سپاه اینگونه «غیرت ایرانی» را به دشمن نشان می دهد+عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: سپاه اینگونه «غیرت ایرانی» را به دشمن نشان می دهد+عکس

پست توسط typhoon »

بنده از تمام دوستان و آشنایان و کاربران عذر خواهی می کنم ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

typhoon نوشته شده:
aliamous نوشته شده:واقعا واسم باعث تاسف هستش كه در كشوري كه 8 سال بدترين نوع جنگ رو تجربه كرده هنوز ملاك برتري در يك جنگ مقايسه دوتا سلاح كاملا همتيپ هستش براي مثال اگه نيروهاي پياده غربي ام 16 استفاده كنند و مثلا ام 16 از كلاشينكف ما بهتر باشه پس در نتيجه اونها پيروز ميدون جنگ هستن واقعا كساني كه اينطور فكر ميكنند به خودشون شك كنند چون به شما قول ميدم در يك جنگ اگه يك تك تيرانداز خوب با يك سلاح برنو دوربين دار عهد عتيق خودش رو به خوبي در برابر دوربين هاي حرارتي استتار بكنه ( راههايي وجود داره ) به خوبي ميتونه يك گروهان تا به دندان مسلح رو از پا دربياره حالا بيايد و ام16 رو با برنو مقايسه بكنيد ( البته اساسا به تك تيراندازها خيلي علاقه دارم واقعا در ميادين جنگ ميتونن روحيه دشمن رو از بين ببرن)

باشه، شما با برنو بیا ، طرف مقابل هم با این میاد، اگر میتونند با برنو!!!!! جلوی این عرض اندام کند:

[External Link Removed for Guests]

2457 متر!!!!!!!!!!!!!!!1

دوستانی که میگن شما با برنو بیا به این تصویر دقت کنن:
تصویر
شما بفرمایید اینا برنو هستن؟
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

بنده این رو در جواب کسی گفتم که فکر می کنه اینجا هنوز میدان نبرد جنگ دوم جهانی است و می خواهد از برنو استفاده کند.

بله به خدمت این سلاح اتریشی ، HS50 ، آخ ببخشید یادم نبود، دستاورد 100 درصد بومی ارادت خاص داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

typhoon نوشته شده:بنده این رو در جواب کسی گفتم که فکر می کنه اینجا هنوز میدان نبرد جنگ دوم جهانی است و می خواهد از برنو استفاده کند.

بله به خدمت این سلاح اتریشی ، HS50 ، آخ ببخشید یادم نبود، دستاورد 100 درصد بومی ارادت خاص داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بالاخره اتریشی یا پتریشی این سلاح رو داریم و ازش استفاده هم میکنیم و داریم به تولید انبوه هم میرسونیم.شما که گفتی با برنو بیایم این سلاح و اون سلاح رو بزنیم به خواطر همون این عکس رو گذاشتم.اگه بخواین فیلم هم دارم درباره ش.
لطفا با سلاح مقایسه نکنید که کم نمی آوریم.پست قبلی مرا در باره جنگ ویتنام و ... بخوانید آن هم یک جواب برای شما.
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

یه چیزی بگم ناراحت میشید ولی خب حرف حقیقت داره
خیلی از دوستان توی توهم به سر میبرن
یاد نمیگیرن. منم مقاله مجله صنایع هوایی رو در مورد پنها خوندم
ولی عکسی که از بالگرد تک موتوره هجومی گذاشته شده به احتمال قوی AH-1S هست و اگه این عکس رو تو پورتال ارتش گذاشتن واقعا باید بگم ارتش و کلا نیروهای مسلح ملت رو شاسگول فرض کردن .
ولی شما ها به این روش ادامه بدید . وقتی کسی حرفی مخالف حرف شما ها میزنه دوس دارید بگه غلط کردم .
به رویاهایت بی اندیش ..........
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

ramin-am نوشته شده:یه چیزی بگم ناراحت میشید ولی خب حرف حقیقت داره
خیلی از دوستان توی توهم به سر میبرن
یاد نمیگیرن. منم مقاله مجله صنایع هوایی رو در مورد پنها خوندم
ولی عکسی که از بالگرد تک موتوره هجومی گذاشته شده به احتمال قوی AH-1S هست و اگه این عکس رو تو پورتال ارتش گذاشتن واقعا باید بگم ارتش و کلا نیروهای مسلح ملت رو شاسگول فرض کردن .
ولی شما ها به این روش ادامه بدید . وقتی کسی حرفی مخالف حرف شما ها میزنه دوس دارید بگه غلط کردم .

عکس های پرتال ارتش همشون از گنجینه ی عکس هایی است که خود عکاسان ارتشی گرفتند و ممکنه این هلیکوپتر در داخل باشه و ازش استفاده بشه خدارو چه دیدی یه وق دیدی دارن میسازنش و موشک تاو هم که حمل میکنه و در کل برای نیروی زمینی مناسب تر زا طوفان است تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

دوستان تو رو خدا از چندتا کار دست بردارین

اول زیر سوال بردن دستاوردهای نظام اسلامی.

دوم کل کل کردن بیمورد در باره این مسائل.

با کل کل کردن چیزی دست گیر ما و بچه های انجمن میشه.

اونهایی که دستاوردها رو زیر سوال میبرن ایا خودشون برای پیشرفت مملکت کاری کردند یا فقط سرجای خودشون نشستند و حرف میزنند.

دوستانی که جوابشون رو میدن فکر میکنند که واقعا اون عزیزان قانع میشن.

بخدا هردو گروه اشتباه میکنند.
اولی بیشتر از دومی و ...

پس از هر دو گروه میخوام که خویشتن داری کنند و مباحث رو به جنجال و کل کل نکشونن که مدیران محترم مجبور به برخورد همه جانبه! بشن و هم سیخ بسوزه و هم کباب.

موفق و پیروز باشید :razz:
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

با عرض پوزش از تمامي كاربران سايت و مخصوصا مسئولين محترم اين سايت :
بابا شما ها خيلي شوت هستين من چي گفتم چي برداشت كردين آيا اساسا هنوز حالتون خوبه. داشتم ميگفتم كه داشتن تجهيزات صرفا به معني برتري در يك ميدان جنگ واقعي نيستش و يك تكتيرانداز خوب ميتونه يك گروهان تا به دندان مسلح رو حتي با يك برنو دوربين دار از پا دربياره اما انگار اعضاي اين سايت به خوبي نشون دادن كه هنوز توي عهد فيلمهاي آرنولد و جمشيد هاشم پور هستند . اگه نميفهمين چي ميگم يه بحثي هستش اگه نميخواين بفهمين كه من چي ميگم يه بحث ديگه اون دوستي هم كه عكس از نيروهاي سپاه با ام 16 دوربيندار گذاشته واقعا ديگه متوجه نشده من چي ميگم يكي ديگه هم عكس چندتا اسلحه رو گذاشته كه فكر ميكنه من هيچي از سلاح سر در نميارم و فقط ميخواد با چندتا عكس خوشگل ذهن ما رو به واقعيتها باز بكنه. برادران عزيز خواهشا توجه بكنيد كه داشتن سلاح پيش رفته به معني برتري 100% در ميدان جنگ نيست كه اگر اينطور بود حزب الله لبنان تا الان بايد 100 دفعه به تاريخ ميپيوست . همينكه به حد كافي رو دست اسرائيلي ها خرج گذاشت تا سامانه اي رو براي مقابله با موشكهاي كاتيوشا طراحي كنند ( كه اصلا توجيه اقتصادي پشتش وجود نداره ) براي هفت پشت اسرائيلي ها بس بود . حالا باز بياين تاكتيكهاي رزم رو كنار بگذارين و بشينين سر اسلحه ها بحث بكنيد كه آخرش هم هيچ نتيجه اي نميده . يادمه يك جمله از رومل در كتاب حصاري از دروغ خوانده بودم كه ميگفت : به لحاظ برتري در ادوات نظامي ما در نرماندي كاملا به نيروهاي متفق برتري داريم اما به علت دخالتهاي مستقيم شخص پيشوا اين نبرد ساده كه حتي يك افسر جز هم ميتواند آن را به پايان برساند دچار مشكل شده ( هيتلر شخصا در نحوه انجام عملياتها دخالت ميكرده و با اتخاذ تاكتيكها غلط ارتش تا به دندان مسلح آلمان رو از بين برد البته مشابه اين اتفاق در لهستان نيز افتاد و نيروهاي روس بسياري از نيروهاي ارتش آلمان را از پا درآوردند ، نيروهايي كه ميتوانستند در دفاع از كشور المان به خوبي به كار بيايند).
يك چيز رو ميگم ولي هيچ وقت از ياد نبريد:
به قول وينستون چرچيل حقيقت آنقدر ارزشمند است كه هميشه بايد حصاري از دروغ همراه آن باشد بنابراين خوب يادتون باشه هرچيزي كه ميبينيد اوني نيستش كه واقعا هستش چون آنچنان حصاري از دروغ آن رو فرا گرفته كه عملا چيزي نميبينيد.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

airplane نوشته شده:دوستان تو رو خدا از چندتا کار دست بردارین

اول زیر سوال بردن دستاوردهای نظام اسلامی.

دوم کل کل کردن بیمورد در باره این مسائل.

با کل کل کردن چیزی دست گیر ما و بچه های انجمن میشه.

اونهایی که دستاوردها رو زیر سوال میبرن ایا خودشون برای پیشرفت مملکت کاری کردند یا فقط سرجای خودشون نشستند و حرف میزنند.

دوستانی که جوابشون رو میدن فکر میکنند که واقعا اون عزیزان قانع میشن.

بخدا هردو گروه اشتباه میکنند.
اولی بیشتر از دومی و ...

پس از هر دو گروه میخوام که خویشتن داری کنند و مباحث رو به جنجال و کل کل نکشونن که مدیران محترم مجبور به برخورد همه جانبه! بشن و هم سیخ بسوزه و هم کباب.

موفق و پیروز باشید :razz:

ما سعی نداریم کسی رو قانع کنیم چون نعوذوبه الله پیامبر که نیستیم وضیفه ی ما قانع کردن باشه وظیفه ی ما فقط اطلاع رسانی است و بس
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

دوستان عزیز و گرامی یکم تفکر کنید خب!
شما ایران با این وسعت و این جمعیت و این همه شهر بزرگ و کوچیک و این همه زیر ساخت اقتصادی رو با حزب الله مقایسه می کنید که یک گروه نظامی هستش و شهری در کنترل نداره و مشکلی با از دست دادن زمین نداره ؟
عزیزان من ما یک کشور هستیم و دفاع از یک کشور با جنگ چریکی متفاوته و نباید با هم مقایسه بشن! یعنی چی که حزب الله در یک جنگ چریکی پیروز!!!! شده پس ما هم می بریم!!

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

Ruozbeh نوشته شده:دوستان عزیز و گرامی یکم تفکر کنید خب!
شما ایران با این وسعت و این جمعیت و این همه شهر بزرگ و کوچیک و این همه زیر ساخت اقتصادی رو با حزب الله مقایسه می کنید که یک گروه نظامی هستش و شهری در کنترل نداره و مشکلی با از دست دادن زمین نداره ؟
عزیزان من ما یک کشور هستیم و دفاع از یک کشور با جنگ چریکی متفاوته و نباید با هم مقایسه بشن! یعنی چی که حزب الله در یک جنگ چریکی پیروز!!!! شده پس ما هم می بریم!!

دوست عزيز منظور من اين نبود كه حالا چون حزبالله چيريكي جنگيده و پيروز شده ما هم بايد چيريكي بجنگيم ( كاري كاملا غير معقول ) منظورم اينه كه اگه قراره يك روزي جنگ بشه ما فقط در مرزهاي خودمون با آمريكايي ها نخواهيم جنگيد بلكه دامنه جنگ خيلي گسترده تر خواهد بود آيا به نظر شما اينهمه سعي و تلاش دولت براي ايجاد جاي پا در آمريكاي لاتين براي خوشي هستش يا .... اگه روزي جنگي بشه ما با اونها پنجه در پنجه خواهيم شد اما براي مبارزه فقط به بازوي قوي نيازي نيست . براي كشتن يك غول بي شاخ و دم نيازي نيست كه حتما با زور بازي بجنگين كافي يك خنجر بزارين روي رگش تا كارش تموم بشه و اين چيزيه كه كاملا در دكترين دفاعي ما مشهود هستش . اما در مورد نيروي گسترده نظامي باز هم ميگم به دليل پايين بودن بودجه دفاعي ما خيلي كار خواهد برد و ما شديدا نياز مند اون هستيم اما فعلا در اين شرايط زماني به نظرم بهترين كار هموني هستش كه در حال انجام يعني دور نگه داشتن منطقه جنگ از مرزهاي زميني ما ( سرمايه گذاري روي حزبالله و حماس ) كه هم هزينه پاييني داره و هم بازده بسيار بالا و از طرفي چنين كمكهايي جايگاه ايران رو در بين مردم اون منطقه بسيار بالا خواهد برد در دوران جنگ 33 روزه كه تمام غرب بر سر لبنان آتش ميريخت( منظورم كمكهاي نظامي ) تنها ايران بود كه با حمايت از حزب الله نقطه اميدي براي مردم لبنان به وجود آورده بود . درسته كه لبنان رو ويران كردن اما اين جنگ به اعراب خوب نشون داد كه اعتقاد بالا و هوش چه طور ميتونه نتيجه جنگها رو عوض كنه ( اگه اينطور نبود حافظ اسد هيچ وقت به طرف ايران گرايش پيدا نميكرد چون ديده بود كه از عربها بخاري بلند نميشه)
با تشكر
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 32 بار

پست توسط golden.pars »

متاسفانه بعضی از دوستان امریکا که واقعا در حال حاظر قدرت اول نظامی و اقتصادی جهان هستش رو با مغولستان اشتباه گرفتن........
لطفا کارنامه جنگ های امریکا رو بررسی کنید اول......
همیشه امریکا سلاح هایی داره که سالها بعد از شروع عملیاتشون لو میرن مثل یو-۲ یا اس ار-۷۱ و یا همین هلیکوپتر بلک هاگ استلث در عمیات شکار بن لادن که همه متخصصان رو در حیرت فرو برد که هنوز عکسی هم ازش در دست نیست.......
متاسفانه یکی از دلایل نابودی ارتش عراق همین دست کم کرفتن حریف توسط شخص صدام حسین بود ، لطفا حتما کتاب ویرانه های دروازه های شرقی رو مطالعه بفرمایید.
قفل شده

بازگشت به “ادوات زميني”