صندلی داغ با حضور DJ Dani

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط ASHKAN95 »

اخ اخ اخ

صدای ضجه هاشو که یادم میاد دلم اتیش میگیره... وقتی داشت ضجه میزد میگفت اشکان تورو خدااااااا.... منم گفتم نه دانیال، نمیشه. باید بیای بشینی رو صندلی، اخرم بخاطر عشق و علاقه ای که تو وجودش نسبت به من داره، قبول کرد. بــــــــــــــسوزه پدر عاشقیتصویر

راستی سلام! خوبین؟

اقا گفتم جنجال و درگیری خیلی زیاد شده تو سایت، یکم حال و هواشو با صندلی عوض کنیم.

از مهمونمون بگم...

اقا دانیال بهمنش که از عضوهای تقریبا فسیل انجمن هستند و کلا 2-3 ماه بعد از اینکه CC متولد شد، عضوش شدن ایشون. الان فقط اثاری ازشون باقی مونده که دوستان ما در ازمایشگاه دارن روش تحقیق میکنن ببینن چی بدست میارن؟!!!!تصویرتصویر ما این دوست فسیل عزیزمون رو در مهراباد کشف کردیم و به گونه ای فسیل شده بود که یه هدفون تو گوشش بود، یه دستشم گذاشته بود روی یکی از گوشیهای هدفون مثل این DJ ها....
یه چیزی تو مایه های این عکسه
تصویر

این موضوعم بگم که (البته خودم چند بار قبلا بهش اشاره کردن) اقا دانیال تو مهراباد بندری مینوازن.... خلاصه قرررررش بده و این صحبتا....

اقا از حاشیه رفتن بپرهیزیم و کمی جدی باشیم

جناب دانیال از متخصصان سایت و تحصیل کردگان در رشته ی هوافضا یا هوانوردی یا ...(دقیق نمیدونم) تو این مایه ها هستند. البته در زمین عکاسی هوایی(بصورت حرفه ای) هم فعالند و عکساشون رو میتونید در سایت ایرلاینرز پیدا کنید. همینطور عضو گروه Iranian Spotters هم میباشند. اخلاق بسیار خوبی داره و کلا خیلی خوشرو هستش، از هم صحبتی باهاش لذت میبرید. البته بگم اینو که وقتی امپر بچسبونه دیگه تاپیکو رو سر و صورتتون خرد میکنهتصویر

فکرش روشنه و هرگز ادم تندرویی نیست در هیچ زمینه ای. دیگه خسته شدم، خودتون در ادامه باهاش بیشتر اشنا بشین...

1-نام و نام خانوادگیتو که خودم گفتم تصویربقیشو بگو

رنگ چشم/رنگ مو/ تیپ ظاهری/ سال تولد/ سال فارق التحصیلی/ تخصص دقیق

2- موسیقی و فیلم مورد علاقه؟

3-خواننده مورد علاقه و هنر پیشه ی مورد علاقه؟

4-بیشتر در چه زمینه ای مطالعه میکنی؟ چه نویسندگانی؟

5-در اوقات فراغت چیکار میکنی؟

6-چه چیزهایی در دختران و پسران جلب و دفعت میکنه؟

7-به شعر و ادبیات علاقه داری؟ چه شاعری؟ چه شعری؟

8-راستی این قضیه DJ چیه؟

9- عکاسی رو از کجا شروع کردی؟ چی شد؟

10-از شخصیتت بگو... خودت رو چطور میبینی؟

11- اینو بزار بگم... تصویرتصویرفقط نزنین.... اقا رئیس جمهور شدی. تبریک

12-دلت از چیا و کیا پره؟ سفره کن دلتو خلاصه

13-در روابطت چه چیزایی رو ملاک قرار میدی؟

14-اهن پرستی ....

15- بزن بزن داشتی؟ اگه اره اون اخریو تعریف کن. بزن بزن تاپیکی که میدونم داشتی. تکذیب نکن که دیروز شبکه 5 زیرنویس کرده بوداا

16-جز من تا حالا عاشق کسی شدی؟تصویر سرانجامش چی شد؟ جدای شوخی عشق چیه از نظر تو؟

17-یه خاطره خوب بگو
یه خاطره بد بگو
یه خاطره تلخ بگو

18-از چی خوشت میاد و از چی نفرت داری؟ همینجوری کلی

19-همبازی دوران بچگیتو یادت میاد؟ هنوز باهاش ارتباط داری؟ دوست داشتی به اون دوران برگردی؟

20-افراد تندرو...؟

21-در کل به نظر خودت، جامعه ایرانی در زمینه علم و فرهنگ و ... به کدوم سمت میره؟ پیشرفت میکنه؟ درجا میزنه؟ عقب گرد؟ البته همونطور که گفتم میانگین و کلیتشو بگو

22-زیباترین دو بیتی که خوندی یا شنیدی

23-این از قول اقا سامان، نظرت چیه؟

كليد موفقيت را نميدانم!
ولي كليد شكست اين است كه سعي كنيم همه را راضي نگهداريم...!

24-بیشتر در چه فعالیت های شرکت میکنی؟

25-IRIAF F-14 Tomcat or IRIAF Mig-29 Fulcrum

26-بهترین دوران زندگیت چه موقعی بوده؟

27-حسرت گذشتت رو میخوری؟ نگران اینده چطور، هستی؟

28-اهل Cیاست هستی یا نه؟

29-غیر ممکن، غیر ممکنه؟

30-کاش رو باید فقط کاشت؟

31-رفیقی که نمیره از یاد

32-شرب الکل دار؟ سیگار؟ قُل قُل قُل؟

33-یه سوال که الان به ذهنم رسید کنجکاو شدم. چندتا خواهر و بردار داری؟

زیاد سوال نمیپرسم که خسته نشی، بعدا دارم براتتصویر

Mahdi1944
Shahryar
Fariborz
CAPTAIN PILOT
رونین
SAMAN
mahshid-banoo
Oweiys
noora
Mahdi Mahdavi
Shahbaz
typhoon
ASHKAN95(همیشه خودمو یادم میرفتتصویر)
Mohammad 1985
abdol mahdi
Mr.Amirhessam
azeRila
shapooor
Ph.Sepehr
MiiMa
shola
RAHVAR
A.Rafiee
@lirez@
Mohammad Razzazan

فعلا همینارو داشته باش تا بیام سراغتتصویرتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط typhoon »

سلام
این یکی دیگه مال خودمه، جیگرش بخورم خام خام تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

چطوری جیگر، این اشکان رو ولش کن، خیلی چیزی از هوانوردی سرش نمیشه، خودم اصلا صندلی رو بدست می گیرم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

نظرت راجع به این ها چیه:

TF-30

J-79

RD-33

J-85

و این یکی که می دونم عاشقشی: AL-21 تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

نظرت راجع به مجله جنگ افزار چیه؟ و مقاله های من؟ بی تعارف بگو!!!!!

اهل بخور بخور هستی یا نه؟ فست فود یا سنتی؟
کشک بادمجان یا پیتزا پپرونی؟

سواحل فلوریدا را ترجیح می دی یا جزیره کامچاتکا در شرق دور روسیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!

فعلا تا بعد جیگررررررررررررررررررر تصویر تصویر تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on ASHKAN95, ويرايش شده در 0.
دلیل: بله، منم در این پست برکنار شدم :دی
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

یا علییییییییییییییییی تصویر تصویر تصویر تصویر
ببین کی اینجاست! این که DJ خودمونه......!
آن تحلیل گر نهاجا،آن نویسنده ی تاریخ نداجا،آنکه F-7 را بود تابع،آنکه نمایشگاه های نهاجا را بود پای ثابت،آن دارای مدرک A&P دانشکده ی صنعت هواپیمایی،آنکه چندی دیگر لبیک میگوید به سربازی،آنکه می داد نهاجا را رهکنش(تاکتیک)،مولانا شیخ دانیال بهمنش(دامة ایرگاردوا...!)

در باره ی شیخ DJ آورده اند که از عاشقان اژدهای شرقی بود و امیدیه کعبه ی آمالش بود و هنوز KilledMark اش را نخورده بود! آورده اند که شیخ روزی رو به امیدیه در حال راز و نیاز با اژدهای خود بود که ناگهان برآشفت و به اغما رفت چون به هوش آمد مریدان عرضه داشتند که تو را چه شده یا شیخ؟ شیخ فرمود: زنهار...! زین پس به مریدان بگویید که در هنگام راز و نیاز با یک بنک 60 درجه رو به اصفهان کنند،که مولانا اژدها به اصفهان عزیمت نمود......!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حاشیه زیاد رفتیم! گفتیم یه نیم تذکره ای بنویسیم،گرچه میشد برای دانیال 200 صفحه تذکره نوشت! اولین بار بود تذکره مینوشتم اگه اشکالی داشت ببخشید!
 سوالات دور یواش:

1-در کل تکنولوژی شرق رو ترجیح میدی یا غرب؟
2-زیبا ترین نقطه ی ایران رو کجاش میدونی؟
3-سرمای شمال یا گرمای جنوب؟
4-کدوم پایگاه نهاجا رو بیشتر دوست داری؟(میدونم مهرآباده ولی بعد از اون!)
5-تا حالا تو کاکپیت کدوم جنگنده ها رفتی؟
6-خ ف ن ترین کاری که تا حالا در زمینه ی عکس و عکاسی و نیرو هوایی کردی چی بوده؟
7-دوران دبیرستان چطور آدمی بودی؟(آروم و سربه زیر؟شیطون و بازیگوش؟)
8-دوران دانشگاه چطور بود؟درست رو با علاقه میخوندی؟
9-اگه یه موشک استینگر داشتی چیکارش میکردی؟
10-موشک،کاکپیت و جنگنده ی مورد علاقه در نهاجا؟(یه تیر سه نشون!)
11-بنظرت نحوه ی شهادت کدوم یکی از خلبانای ما(جنگ و بعد از اون) غمبار تر و ناراحت کننده تر هست.؟
12-تامکت خاکی میموند بهتر بود یا همینی که الان هست خوبه؟
سوالات دور تند:
1-در چه سنی ازدواج خواهی کرد؟
2-بنظرت نیروی هوایی راهبردی هست؟
3-این جمله رو تکمیل کن:
من تشکر میکنم از...............
پایگاه چهارم شکاری...........
4- IIAF or IRIAF تصویر
5-تا حالا میراژ با خاکستری دیدی؟اگه آره جزئیات رو مبذول فرمائید!
6- اون بار اول که منو دیدی یادته؟ چه برداشتی از من داشتی؟(شنیده بودم یه چیزایی گفته بودی تصویر)
7-حالا که در آستانه ی ایام مبارک عید مبعث هستیم و این اتفاق خجسته(صندلی داغ) هم پیش اومده موافقی اون MSH_1377 رو بزارم اینجا دوستان حالشو ببرن؟!(اهرم فشار) تصویر
اما افراد زیر:
حسن شاه صفی؟
علیرضا برخور؟
فرج ا... براتپور؟
جمشید زهره ی حیدری ها؟
فرزاد اسماعیلی سالومحله؟
حبیب الله سیاری؟
همایون حکمتی؟
فعلا همین 19 تا رو جواب بده تا انشاء الله اگر عمری بود دوباره خدمت میرسیم!
خودم هم میدونم از حضورم ممنونی....!!!
  تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

خدایا به امید خودت...
تصویر

ASHKAN95 نوشته شده:اخ اخ اخ

صدای ضجه هاشو که یادم میاد دلم اتیش میگیره... وقتی داشت ضجه میزد میگفت اشکان تورو خدااااااا.... منم گفتم نه دانیال، نمیشه. باید بیای بشینی رو صندلی، اخرم بخاطر عشق و علاقه ای که تو وجودش نسبت به من داره، قبول کرد. بــــــــــــــسوزه پدر عاشقیتصویر
اشکان من ضجه می زدم؟؟؟
من فقط گفتم آقا تورو خدا این کار رو با من نکنین!!!
این کجاش ضجه هست؟
خوب دیگه اینبار قسمت نبود در بریم!
زمان میلاد خوب در رفتم ، زمان محمد جواد هم پرش به پرم نگرفت ، اما این بار دیگه افتادیم تو تله...
اونم چه تله ایییییییی ، عاشقی ، خدا به خیر کنه ، بالاخره کار خودت رو کردی اشکان!

راستی سلام! خوبین؟
سلام ، شما بهتری انگار؟؟؟
تصویر

اقا گفتم جنجال و درگیری خیلی زیاد شده تو سایت، یکم حال و هواشو با صندلی عوض کنیم.
کار بسیار خوبی کردی ، واقعا جو بدجوری خراب شده!

از مهمونمون بگم...

اقا دانیال بهمنش که از عضوهای تقریبا فسیل انجمن هستند و کلا 2-3 ماه بعد از اینکه CC متولد شد، عضوش شدن ایشون. الان فقط اثاری ازشون باقی مونده که دوستان ما در ازمایشگاه دارن روش تحقیق میکنن ببینن چی بدست میارن؟!!!!تصویرتصویر ما این دوست فسیل عزیزمون رو در مهراباد کشف کردیم و به گونه ای فسیل شده بود که یه هدفون تو گوشش بود، یه دستشم گذاشته بود روی یکی از گوشیهای هدفون مثل این DJ ها....
یه چیزی تو مایه های این عکسه

تصویر

اشکاااااااااااااااااااااااااان ، اشکاااااااااااااااااااااااان ، تصویر
آقا DJ کیه؟
ما کلا یه چندباری بیس زدیم رفته ، البته بیس هوایی نه ، بیس آهنگ منظورمه...تصویر
در مورد سنترال هم درست می فرمایید ، به نوعی فسیل این سایت هستم ، قبل از آی دی DJ Dani یه آی دی دیگه داشتم که خوب فراموشش کردم ، اون موقع اسم سایت سنترال نبود ، دوران های مختلفی از سنترال رو دیدم و به نوعی کاربر نسبتا باقی مونده از اون دوران محسوب میشم!

این موضوعم بگم که (البته خودم چند بار قبلا بهش اشاره کردن) اقا دانیال تو مهراباد بندری مینوازن.... خلاصه قرررررش بده و این صحبتا....

اشکاااااااااااااااااان ، مثل اینکه تا همه چیز رو به خطر نندازی بیخیال نمیشی...اون مسائل رو دیدی ندیدی دیگه ، به هر حال بچه ها وسط باند هم شده یکم بیس و از این حرف ها می خوان دیگه ، بیام خلاصه براشون بترکونم!!!
آخه برادر من خداییش به من میاد DJ باشم؟؟؟ تصویر

اقا از حاشیه رفتن بپرهیزیم و کمی جدی باشیم

جناب دانیال از متخصصان سایت و تحصیل کردگان در رشته ی هوافضا یا هوانوردی یا ...(دقیق نمیدونم) تو این مایه ها هستند. البته در زمین عکاسی هوایی(بصورت حرفه ای) هم فعالند و عکساشون رو میتونید در سایت ایرلاینرز پیدا کنید. همینطور عضو گروه Iranian Spotters هم میباشند. اخلاق بسیار خوبی داره و کلا خیلی خوشرو هستش، از هم صحبتی باهاش لذت میبرید. البته بگم اینو که وقتی امپر بچسبونه دیگه تاپیکو رو سر و صورتتون خرد میکنهتصویر

در مورد متخصص که لطف داری عزیزم ، دوستان بسیاری در این سایت هستند که این لقب بیشتر برازنده اوناست تا من.
در مورد عکاسی هم همین طوره ، افتخاری هست که در کنار دوستان Iranian Spotters و بزرگان عکاسی هوایی ایران مثل آقای رزازان و شریفی هستم اما اینکه بخواهیم بگیم فعال ، اینجوری ها نیست ، من بیشتر عکس ها رو برای دل خودم میگیرم با اینکه جاهای زیادی هم رفتم.
در مورد اخلاق هم باز لطف داری ولی خوب ، من تقریبا خونسرد هستم اما حرف زور برام قابل پذیرش نیست و اصرار های بیجا اعصابم رو میریزه بهم ، سعی می کنم نهایت رفتار محترمانه رو در هر شرایطی داشته باشم مگه اینکه طرفم خودش باعث درگیری بشه.
درکل همه برام قابل احترام هستند و خوب پدرکشتگی هم با کسی ندارم ، با هر دیدگاه و سلیقه ای اما مطابق با همون رفتاری که داره باهاش رفتار می کنم
فکرش روشنه و هرگز ادم تندرویی نیست در هیچ زمینه ای. دیگه خسته شدم، خودتون در ادامه باهاش بیشتر اشنا بشین...

1-نام و نام خانوادگیتو که خودم گفتم تصویربقیشو بگو

رنگ چشم/رنگ مو/ تیپ ظاهری/ سال تولد/ سال فارق التحصیلی/ تخصص دقیق
قهوه ای / خرمایی کاملا لخت (Lakht!!!) / دوم بهمن ماه 1368 - بیمارستان رویال تهران ، رسالت ، ساعت نه شب / پارسال / تعمیر و نگهداری هواپیما خوندم هرچند علاقم به شیمی بوده و اگه یک روزی بشه میرم دنبالش ، چون این رشته چیزی نبود که من می خواستم.

تیپ:
در مراسم های رسمی کت و شلوار با دمپایی (البته به سبک باقرزاده)
تصویر
اما نه کت و شلوار با کروات.
مراسم نباشه و معمولی یک چیزی بین رسمی و اسپرت.
اصولا شلوار کتون و یک لباس یقه دار به همراه یک کفش غیر رسمی ، حالا بر اساس شرایط فصل یک چیزی هم ممکنه بهش اضافه شه مثل جلیقه یا پلیور یقه هفتی یا یه بارونی!
کلا خوش پوشی رو دوست دارم و از این نظر خیلی حواسم به خودم هست.
لباسام همیشه مرتب هست و این رو نشونه فرهنگ می دونم.
رنگ لباسام عمدتا طوسی ، کرم ، قهوه ای و خاکی هست ، رنگ های شاد کم می پوشم.
یک موقع هایی مثل جشنی هم میشه یک مقدار ظاهرم به اسپرت نزدیک تر میشه.
در مواردی خاص مثل گشت و گذار و ... هم لباسام کاملا راحت و مطابق شرایط اون منطقه هست.
در مورد صورتم ، همیشه سه تیغه مگه شرایط خیلی خاص ، موهام رو جزء مراسم هایی مثل عروسی و جشن ساده به سمت بالا می دم و هروقت از خونه میام بیرون امکان نداره به خودم ادکلن نزده باشم!
همیشه یک Ray-Ban هم باهامه.
تصویر
کلا تیپم قابل تحمل هست ، به این خاطره همه بهم میگن چقددددددددددددددددر آخه خوشگلی چشم نخوری!!!
تصویر
2- موسیقی و فیلم مورد علاقه؟
در مورد موسیقی نمی تونم مورد خاصی رو نام ببرم چون مجموعه ای از آهنگ ها رو گوش میدم و اونی که به دلم بشینه برام قشنگ میشه ، کلا آهنگ زیاد گوش میدم هرچند طنین صدای خانم ها قشنگتر و زیباتره.
فرقی نداره داخلی یا خارجی ، اینور یا اونور ، کلا به دلم بشینه کافیه ، هرچند خارجی کم گوش میدم چون می خوام کاملا بفهمم که چی بیان میشه و اینکه از رپ جز تعداد بسیار بسیار محدودی اصلا خوشم نمیاد

فیلم اما ، اگر داخلی حساب کنیم : جدایی نادر از سیمین ، به رنگ ارغوان و دایره زنگی ، مارمولک هم به دوره خودش خیلی چیزها رو بیان کرد ، ملک سلیمان هم از نظر حرفه ای کار خوبی بود.
خارجی هم : مسلما شاهکارهای پیتکر جکسون خصوصا ارباب حلقه ها و انشاالله هابیت که در راهه.
دیگه اینکه اسم خاصی به ذهنم نمیرسه چون زیاد توی بحث نامشون نمیرم.
سریال هم حساب کنی خانه سبز برام خیلی جالب بود و از همه بیشتر دوستش داشتم.

خارجی هم Lost.
طنز هم کارای مهران مدیری اوایلش قشنگ بود ، ساختمان پزشکان فوق العاده بود و خارجیش هم دیگه اینجا جاش نیست!
3-خواننده مورد علاقه و هنر پیشه ی مورد علاقه؟
خواننده رو که بالا گفتم مختلفه ، شما از اصفهانی بگیر تا معین ، از گوگوش بگیر تا سیاوش ، از اونور آوریل رو بگیر تا متالیکا که یک زمانی گوش می دادم ، الآن که دیگه حال و حوصله امثال متالیکا نیست!
هنر پیشه اگه ایرانی بگیم که خیلی زیاد هستن : استاد کشاورز ، استاد عزت الله انتظامی ، داوود رشیدی ، پرویز پرستویی ، لیلا حاتمی ، باران کوثری ، شهاب حسینی ، جمشید مشایخی ، هدیه تهرانی ، رضا کیانیان ، بهروز وثوقی و خیلی های دیگه
خارجی هم آل پایچنو ، رابرت دنیرو ، ایان مک کلن که نقش گندالف رو توی ارباب حلقه ها بازی کرد و عاشقم ، جورج کلونی ، راسل کرو، تام کروز ، جانی دپ ، جودی فاستر ، آنجلینا جولی ، هیلاری داف ، ادی مرفی
خیلی زیاد شدن دیگه؟
کلا من چیزی رو با قاطعیت نمیگم یعنی بیشتر که اینجوریه!
تصویر

4-بیشتر در چه زمینه ای مطالعه میکنی؟ چه نویسندگانی؟
من کتاب زیاد می خونم ، یعنی خیلی ، بدون کتاب خوابم نمیبره ، خوب سن پایین تر که بودم بیشتر کتاب های علمی به قول خودمون می خوندم و با ته مایه ای داستانی!
اما در حال حاضر یا رمان می خونم یا کتاب هایی که به حوزه نظامی ربط داشته باشه ،
یا چیزی که بیشتر از همه بهش علاقه دارم ادبیات فانتزی!
نویسنده هم داخلی ر.اعتمادی و رویا سیناپور
خارجی هم استاد اعظم ج.ر.ر.تالکین خالق داستان عظیم و تاریخی ارباب حلقه ها و کلا سرزمین میانه که هنوزم توی رنگینک برترین هاست!
جالب اینجاست که کار تالکین در زمینه خلق یک دنیای خیالی تحسین برانگیزه و من کاملا توش غرق شدم ، همین چند روز پیش مدخل یکی از حروف دانش نامه سرزمین میانه یا Middle - Earth رو به فارسی ترجمه کردم.
آثار تالکین بی همتا هست و من بعید می دونم که ازش خسته شم ، مدام در حال پیشروی در عمق داستان هایی هستم که در سرزمین میانه خلق کرده ، همون فیلم ارباب حلقه ها که پیتر جکسون ساخت تنها 3 سال از دوران سوم سرزمین میانه و سه کتاب ارباب حلقه ها بود.
حالا حساب کنید که این دنیای خیالی چهار دوران زمانی داره با چه عظمتی که از خلق آردا به وسیله خداوند شروع میشه و تا نابودی کامل بدی و از بین رفتن نسل موجودات ادامه پیدا میکنه ، یعنی پایان دنیا...برای خودم بسیار عجیبه که چطوری تونسته چنین کاری رو انجام بده ، اگه من بخوام در این مورد صحبت کنم شاید یک تاپیک ده صفحه هم کم باشه ، اونهم یکی مثل من که شاید 30 درصد بیشتر ندونم.
دنیای از سختی ها و ملالت های موجودات زنده که پای دیدگاه راستین و پاکشون می مونند و خیلی هاشون هم به ورطه نابودی میرند!

5-در اوقات فراغت چیکار میکنی؟
در اوقات فراغت بیشتر با کتاب هست یا گشت و گذار توی نت تا از اطلاعات جدید و دانش باخبر بشم ، کلا یادگیری رو خیلی دوست دارم و همیشه سوال توی ذهنم هست ، با دوستای گروه باشم یا مسافرتی گشت و گذاری باشه ، تک و توک هم پارک و گشتن به تنهایی ، وقتم بکنم از تلویزیون فقط من و تو رو می بینم یا کارتون که مورد علاقم هست!!! تصویر
یک زمانی هم با XBOX 360 و PS3 میگذشت که الآن دیگه حسش چندان نیست!

6-چه چیزهایی در دختران و پسران جلب و دفعت میکنه؟
پسرا:صداقت و متانت ، مردونگی ، هم پا بودن و اینکه کلا دچار سه مورد نشن ، دورغ ، دورویی و تهمت زدن به همراه زرنگ بازی که آقا مثلا ماهم بلدیم!
اما از جلف بودن و بچه بازی در آوردن ، بد دهنی و کلا آقا چرا این میشه و اون نمیشه متنفرم!

دخترا:پاکی ، نجابت ، زیبایی و نوری که توی وجودشون به واسطه پاکی که دارن هست.
ولی ساده بودن بیش از اندازه برخی ها ، بی دلیل عاشق شدنشون و البته زرنگ بازی هایی که درمیارن اصلا خوشم نمیاد.

7-به شعر و ادبیات علاقه داری؟ چه شاعری؟ چه شعری؟
والا دانش زیادی در شعر ندارم ولی بدم نمیاد ، خصوصا از اشعار حضرت حافظ و تنها فالی که بهش اعتقاد دارم همین هست و همیشه مادرم برام میگیره درست در میاد.

8-راستی این قضیه DJ چیه؟
والا این موضوع قضیه خاصی نداره.
اوایل ثبت نام آی دی دومم ، دانیال بهمنش بود ، اون موقع دو تا دوست تقریبا هم سن و سال داشتم به اسم حامد و علی.
قدیمی ها DJ DANG3R و DJ.Hamed رو یادشونه ، منم خوشم اومد به آقا مهدی گفتم که آی دی رو به DJ Dani عوض کنه.
خلاصه هرجای نت توی فروم های فارسی DJ Dani دیدید من هستم...
از اون موقع هم 60 درصد بهم میگن DJ ، تقریبا 30 درصد دانی ، 7 درصد هم دانیال و بقیه اسم و فامیل!
کلا همه جا با DJ شناخته میشیم از اخوی DJ بگیر تا DJ بیس بزن...!تصویر
اما ما نه بیس می زنیم و نه کنترل مراسم می کنیم ولی بدمم نمیادا!!! تصویر
یادمه یک روز که به علیرضا زنگ زدم حرفی زد از خنده منفجر شدم!
چون من هروقت زنگ میزدم بهش جلوی دوستاش بهم DJ می گفت یکی فکر کرده بود که آقا ما واقعا اینکاره هستیم بعد به علیرضا بیات گفته بود آقا این DJ بخواد بیاد جشن ما چند میگیره؟
راه میاد و خلاصه...
تصویر

9- عکاسی رو از کجا شروع کردی؟ چی شد؟
والا عکاسی رو تقریبا از رژه 29 فروردین سال 1387 شروع کردم ، اون رژه تاریخی اما خوب یک دورین کامپکت بود و قبل تر از اون مثلا 1384 هم یک چیزایی با دوربین فیلمبرداری بوده ، اگه بخواهیم به قبلترش بریم من کلا با هواپیما بزرگ شدم ، ساکن تهرانسر هستم و جزء چند سال ابتدایی عمرم که جهان کودک بودیم و بعدش به خاطر کار پدرم اومدیم غرب تهران ، همش با صدای هواپیما آشنا بودم!
بچه که بودم پدرم من رو به نمایشگاه های نیروی هوایی که اون موقع میگذاشتن می برد ، رژه ها رو می رفتیم و میدیدم ، گاهی به واسطه دوستاش مراسم های خاصی من رو می برد و خلاصه چشم بازکردم هواپیما از بالای سرم رد شده و رد شده...
جنگنده خیلی خیلی دیدم ، خیلی...
خوب زمانی که با ایرلاینرز آشنا شدم اولش فکر می کردم که عکاسی هوانوردی خیلی چیز عجیبی هست ، اما بعدش آبان ماه 1387 که با دوستان اسپاترز آشنا شدم و یک سفر کیش رفتم کم کم علاقم به عکاسی آغاز شد و عکس گرفتم.
اولین عکسی که گرفتم از توپولف 154 بود ، دقیقا یادمه و از اون موقع پای ثابت عکاسی هستم البته بیشتر نظامی ، اوایل فتح و این حرف ها بود که خوب خیلی اذیت شدم ، البته نه به اندازه دوستان و افرادی که حق معلمی به گردنم دارن مثل محمد و شهرام ، کم کم با دوستانی آشنا شدیم و به لطفشون به داخل راه پیدا کردیم و حالام به جایی رسیده که شکر خدا رژه و گانری و ... هست.
خیلی از دوستانی که الآن اینقدر راحت عکس میگیرن مثل خود من مدیون بزرگانی هستند که در این راه بارها گرفته شدن و خون دل خوردن تا الآن یک راهی باشه.
10-از شخصیتت بگو... خودت رو چطور میبینی؟
یک پسر کاملا ساده ، مهربون و انصافا به هرکسی که تونستم کمک کردم ولی در جوابش اکثرا بدی دیدم ، متاسفانه خیلی ساده هستم و از طرفی یکمی تصمیم لحظه ای که خوب بعضی اوقات این مسئله ساز شده ، البته الآن بهتر شده ، آدمی هستم که ظاهرم آرومه اما باطنن شیطون هستم البته نه زیاد و مخرب تصویر و در یک کلام سعی می کنم آدم باشم ، دنبال کاری هم برم تا تموم نکنم ولش نمی کنم.
آدم آرومی هستم اما وای به حالی که جوش بیارم ، جنبه ام هم زیاده!

11- اینو بزار بگم... تصویرتصویرفقط نزنین.... اقا رئیس جمهور شدی. تبریک
هیچی میرم مقامم رو پس میدم و میگم شما رو به خیر و من رو به سلامت ، هیچ کاری در حال حاضر نمیشه انجام داد!!! تصویر

12-دلت از چیا و کیا پره؟ سفره کن دلتو خلاصه
دلم از چیا پره؟
خیلی چیزها و افراد اما من آدمی نیستم که به دل بگیرم و سریعا فراموش می کنم و اکثرا یادم نمی مونه.
اما همیشه واسم سوال شده چرا دنیا به همه بدهکاره و از من یکی طلبکار؟؟؟
از طرفی دلم از کسایی پره که خون آدم رو تو شیشه میکنن ، دائما اذیتت می کنن و نمیگذارن آب خوش از گلوت پایین بره ، همش هم محدودت می کنن.

13-در روابطت چه چیزایی رو ملاک قرار میدی؟
گفتم ، من با هرکسی مطابق رفتار خودش ، رفتار می کنم ، طیف وسیعی از افراد دور من هستند و باهاشون آشنا هستم اما معیاری   خیلی برام برام مهمه احترام متقابله و غیر این حاضر نیستم هیچ کاری انجام بدم به خصوص اگه به زور باشه! 
14-اهن پرستی ....
آهن پرست نه...
اما تکنولوژی رو دوست دارم و اون رو باعث راحتی میدونم.
از طرفی به هرچیزی که دارم خیلی علاقه نشون میدم و حسابی مواظب هستم چون هرکدوم رو با علاقه گرفتم.
15- بزن بزن داشتی؟ اگه اره اون اخریو تعریف کن. بزن بزن تاپیکی که میدونم داشتی. تکذیب نکن که دیروز شبکه 5 زیرنویس کرده بوداا
 اصلا اهل دعوا نیستم اما از حقم دفاع می کنم 
 یک بار بدجوری دعوام شد ، سال دوم دبیرستان که زدم دماغ طرف رو آوردم پایین. 
16-جز من تا حالا عاشق کسی شدی؟تصویر سرانجامش چی شد؟ جدای شوخی عشق چیه از نظر تو؟
بله ، یکبار که خیلی هم طول کشید و هنوز هم اثراتش هست اما بعدش تصمیم گرفتم به وقتش برم جلو ، کلا در این زمینه هرچی کمتر بری جلو بهتره،تا وقتش.
عشق اوج پاکی و لطافت بین دو نفر هست و دقیقا چیزی هست که دو نفر تکه های گم شده وجودشون رو باهم کامل میکنن.
قلب رو آرامش میده و احساس اینکه پشتت به یک فردی گرمه و حس اینکه کسی دوستت داره و تنها نیستی خیلی لذت بخشه.
اما خوب اعصاب خورد کنی ها خودش رو هم داره.

17-یه خاطره خوب بگو
خاطره های خوب خیلی کم هستند و معمولا یاد آدم نمیمونه اما موفقیت هایی که کسب کردم برام یادگار مونده.
یه خاطره بد بگو
کاری هایی که کردم و خودم رو به خاک سیاه نشوندم!
کلا این دو سه سال اخیر برام بدترین سالهای عمرم بوده ، چون یک تصمیم اشتباه همه چیز رو تحت تاثیر قرار داد.
یه خاطره تلخ بگو
از دست رفتن عزیزانم به خصوص دوتا پدربزرگام که عاشقانه دوستم داشتند.

18-از چی خوشت میاد و از چی نفرت داری؟ همینجوری کلی
کلا از تفریح و گشت گذار و مسافرت خیلی خوشم میاد...
کارایی که روحیه آدم رو عوض کنه حالا میتونه خرید یک وسیله ، گرفتن یک عکس ، داشتن یک حیوون خونگی و قبول شدن توی امتحان باشه و بر عکس همین هم ازش نفرت دارم و فرار می کنم اما همش دنبالم میاد ، چیزهایی که اعصابم رو نابود می کنند مثل درگیری های بی ارزش و بدون منطق!

19-همبازی دوران بچگیتو یادت میاد؟ هنوز باهاش ارتباط داری؟ دوست داشتی به اون دوران برگردی؟
آره ، دقیقا یادم میاد ، البته همبازی های من بچه های دوستان مادرم بودند و خوب تو فامیل نزدیک کسی نبود.
الآن هر کدوم واسه خودشون یه آقا پسر حسابی یا یک خانم با شخصیت شدند.
کاملا باهاشون در ارتباطم همون طوری که مادرم با مادراشون در ارتباطه و مسلما دوست داشتم به اون دوران برگردم اما میدونم آرزویی پوچه.
اون دوران اوج آسایشم بود!

20-افراد تندرو...؟
[HIGHLIGHT=#548dd4]کسانی هستند که وجهه همه چیز رو با خاک یکسان می کنند و چنان ضربه ای می زنند که حل شدنی نیست! 
[HIGHLIGHT=#548dd4]خدا به راه راست هدایتشون کنه!

21-در کل به نظر خودت، جامعه ایرانی در زمینه علم و فرهنگ و ... به کدوم سمت میره؟ پیشرفت میکنه؟ درجا میزنه؟ عقب گرد؟ البته همونطور که گفتم میانگین و کلیتشو بگو
کاملا عقب گرد و متاسفانه ما دچارش شدیم و علتش رو هم یک سری رفتارهای عجیب هست که می بینید البته این از نظر فرهنگ ، اقتصاد و سیاست هست.
اما از نظر علمی و ... خیلی پیشرفت کردیم و این مدیون جوونای این ممکلت و دانش سرشارشون هست.

22-زیباترین دو بیتی که خوندی یا شنیدی
والا من چندان با شعر میونه ندارم به جاش یک جمله تاثیر گذار از کتاب ارباب حلقه ها میگذارم روی خودم خیلی تاثیر گذاشت و خیلی معنی داره که الکی آرزوی مرگ کسی رو نکنید!
«بعضی‌ها که زنده‌اند، سزاوار مرگ‌اند و بعضی‌ها که مرده‌اند، سزاوار زندگی. تو می توانی قضاوت کنی...؛ در صادر کردن حکم مرگ عجول نباش.»

23-این از قول اقا سامان، نظرت چیه؟

كليد موفقيت را نميدانم!
ولي كليد شكست اين است كه سعي كنيم همه را راضي نگهداريم...!
دقیقا صحیح هست و کاری هست که ما مجبوریم برای نگه داشتن برخی افراد و به نوعی استفاده ازشون انجام بدیم ، کاری که بخواد از این راه و خار و خفیف کردن خودت بدست بیاد همون بهتر نباشه!
24-بیشتر در چه فعالیت های شرکت میکنی؟
هرچیزی که مرتبط به دانشم باشه ، میتونه مسائل هوانوردی و نظامی باشه.
مجلات و گیم باشه.
کتاب و رمان و ادبیات فانتزی.
حیوانات خانگی و ...
کلا هرچیزی که توش دانش دارم ، چیزی که بلد نباشم میشینم و گوش میدم نه اینکه بپرم وسط حرف و بگم بلدم بلدم!

25-IRIAF F-14 Tomcat or IRIAF Mig-29 Fulcrum
خوب مسلما F-14
من بین جنگنده هامون اول F-4D رو دوست دارم.
بعد یک اندازه F-4E و F-14.
بقیه فایتر هام همه دوست داشتنی هستند Su-24 ، F-5 ، F-7 و میراژ حتی هرکولس بابا ، 747 و 707 ، اوریون ، ایلوشین و ...
اما F-14 خیلی به این کشور خدمت کرده ، اگه نبود ایران هم نبود چون صادرات نفتی هم نبود.
محافظت از امکان حساس نبود.
چی بهتر از F-14 جنگنده های عراق رو خفه می کرد؟
میگ 29 هم از موقعی که اومده انصافا به دلیل تلاش ایرانی که پشتشه نه اون روسیه فقط یکبار سانحه داده و خیلی ایمنه.
در حال حاضر هم حافظ آسمان پایتخت هست و من بارها می بینمش!
این موضوع کم کاری نیست.

26-بهترین دوران زندگیت چه موقعی بوده؟
بهترین دوران کودکیم تا دبستان.

27-حسرت گذشتت رو میخوری؟ نگران اینده چطور، هستی؟
میخوام نخورم اما نمیشه چون حق من از زندگی اینی نیست که توش هستم ، به نوعی خودم رو تباه کردم ، آینده هم آره که چیکار کنم ولی متاسفانه گذشته نمیگذاره.
هرچند حالا خیلی کمتر شده چون دیگه هیچی برام مهم نیست!

28-اهل Cیاست هستی یا نه؟
تا حدی اما سعی می کنم نظر ندم.

29-غیر ممکن، غیر ممکنه؟
نه بخوایی میشه.

30-کاش رو باید فقط کاشت؟
نخیر تلاش نمی خواد؟؟!

31-رفیقی که نمیره از یاد
اول خدا بعد 100% خانواده حالا پدر و مادر و بعدش هم همسر

32-شرب الکل دار؟ سیگار؟ قُل قُل قُل؟
اولی رو یادم نمیاد ، دومی اصلا و سومی هم با دوستان باشیم که اونهم خیلی مراسم های خاصی داره و حتما باید اناالحق بگه تا بشه روش حساب کرد یعنی خود مدینه فاضله!!!
کلا مراسمش طولانیه به این خاطر زیاد سمتش نمیریم!
تصویر
33-یه سوال که الان به ذهنم رسید کنجکاو شدم. چندتا خواهر و بردار داری؟
یکی کوچکتر از خودم.
همیشه دوست داشتم یک خواهر بزرگتر داشتم می دونم کارم سخت میشد اما دوران مدرسه همیشه میدیدم که دوستام یکی بزرگتر از خودشون رو دارن و من ندارم غصه می خوردم.
به این خاطر هست که اکثر دوستام از خودم بزرگتر هستند تا چهارتا چیز ازشون یاد بگیرم گرچه عقل به سن و سال نیست اما تجربه رو نمیشه انکار کرد.
زیاد سوال نمیپرسم که خسته نشی، بعدا دارم براتتصویر

Mahdi1944
جدی و سختگیر ، اما انصافا سر سوالات کامپیوتری خیلی دل سوزه ، بهش خرده نمیگیرم چون اگه نخواد جلوی خیلی چیزها رو بگیره این سایتی که این همه پابرجا بوده از دست میره.
Shahryar

آقا شهریار واقعا یکی از نوابغ سنترال هست و وجودشون افتخاریه ، بسیار مطلع هستند.
Fariborz

آقا فریبرز،دوست بسیار بزرگتر از خودم!!! یادش بخیر یک زمانی سعادت داشتم هرشب باهاشون در مورد مسائل هواپیمایی صحبت می کردم و پدرانه جوابم رو می دادند ، یکی از بهترین دوران بودنم در سنترال ، جاشون خالیه.
تصویر
CAPTAIN PILOT

وای رامین.
ستاره درخشان سنترال.
بهترین دوست در دنیای مجازی که به حقیقی هم کشیده شد،خیلی دانشش زیاده ، من واقعا دوستش دارم و دلم میسوزه برخی بهش بی حرمتی می کنند چون واقعا نمیدون کی هست و چه کارهایی انجام داده ، حیف که نمیشه گفت.
واقعا فرد دوست داشتنی و آقایی و هرچی در موردش بگم کمه ... چون واقعا نمی دونم چی بگم که لیاقت رامین رو داشته باشه ، از ته دل میگم.
تصویر
رونین

سید میثم ، سر بن سای خودم خیلی بهش زحمت دادم ، استاد مسائل کشاورزی!
تصویر
SAMAN

به تمام معنا آقا...خیلی بهم لطف داره ، دانشمندی هست واسه خودش و چند بار قسمت شده ببینمش ، وحشتناک مهربون هست.
تصویر
mahshid-banoo

ضلع نخست و پایه ای مثلث روانشناسی سنترال ، خیلی از گفتارشون لذت می برم ، اوج متانت و منطق.
Oweiys

به قول امیرعباس خود ارزش در سنترال
noora

ستاره خانم ، ضلع سوم مثلت مخوف که به واسطه حضورشون تو بحث های مرتبط به دانش ما بیشتر از همه باهاشون صحبت داشتیم ، ایشون هم خیلی مهربون هستند و البته فوق العاده قاطع در صحبت هاشون ، علاقه به مسائل هوانوردی هم دارند.
تصویر
Mahdi Mahdavi

در تاپیک های گیم دیدمشون ، در این زمینه استاد هستند
Shahbaz

مدیر مخوف و جزو گروه اطلاعات سنترال که اصلا چیزی نمیگه ولی معلوم هست که دانشش خفنه.
تصویر
typhoon

موجی خودم ، جوش میاره اما پسر گلی هست ، خیلی آقا و دانشش در زمینه دریایی و زمینی فوق العاده ، من خیلی چیزها ازش یاد گرفتم و وقتی میگه با این در ارتباطم یعنی هست حالا تازگیا چند تا مورد رو لو داده.
تصویر
ASHKAN95(همیشه خودمو یادم میرفتتصویر)

شیطون ، شدیدا احساسی و بازهم مهربون
تصویر
Mohammad 1985

محمد جواد ، کلا همه صحبت هاش به طنز هست ، برخلاف دیدگاه خیلیها دانش هوافضایی بالایی خصوصا در مسائل هلکوپتری داره ، دوست خوبمه.
تصویر
abdol mahdi

مطلع در زمینه تسلیحات زمینی.
Mr.Amirhessam

اوه اوه امیر حسام ، همیشه به بنده لطف داشته ، در زمینه موشکی فوق العاده هست اما خوب یک سری دیدگاه هم داره که باید بهش احترام گذاشت
azeRila

علیرضا خودم ، بعد از محمد و شهرام دوست خفنم که خیلی چیزها بینمون گفته شده و تا ابد میمنونه ، پسر دوست داشتنی اما باید حواست باشه که اذیتش نکنی.
تصویر
shapooor

باید دست امثال ایشون رو بوسید ، اجرشون با خدا ، آرامش الآن ما مدیون تلاش این عزیزان هست.
Ph.Sepehr

کوچولو خودم ، بسیار مطلع نسبت به سنش و البته خیلی کنجکاو.
MiiMa

اما دو تو تا میلاد تو سنترال داریم تاریخی.
یکی ایشون هست که کلا همه چیز رو بلده من موندم از کجا این همه دانش داره!!! اما انصافا حضورش در خیلی از موارد و با جواب های منطقی که حاکی از اطلاعاتش هست ارزشمنده ، کاری به این نداریم که یک جوری 180 درجه باهام فرق داره!
اون یکی میلاد ([email]Mil@d[/email]) هم یادش بخیر ، چقدر باهاش صحبتم می کردم و واقعا روحم تازه می شد بعد از حرف زدن باهاش.
تصویر
shola

آقا رضا ، ایشون هم ، همیشه بهم لطف داشتند ، آقا و متین ، تا چیزی ندونه وارد بحث نمیشه و وقتی هم میاد کاملا دست پره!
RAHVAR

والا پست هاشون رو دیدم اما نمی دونم در این مورد چی بگم.
A.Rafiee

علی آقا ، بسیار دوست داشتنی ، چند بار زیارتشون کردم و فوق العاده خوش برخورد هستند
@lirez@

تاریخ نگار سنترال و کلا حواسش به مسائل تاریخی هست ، پسر خیلی خوبیه.
Mohammad Razzazan

بهترین دوست من ، شاید تا ابد اگر قابل بدونه البته به همراه شهرام شریفی ، واقعا دوستش دارم و هیچ رقمه برام کم نذاشته و همیشه کمکم کرده.
خدا تا ابد حفظت کنه Sir!!!
تصویر

اشکان جای خیلی از دوستان در این لیست اسامی خالی بود ، به خصوص مدیران قدیمی که بازنشست شدند یا هنوز هستند (خصوصا در بخش هواوفضا) یا کاربران ارشد ، خودت بازم اضافه کن چون اینها همدوره ای هام در زمان عضویت تو سی سی بودند.

فعلا همینارو داشته باش تا بیام سراغتتصویرتصویر

مرسی...
فقط سر جدتون یکم کم کم سوال بپرسید ، جونم بالا اومد!

آخرین ويرايش توسط 3 on DJ Dani, ويرايش شده در 0.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

typhoon نوشته شده:سلام
سلام عزیزم
این یکی دیگه مال خودمه، جیگرش بخورم خام خام تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
آقا اسلام رو به خطر نندازید با این حرکات ضد بشری!!!
تصویر

چطوری جیگر، این اشکان رو ولش کن، خیلی چیزی از هوانوردی سرش نمیشه، خودم اصلا صندلی رو بدست می گیرم تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
خدا به خیر کنه!

نظرت راجع به این ها چیه:

TF-30
پیرزن غرغروی نیروی هوایی ، پدر این بنده خدا تامکتی ها رو در آورده ، اما قلق آروم کردنش از نظر اعصاب دست بچه ها هست هرچند بعضی اوقات قاطی می کنه.
اما صدای آرومی داره ، به یاد جوونیاش هست هرچند ازش بپرسی میگه 18 سالمه!
تصویر

J-79
عشقه...بی دردسر از خود F-4B همین بوده تا الی ماشاالله!
3/2 ماخ کمه؟؟؟
برو حالش رو ببر ، صداش گوش نوازه.
تصویر

RD-33

وای به اون دودش ، خفه می کنه مارو...اما عجب قدرتی داره ، خدا نصیبتون کنه این فالکروم هایی که 90 وسط باند میکشن بالا و آخرش به 120 میرسه رو ببینید.
JP-4 پدرش رو در آورده!

J-85
کوچولوی نیروی هوایی ، کم نگذاشته ، روش کار کردم خیلی تر و تمیز ساخته شده ، کلا این موتور های غربی بر خلاف شرقی ها که انگار دادی جوش کاری خیلی ماهرانه ساخته شدند.
انشاالله یک بار همون آر دی 33 رو ببینید ، وضعش رو با جی 79 مقایسه کنید.

و این یکی که می دونم عاشقشی: AL-21 تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
یا خدا...نگو که هنوز اون لرزشی که امسال و سر رژه چسبیده به باند به جونم انداخت یادمه ، صداش کر کننده بود و قلبم از درد منفجر شد اما خوب از پس فنسر بر اومده.
صدا هرچی بیشتر بهتر...اما سر سوخو با اینکه چند باری از نزدیک دیدم اما این بار چسبیده به باند اوضاع افتضاح شد!

تصویر

[COLOR=#000000]نظرت راجع به مجله جنگ افزار چیه؟ و مقاله های من؟ بی تعارف بگو!!!!!

جنگ افزار مجله خوبیه ، هیئت تحریریه قوی داره و آقای اشرفی هم خودشون اوج دانش توی خیلی از موارد هستند.
من از کار کردن باهاش لذت می برم و خوب با دوستان خیلی زیادی در کنارش آشنا شدم.
مثل شما ، رضا کیانی ، استاد ادیب نوروزی ،جناب تارخ و البته محمد حسین جهان پناه که خیلی وقت قبلتر می شناختمش اما اونجا به دانشش ایمان آوردم!
تصویر
وجود آقای اشرفی واقعا نعمت بزرگی هست و یک دلیل دیگه ای که خیلی دوستش دارم اینه که به نوعی نوشتن براش ساده تر و با محدودیت خیلی کمتره و واضح تر بگم حرف دلت رو راحت می تونی بگی.
اینها همه امتیازه و به همین دلیله که اینقدر خواننده داره.
من همیشه طرفدار مقاله هات بودم هرچند الآن دیگه رخصت نمیدی و فقط با مشرق هستی.
بالا هم گفتم دانشش شما در بخش زمینی و دریایی و تسلطت به انگلیسی غیر قابل انکاره.
از طرفی با افرادی بودی که...
بماند.
تصویر

اهل بخور بخور هستی یا نه؟ فست فود یا سنتی؟
کشک بادمجان یا پیتزا پپرونی؟

والا دیگه در حد صدا کردن بترکی نه ، ولی خوردن رو بدم نمیاد ، با این حال با 178 قد ، وزنم 70kg هست.
جفت اون چیزایی هم که گفتی دوست دارم هم سنتی هم فست فوت ولی خوب یک جورایی با سنتی بیشتر حال می کنم.
فست فود رو هم سعی می کنم به خونه بکشونم که کمی سنتی شه!

سواحل فلوریدا را ترجیح می دی یا جزیره کامچاتکا در شرق دور روسیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!
مشخصه دیار کفر در فلوریدا ، اون یکی چیه چسبیده به سیبری؟
می خوایی بفرستی اردوگاه کار اجباری؟؟؟

فعلا تا بعد جیگررررررررررررررررررر تصویر تصویر تصویر

مرسی عزیزم.

تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Alpha4 نوشته شده:   علییییییییییییییییی تصویر تصویر تصویر تصویر
ببین کی اینجاست! این که DJ خودمونه......!
آن تحلیل گر نهاجا،آن نویسنده ی تاریخ نداجا،آنکه F-7 را بود تابع،آنکه نمایشگاه های نهاجا را بود پای ثابت،آن دارای مدرک A&P دانشکده ی صنعت هواپیمایی،آنکه چندی دیگر لبیک میگوید به سربازی،آنکه می داد نهاجا را رهکنش(تاکتیک)،مولانا شیخ دانیال بهمنش(دامة ایرگاردوا...!)

در باره ی شیخ DJ آورده اند که از عاشقان اژدهای شرقی بود و امیدیه کعبه ی آمالش بود و هنوز KilledMark اش را نخورده بود! آورده اند که شیخ روزی رو به امیدیه در حال راز و نیاز با اژدهای خود بود که ناگهان برآشفت و به اغما رفت چون به هوش آمد مریدان عرضه داشتند که تو را چه شده یا شیخ؟ شیخ فرمود: زنهار...! زین پس به مریدان بگویید که در هنگام راز و نیاز با یک بنک 60 درجه رو به اصفهان کنند،که مولانا اژدها به اصفهان عزیمت نمود......!

به به ، شلتر توهم بلدی؟؟؟
ایول خیلی باحال تذکره ول ، اه ببخشید ذکر کردی!!!
تصویر
به هر حال DJ همون DJ هست و تا ابدم میمونه ، همش صحیح اما سر سربازی یکم تند رفتی ، یک ذره جاده پیچیده امیدوارم منم بتونم بپیچم کلا راحت شم!
داغ دل من رو از امیدیه هم تازه نکن...
خداییش اگه این اف - 7 نباشه ما چه بفرستیم بالا که به جاش 30 تا اف -22 بیاد پایین؟
تصویر
بعدش نیروی هوایی رو من تاکتیک میدم ، یعنی دیگه چه شود؟؟!!
تصویر
دوستان منظور از اژدهای شرقی F-7 هست راستی مجتبی موتور F-7 رو یادت رفتا...بی احترامی شد!

تصویر

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خوب حاشیه زیاد رفتیم! گفتیم یه نیم تذکره ای بنویسیم،گرچه میشد برای دانیال 200 صفحه تذکره نوشت! اولین بار بود تذکره مینوشتم اگه اشکالی داشت ببخشید!
[COLOR=#548dd4]نه خوب بود ، همین جوری در مدحم بنویس!

تصویر
 سوالات دور یواش:

1-در کل تکنولوژی شرق رو ترجیح میدی یا غرب؟  

مسلما غرب ، غرب خواستگاه تکنولوژی پیشرفته فعلی هست هرچند که در دورانی که اونها دنبال هم می کردند ما در شرق استاد دانش های بسیاری بودیم ، اما اون مال قدیمه ، حالا ما کجا هستیم و اونها کجا ، منظورم کشورمون نیست ، شرق جهان از نظر موقعیت فعلی هست ، هرچند کم کم ، شرق در حال شناخت خودشه!
2-زیبا ترین نقطه ی ایران رو کجاش میدونی؟
جزیره کیش
3-سرمای شمال یا گرمای جنوب؟
والا هر جفتشو چشیدم ، هرکدوم زیبایی خودشون رو دارن.
بارون شمال یادآور خیلی چیزهاست و سرماش یادآور رادمردی بسیاریست و گرمای جنوب هم مهمان نوازی و بزرگمنشی اهالیش رو به یاد میاره ، در کل همه ایران سرای من است.
4-کدوم پایگاه نهاجا رو بیشتر دوست داری؟(میدونم مهرآباده ولی بعد از اون!)
مهرآباد رو که خودت گفتی.
بعدش اصفهان و شیراز.
بعدش هم همدان ، دزفول ، بوشهر ، چابهار ، بندعباس ، مشهد ، تبریز و آخرش امیدیه و بیرجند!
البته امیدیه برای شرایط فعلی هست.

تصویر
5-تا حالا تو کاکپیت کدوم جنگنده ها رفتی؟

[COLOR=#548dd4]همه جنگنده ها و همه هواپیماهای ترابری.
6-خ ف ن ترین کاری که تا حالا در زمینه ی عکس و عکاسی و نیرو هوایی کردی چی بوده؟  

خیلی کارها بوده که بعضی اوقات به قیمت جونم داشت تموم می شد نمی تونم بگم دقیقا کدوم ها خطرناک تر بودند.
تو خودت که از وضعیت رفتار من آگاهی که واسه یک F-7 چیکار می کنم انوقت حساب کن F-4D ببینم!
تصویر
7-دوران دبیرستان چطور آدمی بودی؟(آروم و سربه زیر؟شیطون و بازیگوش؟)

در ظاهر بسیار آروم و خیلی درس خون
اما باطنا شیطون و مغز متفکر شرارت به همراه دو تا دیگه از دوستام که توی درس از من خفتنر بودند ، یکیشون از بس درس خونده بود بهش می گفتیم جنازه!
تصویر
بعد هرچی میشد هیچ کسی حتی دوستامون به مغزشون خطور نمی کرد کار ماست ، مگه میشه بچه درس خون ها انجام بدن؟؟!
دیوار کلاس رو با کلنگ سوراخ کردم رفتم کلاس بغلی!
دفتر نمرات رو یک هفته قبل امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان دودره کردیم هیچ نمره ای از سوم ها نبود!
نمره های مستمر برای ارسال به اداره رو 30 مین قبل تحویل برداشتیم!
کل دفتر ها انضباطی ، وسایل امتحان ورزش ، دودره کردن امتحانات مستمر با بهونه مریضی یا میرفتم گم و گور میشدم موقع تصحیح برگه می گفتم برگم کووووووووووووووووووووووووووووووووو؟
گمش کردید؟؟؟
درگیر می شدم اولیای مدرسه ازم عذرخواهی می کردند!
[COLOR=#548dd4]خلاصه داستانی بود...
8-دوران دانشگاه چطور بود؟درست رو با علاقه میخوندی؟  

درس خفن می خواندم و فقط سه بار نمره ام شد 20!!!
یادمه الکتریک یک استادی داشتیم که خانم بود ، خیلی خوشتیپ و باحال ، روزی که اومد همه گفتن هتله ولی چنان جذبه ای داشت که نصف کلاس افتادند اما من برای رو کم کنی خیلی ها اینقدر خوندم که 20 شدم ، استاد از تعجب داشت می ترکید!
اما خوب اونجا هم زیاد درگیر بودم ، همه مدله چون دیدگاه مخالفم زیاد بود و همون طور که اونها سعی می کردند قانعم کنند منم انجام می دادم و معلومه به نتیجه نمی رسید!
تصویر
9-اگه یه موشک استینگر داشتی چیکارش میکردی؟

شلتر...بیخیال!
10-موشک،کاکپیت و جنگنده ی مورد علاقه در نهاجا؟(یه تیر سه نشون!)

فینیکس ، میگ 29 یو بی و F-4D.
[COLOR=#548dd4]اما همه با هم خوب میشه F-14 دیگه چون جز این و MiG-29 بقیه خیلی تنگ هستند حتی سوخو!
11-بنظرت نحوه ی شهادت کدوم یکی از خلبانای ما(جنگ و بعد از اون) غمبار تر و ناراحت کننده تر هست.؟

تمیسار اقبالی زمان جنگ ، خدا لعنت کنه این اعراب عراق رو که چه با این فرد کردند.
تکخال اف -5 اینقدر شکنجش دادند که دو تکه شد!
الهی بمیرم برای تنش که بخشیش توی نجف غریبانه دفن بود و بخشی دیگش تو موصل.
من وقتی عذاب این عراقی ها رو می بینم لذت می برم ، چوب خداست ، کاری که با ائمه ما و مردم ما کردند جواب دادنی نیست.
بعد از جنگ هم تیمسار ستاری ، خیلی مظلوم شهید شد و من عاشقانه دوستشون دارم.
ایشون به گردن نیرو خیلی حق داره و اگه امثالش بعد جنگ یا مثلا تیسمار خاتمی قبل جنگ نبود این نیروی هوایی بدین شکل نمیشد.
در سالهای اخیر هم به لطف دوستان ، خلبانان زیادی رو دیدم و خوب وقتی خبر شهادت برخی مثل جناب اسدی ، کریمایی یا ... عزیزان رو می شنوم قلبم تکه تکه میشه ، من با این عزیزان صحبت کردم ، دست دادم.
مثلا شهید اسدی ، 5 ماه قبل شهادتشون تو دزفول دیدمشون ، دختر 5 ، 6 سالش رو بغل کرده بود و خیلی خوش رو بود.
یا جناب فغانی از بزرگان سوخو 24.
خیلی افراد بودند که از میان رفتند به خاطر خاک کشورمون اما گمنام باقی موندند.
مثلا همین پایگاه وحدتی...
شما که بهتر میدونی دلیلش چیه؟
نام دو خلبان شهید قبل انقلاب.
خوب اینهام شهید محسوب میشن دیگه؟
اما کجا ازشون حرف زده میشه؟
یا مثلا همین جنگ...همش چهار نفر با آرپی جی حمله می کنند یک لشگر رو از بین می برند ، خوب برادر من اگه اون عملیات با موفقیت انجام شده مدیون رشادت های خلبانان شناسایی مثل شهید ذوالفقاری بوده که عکس رو آوردن ، میدون افرادی مثل خلعتبری ، دوران و یاسینی بوده که کوبیدند ، مدیون افرادی مثل حزین بوده که پوشش با اف 14 دادند و به همین ترتیب اف - 5.
همون هرکولس بود شما رو به منطقه رسوند.
همون 707 و 747 بود مدام توی آسمون بود که به بچه هاش سوخت بده یک لحظه بالای سرشون خالی نباشه!
اینها کم نیست یا مثلا هوانیروز یا هوادریا،چی ازش گفتند؟
یا نیروی دریایی و زمینی ، کسی از درگیری با آمریکا گفته؟
کی گفته که تیسمار خاک نگار رفت سمت ناو آمریکا با یک اف -4 مسلح به ماوریکی که برای زدن یک هدف در 10 کیلومتری ساخته شده نه زدن ناوی که موشک استانداردش چقدر برد داره و میتونه راحت فانتوم رو خاکستر کنه!   

[COLOR=#548dd4]اینها رشادت هست که همچنان خاموش مونده.     
   [COLOR=#548dd4]همه شهیدای نیروی هوایی مظلوم هستند و ای کاش به قول خودت یک روزی صحنه شهادت خلبان به تصویر کشیده میشد.
12-تامکت خاکی میموند بهتر بود یا همینی که الان هست خوبه؟

از کجا معلوم الآن نیست؟
اما همون خاکی سابق قشنگتر بود...این یکی خیلی گوگولی مگولیه!

تصویر
 سوالات دور تند:
1-در چه سنی ازدواج خواهی کرد؟

هر وقت خدا بخواهد ، بعد از 30 سالگی ، شاید ، اگه قابل بدونن!
تصویر
2-بنظرت نیروی هوایی راهبردی هست؟

بله بله...
من نمی دونم اگه این لغت استراتژیک ترجمه نمیشد ما چیکار می کردیم.
تصویر
[COLOR=#548dd4]شکر خدا همه راهبردی هستند اما خوب نیروی هوایی در حد خودش خیلی کارها می کنه ، خدا کنه یک روز واقعا بفهمیم و بگن که چه کارهایی انجام شده.
3-این جمله رو تکمیل کن:
من تشکر میکنم از............... کلیه جنگنده ها ... تصویر
پایگاه چهارم شکاری...........  خط مقدم نبرد هوایی با دشمن بعثی ، حماسه های بزرگی آفریده که هنوز خیلی ها نمی دونن و آخرش میگن چیکار کرده...

تصویر
4- IIAF or IRIAF تصویر

هر دوتا رو به زمان خودشون باید سنجید.
خوب من IIAF رو می پسندم چون اوج تکنولوژی و قدرت برتر منطقه و خفه کننده این کشورهای عربی بود ، قدرت 5ام برتر هوایی دنیا کم چیزی نیست و کسی از ماموریت هایی که انجام داده هنوز که هنوزه خبر نداره.
اما IRIAF
حماسه ساز ارتش کشور و از دل مایه گذاشته ، دیدنش لذت بخشه و به آدم غرور میده که همه دنیا خواستن از پا درش بیارن اما با تلاش ایرانی نتونستند.
[COLOR=#548dd4]با اینکه این همه هواپیما دیدم اما کافیه یک فیلم از جنگنده های خودم ببینم ، هرچه قدر خسته باشم بازهم آتیشش تو دلم شعله ور میشه.
5-تا حالا میراژ با خاکستری دیدی؟اگه آره جزئیات رو مبذول فرمائید!

بله دیدم ، جزییات میخواهی چیکار ؟
من همه رنگ ، همه تایپ ، از همه بیس در تمام شرایط آب و هوایی هستم ، جای علیرضا خالیه!!!
تصویر
6- اون بار اول که منو دیدی یادته؟ چه برداشتی از من داشتی؟(شنیده بودم یه چیزایی گفته بودی تصویر)

هیچی یه بچه...تصویر
عینک پلیس با لباس یقه آخوندی...
اصلا کفم برید...والا من عادت ندارم پشت کسی حرف بزنم چون اخلاقم اینه که رکم و هرچی باشه جلو روت میگم...
حالا اگه چیزی بوده ناراحت نشو....
تصویر
7-حالا که در آستانه ی ایام مبارک عید مبعث هستیم و این اتفاق خجسته(صندلی داغ) هم پیش اومده موافقی اون MSH_1377 رو بزارم اینجا دوستان حالشو ببرن؟!(اهرم فشار) تصویر

نه سره جدی که نداری...نکن برادر من!
اینجا سیاست هویج و چماق جواب نمیده ها...
ممکنه از جانب منم هم حرکتی رخ بده!
تصویر
اما افراد زیر:
حسن شاه صفی؟

[COLOR=#548dd4]والا چه عرض کنم...تصویر
علیرضا برخور؟  

عاشقشم...اوج منش فرماندهی رو میشه توی ایشون دید ، از هر نظری بگی والامقام و بلند مرتبه ، وصفشون خارج از توانایی بنده هست.
تصویر
فرج ا... براتپور؟

کسی که خیلی به گردن ما حق داره ، پرواز های شبانه روزیشون با اف - 4 ماندگاره
[COLOR=#548dd4]شاخ حمله به اچ 3.
جمشید زهره ی حیدری ها؟  

آخر Low Level ، یعنی تو تهش رو کجا میبینی ، بفهمی نفهمی بازم پایین تر ، شاخ اف -4 و خلبان مورد علاقه افشین عزیز.
شلتر یکی خبر داد که یک موردی در این قسمت یادم رفته ، اصل موضوع رو نگفتم...
جناب حیدریها رو بیشتر به دلیل رهگیری اون اف -15 های لعنتی عربستان می شناسن ، ای کاش همون باری که سایدوایندر رو شلیک کرد یکی از اونها به درک واصل می شد ، اما نشد دیگه ، نشد!
[COLOR=#000000]فرزاد اسماعیلی سالومحله؟

[COLOR=#548dd4]ایشون روح تازه ای در وجود پدافند دمیدند ، فرماندهی خیلی خوبی دارند.
حبیب الله سیاری؟  

آقا ، یعنی هرچی بگم کم گفتم ، چندین بار قسمت شده که عزیزان ارشد ارتش رو در مراسم هایی ببینم ، جناب سیاری انصافا تک هستند و فرماندهی ایشون بر نیروی دریایی بازگشایی خیلی از مواردی بود که غیر ممکن به نظر می رسید.
همون سفرهای خلیج عدن و دریای مدیترانه کم نیست.
[COLOR=#548dd4]فوق العاده خوش برخورد هستند.
همایون حکمتی؟  

خدا لعنت کنه اون اف - 15 عربستانی که ایشون رو هدف قرار داد...
[COLOR=#548dd4]فرد بزرگی از دیار بیس بوشهر بودند.
فعلا همین 19 تا رو جواب بده تا انشاء الله اگر عمری بود دوباره خدمت میرسیم!  

[COLOR=#548dd4]جای جناب پوردستان این وسط خالی بود ، جذبه فوق العاده ای دارند.
خودم هم میدونم از حضورم ممنونی....!!! 
تصویر

بله بله ... خیلی ممنونیم شلتر ... فقط کامان پست رو بگیر که اف -5 آماده باشه.
تصویر

راستی از همه دوستانی که این تاپیک رو می خونن عذر می خواهم اگه غلطی هست یا دستور زبانی رعایت نمیشه ، چون انصافا جواب ها یکم زیاده!
خوش باشید.تصویر   
آخرین ويرايش توسط 1 on ASHKAN95, ويرايش شده در 0.
دلیل: به درخواست DJ دو پست میکس شد
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

پست توسط nima-rad »

سلام بروي بروبچ گل c.c و همچنين دوســــــــــت عزیزم دانیال تصویرجان

نحوه آشنایی با سایت و اولين نفري كه اينجا باهاش آشنا شدي؟تصویر
مهمترین خصوصیت اخلاقی كه از همه خصوصيات شما بارزتره؟
روزي چند ساعت توي سایت وقت مي گذاري؟
سایت چي داره كه شما را پاي خودش مي كشونه؟
تو سایت از همه بيشتر با كي راحتي؟
با چند تا از كاربراي سایت دوستين؟ اين دوستيتون فقط در حد نت مونده يا به دنياي واقعي هم كشيده شده؟
كدوم تاپيك سایت يا تاپيك كه خودت زدي را از همه بيشتر دوست دارين؟
بعد از اون تاپيك دو تا تاپيك ديگه كه دوستشون دارين را نام ببري؟
به نظرت سایت به تغییرات جدیدی نیاز داره یا مدیران جدید؟
تا حالا دلت شكسته؟تصویر
نظرت در باره صندلي داغ چيه ؟
بچه بودي يادته ؟
نظرت در باره مديريت آقا مهدي ؟تصویر
يه عكس از صفحه دسكتاپت بزارتصویر
نظرت درباره من چيه ؟تصویر
نظرت در مورد آواتار و امضاي من چيه ؟
درباره آواتارت بیشتر توضیح میدی؟؟تصویر
غذاي مورد علاقه ؟
یه تفنگ داری با 3تا گلوله 3 نفری رو که میکشی کیا هستن(تو سايت )؟ تصویر
دموکراسی یعنی چی؟
آیا عشق واقعا میتونه یک عمر بین دو نفر دووم بیاره؟ (با احساساتت نجواب عقلانی جواب بده)
چقدر ایمانت قویه؟
تا حالا چندبار تو کارات شکست خوردی؟
الان با کسی قهر هستی؟
دوست داری تا چند سالگی زنده باشی؟ ( ایشالا 100 سال با عزت )تصویر
کسی رو به گریه انداختی؟تصویر
بهترین کار خیری که تا حالا انجام دادی؟
یه بیت شعر بگو؟
به هنر علاقه داری؟
آهنگ مورد علاقه؟
فیلم نگاه میکنی؟
کتاب چی می خونی؟
آخرین فیلمی که دیدی؟
آخرین کتابی که خوندی؟
موبايلت چيه ؟
آشپزيت خوبه؟
تاحالا چندتا از غذاهاي achachi98 خانم رو درست كردي ؟؟ تصویر
دلت میخواد چقدر وام واست بگیرم؟؟ تصویر
اسم يكي از دوستاي صميمي رو بگو تصویر
بدترین خاطره ای که داری چيه و ماله چند سالگیته؟
تا حالا شده دلت از اماما یا خدا بگیره؟
آخرین باری که حرم امام رضا رفتی کی بود؟
نظرت راجع به سوالات من؟
یه انتقاد از من بکن؟

ببخش اگه زياد بود

يا علــــــــــي..........

[External Link Removed for Guests] 
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

به به،جان دلم،عزیز خودم،داداش خودم،جیگر خودم،بالاخره آرزوم برآورده شد و نشستی!!!!اشکان مرسی،دقیقا وقتش الان بود که درگیر کاراشه! تصویر
آقا مجتبی ادعا نداشته باش!!!این مال خودمه کسی هم حق!!! تصویرنداره بهش نزدیک شه.جیگرش هم نصف مال من،نصف مال تو...!(البته به سهم من دل و قلوه اش رو هم اضافه کن!)
خوبی عزیز؟چه خبر؟با تلفن های عصرانه و صبحانه و شبانگاهانه و ساعت دوازدهانه و کلا تموم آنه های من چطوری؟ حال میکنی؟5000 تومن شارژ میخرم،انقدر به این آقا زنگ میزنم که در عرض نیم ساعت تموم میشه!!!(تازه خوبه من 150 دقیقه مکالمه رایگان دارم)تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
بگذریم از حاشیه،یادته گفتم کل ئی پی هارو میارم جلو چشمت؟چشماتو خوب باز کن که قشنگ ببینیشون!تصویر
بگذریم...

نه نه!یه دقیقه نگذریم!

دوستان من سوالات چهار پست قبلیو خوندم و اگه سوالی میدم که ظاهرا تکراریه خود دی جی علتش رو بهتر میدونه!تصویر
خب دیگه بگذریم که خیلی حاشیه رفتم...
اول از همه،نه اینو ولش سوال نارمئیه!بعدی رو بچسبتصویر
دزفول ایرشو 2012 چند روز بودی کلا؟چقدر عکس گرفتی؟چقدرش از پرواز بود؟!
کلا چندتا عکس داری؟چندتاش سیویل هستن؟چندتاش فایتر هستن؟
چرا به جای واژه ی جنگنده میگی فایتر؟
چرا من وقتی بهت زنگ میزنم 20 بار قطع میشه و باید با سلام و صلوات و ... وصلش کرد؟
چرا آر دی 33 اینقدر دود میکنه بد مصب؟!
چرا انقدر به اف-7 علاقه داری؟
چرا یا D.Behmanesh یا Danial.B؟چرا هیچوقت زیر عکسات اسم کاملت نیست تصویر؟
چرا اینقدر پسر خوبی هستی؟(از اون سوالاستا!!!!)
چرا من اینقدر دوست دارم؟حتی از داداشم هم بیشتر؟
چرا عزیز دل من هستی؟

چرا همه عشق ماشینن ماها عشق هواپیما؟!یه مشت آهنپاره واقعا چی داره که ما اینقدر عاشقشونیم که واسشون تا دزفول میریم؟!
کلا نظرت راجع به من چیه؟من چجور آدمیم؟مزاحم تلفنی؟!عزرائیل؟از خواب بیدار کن؟تصویر:
....
نظرت راجع به بانو حمیرا چیه؟
نظرت راجع به ابی چیه؟
نظرت راجع به ستار چیه؟
نظرت راجع به زنده یاد فرهاد؟
زنده یاد فریدون فروغی؟
خب...
یه ذزه 5- و 3- و ئی پی ازت میپرسم بعدم دوباره سوالات غیر نظامی و غیر اوویشنی،صندلی داغه،سازمان هواپیمایی کشوری که نیست،هست؟!تصویر
107 بابا:
جانم 106:
عشقم 305:
خونم 525:
نفسم 803 بابا که تو دزفول هم بود!:
همه کسم 6005:
عزیز دلم 7302:
قربونش برم 7301:
فداش بشم EP-ATZ:
عزیز دلم EP-IAD:
جیگرم EP-IBA:
داداشم EP-IEG:
گل آقا:
گل باقالی:
آلفا ایندیا:
آلفا مایک:
آلفا گلف:
براوو زولو:
براوو سیرا:
رومئو سیرا:
رومئو پاپا:
سیرا براوو آسمان:
هتل گلف(به عبارتی دیگر 301):
ایندیا فاکسترات(به عبارتی دیگر ایرباس ساها):
خب از بحث بیایم بیرون،تکراری میشه،بعدا دارم از اینا!
شرط دل بستن به یک دختر؟اون باید چه شرایطی داشته باشه تا بهش دل ببندی؟(حواست باشه تصویر):
پاکیزه بودن ذات و جسم یک دختر تا چه حد برات مهمه؟(اینم حواست باشه! تصویر):
به قول آقا میلاد،اون جریانه چی بود؟
چقدر به تکلیف نمازت عمل میکنی؟
چقدر مسلمونی؟(بنابر تعریف خودت از مسلمونی):
زد و خورد تاپیکی داشتی؟(منظورم بزن بزن نیست!تکراری حسابش نکن):
-------------
کلا نظرت چیه؟

سریال قهوه ی تلخ:
آقای مدیری:
-------------
شوق پرواز:
یدالله صمدی؟
-------------
حمله به اچ 3:
شهریار بحرانی:
-------------
استاد پرویز پرستویی؟
استاد خسرو شکیبایی؟
استاد منوچهر نوذری؟
-------------
راهیست راه عشق که هیچ اش کناره نیست***آنجا جز آنچه جان بسپارند چاره نیست:
-------------
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست***عاشقم بر همه علم که همه عالم از اوست
به حلاوت بخورم زهر که شاهد ساقیست***به ارادت بکشم درد که درمان هم از اوست:
-------------
سهراب سپهری:
مهدی اخوان ثالث:
علی تجویدی:
رهی معیری:
ایرج میرزا:
فریدون مشیری:
خانم فروغ فرخزاد:
زنده یاد دکتر فریدون فرخزاد:
------------
ایران:
عراق:
عربستان:
امریکا:
اسرائیل:
بحرین:
کویت:
افغانستان:
تاجیکستان:
پاکستان
-------------
Canon EOS 450D:
Canon EOS 7D:
Canon EOS 60D:
Canon EOS 10D:
Nikon D300S:
Nikon D90:
Nikon D7000:
------------
نظرت راجع به کاربران زیر:
Alpha4
masieh
naghme
عشق پرواز
DJ Dani
Sami 1993

اینارو دست گرمی داشته باش!تشریف خواهم آورد!
دوستان به دلیل پاره ای از مشکلات،لطف کنید اگه میخواین شصت تا سوال از دی جی بپرسید،به جای یه پست،6 تا پست ده تایی بزنین!چون من فقط خبر دارم ایشون دیشب چی کشیدن!
بای فور اور،نه نه ببخشید،با حرفی که میخواستم به دوستم بزنم قاطی شد،سی یو لیدر!تصویر
تصویر

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

سلام بروي بروبچ گل c.c و همچنين دوســــــــــت عزیزم دانیال تصویرجان

سلام به شما دوست عزیز
نحوه آشنایی با سایت و اولين نفري كه اينجا باهاش آشنا شدي؟تصویر
والا دفعه اولی که اومدم انجمن رو یادم نمیاد که دلیلش چی بود ، عوارض پیری هست دیگه تصویر
اون موقع اسم انجمن این نبود.
اما دفعه دوم که آی دی ساختم یادمه ، واسه عکس P-3F اومدم (علاقه خاصی به اوریون داشتم) یا یک جنگنده ، اون موقع مثل الآن عکسی نبود ، چهارتا اسکن شده توی سایت می گذاشتن همه لذت می بردیم.
اولین نفری هم که باهاش آشنا شدم پیغام خوش آمدگویی آقا مهدی بود...
تصویر
اما بعدش آقا فریبرز بودند که اولش از یک سوء تفاهم بود ، ولی بعدش صمیمی ترین دوست شدند.

مهمترین خصوصیت اخلاقی كه از همه خصوصيات شما بارزتره؟
سادگی و اینکه هیچی ته دلم نیست اما کی درک می کنه؟
تصویر
روزي چند ساعت توي سایت وقت مي گذاري؟
بستگی داره ، قبلاخیلی ، البته منظورم از قبلا سال 88 به قبل هست ، اما بعدش به تدریج کم شد و یک مدتی اصلا نبود ، الآن بیست تا سی دقیقه ، مگه منتظر جواب خاصی باشم.
سایت چي داره كه شما را پاي خودش مي كشونه؟
فقط و فقط به خاطر یک سری از دوستایی که اینجا دارم و مطالبی که سالی یکبار تصویر می نویسن میام ، قبلا سنترال خیلی جو علمی داشت اما الآن پست های اسپم خیلی زیاد شده ، ناخوداگاه پای امثال من هم بهش باز میشه ، پس سعی می کنم یکم دوری و دوستی باشه و مسئله ای پیش نیاد.

تو سایت از همه بيشتر با كي راحتي؟
رامین
با چند تا از كاربراي سایت دوستين؟ اين دوستيتون فقط در حد نت مونده يا به دنياي واقعي هم كشيده شده؟
والا از مدیران بخش هوا و فضا در سایت که همه این عزیزان از دوستان بنده هستند اگه قابل بدونند البته اکثرا در محیط مجازی.
مثل رامین عزیز ، سامان (در دنیای حقیقی هم این عزیزان هستند ) ، محمد حسین عزیز ، محمد ، هومن ، رضا ، شهریار ، کیوان و البته یک تعداد دیگه از مدیران بخش های دیگه مثل سید مثیم ، مشهید خانم ، حامد و کلا سایر عزیزانی که در این سطح مدیریت هستند و به بنده لطف دارند.
عذر می خوام که اگه اسم دوستان بزرگت تر از خودم رو با لفظ آقا نگفتم ، خیلی میشد...
جا داره از مدیران سابق این انجمن هم یاد کنیم ، کسانی که حق زیادی به گردن اینجا دارن.
مثل رضای عزیز ، آرمان ، چازان ، محمد حسین جهان پناه ، یاسر و آهان داشت یادم میرفت صدف خانم که دانش نجومشون فوق العاده بود ، البته این عزیزان در بخش هوا و فضا بودند و در کنارشون خیلی ها دیگه نیستند.
از سایر کاربران هم خیلی ها هستند که بخوام اسم ببرم ممکن هست کسی از قلم بیفته ، اما در کل بخوام بگم شاید بیش از ده نفر یا بازهم بالاتر از محیط این سایت دوستان حقیقی بنده هم هستند که در صدرشون رامین و سامان هستند.

كدوم تاپيك سایت يا تاپيك كه خودت زدي را از همه بيشتر دوست دارين؟
والا تاپیک خاصی یادم نمیاد که زده باشم ولی یکی بود که تصاویر پایگاه چهارم انزلی رو در خودش داشت ، جزو اولین عکسام بود.
اما کدوم رو بیشتر دوست دارم ، همون تاپیک که در بخش هوا و فضا هست و گالری تصاویر هوانوردی کاربرانه ، اونجا عکس خیلی گذاشتم و یک زمانی نسبت پست به انجمن من در اونجا بالاترین بود
بعد از اون تاپيك دو تا تاپيك ديگه كه دوستشون دارين را نام ببري؟
تاپیک تصاویر هنری کاربران که با هرچیزی که دارن خاطره ثبت می کنن و بعدش هم تاپیک تولد که یاد بانیش الهه خانم بخیر.
کار جالب و به یاد ماندنی هست
به نظرت سایت به تغییرات جدیدی نیاز داره یا مدیران جدید؟
ببنید خود قالب سایت به خودی خود مشکلی نداره ، رفتار اشتباه برخی کاربران هست که به وجهه اون آسیب میزنه ، خوب این مسئله رو میشه از راهش حل کرد اما در حال حاضر در سنترال هر فردی توی یکی از دو طرف هست یا اینور یا اونور ، خیلی محدود افرادی هستند که هنوز در کنار گود موندند.
خوب همش شده درگیری ، شما نگاه کنید چند درصد پست های فعلی سایت خصوصا در بخش هوا و فضا علمی هست ، فقط کار شده که یک خبری عجیب و غریب از یک خبرگزاری نمیدونم چی چی دربیاد ، بعد همه بیاییم بکوبیم توی سر همدیگه ، یک تعداد دفاع کنند و یک تعداد حمله...
خوب این رسمش نیست ، به اندازه کافی از صبح تا شب بدبختی برامون تراشیده میشه دیگه یک لحظه که میایم توی نت حداقل بهتر رفتار کنیم.
ما قراره کنار همدیگه چیزی یاد بگیریم نه اینکه همش درگیری و روکم کنی باشه...
یک سری مسائل مثل دین و سیاست اصلا نباید توی سایت باشه ، چون نقطه شروع اختلاف میشه البته منظورم تفسیرهایی هست که از دین و بخش های مختلفش میشه ، اینا نباشه بهانه دست خیلی ها نمی افته.
به طور مثال عرض می کنم من میام پست میدم ، خوب بعد از چند سال نمیگم خیلی حالیم هست ولی یک چیزی می دونم که میگم ، بعد طرفم میاد عین جملات من رو نقض می کنه بی برو و برگرد ، خوب نتیجه میشه اینکه زده میشم!
شما نگاه کنید ، اکثر کاربران ارشد گوشه گیر شدند ، خوب این درست نیست ، چهار روز دیگه یکی سوال بپرسه جواب اشتباه بشنوه یا اصلا چیزی بهش نگن خوبه؟
یاد اوایل سایت بخیر ، بحث ها علمی بود ، با اینکه هجده سالم بود اما جرات نمی کردم چیزی بگم و همش گوش میدادم مگه واقعا از حرف هام مطمئن بودم ، خیلی چیزها از این سایت یاد گرفتم ، خیلی اما الآن چندان علاقه ای ندارم که فعالیت کنم ، تقریبا میشه گفت اکثر مسائلی که پیش اومد از سال 1388 شروع شد و اومد بالا...
یک نمونه دیگه هم توهین هایی هست که بعضی ها علنا می کنن ، طرف میاد میگه تو وطن فروشی.
خوب من در جوابش میگم آقا اصلا تعریف تو از وطن پرستی چیه؟
تو همونی هستی باش و کاری به امثال من نداشته باش...برو خودت رو اصلاح کن بعد بیا برای دیگران نظر بده یا مثلا این مسئله غرب زدگی!
خوب بنده به تکنولوژی غرب احترام میگذارم اما خاک کشورم رو به هیچی نمی فروشم ولی بعضی ها چنان موضوع رو بزرگ می کنن آدم از عصبانیت منفجر میشه ، جالبه اکثر این افراد گویا نمایندگی شرق رو در سنترال به عهده دارن ، خوب یا آدم هیچی نمیگه یا اگه گفت فقط برای یک طرف فیلتر نمیکنه ، من هم نمی تونم این مسائل رو تحمل کنم و 100% واکنش نشون میدم.
در هر حال این نظرات من بود و بازهم میگم سنترال هنوز مورد علاقه ام هست اما ای کاش یکم جوش بهتر می شد و این مورد هم جزء با تلاش کاربراش مثل خودم انجام نمیشه.
کلا یک موضوع ، اگر حرفی نداریم بهتره یک گوشه بشینیم و یاد بگیریم ، سوال پرسیدن ایراد نیست ، اما بی دلیل نقض کردن اشتباه هست ، در هر حال با این مسائل هنوز که هنوزه این انجمن منبع بسیاری از پاسخ ها هست و بهتره یک طرفه پیش قاضی نریم و هر دو جوانب اون رو بسنجیم.
اما در مورد مدیران ، ببنیید این موضوع در حیطه ای نیست که بخوام دخالت کنم ، اما یک مسئله هست ، تعریف مدیر چیه؟
اینکه فقط نظارت کنه یا اینکه خودش هم چهارتا چیز به من بیسواد یاد بده؟
خوب آدم نباید بره کنار ، جبهه دانش رو خالی کنه ، چیزی که متاسفانه اکثر دوستان فعلی مدیریت انجام نمی دن و مارو از دانش خودشون محروم کردند.
امیدوارم این موضوع هم به روال سابق برگرده.

تصویر

تا حالا دلت شكسته؟تصویر
تا دلت بخواد...
نظرت در باره صندلي داغ چيه ؟
والا اولش هست ، ببینیم چی میشه
بچه بودي يادته ؟

نقریبا!!!

تصویر
نظرت در باره مديريت آقا مهدي ؟تصویر

بالا در جمع دوستانی که اشکان پرسید عرض کردم.
يه عكس از صفحه دسكتاپت بزارتصویر

بفرما...
البته چیزهای دیگه ای هم هست که اینجا جاش نیست!
تصویر

نظرت درباره من چيه ؟تصویر

والا برخوردی نداشتم (درگیری نه صحبت منظورمه تصویر) اما پسر خوبی هستید و منطقی.

نظرت در مورد آواتار و امضاي من چيه ؟
آواتارت فوق العاده قشنگه ، بی همتا بودن در جمع فانیان ، خیلی معانی می تونه داشته باشه.
امضات هم قشنگه ، یک جورایی عشقولانس داره...

تصویر
درباره آواتارت بیشتر توضیح میدی؟؟تصویر

این تصویر متعلق به سی کینگ 317 هست ، همونی که موشک فجردریا رو تست کرد ، اما داستان از چه قراره؟
هلیکوپترهای سی کینگ ما از دو نوع هستند SAR (یا جستجو نجات مجهز به رادار شناسایی سطحی در دماغه که یک گردی سیاه هست) یا ASW (ضد زیردریایی مثل همین 317) ، برای سی کینگ ها قبل انقلاب برنامه نصب و شلیک یک موشک ضد کشتی مطرح بود ، مثل خیلی چیزهای دیگه که خودمون کنسل کردیم اینم به جایی نرسید.
اما زمان جنگ اومدن و روی اینها ماوریک بستن ، بد نبود ولی خوب برد کم و تحرک پایین سی کینگ کار رو خیلی خطرناک می کرد.
بعد از جنگ وقتی موشک های سری C از چین خریداری شدند متعاقب اون یک نوع برای شلیک از هلیکوپتر گرفته شد.
در کنارش جهادخودکفایی نداجا اومد و موشک های لانچر های باز شده سی کیلر از روی ناوهای کلاس الوند رو که ایتالیایی بود و ضد کشتی بازسازی کرد و تبدیل کرد به نوعی که بشه از هلیکوپتر شکلیش کنند که پروژه شد فجردریا.
این موشک رو اگر اشتباه نکنم اوایل دهه 80 ، 317 تست کرد و مستقیما به هدف خورد ، یک زمامی توی رژه زیاد بودش و البته جالبه بدونید توانایی هدف قرار دادن زیردریایی هارو در عمق کم هم داره.
از نوع هدایت TV هم هست ، کلا موشک جالبیه اما من تستی جزء همون مورد ازش ندیدم.
کافیه؟
غذاي مورد علاقه ؟

من یکم بد غذا هستم و خوب یک سری ها رو مثل فسنجون و غذاهای شیرین مثل خورش آلو ، آلبالو پلو و ... رو دسوت ندارم.
کلا طعم غذا باید متعادل باشه.
اما خورشت بگیم : قورمه سبزی و قیمه
پلو : باقالی پلو
کباب : جوجه و برگ ، کباب ماهی تابه ای
فست فود : همبرگر ، پیتزا و لازانیا ، کنتاکی
از تست کردن غذاهای خارجی هم بدم نمیاد البته جزء یکی سری غذاهای حال خراب کن جنوب شرق آسیا!!!
یه تفنگ داری با 3تا گلوله 3 نفری رو که میکشی کیا هستن(تو سايت )؟ تصویر

بیخیال بابا ، هرسه تارو خالی میکنم تو مخ خودم که همه راحت شن و خودم هم خیالم راحت باشه دیگه سی سی نمیام!
تصویر
دموکراسی یعنی چی؟

یعنی آزادی به معنای حقیقی ، نه صرفا یک کلاه شرعی بگذاریم سر خودمون ، از همه جوانب باید دموکراسی باشه ، در عمل نه حرف!
آیا عشق واقعا میتونه یک عمر بین دو نفر دووم بیاره؟ (با احساساتت نجواب عقلانی جواب بده)

همین ، خودت هم گفتی ، انسان موجودی احساسی هست اما عقل حکم می کنه که 70 درصد منطق باشه و 30 درصد احساس!
این نظر منه ، خوب در اون صورت با این احساس علاقه قلبی طرفت رو به خودت جذب می کنی و با عقل کاری نمیکنی که عزیزت از دستت ناراحت بشه یا اذیتش کنی ، درگیری اجتناب ناپذیره اما میشه درست مدیریتش کرد!
پس نتیجه اینکه دووم میاره ، نمونش هم همین پدر بزرگ و مادربزرگ هایی که میبینی!
تصویر
هروقت تونستی از خودت بگذری و همه هستی و نیستی خودت رو پای کسی که دوستش داری بگذاری مطمئن باش باقی می مونه ، البته طرفت رو هم باید بشناسی و ببینی چی ازت می خواد و آیا ظرفیت این موضوع رو داره
من خودم به شخصه در این موارد از همه چیز خودم میگذرم ولی تا جایی که همراهی باشه ، به محض اینکه ببینم خبری نیست یا دور زده میشم ، کنار میکشم.
چقدر ایمانت قویه؟

اینجا که همش شد تعریف از خود.
این رو من نمی تونم بگم مثل ماست فروش نمیگه ماستم ترشه!!!
تصویر
اما اگه یکم منطقی باشم خدای خودم رو خیلی دوست دارم ، چون هیچ وقت تنهام نگذاشته و همیشه یاورم بوده ، بهترین دارایی که برام هست و تا ابد میمونه ، بنده خوبی براش نیستم و بعضی اوقات ناشکری می کنم اما سری برمیگردم پیشش.
من خدای خودم و دین خودم رو اونطور که میبینم می پرستم نه اونطوری که میخوان بهم بفهمونن.
شاید از خیلی ها که ادعای دین و ایمان رو دارن شرایطم بهتر باشه ، چون ظاهر و باطنم یکیه ، شاید قیافم این رو نگه اما توی یک سری مسائل اصلا شوخی ندارم و برای خودم خط قرمز می دونم ، با احترام هم لازم باشه به طرفم می فهمونم که آقا دیدگاه من اینه!
خدای خوبم خیلی امتحانم میکنه اما من به رضاش ، راضی هستم و فقط دعام اینه که تنهام نگذاره.

تا حالا چندبار تو کارات شکست خوردی؟
خیلی ، چنان درسی داده و داغی به دلم گذاشته شده که تا ابد به یادم میمونه.
الان با کسی قهر هستی؟
نه ، از این سیستم کارها خوشم نمیاد ، تو روش میگم آقا دیگه کاریت ندارم و بای بای!
دوست داری تا چند سالگی زنده باشی؟ ( ایشالا 100 سال با عزت )تصویر
تا حدی که خودم کارامو انجام بدم و سرپا باشم ، تا همون موقع کافیه ، فقط به بستر بیماری و ناتوانی نیافتم ، هرچند هرچیزی رو نخواهی به نوعی برات اتفاق می افته چون امتحانه.
کسی رو به گریه انداختی؟تصویر
نمی تونم بگم نه...بوده اما 10 برابرش رو با من کردن ولی هیچ کینه ای به دل ندارم.
بهترین کار خیری که تا حالا انجام دادی؟
دیگه بگم که اجرش از بین میره البته اگه خدا قبول کنه.
یه بیت شعر بگو؟
الا یا ایها ساقی ادر کاسا و ناولها ، که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها...
خیلی معنی داره برام.
به هنر علاقه داری؟
آره ، موسیقی ، سینما ، نقاشی و کلا شاخه کارهایی که با دست انسان خلق میشه رو دوست دارم.
آهنگ مورد علاقه؟
توی پست اشکان گفتم.
فیلم نگاه میکنی؟
تقریبا
کتاب چی می خونی؟
ادبیات فانتزی بیشتر ...
آخرین فیلمی که دیدی؟
به خدا اسمش رو یادم نمیاد هرچی به مخم فشار میارم اما ایرانی نبود!
آخرین کتابی که خوندی؟
سیلیماریلیون
موبايلت چيه ؟
P990I همون اولش که اومد خریدم و خیلی دوستش دارم هرچند تازگی ها یکم اذیتم میکنه ، کلا اهل خرید موبایل و خرج براش نیستم و خطم هم 0912 هست!
آشپزيت خوبه؟
بد نیست ، آدمی نیستم که خونه بمونم نیمرو درست کنم، حداقلش یک ماکارونی یا مرغ سوخاری هست ، حوصلم بکشه و چند روزی تنها باشم خورشت درست می کنم ته تهش دیگه زنگ میزنم چیزی بیارن یا گرسنه می گیرم می خوابم.
تاحالا چندتا از غذاهاي achachi98 خانم رو درست كردي ؟؟ تصویر
والا دستور های غذایی سحر خانم رو انجام ندادیم!

تصویر
دلت میخواد چقدر وام واست بگیرم؟؟ تصویر

3000 هزار میلیارد تومن...
تصویر
اسم يكي از دوستاي صميمي رو بگو تصویر

رئوف که یکی از محدود دوستان باقی مونده من از دبیرستان هست.
کلا چزء بچه های اسپاترز با محدود افرادی از زمان مدرسه و دانشگاه و کار دوستم و اینم بگم فقط محدود به پسرا نیست ، چون پسر و دختر از نظر من فرقی ندارند.
بدترین خاطره ای که داری چيه و ماله چند سالگیته؟

والا اونی که یادم میاد دستم بدجوری خرد شد و خیلی اذیت شدم ، هنوزم دست چپم ضعیفه.
بعدش هم درس نخوندن موقع پیش دانشگاهی که ضربه خیلی بدی بهم زد و نهایت هم از دست دادن عزیزانم.
تا حالا شده دلت از اماما یا خدا بگیره؟

بگم نه دروغ 100% هست اما این کار ما فقط بی مهری به کسایی که وجودمون رو مدیون اونها هستیم ، من بیشتر از همه به آقا امام زمان ارادت دارم ، خیلی خیلی بهم لطف داشته و همیشه هرچی می خوام ایشون رو واسطه می کنم.
البته سایه حمایت همه بزرگان پشت سرم حس می کنم و اینکه تنها نیستم ولی خوب هنوز و به طور کامل نتونستم به این باور برسم.
آخرین باری که حرم امام رضا رفتی کی بود؟
آخ ، نگو که دلم کباب میشه ، 6 سال پیش آخرین بار بود...دیگه نشد برم ، نمیدونم چرا...خیلی دلم برای آقای غریبم تنگ شده.
نظرت راجع به سوالات من؟

خیلی خوب بود ، ممنون
یه انتقاد از من بکن؟

وقتی چیزی ندیدم چه انتقادی بکنم؟؟؟
تصویر

ببخش اگه زياد بود

خواهش می کنم.

يا علــــــــــي..........

علی یارت...
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

Ph.Sepehr نوشته شده:به به،جان دلم،عزیز خودم،داداش خودم،جیگر خودم،بالاخره آرزوم برآورده شد و نشستی!!!!اشکان مرسی،دقیقا وقتش الان بود که درگیر کاراشه! تصویر
یادخدا ، شما چرا اینجوری شدین؟؟؟ تصویر
آقا مجتبی ادعا نداشته باش!!!این مال خودمه کسی هم حق!!! تصویرنداره بهش نزدیک شه.جیگرش هم نصف مال من،نصف مال تو...!(البته به سهم من دل و قلوه اش رو هم اضافه کن!)
مگه قصابیه که دل و روده رو میخوایی بریزی روی تخته؟؟؟
خوبی عزیز؟چه خبر؟با تلفن های عصرانه و صبحانه و شبانگاهانه و ساعت دوازدهانه و کلا تموم آنه های من چطوری؟ حال میکنی؟5000 تومن شارژ میخرم،انقدر به این آقا زنگ میزنم که در عرض نیم ساعت تموم میشه!!!(تازه خوبه من 150 دقیقه مکالمه رایگان دارم)تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
چیکار کنم دیگه ، کنتراتی کردی کارو...من هم آقا مجبورم که جواب بدم...
تصویر
بگذریم از حاشیه،یادته گفتم کل ئی پی هارو میارم جلو چشمت؟چشماتو خوب باز کن که قشنگ ببینیشون!تصویر
بگذریم...
باشه ، بعدا دارم واست...
تصویر

نه نه!یه دقیقه نگذریم!
خوب فعلا Stop کردی؟؟؟
تصویر

دوستان من سوالات چهار پست قبلیو خوندم و اگه سوالی میدم که ظاهرا تکراریه خود دی جی علتش رو بهتر میدونه!تصویر
خب دیگه بگذریم که خیلی حاشیه رفتم...
اول از همه،نه اینو ولش سوال نارمئیه!بعدی رو بچسبتصویر
دیدمش ، به جون خودم سوال رو دیدم ، آخه شاهد از غیب و چشم غیب و کلا از اینها دارم!!!!
تصویر
دزفول ایرشو 2012 چند روز بودی کلا؟چقدر عکس گرفتی؟چقدرش از پرواز بود؟!
دو روز که شد اولیش روز آخر نمایشگاه بود همش خاک خوردیم ، واقعا اگه حمام خونه شلتر نبود من تا صبح از شدت کثیف بودن جان به جان آفرین تسلیم می کردم ، بنده خدا جنوبی ها چی میکشن.
هوا که خوب شد گرفتم ، کلا عادت دارم نسبتا زیاد بگیرم تا چیزی جا نمونه و این کار رو به قیمت عکاسی چند باره از یک ویو انجام میدم.
5% پرواز بود ، پرواز می خواهی عکس های فروردین سال 1389 ، اون سال رویایی در خاطره من که تو دزفول چشبیدم به باند و عکس گرفتم!
تازه اون موقع چهار تا رول و اینکارام بود.
کلا چندتا عکس داری؟چندتاش سیویل هستن؟چندتاش فایتر هستن؟
زیادن اما 70% میلیتاریه!
چرا به جای واژه ی جنگنده میگی فایتر؟
چه می دونم ، رفتم یک چیزی در آوردن دیگه...
چرا به هلیکوپتر میگن چرخبال؟؟؟
اینهم طرف عشق یورش بوده اسم رو عوض کرده!
چرا من وقتی بهت زنگ میزنم 20 بار قطع میشه و باید با سلام و صلوات و ... وصلش کرد؟
خوب چون وارد معقولات میشی دوستان قعطش می کنن!
تصویر
چرا آر دی 33 اینقدر دود میکنه بد مصب؟!
رامین میگه از قدیمی بودنشه ، ولی تجربه من نشون میده بیشتر به دلیل JP-4 ماست که گرید شرقی رو نداریم بر عکس گرید غربی که هست.
چرا انقدر به اف-7 علاقه داری؟
کم خدمت کرده؟
اینهمه خلبان آموزش داده؟
تامکت لقب گارد هوایی رو نداره که این داره...
تصویر
راه راحت شدن از دنیای فانی رو هم همچنان بازنگه داشته!!!
تصویر
چرا یا D.Behmanesh یا Danial.B؟چرا هیچوقت زیر عکسات اسم کاملت نیست تصویر؟
چون اولش Danial.B بود آی دیم بعد عوض کردم Danial Behmanesh که خوب در ایرلاینرز نام زیر عکس متعلق به زمان آپلوده و خیلی کم پیش میاد عوض بشه...
چرا اینقدر پسر خوبی هستی؟(از اون سوالاستا!!!!)
نظر لطفته عزیز جان...
تصویر
چرا من اینقدر دوست دارم؟حتی از داداشم هم بیشتر؟
نمی دونم والا!
تصویر
چرا عزیز دل من هستی؟
چون تعطیلی دیگه ... آخه چی در وجود من دیدی؟؟؟!
تصویر

چرا همه عشق ماشینن ماها عشق هواپیما؟!یه مشت آهنپاره واقعا چی داره که ما اینقدر عاشقشونیم که واسشون تا دزفول میریم؟!
چون بازهم تعطیل هستیم و به نوعی بیکار ، دیگه دیدن هم حد و اندازه داره...
تازه بعد از این همه هنوز هم باهم درگیریم که چرا رفتیم و نرفتیم!
هرچند بگم اگه یک روز گفتم خسته شدم بدونید کاملا دروغه ، دل من برای جنگنده ها پر میکشه و تا هر وقت بتونم میرم البته حالا که هیچ مسئولیت خاصی به دوشم نیست!
البته من بیشتر بودن با دوستام برام مهمه تا دیدن ولی خدا همینجوری این راه رو باز نگه داره.
کلا نظرت راجع به من چیه؟من چجور آدمیم؟مزاحم تلفنی؟!عزرائیل؟از خواب بیدار کن؟تصویر:
ترکیبی از تمام گزینه ها...
تصویر
....
نظرت راجع به بانو حمیرا چیه؟
سری آخر آهنگاش قشنگ بود ، من جمله همینی که تو امضات گذاشتی.
نظرت راجع به ابی چیه؟
صدای گرمی داره.
نظرت راجع به ستار چیه؟
والا چندان حال نمی کنم مگه یک سری آهنگ های خاصش!
نظرت راجع به زنده یاد فرهاد؟
خدا بیامرزدش ، تا زنده بود صدا و سیما هیچی ازش پخش نمیکرد ، آخه چرا اینقدر مرده پرستیم؟؟؟
زنده یاد فریدون فروغی؟
چه عرض کنم والا...بزرگی بود واسه خودش.
خب...
یه ذزه 5- و 3- و ئی پی ازت میپرسم بعدم دوباره سوالات غیر نظامی و غیر اوویشنی،صندلی داغه،سازمان هواپیمایی کشوری که نیست،هست؟!تصویر
حتما هست!
107 بابا:
عاشقشم ، سلطان 747 های نیروی هوایی ... اصلا می بینمش احساس غرور بهم دست میده که دختر بابا هنوز که هنوزه با عشوه خودش پرواز میکنه.
تصویر
جانم 106:
بچه فرار کرده از عراق ... شده دختر خونده نیروی هوایی.
عشقم 305:
اگه منظورت 707 هست که خوب آخرشه...
اما تو 707 ها عشق من 304 و 316 هستند ، هنوز که هنوزه دوست دارم باهاش پرواز داشته باشم.
خیلی نوستالژیک هست ، تاریخ ایران در اون نهفته هست و موقعی که از بالای خونه رد میشه و صداش رو میشنوم کیف می کنم ، لرزش خاصی به وجودم میندازه (و البته فحاشی سایرین پشتشه تصویر) و موقعی که توی رژه میاد و بال به بالش بچه هاش هستند خیلی نازنازی میشه ، بیشتر از همه دوستش دارم البته کل 707 ها رو.
تصویر
خونم 525:
والا یکی از هرکولس ها چندان خاطره ای باهاش ندارم ولی هرکولس و اوریون خیلی شاخ هستند البته یه دوست جدید هم بعدها بهشون اضافه شد ، هیکل بابا ، قهرمان سنگین وزن نیرو ، ته غبغب ، ایلوشین بابا که صداش روحت رو به عرش میبره و ملت رو به فرش!
نفسم 803 بابا که تو دزفول هم بود!:
فوکر 27 ، خیلی زحمت کشیده ، غلاف دلمار با خودش میبره!
همه کسم 6005:
وای نه اصلا...خیلی دیدمش!
عزیز دلم 7302:
از دوستان سابق که سریالش قبلا یک چیز دیگه بود ، اف -5 هست ولی آذرخش نیست ، امسال دوباره پرکشید.
قربونش برم 7301:
خیلی نازه با اون عقاب سر سفیدی که روی دمش داره
فداش بشم EP-ATZ:
قارقارک ، یک سری باهاش رشت رفتم جونم رو بالا آورد.
عزیز دلم EP-IAD:
اس پی بابا ، اما توی 747 ها عاشق EP-IAG هستم ، خیلی برای این دختر پیر زحمت کشیده شد تا دوباره پروازی بشه.
جیگرم EP-IBA:
بهترین ایرباس ایران ایر از نظر من ، یک سری باهاش دبی رفتم ، خیلی خوش فرم و تمیزه.
داداشم EP-IEG:
320 ، چه داستانی داشتند ، تو ماهان خیلی راحت پرواز می کردند نمی دونم چرا وقتی همشون به ایران ایر اومدن ایقدر به مشکل خوردن؟
نه سفر اروپایی ، نه تامین قطعه ، یه تعدادم گراند!

آقا یکم کنترل احساسات کن...!
تصویر
گل آقا:
مردی هست واسه خودش ، خوشگله
گل باقالی:
این هواپیما هم خیلی داستان داشت ، هی خریدارش رو کوبیدن آخرش هم همه رفتن سوارش شدن!
تصویر
آلفا ایندیا:
دوس داشتنی
آلفا مایک:
اونم دوست دارم
آلفا گلف:
اصلا نگو که عشق من هست ، این خوشگله...
براوو زولو:
بد نیست ، باهاش سفر داشتم.
براوو سیرا:
وای نگو که خیلی وضعش خرابه!
رومئو سیرا:
آخر 727 ها ، دوست داشتنی و همچنان میپره
رومئو پاپا:
دختر پیر ناکام شده
سیرا براوو آسمان:
اون هم 727 باحالیه ، البته تو آسمان.
هتل گلف(به عبارتی دیگر 301):
بازهم بحث 707 ، خوب من چجوری بگم هیچی نیست که بیش از 707 دوستش داشته باشم؟
ایندیا فاکسترات(به عبارتی دیگر ایرباس ساها):
چه عرض کنم ، خوشگله اما خیلی دست به دست چرخید.
پینت نازی داره.
این ساها هم داستانی هست واسه خودش ، اولش تیسمار ستاری برای رفاه حال پرسنل نیروی هوایی تاسیسش کرد ، بعدش یک دفعه همه هواپیماها از 707 و 747 بگیر تا اف -27 اومدن توش ، شد قاتل تانکر ها و حالام هی میگم دیگه قرار نیست 707 پرواز کنه ولی ما که هر روز پروازش رو می بینیم!
انشاالله همینجوری بپره!
تصویر
خب از بحث بیایم بیرون،تکراری میشه،بعدا دارم از اینا!
ممنون ، واقعا خیلی بودن!
شرط دل بستن به یک دختر؟اون باید چه شرایطی داشته باشه تا بهش دل ببندی؟(حواست باشه تصویر):
ببین عزیز من ، باید به دلم بشینه ، نمی تونم بگم این رو داشته باشه می پذیرم و اون رو داشته باشه نمی خوام.
فقط منطق داشته باشه کافیه و البته بعد از رفتار قیافه هم برام مهمه ، البته نمیگم فرشته دیدگاه من کلا با اونچیزی که خیلی از پسرها می پسندن فرق می کنه ، اگه به اون شکل باشه چه بهتر.
مسئله حجاب هم برام اهمیتی نداره ، باید دلش پاک باشه.
پاکیزه بودن ذات و جسم یک دختر تا چه حد برات مهمه؟(اینم حواست باشه! تصویر):
ببین عزیز من (علیرضا بود می گفت نمی تونم ببینم! تصویر)
ما انسان ها اگر ذاتمون پاک باشه ارزش پیدا می کنیم.
چرا بحث دختر رو بکشیم وسط.
من کلی پسر و دختر رو میگم...
باید وجود ، قلب و ذهن طرفم پاک باشه ، پاک بودن جسمش اهمیت داره اما نه در او حدی که بخواهم گیر بدم ، چون اون مسئله با خیلی چیزهای ناخواسته میتونه تحت تاثیر قرار بگیره ، خیلی چیزها...
ما نباید دیدگاه یکبار مصرف به افراد داشته باشیم.
اگه قلبش پاک باشه برای من کافیه ، البته برای کسی که وجودش هم نسبتا پاکه نه کسی که مشکل داره.
ما باید درک کنیم که اگه کار بدی انجام میشه ، هر دو طرف آدم خرابی هستند نه فقط بگیم یکیشون اینجوری هست.
در مورد خوبی هم همین طوره.
پس در کل نظر من اینه که 90 درصد پاکی روحی و 10 درصد پاک بودن جسم برام اهمیت داره ، البته این جسم برای یک عده محدودی نیست که خودت میدونی منظورم کیاست.
به قول آقا میلاد،اون جریانه چی بود؟
یه چیزی بود...
تصویر
چقدر به تکلیف نمازت عمل میکنی؟
والا چی بگم...
تصویر
چقدر مسلمونی؟(بنابر تعریف خودت از مسلمونی):
در اون دیدگاهی که خودم از دینم دارم نه اون چیزی که بعضی ها میگن ، خدا قبول کنه بد نیست!
در کل همه چیز رو باهم میبینم نه جایی که صرف داشته باشه بگم خوبه و نداشته باشه بگم اخی لیلی!
زد و خورد تاپیکی داشتی؟(منظورم بزن بزن نیست!تکراری حسابش نکن):
دیگه خودت دیدی عزیزم.
من سعی می کنم نهایت احترام رو رعایت کنم اما رفتارم در این محدود شرایط بازخورد کارهای دیگرانه!
-------------
کلا نظرت چیه؟

سریال قهوه ی تلخ:
آقای مدیری:
زیاد خوشم نیومد ، یکمی لوس شده بود.
-------------
شوق پرواز:
یدالله صمدی؟
در حد خودش خوب بود ولی خوب زیادی آرمانگرایی کرده بودند ، اولین پرواز شب و اینها یکم زیادی بود ، البته مخاطب اصلی فیلم افراد معمولی بودند.
-------------
حمله به اچ 3:
شهریار بحرانی:
عالی ، خدا ستاری رو بیامرزه که بانی خیر این فیلم ها شد ، اون 707 و 747 هایی که آرم گل لاله رو به عنوان پرچم روی دمشون دارن رو ببین ، بچگی من با دیدن اونها گذشته!
-------------
استاد پرویز پرستویی؟
شاهکار سینمای ایران
استاد خسرو شکیبایی؟
یادش گرامی
استاد منوچهر نوذری؟
فرد بسیار بزرگی بود ، آدم دلش میسوزه که نامش ازش نیست.
یک بار در برنامه ای که پسرشون مجری بودند شرکت کرد و همه سوالات رو جواب داد.
پسرشون هم خیلی آقاست ، از همه نظر ، اخلاق ، رفتار ، ظاهر و ...
-------------
راهیست راه عشق که هیچ اش کناره نیست***آنجا جز آنچه جان بسپارند چاره نیست:
دقیقا درسته...
تصویر
-------------
به جهان خرم از آنم که جهان خرم از اوست***عاشقم بر همه علم که همه عالم از اوست
به حلاوت بخورم زهر که شاهد ساقیست***به ارادت بکشم درد که درمان هم از اوست:
ای خدا...
عاشقتم.
تصویر
-------------
سهراب سپهری:
آب را گل نکنیم...
سلطان شعر نوی ایران
مهدی اخوان ثالث:
شاهکار
علی تجویدی:
سلطان ویلون
رهی معیری:
غزال سرای دوران جدید
ایرج میرزا:
ایشون هم فرد بزرگی بودند
فریدون مشیری:
شاعر و روزنامه نگار بزرگ
خانم فروغ فرخزاد:
اشعارشون رو دوست دارم
زنده یاد دکتر فریدون فرخزاد:
هنرمند بزرگی بود و خیلی بد کشته شد.
------------
ایران:
کشورم ، خاکی که در اون ریشه دارم و تا ابد جونم رو برای حفظش میگذارم ، برای حفظ مردمش و خاک پاکش نه چیز دیگه ای.
خدا همه نعمت ها رو در وجودش قرار داده ولی خوب در دورانی خیلی بهش بد شده از شمالیترین نقطه تا جنوبش که میشه خلیج تا ابد فارس سرای منه.
تصویر
عراق:
متنفرم.
عربستان:
از این هم مثل قبلی.
خیلی به ائمه ما بد کردند و هنوز هم می کنند ، لعنت ابدی خدا به این افراد...
امریکا:
دنیای تکنولوژی ، موفق در عرصه ها مختلف هرچند به تازگی به چالش کشیده شده ، بعد از کشورم برای سکونت آمریکا رو می پسندم اما خوب مشکلات و مسائل خیلی زیادی زیر پوست زیباش نهفته هست.
اما حس جالبی نسبت بهش دارم.
اسرائیل:
یک تعداد دیوانه این کشور رو اداره می کنند!
بسیار بسیار تندرو...
اما کشورهایی هستند که به مراتب این خطرناک ترند
بحرین:
سرزمین جداشده از خاک مادری ما...
کویت:
خیلی در جنگ در حق ما نامردی کرد اما موقع حمله عراق اولین کشوری که محکوم کرد ما بودیم!
ما ازش پشتیبانی کردیم و جهت آزادسازیش خیلی به کشورهای عضو ائتلاف بین المللی کمک کردیم!
بعد جنگ یکم از کاراش خجالت کشید اما الآن بازم شاخ و شونه میکشه ، کلا کشورهای عربی مفت نمی ارزند.
افغانستان:
در حال پیشرفت ، البته ساکنانش خوب پول های مارو مکیدن ولی نمیشه انکار کرد که زحمتشون رو هم کشیدند.
تاجیکستان:
خیلی بهتر از ما به فکر زبان پارسی هست و به جای استفاده از اسم های عربی برای خیلی چیزهاش از زبون مادری ما استفاده میکنه.
پاکستان
خیلی شیر تو شیره ، اما از نظر نیروی هوایی و آموزش و انضباط ... 20
زمان شاه با اینکه از F-86 های اهدایی ما استفاده می کرد اما ما رو هم آموزش می داد ، بعد از انقلاب تا سالی که دانشکده نیروی هوایی تاسیس شد هم مارو آموزش می داد.
-------------
Canon EOS 450D:
دوربین خودم ، ازش راضی هستم و همین برام کفایت میکنه.
12 مگا پیکسل کافیه ، فقط باید براش لنز بگیرم.
من عاشق کنن هستم.
Canon EOS 7D:
نگو...
نگو که یک سری داستان ها یادم میاد باورنکردنی ، حرف برای گفتن ازش زیاده.
تصویر
دوربین خوبیه.
Canon EOS 60D:
کار نکردم اما چند روز پیش که دیدم صفحه نمایشش متحرک شده ، امتیاز خوبی برای کارای خبرنگاریه.
Canon EOS 10D:
اولین SLR دوستم شهرام که جد عکاسان هوانوردی در ایران محسوب میشه البته از نظر سابقه نه سن!
تصویر
Nikon D300S:
شاخه ، واقعا دوربین خفنی هست ، کم پیش میاد از نیکون تعریف کنم.
Nikon D90:
آغاز کننده تکنولوژی فیلم برداری در دوربین های SLR به طور رسمی ، بین 450 دی و دی 90 ، اولی رو خریدم اما اینهم خیلی خوبه.
Nikon D7000:
دوربین شلتر...
تصویر
------------
نظرت راجع به کاربران زیر:
Alpha4
شلتر خیلی خیلی مهربون و مهمان نوازه ، امسال دزفول خیلی بهش زحمت دادیم و خجالت زدمون کرد اما هیکل ماشاالله منو میخوره.
فقط میخوره خلبان Heavy Bomber نیروی هوایی یا همون سوخو 24 بشه.
masieh

آشنایی چندانی باهاشون ندارم
naghme

فاطمه خانم ضلع دوم مثلث مخوف روانشناسی هستند و یک مقدار کم کار تر از سایر دوستان ، البته اونطوری که من دیدم.
عشق پرواز

رضا رحمانی عزیز پسر خوبیه و یک سایت عکاسی هوانوردی هم داره.
پسر فعال تبریزی...
DJ Dani

دیگه همینی هستم که میبینی.
Sami 1993
خیلی سعی می کنه دانشش رو افزایش بده و این عالیه.

توی یک سری موارد نظر دیگران رو اصلا گوش نمیده ، علاقه خاصی به مهندسی معکوس داره و کلا امید زیادی روی توان داخلی.
اما اون روی سکه رو هم باید ببینه که هرچیزی یک نقطه شروعی داره نه یک دفعه پله آخر.
در کل پستاش با اینکه اکثرا خلاف صحبت های من هست ولی سعی کردم تا جای ممکن در سطح افزایش بار علمیش کمک کنم و جواب سوالاتش رو بدمهرچند مخالف عقیدش باشه.
مطمئنا پسر خوبیه.
اینارو دست گرمی داشته باش!تشریف خواهم آورد!
زحمت کشیدی واقعا!
دوستان به دلیل پاره ای از مشکلات،لطف کنید اگه میخواین شصت تا سوال از دی جی بپرسید،به جای یه پست،6 تا پست ده تایی بزنین!چون من فقط خبر دارم ایشون دیشب چی کشیدن!
مرسی از انانسی که دادی!
بای فور اور،نه نه ببخشید،با حرفی که میخواستم به دوستم بزنم قاطی شد،سی یو لیدر!تصویر
شب شما بخیر!!!
تصویر
وقت کردی هم این الفبای هواپیمایی رو اینجا بنویس ملت بدونن آلفا چیه ، براوو چیه و برای چی ازش استفاده میشه!
تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6415 بار
سپاس‌های دریافتی: 11867 بار

پست توسط رونین »

سلام و ادب خدمت دوست گرامی و بزرگوار، کاربر محترم DJ Dani
تصویر تصویر تصویر

امیدوارم از کم بودن تعداد سوالات بنده ناراحت نشوید، هدف ما عرض ادب و احترام است خدمت شما دوست عزیز، به دلیل حضور شما در این انجمن(صندلی داغ) میباشد.امیدوارم قبول زحمت کنید

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر 

1- نظر شما در رابطه با کشاورزی و نقش ان در اقتصاد و بحث نظامی چیست؟

2- نظر شما در مورد وضعیت کنونی کشاورزی در کشور چیست؟

3- نظر شما در مورد وضعیت انجمن کشاورزی در سایت چیست؟ به نظر شما چقدر توانستم در شناسایی و بهبود این انجمن مفید باشم؟

4- برای بهبود وضعیت انجمن کشاورزی چه پیشنهادی داری؟

5- یک دوبیتی که از خواندن ان لذت میری برای من بیان کن

6- به نظر شما درختان نماد چه چیزی میتوانند باشند؟

7- در کل ادامه فعالیت انجمن کشاورزی رو برای سایت مفید میدونی یا نه؟

پیشاپیش از شما برای پاسخ گویی به سوالات تشکر میکنم ، برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سلامتی و تندرستی دارم  
  تصویر 

با اجازه شما خواستم از دوست و کاربر گرامی   هم تشکر نماییم و عرض کنم دوست خوبم بنده با کمال افتخار جمله زیبای شما را مقدمه مقاله علمی که در مورد سویا برای کشور آلمان ارسال کرده ام با نام کوچک شما قرار دادم  

به نقل از احسان عزیز  اگر در صحنه جهاني غذا و آب اهرم فشار سياسي و فرهنگي باشد مهندسين کشاورزي سربازان خط مقدم جبهه‌اي خواهند شد که در آن دانه‌هاي گندم و قطرات آب نقش گلوله را بازي مي‌کنند. امروز تحصيل در اين رشته افتخاري بزرگ است. 

تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
مائیم که از پادشهان باج گرفتیم
زان پس که از ایشان کمروتاج گرفتیم
اموال وخزائنشان تاراج گرفتیم
مائیم که از دریا امواج گرفتیم

شاهنشاه بزرگ ایران نادرشاه افشار

زیبنده
یک رونین زیبا مردن است، آن رونینی که هر دم آماده مرگ نباشد، ناگزیر مرگی ناشایست برایش پیش می آید
.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوباره سلام
کامچاتکا محلی است برای تست موشکهای توپول ام روسیه!!!!
البته خودم هم دوست دارم برم فلوریدا!!!! :grin: :grin: :grin:
نظرت درباره این ها چیه:

سربازی

قدرت هوایی

نیروی دریایی راهبردی

موشک شهاب 3

بالگرد کبری

دانیال و سربازی

دانیال و رفقا

دانیال و بحثهای سنترال

حالا فعلا این ها رو داشته باش تا بعد. راستی خبری از رامین نیست؟ کجایی مرد؟ نکنه A380 رامین به روغن سوزی افتاده :::P :::P :::P دانیال کار خودته باید یه سرویس بکنی موتورهاش رو :???: :???: :???: :???: :???: :???:
Old soldiers never die.They just fade away
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”