قابل توجه دوست داران پرشین رپ

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

قابل توجه دوست داران پرشین رپ

پست توسط armin0012002 »

همانطور که می دانید این سبک موسیقی به سرعت در کشور ما جا افتاده و هر روز اشخاص و گروهای جدیدی آهنگهای خود را با این سبک ارائه می کنند . که در حال حاضر طرفداران زیادی هم پیدا کرده و کمتر کسی است که حداقل یک آهنگ از این سبک را نشنیده باشه .
آرشیو تقریبا کاملی از این سیک آهنگ در 3 cd حاضر شده که آماده ارائه به شما عزیزان می باشد . کسانی که مایل به دریافت این پکیج بسیار زیبا می باشند با ایمیل من تماس بگیرند

email:dllfile_ocx@yahoo.com
تعدادی از خواننده ها یی که آهنگهای انها در پکیج موجود می باشد :
زد بازی - هیچکس - امیر تتلو - مسعود سعیدی - پیشرو - پارتیزان - تهی - ابلیس - سیامک - چنگیز و تیمور- قیامت - دوزخ - پانی - سالومه - ارور - پرشین مافیا - پرشین پرنس - حسام استپس و .....

قیمت این پكیج + هزینه پست پیشتاز و بسته بندی =6000 تومان
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

Re: قابل توجه دوست داران پرشین رپ

پست توسط Kingman_62 »

armin0012002 نوشته شده:همانطور که می دانید این سبک موسیقی به سرعت در کشور ما جا افتاده و هر روز اشخاص و گروهای جدیدی آهنگهای خود را با این سبک ارائه می کنند . که در حال حاضر طرفداران زیادی هم پیدا کرده و کمتر کسی است که حداقل یک آهنگ از این سبک را نشنیده باشه .
آرشیو تقریبا کاملی از این سیک آهنگ در 3 cd حاضر شده که آماده ارائه به شما عزیزان می باشد . کسانی که مایل به دریافت این پکیج بسیار زیبا می باشند با ایمیل من تماس بگیرند

email:dllfile_ocx@yahoo.com
تعدادی از خواننده ها یی که آهنگهای انها در پکیج موجود می باشد :
زد بازی - هیچکس - امیر تتلو - مسعود سعیدی - پیشرو - پارتیزان - تهی - ابلیس - سیامک - چنگیز و تیمور- قیامت - دوزخ - پانی - سالومه - ارور - پرشین مافیا - پرشین پرنس - حسام استپس و .....

قیمت این پكیج + هزینه پست پیشتاز و بسته بندی =6000 تومان

یکم گرونه ولی میارزه ولی من همش رو نمیخوام اگر میتونی اون هایی که 2 ماه اخیر اومده را تکی بفروشی من میخوام
 تصویر

تصویر

New Member

پست توسط armin0012002 »

یکم گرونه ولی میارزه ولی من همش رو نمیخوام اگر میتونی اون هایی که 2 ماه اخیر اومده را تکی بفروشی من میخوام

دوست عزيز جديد و قديم با همه تو هر cd يک سري فولدر گذاشتم که تو هر کودوم 20 تا آهنگه چون همه آهنگامو که توي اين 6 ماه از سايتهاي مختلف جمع کردم همش توي يک فولدر بود و فقط تونستم اونا رو طبقه بندي فولدر به فولدر کنم از نظر قيمت هم فکر نکنم زياد باشه چون فقط 1500 تومان هزينه بسته بندي و پست پيشتاز و بيمه کردن cd هاست
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط ahmad16162 »

armin0012002, منظورتون از بسته بندي و بيمه کردن چيه؟
بسته بندي مگه غير از اينه که 6 فش سي دي رو تو يه پاکت بکنيد و بفرستيد؟
آيا سيو همان سيب است؟ :grin:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

armin0012002,
اگر تحویل پول به مامور پست باشه من 100٪ میخرم. :-o
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”