DJ Dani نوشته شده:با سلام به افشین عزیز و سوال پرسان و نپرسان و نرسپان و ... کلا هرکی سوال میپرسه و و البته مدیر صندلی داغ!
-سلام DJ جان ،دوست گرمابه و گلستان!
قسمت شد برای اولین بار در صندلی داغ دوستان شرکت کنم و این اتفاق مصادف با حضور براوو عزیز هست.
کاربران سنترالی اطلاع داشته باشند که افشین عزیز ، به معنای واقع مطلع ، آقا ، با دانش بسیار در بخش های هوانوردی ، عمران ، عکاسی ، نیروی هوایی ، فانتوم ، فانتوم ، فانتوم و 100 بار دیگه فانتوم

و ... فوق العاده دوست داشتنی هست ، یعنی هرچی بخوام بگم کم هست و واقعا نمیدونم چی چیزی بنویسم که بیان کننده تنها بخش کوچکی از خصلت های فوق العاده دوست گلم باشه ، در کل بیایین و بترکونید صندلی رو و هرچی سوال به ذهنتون میرسه بنویسید که اگه نگید حسابی از دستتون در رفته...
من هم چند سوالی رو می پرسم ، ببخشید خلاصه ، خیلی خیلی آماتورم در این زمینه.
-شکسته بندی میفرمایید... خوب افشین جان چطوری؟
خوبی؟
خسته نباشی ، آقا فقط بی زحمت یا فونت رو بولد کن یا رنگش رو تغییر بده تا با سوالات یکی نشه ، یکم خوندنش سخت هست.
ممنون.
حالا بریم سراغ سوالات ، حالا خودت میگی چطوری بنویسم؟ ، 300 سوال رو توی یک پست بنویسم یا 10 تا پست با 30 تا سوال؟؟؟!
به هر حال همونطور که بنده روی صندلی سوختم و جزغاله شدم ، شما هم یکمی باید داغ بشی دیگه ، البته چون سفرهای بعدی در راه هست ، کنترل میکنیم!
-ممنونم مرسی،میخام بولدش کنم ولی تا 7-8 سطر اول بولد میشه ،بقیه اش نمیشه

اصلا select نمیشه...
1.افشین از نظر خودت ، میخوام بدونم در دیدگاه خودت چطور آدمی هستی؟
-آدم بدی نیستم
2.دختر نازنینت ، چقدر دوستش داری؟
اصلا میشه حدی براش قائل شد و تا چه اندازه حاضری براش تلاش کنی؟ ، میدونم جوابت چی هست ، ولی بازهم میخوام از زبون خودت بشنوم.
-دخترم زندگی منه... اصولا کودکان فرشته هستند و معصومیت خاصی دارن بخصوص دخترها.
3.قضیه این آی دی Bravo چی هست؟
داستان خاصی داره؟
-عرض کنم که داستان خاصی نداره،حس کردم تو آلفابتیک از بقیه معنی قشنگتری داره
4.یکم از کودکی هات بگو ، میدونم که در خانواده نظامی بزرگ شدی و رفتار و کردارت کلا بر حسب یک سیستم خاص و منطقی هست ، یعنی همه چیز با نظم و ترتیب...
-داستان بچگی من مفصله و منم تایپیست خوبی نیستم،بیشتر خوب حرف میزنم تا تایپ

ولی چیزی که شما میگی درسته.آدم منظم و قانونمندی هستم و این مورد تو این کشور منو اذیت میکنه...
5.افشین چرا اینقدر به فانتوم گیر دادی؟
من خودم عشق فانتوم هستم در حد خفن ، ولی تو هر طرف رفتیم گفتی فانتوم و فانتوم...
اصلا بین فانتوم و F-4 و مکدانل داگلاس اف-4 و اف-چهار و اینها کدوم رو انتخاب میکنی ، گفتیم یه تمایزی هم قائل بشیم!
-من با فانتوم بزرگ شدم ،چه در خانه پدری و الانم در خانه خودم. البته پدرم چون دوست نداشت من گرفتار نظامی گری بشم سعی میکرد این علاقه منو مرتبا کم کنه ولی نشد، با پوردان خدابیامرز هم دست به یکی کردن ،نتونستن . ولی در حال حاضر در خونه خودم فانتوم جایگاه مقدسی داره و جزء خط قرمز ها حساب میشه
6.به نظرت وقتی یکی به جای خلبان ، از جنگنده ها تشکر میکنه ، چه حسی به افراد مقابلش دست میده ، این فرد اصلا دانشی از هواپیما داره؟؟؟
-ببین دانیال جان، این کاملا درسته که هواپیما رو خلبان هدایت میکنه ولی بعضی وقتها هواپیما اینقدر توانایی داره که شایسته تشکره.
7.تاحالا چند فرتور در جستار ایرلاینرز آپلود کردی؟
احیانا دچار نرسپان شدی ، برای ادیت تصویر کسی رو گمراش کردی ، چیزهایی رو که گرفتی به تباهی دادی؟!
- من تا بحال 70 عکس پذیرفته شده در ارلاینرز دارم که اگر اشتباه نکنم 5 تای اونرو مهندس رزازان عزیز ادیت کردند و بعد هم ادیت رو از ایشون و مهندس شریفی عزیز یاد گرفتم و البته هنوز هم شاگردم. ولی متاسفانه تو یکسال اخیر یکم کم کار شدم.البته شاید نگرش من به گذاشتن عکس یه نگرش کیفیه نه کمی. علاقه دارم عکسهایی رو بگذارم که متفاوت باشه .
8.این جمله من بودم و اسکندری جالب تر هست یا من بودم و مهرنیا و جاودنیا (از زبان تمیسار ضرابی)؟؟!
-در مورد جاویدنام اسکندری قطعا میدونید که زمانیکه پدافند بغداد هواپیمای شهید دوران رو مورد اصابت قرار داد ،محمود اسکندری تونست ماموریت رو به اجرا برسونه و برگرده. این یعنی به نوعی توانایی هایی در حد یا حتی فراتر از دوران داشتن.قطعا بنده از جمله ای که اسم اسکندری توش باشه خوشم میاد.ضمنا تا جاییکه من یادمه این جمله از زبان آقای ضرابی نیست.منظورشما چیه؟!
9.تجربه مدیریت در سایت ها و انجمن ها چطوری هست؟
هرچند آخرش ، نتیجه ای جالبی در بر نداره...
اصن یه وضی هست!
- کلا مدیریت در تمام عرصه ها چه مجازی و چه واقعی در این مملکت چوب دو سر طلاست. مدیران ارشد ،مدیران رده پایینتری را میپسندند که بله قربان گویان بهتری باشند.محیط مجازی که در حد فان است ولی من تجربه این موضوع را در محیط واقعی هم دارم .در هر صورت ترجیح میدهم که مجیز کسی را نگویم و حرف خودم رو بزنم ولو به مذاق برخی خوش نیاد.
10.این تیکه علیرضا که میگه چرا دوستان به پریز برق وصل هستند یعنی چی ، این جمله در مورد DJ صدق میکنه؟
-

نشنیده بودم!! تازه گفته این جمله گهربارو؟ معنیش چیه؟
11.به نظرت یک نفر که از همه رنگ ، از همه تایپ ، از همه پایگاه و در تمام شرایط آب و هوایی دیده باشه ، می تونه DJ هم باشه؟!
-بدبختی اینه که مال این حرفا هم نیستی بریم باهات یه ده شاهی پول دربیاریم!
12.نظرت در مورد غذا؟
کدومش رو بیشتر دوست داری و عمدتا غذای خونگی میخوری یا حاضری؟
بعدش چطور رستوران هایی رو انتخاب میکنی؟
-من قرمه سبزی رو بیشتر از بقیه غذاها دوست دارم.البته به شرطی که خوب جاافتاده باشه. عمدتا غذای خونه رو میخورم. در مورد رستوران بستگی داره به چه قصدی برم رستوران. به قصد خوردن یه جا میرم،به قصد دعوت کردن مهمان بابت شام یه جا میرم،با رفیقای خودمونی یه جا میرم،با رودروایسی دارها یه جا میرم و ...
13.حالا که بحث رستوران شد ، آدم یک روزی با جمعی از دوستانش و بعد از چند ساعت گرسنگی دادن و خلاصه بالا و پایین کردن ، میره بهترین رستوران شهر و چندین مدل پیش غذا و دسر و ... میارن جلوش میگذارن ، بعد موقع سفارش غذا میشه ، بهترین هارو انتخاب میکنه ، آخرش وقتی میاد ، می بینی همه یک مزه هستند و نون پنیری که واسه تزیین جلوت گذاشتن خوشمزه تر هست ، اون موقع چه حسی بهت دست میده؟
موقع گرفتن فیش و تقسیم پول و اینها چی حسی پیدا میکنی؟
-این حس رو پیدا میکنم که تو مکانیابی اشتباه کردم. پول رو که بخوام بدم تو دلم میگم من که راضی نیستم ،کوفتت بشه!!
14.از اینکه 24 ساعت تمام یک لیوان آب هم نخوری ، چه حسی پیدا میکنی؟
-قاعتا نباید حس خوبی داشته باشم
15.نظرت در مورد حیوانات خانگی چی هست ، در کل حیوان مورد علاقت چیه؟
-بدم نمیاد یه کاسکو داشته باشم
16.نظرت در این مورد چی هست که یک سفر میرید ، بعد همه دنگ هاشون رو میگذارن وسط و خرج میشه ، دست آخر که حس میکنی ، هزینه در حال بالا رفتنه ، میفهمی ، هنوز یک نفر دنگش رو نداده یا کنار گذاشته بودی...واقعا حس جالبی بهت دست نمیده؟
-این موضوع که در مورد ما اتفاق نیفتاده،افتاده؟
17.عشق و دوستی از نظرت چی معنی دارند ، به نظرت دوست داشتن بهتره یا عشق؟
کدوم پایدار هستند؟
-برادر من این دو موضوع با هم متفاوتن. و هردو هم تخت شرایطی میتونن پایدار باشن
18.اینکه میگن عشق و عاشقی مال قصه هاست درسته؟
-نه ولی کمی فرمتش تغییر کرده
19.خودت قبل از ازدواج تجربه عشقی پر شور داشتی که یک دفعه شکل بگیره یا نه علاقه ای بوده که تدریجا در قلبت قرار گرفته و بزرگ شده؟
-نه.در مورد من چیزی بینابین بود. ببین زندگی مثل رانندگی در اقلیمهای طبیعی مختلفه. مثلا اول زندگی ممکنه حالت رانندگی در اتوبان رو داشته باشه, چند سال که گذشت ممکنه نیاز به رانندگی در تپه ماهور باشه،چند سال بعد در گردنه باید رانندگی کنی،چند سال بعد دوباره ممکنه لازم باشه شبیه بزرگراه رانندگی کنی و .... منظورم اینه که زندگی را باید مدیریت کنی.خواسته های یک زن و شوهر جوان در زندگی از هم در میانسالی و کهنسالی با هم فرق میکنه.
20.تو مراسم ازدواجت ، اتفاق خاصی بود که هنوزبهش فکر میکنی ، خنده ات بگیره ، کلا تو اون مراسم ها آرامش لازمه رو داشتی یا از شدت خوشحالی در پوست خودت نمی گنجیدی؟
- نه من خیلی تحت فشار بودم . همه کارهامو خودم انجام دادم.
21.چه کشورهای خارجی رو برای سفر انتخاب میکنی و کدوم ها رو رفتی؟
-من کشورهای انگلستان,فرانسه,ایتالیا,استرالیا,روسیه,ترکیه و امارات متحده عربی رو رفتم . دوست دارم تمام دنیا رو بگردم ولی اولویتهای بعدی اسپانیا,سوییس،برزیل و آفریقای جنوبی هستند.
کلا چند سفر خارجی داشتی؟
-فکر میکنم در حدود 23 سفر داشتم.
22.تو کشور خودمون کجا رو انتخاب میکنی که ده روز استراحت کامل و بدون دغدغه داشته باشی؟
-فکر نکنم جایی باشه که بتونم توش استراحت کامل بکنم. چون اگر تو ایران باشم تمام مسایلی که دارم باهام همراه هستن(از نظر ذهنی).
23.چرا همه ما اولش فکر میکردیم خلبان هستی؟
بعدش به این نتیجه رسیدیم که فرمانده سایت موشکی هاوک هستی ، آخرش هم فهمیدیم که بازهم اشتباه کردیم ، خلاصه کدومش؟
-والا چه عرض کنم.خودتون باید بگید که چرا این فکرو میکردید. اون قسمت فرمانده سایت هاگ که دیگه نوبره

مغزتو داداش...
24.به نظرت اگر من اینو --- >

تو سوالهام نگذارم ، چیزی میشه؟
-آره بچه ها نمیتونن صورتتو تجسم کنن!
25.بعضی اوقات حس کردی چقدر خوب میشد DJ هیچی نمی گفت ، مخمون استراحت میکرد ، تعارف نکن ، بگو نههههههههههه!
-بعضی موقع از نگاه بقیه بچه ها میفهمم که یه همچین نظری دارن ولی خودم نه.اگر به همچین نتیجه ای برسم بدون مکث بهت میگم. شک نکن
26.اهل لباس و کلا چیزهای مارک دار هستی یا جنس و کیفیت برات مهم هست ، منظورم اینه که اگر کیفیت داشت ولی مارکدار هم نبود انتخابش میکنی؟
- کفش رو مارکدار میپوشم چون اعتقاد دارم که یه بار پول میدم هم قشنگتره و هم بهتر کار میکنه . ولی در مورد بقیه چیزا اعتقادی به مارک بودن ندارم ولی گوشه چشمی بهشون دارم که اگر به قیمت بود بگیرم. اگر هم گرون بود قیافه هم نداشت که اصلا به خاطر مارک بودن ترجیحش نمیدم.
27.المپیک رو دنبال میکنی؟
-کم و بیش
چه رشته ای رو بیشتر دوست داری؟
-تمام رشته هادر حد المپیک زیبا و تحسین برانگیز هستند.ولی چون خودم تکواندوکار بودم و ازش سر در میارم اونو با دقت دنبال میکنم.
28.اهل فیلم دیدن هستی؟
چه سبک فیلم هایی رو دوست داری و آخرین فیلمی که دیدی...
-به صورت حرفه ای نه.
29.اهل سینما و شهربازی و پارک و کلا گردش هستی؟
در کل اگر یک روز تعطیل باشه ، ترجیح میدی بری از یک خونه به خونه دیگه ، یا همراه خانواده به گشت و گذار بری؟
- من تعطیلی خیلی کم دارم.(خودت که میدونی) ولی اگر در حد یک روزه تعطیلی داشته باشم اولویت با خوابیدن است.
30.آخرین باری که آرامش واقعی رو حس کردی کی بوده؟
-والا خیلی فکر کردم ،چیزی یادم نیومد
31.اهل خوندن کتاب هستی؟
آخرین کتابی که خوندی؟
-بله.آخرین کتابی که خوندم "سینوهه پزشک مخصوص فرعون مصر" بود که برای 4 امین بار خوندمش.
32.دانش نظامی خودت رو در چه حدی میبینی؟
از نظر من که بیسته بیسته...
-کمی تا قسمتی ابری
33.این سوال ها رو که جواب دادی ، تو دلت به DJ چی گفتی؟!
-فعلا هیچی
خوب فعلا اینها رو داشته باش و چون در ابتدای تاپیک ، نظر میهمان صندلی رو در مورد اشخاص می پرسند ، بنده هم نام اعضای گروه خودمون رو می نویسم ، در یک جمله یا هرچه قدر خودت صلاح میدونی ، دیدگاهت رو بگو.
محمد رزازان
-استاد اول بنده ، ساکت و تودار
شهرام شریفی
-استاد دوم بنده، دوست داشتنی و یه Canon ی متعصب
طاها عاشوری
-همکار عمرانی در بخش خاک و پی
علیرضا بیات
-دوست و همسفر خوب من در روسیهmaks2011
ایمان عسگری
-متاسفانه نمیشناسمشون
دانیال حقگو
-یه DJ دیگه!!
رشید عبیدیان
-مسوول توزیع کباب!
فرزاد فرج پور
-بیس کرمان گروه
محمدرضا فرهادی عارف
-شکارچی بال
محمود میزانی
-ایشونو زیارت نکردم
رضا هجری
-بیس شیراز گروه
امیر مهدوی
-بیس شیراز گروه
مهدی جلالی
-ایشونو خاطرم نمیاد
مجید خدایی
-تریپ ریشش منو کشته!
و خوب بقیه رو یادم نمیاد...
آخر همه ، دانیال بهمنش ، میخوام بدونم از نظرت چطور آدمی هستم...
کم نگذار ، هم میخوام در بخش ایرگاردی ببرسیم کنی!

،هم سطح اطلاعاتی که اصلا ندارم

هم رفتار و کردار و خلاصه هرچی به ذهنت میرسه.
بازهم میرسم خدمتت!
- اوووه !کی میره اینهمه راهو؟ در مجموع پسر جالب هستی.زوایای پنهان تو هر روز روشنتر میشه و هر روز چیزای تازه رو میکنی،اصلا میخوای بفرستیمت آزمایشگاه روت بررسی کنن؟ شاید بدرد آینده بشریت بخوری نه؟!