مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

typhoon نوشته شده:aliamous نوشته شده:واقعا واسم باعث تاسف هستش كه در كشوري كه 8 سال بدترين نوع جنگ رو تجربه كرده هنوز ملاك برتري در يك جنگ مقايسه دوتا سلاح كاملا همتيپ هستش براي مثال اگه نيروهاي پياده غربي ام 16 استفاده كنند و مثلا ام 16 از كلاشينكف ما بهتر باشه پس در نتيجه اونها پيروز ميدون جنگ هستن واقعا كساني كه اينطور فكر ميكنند به خودشون شك كنند چون به شما قول ميدم در يك جنگ اگه يك تك تيرانداز خوب با يك سلاح برنو دوربين دار عهد عتيق خودش رو به خوبي در برابر دوربين هاي حرارتي استتار بكنه ( راههايي وجود داره ) به خوبي ميتونه يك گروهان تا به دندان مسلح رو از پا دربياره حالا بيايد و ام16 رو با برنو مقايسه بكنيد ( البته اساسا به تك تيراندازها خيلي علاقه دارم واقعا در ميادين جنگ ميتونن روحيه دشمن رو از بين ببرن)
باشه، شما با برنو بیا ، طرف مقابل هم با این میاد، اگر میتونند با برنو!!!!! جلوی این عرض اندام کند:
[External Link Removed for Guests]
2457 متر!!!!!!!!!!!!!!!1

typhoon نوشته شده:بنده این رو در جواب کسی گفتم که فکر می کنه اینجا هنوز میدان نبرد جنگ دوم جهانی است و می خواهد از برنو استفاده کند.
بله به خدمت این سلاح اتریشی ، HS50 ، آخ ببخشید یادم نبود، دستاورد 100 درصد بومی ارادت خاص داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ramin-am نوشته شده:یه چیزی بگم ناراحت میشید ولی خب حرف حقیقت داره
خیلی از دوستان توی توهم به سر میبرن
یاد نمیگیرن. منم مقاله مجله صنایع هوایی رو در مورد پنها خوندم
ولی عکسی که از بالگرد تک موتوره هجومی گذاشته شده به احتمال قوی AH-1S هست و اگه این عکس رو تو پورتال ارتش گذاشتن واقعا باید بگم ارتش و کلا نیروهای مسلح ملت رو شاسگول فرض کردن .
ولی شما ها به این روش ادامه بدید . وقتی کسی حرفی مخالف حرف شما ها میزنه دوس دارید بگه غلط کردم .

airplane نوشته شده:دوستان تو رو خدا از چندتا کار دست بردارین
اول زیر سوال بردن دستاوردهای نظام اسلامی.
دوم کل کل کردن بیمورد در باره این مسائل.
با کل کل کردن چیزی دست گیر ما و بچه های انجمن میشه.
اونهایی که دستاوردها رو زیر سوال میبرن ایا خودشون برای پیشرفت مملکت کاری کردند یا فقط سرجای خودشون نشستند و حرف میزنند.
دوستانی که جوابشون رو میدن فکر میکنند که واقعا اون عزیزان قانع میشن.
بخدا هردو گروه اشتباه میکنند.
اولی بیشتر از دومی و ...
پس از هر دو گروه میخوام که خویشتن داری کنند و مباحث رو به جنجال و کل کل نکشونن که مدیران محترم مجبور به برخورد همه جانبه! بشن و هم سیخ بسوزه و هم کباب.
موفق و پیروز باشید

Ruozbeh نوشته شده:دوستان عزیز و گرامی یکم تفکر کنید خب!
شما ایران با این وسعت و این جمعیت و این همه شهر بزرگ و کوچیک و این همه زیر ساخت اقتصادی رو با حزب الله مقایسه می کنید که یک گروه نظامی هستش و شهری در کنترل نداره و مشکلی با از دست دادن زمین نداره ؟
عزیزان من ما یک کشور هستیم و دفاع از یک کشور با جنگ چریکی متفاوته و نباید با هم مقایسه بشن! یعنی چی که حزب الله در یک جنگ چریکی پیروز!!!! شده پس ما هم می بریم!!