان امروز با وجود این حجم ماهواره ها و امثال آن ندارد.

شما ظاهرا از ساده ترین اصول داشتن یک ارتش مدرن بی اطلاع هستید. در یک ارتش اولین مسئله یک سلاح هجومی استاندارد است. کدام ارتش پیشرفته را در جهان سراغ دارید که نیروی دریایی و هوایی و زرهی پیشرفته دارد اما سلاح هجومی پیشرفته نداشته باشد؟

اما دلیل من در مورد اون ادعا ، شما به محصولات تحویل شده یک نگاه بندازید. اون از سلاح های هجومی ، من در آموزشی علنا از فرمانده گردان شنیدم که از امن نبودن نارنجکهای ساخت داخل صحبت می کرد. این از وضعیت تانک ، بنده درجه دار رسته توپخانه بودم، به خدای احد و واحد قسم توپ 105 میلی متری ما ساخت سال 1945 بود. ظرف غذای ما ساخت 1944 بود. در کلاس مهمات شناسی توپ 130 میلی متری ، استوار ما می گفت در تمرین با توپ 130 میلی متری چینی ، بعد از شلیک شعله پوش هم از سر لوله جدا شد!!!!!!! کشنده توپ چی بود؟ یک کامیون انگلیسی عظیم الجثه که برای انجام مانور پدافند غیر عامل مناسب بود. چرا؟ چون پس از استارت خوردن آنچنان حجمی از دود را منتشر می کرد که از چند کیلومتر دیگر اطراف آن چیزی مشخص نبود. تفنگهای ژ3 تولیدی جدیدی یکی از یکی غیر قابل اعتماد تر ، بعد از چند شلیک در حالت تک تیر گیر می کرد.

فرماندهانی که هنوز نمی دانند بر روی یک شناور جنگی در دنیای امروز باید از سامانه های CIWS استفاده کرد و نه توپهای تک لول که باید توسط انسان کنترل شود و یا آن توپ بسیار موثر 40 میلی متری!!!!!!!!!!!!!! بله نیروی دریایی بسیار راهبردی ایران. می گم اگر نیروی دریایی ما راهبردی است پس مال آمریکا و انگلستان و فرانسه چیه؟ سوپر راهبردی ، ابر راهبردی ، فوق راهبردی و شاید هم خیلی خیلی خیلی راهبردی تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

اون از بمب هدایت شونده نهاجا در رزمایش نهاجا و بالهای جدا شده آن که نزدیک بود چند تا عکاس را به کام مرگ بفرستتد. در مورد موشک هم بنده در همون تاپیک دلایل رو در مورد شباهت این موشک با دی اف 11 ارائه کردم.شما ظاهرا دچار کمبود حواس هستید.

جناب لیلاس:

مهرداد اشرفی

عضو سابق سازمان جنگ افزار سازی

مدیر پروژه ساخت سلاح ملی خیبر و سلاح ژ 3 بولپاپ که به دلیل حسادت عده ای از کار برکنار شده و پس از بازنشستگی در حال حاضر سردبیر ماهنامه جنگ افزار است.

افسر مورد نظر مسئول کنترل کیفی تانکهای تحویلی تی 72 به لشگر 92 بود که چند سال است به دانشگاه افسری نزاجا منتقل شده و در معاونت پژوهشی این دانشگاه مشغول است.

شما هم که فقط می گی نمی تونم ، اگر می تونستم............................

شما اگر به این بزرگان دسترسی داری بگو فعلا به فرستادن یک ایرانی به فضا بیان بیرون ، یک سلاح هجومی و یک مسلسل دستی مناسب طراحی کنند انقدر به این یوزی ساخت رژیم غاصب صهیونیستی نچسبند. این رو که دیگه انشالله منکر نیستید؟ بچه های 65 و تکاوران دریایی ارتش. البته اون ها در رژه ها از تندر استفاده می کنند ، ولی شنیده ها از سلاح دیگری در عملیاتهای واقعی حکایت دارد..........................
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

شما حتما هم با این ادعات از نیروهای نظامی باید بخواهی که برا شما دستاورداشون را رو کنند اونم ارتش ایران که از شیر مرغ تا جون ادمیزات را مخفی کرده
بعدش خوب تو بگو ناوچه این خبرگذاری ها که صاعقه را رادارگریز نشون دادند بگذار بگند ناوشکن مشگل تو حل می شد فکر کنم با کلاش و ژ۳ هم مشگل داری
بعدش اون شخص یک چیزی گفته باید یک سندی چیزی هم ارائه بدهد به من ربطی ندارد هرچند که یک نفر که تو کارخونه تانک سازی کار می کند و نظامی هست اطلاعاتش از داخل از شما که فقط ادعا من من می کنید بیشتر است حداقل تو عکساش که تو پی ام بود برا من نشون داد معلومه یک چیز می دوند اما من هنوز می گویم درباره اون ادعا باید دلیل بیارد
فرماندهان ارتش سپاه و متخصصین صد درصد از شما بیشتر می دونند که چی استفاده کنند
بعدش یک نفر میاد دو تا موشک را مقایسه می کند و سر حرفش هست که خودش از فناوری ساختش خبر داشته باشد خودش تو کار موشک ساختن باشد نه اینکه عشق مطلب خوندن درباره ان را دارد یک نفر مثل کاپیتان اگر سند می گذارد سندش اعتبار دارد و هم اینکه تخصصش را دارد اما شما میایی دو تا موشک را سر ادعا من من کردن مقایسه می کنی بدون اینکه اصول اولیه موشک ساختن را بلد باشی
در اخر هم تو ولات شما هر کی بی بی سی را نگاه می کند با فرهنگه !!خوب این فقر فرهنگی ولات جنابعالی را نشون می دهد من این مثال را زدم که بگم از خبرگذاری ها و نویسندگانش چی حساب می برم
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

ولی به هرحال تی 72 درحال حاضر بهترین گزینه برای ایرانه نسبت به همسایه ها اطراف فقط به نظر من ایران باید کمیت زرهی رو افزایش بده مثلا وقتی 5000تانک داشته باشی همسایه ای جرات نداره به ما بگه بالای چشمت ابرو است امیدوارم که همین ارزوم براورده بشه و تیپ ها ی متعدد زرهی تشکیل بشه به امید انروز
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

بعدش خوب تو بگو ناوچه این خبرگذاری ها که صاعقه را رادارگریز نشون دادند بگذار بگند ناوشکن مشگل تو حل می شد فکر کنم با کلاش و ژ۳ هم مشگل داری

شما می گی سند و دلیل ، این هم دلیل ، مشکل چی؟ به من چه ربطی داره که چه سلاحی استفاده می کنند. شما می گی کشور فلان و بهمان و بعد هم دلیل می خوای من هم می گم یک قرداد جهانی است. حالا می گی روزنامه و رسانه.

یعنی تمام اینهایی که موشک و سایر تسلیحات را مقایسه می کنند ، سازنده هستند؟ :::P :::P :::P

تمام این کارشناسها که در شبکه های مختلف دنیا حرف می زنند همه سازنده سلاح هستند؟

کاپیتان هم که زحمت مقایسه می کشند هم حتما سازنده سامانه های تاد و لیزر هوابرد و غیره است؟

در این انجمن کسی ادعایی نداره. من به شخصه مطالب بسیاری در این انجمن آموختم و سعی کردم به دیگران هم تا جایی که می دانم یاد بدهم.

چه ادعایی؟ من یک کلمه دارم می گم این سامانه ها باید تست بشند و نمیشه زیر خاک نگهشون داشت یا توی انبار . حالا شما می گی از توی کارخونش عکس انداخته و برای شما فرستاده.

این که سلاح سازمانی یک سرباز باید استاندارد باشد دیگر به چه تخصصی نیاز دارد؟ پیاده نظام ستون فقرات یک ارتش است. بدون داشتن یک سلاح مناسب یک سرباز چه می تواند بکند؟

بنده در مورد موشکهای ادعای خودم را مطرح نکردم ، چند مطلب بود از چند سایت اینترنتی ، شما اگر سایتهای تخصصی در این زمینه را هم قبول ندارید باز هم مشکل شماست.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

من مشگلم اینه که شما فقط نظرتون را می گویید به من هم دخلی ندارد که چرا تست نمی کنند یا چرا جلوی ما تست نمی کنند
اون کارشناس ها هم هیچ وقت نمیاند یک موشک ایرانی را یا یک موشک چینی مقایسه کنند اون ها درباره کلیت نظامی یک کشور بحث می کنند مثلا می گویند ایران با خلیج فارس چیکار می توند بکند و دشمنش در مقابل ان چیکار می توند بکند نه اینکه موشک خلیج فارس کپیه فلان موشک چینه
کاپیتان هم در مورد مسائلی که وجود دارد صحبت می کند نه چیز هایی که هیچ کس ازش خبر ندارند و یا فقط عکسش را دیده اند
در مورد تاد ایشون یک مبحث تخصصی درست کردند و مواردی که درباره تاد بود را ترجمه کردند بعدش هم به کاربران جواب می دادند نه کمتر نه بیشتر
به من چه که چرا تاد که حساسه دربارش اطلاع است اونوقت ما ندونیم موشکمون چند کیلومتر برد دارد خوب دکترای نظامیه ما اینجوریه
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

typhoon نوشته شده:بعدش خوب تو بگو ناوچه این خبرگذاری ها که صاعقه را رادارگریز نشون دادند بگذار بگند ناوشکن مشگل تو حل می شد فکر کنم با کلاش و ژ۳ هم مشگل داری

شما می گی سند و دلیل ، این هم دلیل ، مشکل چی؟ به من چه ربطی داره که چه سلاحی استفاده می کنند. شما می گی کشور فلان و بهمان و بعد هم دلیل می خوای من هم می گم یک قرداد جهانی است. حالا می گی روزنامه و رسانه.

یعنی تمام اینهایی که موشک و سایر تسلیحات را مقایسه می کنند ، سازنده هستند؟ :::P :::P :::P

تمام این کارشناسها که در شبکه های مختلف دنیا حرف می زنند همه سازنده سلاح هستند؟

کاپیتان هم که زحمت مقایسه می کشند هم حتما سازنده سامانه های تاد و لیزر هوابرد و غیره است؟

در این انجمن کسی ادعایی نداره. من به شخصه مطالب بسیاری در این انجمن آموختم و سعی کردم به دیگران هم تا جایی که می دانم یاد بدهم.

چه ادعایی؟ من یک کلمه دارم می گم این سامانه ها باید تست بشند و نمیشه زیر خاک نگهشون داشت یا توی انبار . حالا شما می گی از توی کارخونش عکس انداخته و برای شما فرستاده.

این که سلاح سازمانی یک سرباز باید استاندارد باشد دیگر به چه تخصصی نیاز دارد؟ پیاده نظام ستون فقرات یک ارتش است. بدون داشتن یک سلاح مناسب یک سرباز چه می تواند بکند؟

بنده در مورد موشکهای ادعای خودم را مطرح نکردم ، چند مطلب بود از چند سایت اینترنتی ، شما اگر سایتهای تخصصی در این زمینه را هم قبول ندارید باز هم مشکل شماست.

سلام.
ببینید دوست گرامی.آیا شما بیشتر از یک فرمانده بزرگ میدانید؟آیا شما بیشتر از فرمانده کل میدانید؟آیا شما نظراتی دارید که به فکر فرماندهان با درجه بالا نمیرسد؟
آیا شما میدونید چه سلاح هایی در کشور شما داره به تولید انبوه میرسه؟آیا شما میدونید قراره ارتش یا سپاه 2 سال بعد چیکار کنند؟آیا شما از برنامه های آنها خبر دارید؟آیا شما در مورد سلاح های انفرادی این کشور در حدی میدانید که انتقاد میکنید؟آیا میدانید چه سلاح انفرادی در کشور در حال توضیع است؟آیا شما یک موشک خلیجج فارس را از نزدیک دیده اید؟آیا داخل اون موشکرو دیدید یا فقط بر اساس شنیده ها و گفته ها اینگنه حرف میزندید؟آیا شما عضو ثابت ارتش یا سپاه هستید؟آیا شما تا حالا داخل یک کارخانه تانک سازی رفتید؟
این ها فقط تعدادی از سوال هایی بود که با خواندن پست های شما برایم پیش آمد.
اگر میشود جواب بدهید
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

در جواب جناب تایفون که فرمودند چرا ciws نداریم (البته با تمسخر):

دوست عزیز ناوشکن موج2 یا همون ولایت مجهز به سامانه ی ciws است و علاوه بر توپ با نرخ آتش بالا چند موشک با سرعت فوق العاده و سرجنگی از نوع مجاورتی با رایانه ی این سیستم لینک شده است.
این ciws در واقع ترکیبی از انواع شرقی مثل کاشتان و ak630 و... وانواع غربی مثل فالانکس میباشد....
توپ این سامانه از روی توپ سامانه فالانکس(m61)الگو برداری شده که سالهاست در ایران مجود است.و در اصل این توپ نمونه ی پیشرفته تر m61 است
رادار این سامانه ترکیبی از چند رادار با باندهای مختلف است که متاسفانه اجازه ی توضیح بیشتر ندارم
و موشکهای این سامانه در جهان بی نظیر میباشد و منحصر به فرد و حاصل ابتکار جالب یک مهندس 26 ساله که باز هم
اجازه ی توضیح بیشتر ندارم
همچنین این سامانه برای چند شناور دیگر آماده ی نصب است که در حالت عادی بعد از به آب اندازی و معرفی موج2 و در صورت نیاز پس از کمتر از 36 ساعت عملیاتی میشود
با آرزوی توفیق

داداش تایفون شما تا حد مطلوبی مطالعه دارید منتها این دلیل این طور برخوردها نمیشه

بنده از این نوع ادبیات متخصص مابانه و استفاده از اصطلاحاتی که فقط برای مخاطب فهم موضوع را سخت تر میکند
متنفرم.
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

سلام
من نیم ساعت هست که دارم این تایپیک رو مطالعه میکنم و چند تا کلمه حرف دارم که اگه به گوش بعضی ها سنگین بشه معذرت میخوام
1- تانک تی 72 الگو برداری شده ار تانک تی 62 است تانک تی 64 تانک پیشرفته ای بود که صادر نشد و تی 80 حاصل بروز سازی تانک تی 64 بود و کلا تی 72 با تی 80 و تی 62 با تی 64 خیلی متفاوت هستند
راستش این تایپیک به نام تانک بود که توش اومدم و وگرنه عمرا گذرم به این تایپیک نمی افتاد
تانک ذوالفقار 1 بهینه سازی شده تانک ام 60 پاتن است و تنها نمونه تولید انبوه تانک ذوالفقار است و بنده کیلیپ هایی هم ازش دارم که انشاالله وقتی رفتم خونه براتون میزارم
تانک های ذوالفقار 2 و 3 نمونه های آزمایشی هستند که در حال بروز رسانی و بهبود هستند و تا اطلاع ثانوی تولید انبوه نمیشن
درسته که بعضی ها فکر میکنند نیرو های نظامی ما کمی مشکل دارند اما:
نیروهای سپاه روی انواع پرژه ها کار میکنند و خودم هم روی چندتا کار کردم مثل سلاح کلاش و تیربار فرمانده تان تی 80 برای پاکستان و چند تا از این مورد ها
تو ایران هرکی بخواد یه پروژه رو روش کار کنه باید گنج قارون و عمر نوح یا یه پارتی کوچولو در حد آبدارچی داشته باشه و من هیچ کدوم رو نداشتم و به همین خاطر هم با یه نوک پا انداختنم بیرون.
در مورد بهترین تانک ایران همون تی 72 اس هستش که تانک کاملا کارایی است و در مقابل تانک های غربی حرفی برای گفتن داره
بعدش تانک مبارز هستش که اطلاعاتی ازش در دست نیست و امکان تولید انبوهش زیاد هست اما نمی گم که دارن تولید میکنند و تو پوتوب هم یه کیلیپی در باره اش هست
تانک بعدی تانک صمصام هست که تانک کار آمدی هست اما نه برای رویارویی با تانکهایی مثل آبرامز و لئوپارد و ..... این تانک مناسب برای پشتیبانی از نیرو های پیا ده است
تانک بعدی که با تانک صمصام هم رده است تانک تی 55 یا سفیر 74 است که هردو در اصل یه تانک هستند و در اسم و چند تا نکته باهم متفاوتند .
در مورد ناو شکن ! جماران هم باید بگم که درسته که سنگین وزن نیست اما برای ایران مناسب است و میتونه نیلز هامون رو رفع کنه و نیازی به هزینه ی اضافی نیست
در مورد زیر دریایی های غدیر هم باید بگم که در نوع خودشون بینظیر هستند و چون نیروی دریایی برنامه ای برای اعضام زیر دریایی به مناطق دور رو نداره پس مناسب برای ایران و دفاع از خلیج همیشه فارس هستند
بعدشم سیستم تسبیت کننده ی تو پ هم باید بگم که تانک های تی 72 این سیستم رو دارند و از رو ی اونها برای تانک های دیگه هم ساخته شده و تانک های چفتین هم میتونند در حال حرکت شلیک کنند .
بعدشم باید خدمت دوستانی مثل آقی تایفون بگم که درسته که شما با افرادی نشست برخاست کردین ام بعضی از ما با تعدادی از اونها مدت ها روی پرژه ها کار کردیم و بنده با سن کم خودم با خیلی از اون ها کار کردم و به دلیل نبود عمر نوح و گنج قارون و پارتی آبدارچی هنوز علاف کوچه های شهر ها و سالن های ادارات هستم
بعدش در مورد تعداد چرخ های تانک ها باید بگم که داشتن 7 چرخ یا 6 چرخ ربط زیادی به وزن تانک نداره و بیشتر ربط به کاربری منطقه ای تانک و انعطاف پذیری تانک داره مثلا تانک تی 80 روسی سبک تر از ابرامز و لئو پارد هستش اما از چرخ های شبیه به اونها استفاده میکنه و...
تانک های غربی بجز لکرلک فرانسوی هیچ کدومشون به گلوله گذار خود کار مجهز نیستند و 1 سالی میشه که دارم دنبال مدل های گلوله گذار خود کار اونها میگردم و به نتیجه ی خاصی هم نرسیدم و تازه فهمیدم که کلا ندارند و تنها اما در بین تانک های امروزی شرقی گلوله گزار خود کار یه سیستم الزامی برای تانک هست
البته گلوله گذار های خود کار محدودیتی هم دارند و اونهم اینه که نمی تونند گلوله گذاری رو در زاویه های بالای افق و پایین ان انجام بدن و باید توپ به وضعیت افقی بازگردانده بشه تا گلوله گزاری بکنند .
در مورد هلی کوپتر هم باید بگم که ایران بزرگترین ستون های هلی کوپتری خاورمیانه رو داره و یه نمونه ی تک موتوره از مبرا رو هم ساخته که عکسش رو براتون میزارم البته شیشه هاش ضد گلوله و ...
در مورد سلاح های تهاجمی هم تو یه تایپیک دیگه گفتم که دارناین سلاح هارو با ام 16 و ام 4 عوض میکنند و شروع هم شده
درمورد کارنامه ی تانک تی 72 هم باید بگم که این تانک در عراق با آبرامز ها در گیری زیادی نداشته و قبل از اینکه به آبرامز ها درس بدن توسط آ 10 و آپاچی های ناتو و آمریکا شکار شدند و اونهایی هم که با آبرامز در گیر شدند با مشکلات زیادی رو برو بودند و تونستند با گلوله های معمولی چند تا آبرامز رو شکار کنند و تانک تی 72 اس میشه گفت جز بهترین تانک های دنیا است و +تی 72 و -تی 90 هست
در مورد افشای پی ام خدا قاضی است و ما محکوم
تانک ذوالفقار 3 که دارن روش کار میکنند و تولید انبوه نریسه تانکی نیست که خیلی ها در موردش نظر میدن این تانک از تانک چفتین الگو برداری شده و اگه به قسمت جلوی تانک و عقب تانک دقت کنید به سادگی میشه قضیه رو فهمید و اگه از کنار به سطح تانک مبارز دقت کنید این تانک یه سطح شیب دار داره و تو تانک ذوالفقار با قطع کردن این سطوح شیبدار تانک رو شبیه لئو پارد کردند .
اگه مشکلی یا سوال دیگه بود در خدمکتم و از دوستان هم عذر میخوام که دی به دیر به انجمن سر میزنم ، دم عیدی سرمون ینمه شلوغه
:-* :razz:
در آخر هم باید بگم که کار اشتباهی کردم که عکس کابین صاعقه رو گذاشتم
تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

من دو روزی بود به سایت سر نزده بودم واقعا از تعجب موندم چکار کنم.
یه شخصی میاد با ... هرچه تمام زحمتکش ترین اعضای جامعه را که چه در زمان دفاع مقدس و چه الان جونشون را گذاشتن کف دستشون برای تامین امنیت ما دروغگو معرفی میکنه بعدشم که آدم میاد دو کلمه حرف منطقی بزنه که اگه گفته شما درست بود که خدا را شکر نیست الان خیلی وقت بود که دشمنان اسلام و بشریت در مقابل ما جرئت گستاخی پیدا میکردن پست آدمو حذف میکنن .
در مورد تانک ذوالفقار هم باید بگم که هیچ یک از مقامات نظامی کشور تا کنون ادعای تحویل انبوه این تانک را نکرده دلیلشم اینه که این تانک هنوز در مرحله بهسازی و ارتقاء قرار داره.
قفل شده

بازگشت به “ادوات زرهي”