همانطور که می دانید این سبک موسیقی به سرعت در کشور ما جا افتاده و هر روز اشخاص و گروهای جدیدی آهنگهای خود را با این سبک ارائه می کنند . که در حال حاضر طرفداران زیادی هم پیدا کرده و کمتر کسی است که حداقل یک آهنگ از این سبک را نشنیده باشه .
آرشیو تقریبا کاملی از این سیک آهنگ در 3 cd حاضر شده که آماده ارائه به شما عزیزان می باشد . کسانی که مایل به دریافت این پکیج بسیار زیبا می باشند با ایمیل من تماس بگیرند
email:dllfile_ocx@yahoo.com
تعدادی از خواننده ها یی که آهنگهای انها در پکیج موجود می باشد :
زد بازی - هیچکس - امیر تتلو - مسعود سعیدی - پیشرو - پارتیزان - تهی - ابلیس - سیامک - چنگیز و تیمور- قیامت - دوزخ - پانی - سالومه - ارور - پرشین مافیا - پرشین پرنس - حسام استپس و .....
قیمت این پكیج + هزینه پست پیشتاز و بسته بندی =6000 تومان
قابل توجه دوست داران پرشین رپ
مدیر انجمن: شوراي نظارت
-

- سپاسهای دریافتی: 155 بار
- تماس:
Re: قابل توجه دوست داران پرشین رپ
armin0012002 نوشته شده:همانطور که می دانید این سبک موسیقی به سرعت در کشور ما جا افتاده و هر روز اشخاص و گروهای جدیدی آهنگهای خود را با این سبک ارائه می کنند . که در حال حاضر طرفداران زیادی هم پیدا کرده و کمتر کسی است که حداقل یک آهنگ از این سبک را نشنیده باشه .
آرشیو تقریبا کاملی از این سیک آهنگ در 3 cd حاضر شده که آماده ارائه به شما عزیزان می باشد . کسانی که مایل به دریافت این پکیج بسیار زیبا می باشند با ایمیل من تماس بگیرند
email:dllfile_ocx@yahoo.com
تعدادی از خواننده ها یی که آهنگهای انها در پکیج موجود می باشد :
زد بازی - هیچکس - امیر تتلو - مسعود سعیدی - پیشرو - پارتیزان - تهی - ابلیس - سیامک - چنگیز و تیمور- قیامت - دوزخ - پانی - سالومه - ارور - پرشین مافیا - پرشین پرنس - حسام استپس و .....
قیمت این پكیج + هزینه پست پیشتاز و بسته بندی =6000 تومان
یکم گرونه ولی میارزه ولی من همش رو نمیخوام اگر میتونی اون هایی که 2 ماه اخیر اومده را تکی بفروشی من میخوام
-
یکم گرونه ولی میارزه ولی من همش رو نمیخوام اگر میتونی اون هایی که 2 ماه اخیر اومده را تکی بفروشی من میخوام
دوست عزيز جديد و قديم با همه تو هر cd يک سري فولدر گذاشتم که تو هر کودوم 20 تا آهنگه چون همه آهنگامو که توي اين 6 ماه از سايتهاي مختلف جمع کردم همش توي يک فولدر بود و فقط تونستم اونا رو طبقه بندي فولدر به فولدر کنم از نظر قيمت هم فکر نکنم زياد باشه چون فقط 1500 تومان هزينه بسته بندي و پست پيشتاز و بيمه کردن cd هاست

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس: