صدای ضجه هاشو که یادم میاد دلم اتیش میگیره... وقتی داشت ضجه میزد میگفت اشکان تورو خدااااااا.... منم گفتم نه دانیال، نمیشه. باید بیای بشینی رو صندلی، اخرم بخاطر عشق و علاقه ای که تو وجودش نسبت به من داره، قبول کرد. بــــــــــــــسوزه پدر عاشقی

راستی سلام! خوبین؟
اقا گفتم جنجال و درگیری خیلی زیاد شده تو سایت، یکم حال و هواشو با صندلی عوض کنیم.
از مهمونمون بگم...
اقا دانیال بهمنش که از عضوهای تقریبا فسیل انجمن هستند و کلا 2-3 ماه بعد از اینکه CC متولد شد، عضوش شدن ایشون. الان فقط اثاری ازشون باقی مونده که دوستان ما در ازمایشگاه دارن روش تحقیق میکنن ببینن چی بدست میارن؟!!!!

ما این دوست فسیل عزیزمون رو در مهراباد کشف کردیم و به گونه ای فسیل شده بود که یه هدفون تو گوشش بود، یه دستشم گذاشته بود روی یکی از گوشیهای هدفون مثل این DJ ها.... یه چیزی تو مایه های این عکسه

این موضوعم بگم که (البته خودم چند بار قبلا بهش اشاره کردن) اقا دانیال تو مهراباد بندری مینوازن.... خلاصه قرررررش بده و این صحبتا....
اقا از حاشیه رفتن بپرهیزیم و کمی جدی باشیم
جناب دانیال از متخصصان سایت و تحصیل کردگان در رشته ی هوافضا یا هوانوردی یا ...(دقیق نمیدونم) تو این مایه ها هستند. البته در زمین عکاسی هوایی(بصورت حرفه ای) هم فعالند و عکساشون رو میتونید در سایت ایرلاینرز پیدا کنید. همینطور عضو گروه Iranian Spotters هم میباشند. اخلاق بسیار خوبی داره و کلا خیلی خوشرو هستش، از هم صحبتی باهاش لذت میبرید. البته بگم اینو که وقتی امپر بچسبونه دیگه تاپیکو رو سر و صورتتون خرد میکنه

فکرش روشنه و هرگز ادم تندرویی نیست در هیچ زمینه ای. دیگه خسته شدم، خودتون در ادامه باهاش بیشتر اشنا بشین...
1-نام و نام خانوادگیتو که خودم گفتم
بقیشو بگورنگ چشم/رنگ مو/ تیپ ظاهری/ سال تولد/ سال فارق التحصیلی/ تخصص دقیق
2- موسیقی و فیلم مورد علاقه؟
3-خواننده مورد علاقه و هنر پیشه ی مورد علاقه؟
4-بیشتر در چه زمینه ای مطالعه میکنی؟ چه نویسندگانی؟
5-در اوقات فراغت چیکار میکنی؟
6-چه چیزهایی در دختران و پسران جلب و دفعت میکنه؟
7-به شعر و ادبیات علاقه داری؟ چه شاعری؟ چه شعری؟
8-راستی این قضیه DJ چیه؟
9- عکاسی رو از کجا شروع کردی؟ چی شد؟
10-از شخصیتت بگو... خودت رو چطور میبینی؟
11- اینو بزار بگم...

فقط نزنین.... اقا رئیس جمهور شدی. تبریک12-دلت از چیا و کیا پره؟ سفره کن دلتو خلاصه
13-در روابطت چه چیزایی رو ملاک قرار میدی؟
14-اهن پرستی ....
15- بزن بزن داشتی؟ اگه اره اون اخریو تعریف کن. بزن بزن تاپیکی که میدونم داشتی. تکذیب نکن که دیروز شبکه 5 زیرنویس کرده بوداا
16-جز من تا حالا عاشق کسی شدی؟
سرانجامش چی شد؟ جدای شوخی عشق چیه از نظر تو؟17-یه خاطره خوب بگو
یه خاطره بد بگو
یه خاطره تلخ بگو
18-از چی خوشت میاد و از چی نفرت داری؟ همینجوری کلی
19-همبازی دوران بچگیتو یادت میاد؟ هنوز باهاش ارتباط داری؟ دوست داشتی به اون دوران برگردی؟
20-افراد تندرو...؟
21-در کل به نظر خودت، جامعه ایرانی در زمینه علم و فرهنگ و ... به کدوم سمت میره؟ پیشرفت میکنه؟ درجا میزنه؟ عقب گرد؟ البته همونطور که گفتم میانگین و کلیتشو بگو
22-زیباترین دو بیتی که خوندی یا شنیدی
23-این از قول اقا سامان، نظرت چیه؟
كليد موفقيت را نميدانم!
ولي كليد شكست اين است كه سعي كنيم همه را راضي نگهداريم...!
24-بیشتر در چه فعالیت های شرکت میکنی؟
25-IRIAF F-14 Tomcat or IRIAF Mig-29 Fulcrum
26-بهترین دوران زندگیت چه موقعی بوده؟
27-حسرت گذشتت رو میخوری؟ نگران اینده چطور، هستی؟
28-اهل Cیاست هستی یا نه؟
29-غیر ممکن، غیر ممکنه؟
30-کاش رو باید فقط کاشت؟
31-رفیقی که نمیره از یاد
32-شرب الکل دار؟ سیگار؟ قُل قُل قُل؟
33-یه سوال که الان به ذهنم رسید کنجکاو شدم. چندتا خواهر و بردار داری؟
زیاد سوال نمیپرسم که خسته نشی، بعدا دارم برات

Mahdi1944
Shahryar
Fariborz
CAPTAIN PILOT
رونین
SAMAN
mahshid-banoo
Oweiys
noora
Mahdi Mahdavi
Shahbaz