صندلی داغ با حضور Bravo

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

صندلی داغ با حضور Bravo

پست توسط ASHKAN95 »

سنت شکنی کنیم، اول سلام بدیم به اهل بیت

ســــــــلامتصویر

یـــــــــــعنی خدایی جدی واقعا حال میکنید با این انتخابام؟ یکیو اوردم که خیلی ها میخوانشاااااا

دوست عزیز و محترم، گاربر گرامی Bravo یا همون "افشین پیرنون" خودمان. از کمالاتشون که بخوام بگم والا زبان عاجزه، ولی میگن که در زمینه هوانوردی و عکاسی فعالیت هایی دارند و مثل Dj عضو گروه Iranian Spotters هستند. در زمینه تحصیلات کارشناس ارشد رشته ی عمران، گرایش زلزله هستند. اینجا سوال میشه که ایا زلزله های اخیر ابودان زیر سر این دوست عزیز بوده؟ که البته هممونم میدونیم Shapooor و رفیقاش جلوی زلزله رو گرفتن... تصویر

وقتی بهش pm دادم که رو صندلی میشینید یا خیر؟ نگرانی در چشمهاشون موج میزد که ایا قراره بلایی که بر سر Dj نازل شد، بر سر ایشون هم نازل بشه یا نه...؟ جواب این سوال رو 10 روز دیگه سر همین ساعت به شما خواهیم دادتصویر

من یکم معذبم، زبونم قفل شده... کسی چایی اورده؟؟تصویر اقا بریم سراغ سوالات

1- محل تولد/تاریخ دقیق تولد با ذکر بیمارستان/وضعیت تاهل/ رنگ چشم/قد و وزن/ گروه خونی(انگار بازجوییه)

2- علایق شخصی؟ از جمله موسیقی/خواننده/فیلم/کتاب/هنر و هنرپیشه ...

3- آیا از وضعیت اقتصادی و اجتماعی خودتون راضی هستید؟ به تخصصی که دارید، علاقه نیز دارید؟

4- شغلتون مربوط به تخصص شماست؟

5- شما بچه دارید؟ چندتا؟ دختر/پسر؟ با طرح افزایش جمعیت موافقید؟

6- بهترین دوران زندگیتون مربوط به کدام دهه و چه دورانیه؟

7- تو این زمونه واژه ی "رفیق" معنی داره؟

8- شعر مورد علاقه ی شما...

9- جامعه و فرهنگ ایرانی به چه سمتی پیش میره؟ جلــــو؟ درجــــا زدن؟ عقــــــب گرد

10- گشت ارشاد؟ حجاب اجباری؟ کار درست چیه؟

11- واژه ی "کلاه شرعی" ...! باهاش برخورد داشتین؟

12- چه کشوری رو برای زندگی می پسندید؟

13- یک خاطره بد/ یک خاطره خوب

14- معیار و ملاک شما در ارتباط با اطرافیان؟ کلا یا چه نوع افراد و اشخاصی دوست میشید؟

15- مادیات و معنویات و رابطه ی شما به هردوی این عزیزان؟ :دی

16- دوران کودکی شر و شور بودید یا ساکت؟ تا حالا شیشه شکوندین؟

17- یه قول یک دوست: حال و هوای عاشقی چیست؟

18- ماشین شما چیست؟ گوشی شما چیست؟ دوربین شما چیست؟ یه دست و یه هورا

19- سیگار؟قُل قُل؟ مایعات شنگولی؟

20- از چه چیزی نفرت داری؟ از چه چیزی خوشت میاد؟

21- چه چیز در آقایون و خانمها شمارو جذب و دفع میکنه؟

22- بهترین روش برخورد با انسانهای کوته فکر و بی منطق؟

23- عقل یا احساس؟ موفق به برقراری تعادل شدی؟

24- Mig 29 یا F-14 (فانتووووووووووم بده، فانتووووووووم بده)تصویر

25- شما هم به ابگرمکن (F-7) ارادت دارین؟

26- زیباترین عکسی که گرفتین متعلق به چه هواپیماییست و در کجا بوده؟

27- شما هم دورانی به اسم دوران جاهلیت رو پشت سر گذاشتید؟

28- اقا 5 تا از اسمهای مورد علاقت به نیت 5 بچه ، اعم از دختر و پسر بگو

29- اقا مشکل رو با مذاکره حل میکنی یا با مناقشه؟

30- تاثیر گذارترین شخص در زندگی شما؟

خب دیگه، بریم سراغ ...

Mahdi1944
رونین
CAPTAIN PILOT
SAMAN
Shahbaz
Oweiys
Ph.Sepehr
Shahryar

Reza6662
Fariborz
Fariborz shammas
noora
mahshid-banoo
naghme
CentralWeb
Kayvan6079
agenis1
Dj Dani
Shapooor
typhoon
A.Rafiee
ASHKAN95
Goebbels
javadfakoori
Alpha4
mohammad1365
Mohammad1985

Mohammad Razzazzan

و سوالااااااااتی دیگر

افشین و مادر
افشین و پدر
افشین و خواهر و برادر
افشین و همسر
افشین و فرزند
افشین و روزمرگی
افشین و تصادف
افشین و ماه رمضان
افشین و اینترنت
افشین و درستکاری
افشین و ریا
افشین و مشکلات
افشین و دلتنگی

افشین و ...(خودت بگو)

بر و بچ بتـــــــــــرکه صندلیاااااااااا
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

Re: صندلی داغ با حضور Bravo

پست توسط bravo »

با تشکر از ASHKAN95 عزیز که منو تو این موقعیت قرار داد!!

ASHKAN95 نوشته شده:1- محل تولد/تاریخ دقیق تولد با ذکر بیمارستان/وضعیت تاهل/ رنگ چشم/قد و وزن/ گروه خونی(انگار بازجوییه)

تهران/دیماه 54 بیمارستان باهر/متاهل/قهوه ای/171 و 77 /o+

2- ...

3- آیا از وضعیت اقتصادی و اجتماعی خودتون راضی هستید؟ به تخصصی که دارید، علاقه نیز دارید؟

بله خدا رو شکر ،بله

4- شغلتون مربوط به تخصص شماست؟

بله

5- شما بچه دارید؟ چندتا؟ دختر/پسر؟ با طرح افزایش جمعیت موافقید؟

یک دختر دارم،در همون تاپیک هم عرض کردم ولی بطور خلاصه در صورت بوجود آمدن شرایط مناسب و زیرساختهای فرهنگی اقتصادی و اجتماعی ،میتوان 2 فرزند هم داشت.

6- بهترین دوران زندگیتون مربوط به کدام دهه و چه دورانیه؟

هر دوره ای برای خودش خوب و بد داره ولی در کل اگر بخوام بگم از دوران دانشجویی لیسانسم لذت بردم.

7- تو این زمونه واژه ی "رفیق" معنی داره؟

بله ،ولی یکم قواعدش تغییر کرده... البته اصول اساسیش پابرجاست.

8- شعر مورد علاقه ی شما...

بسته به حالم از شعرهای زیادی خوشم اومده ولی از شهر عقاب دکتر خانلری لذت برده ام.

9- جامعه و فرهنگ ایرانی به چه سمتی پیش میره؟ جلــــو؟ درجــــا زدن؟ عقــــــب گرد

با سرعت به عقب

10- گشت ارشاد؟ حجاب اجباری؟ کار درست چیه؟

مخالفم،کسی که حجاب رو انتخاب میکنه باید خودش در مورد انتخابش به نتیجه رسیده باشه

11- واژه ی "کلاه شرعی" ...! باهاش برخورد داشتین؟

بله بسیار زیاد...
12- چه کشوری رو برای زندگی می پسندید؟

استرالیا
13- یک خاطره بد/ یک خاطره خوب

خاطره های خوب و بد که زیاده،چه مدلیش رو میخوای؟تصویر
14- معیار و ملاک شما در ارتباط با اطرافیان؟ کلا یا چه نوع افراد و اشخاصی دوست میشید؟

کلا با کسانی دوست هستم و رفت و آمد دارم که با تلورانس 10% شبیه خودم باشند. کلی کسی رو که علاقه نداشته باشم تحمل نمیکنم.اگر جواب سلام واجب نبود و بی احترامی تلقی نمیشد جواب سلام آدم دورو رو نمیدادم.

15- مادیات و معنویات و رابطه ی شما به هردوی این عزیزان؟ :دی

آدم مادی نیستم ولی تلاش زیادی برای بدست آوردن مادیات جهت استفاده و خرج کردن(نه جمع کردن!!) میکنم ولی با از دست دادنش هم ناراحت نمیشم .کلا خوب پول از دست میدم البته به فنا نمیدم !
از نظر معنوی یک سری اعتقادات خاص خودم رو دارم و بهشون پایبندم .

16- دوران کودکی شر و شور بودید یا ساکت؟ تا حالا شیشه شکوندین؟

تصویر شر بودم ولی بی تربیت نبودم. بله فکر کنم 2 یا 3 بار شکستم.

17- یه قول یک دوست: حال و هوای عاشقی چیست؟

حال و هوای غریبی است نازنین!

18- ماشین شما چیست؟ گوشی شما چیست؟ دوربین شما چیست؟ یه دست و یه هورا

پژو206 - HTC TOUCH HD دوربین Canon 7D

19- سیگار؟قُل قُل؟ مایعات شنگولی؟

نه سیگاری نیستم و نبوده ام ولی شاید در سال کمتر از انگشتان دودست سیگار دود کنم (نه که بکشم!) قلیون هم سالی یکی دوبار با چندتا رفیق ناباب داریم تو گروه Iranian Spotters میریم فرحزاد 10 نفری دود میکنیم تا 48 ساعت هم سرفه میکنیم! سومی هم خیر

20- از چه چیزی نفرت داری؟ از چه چیزی خوشت میاد؟

از دروغ نفرت دارم ،از راستگویی هم خوشم میاد

21- چه چیز در آقایون و خانمها شمارو جذب و دفع میکنه؟

در هردو گروه آراستگی و نظافت در ظاهر (و زیبایی در خانها) و شفاف بودن در باطن جذبم میکنه و برعکس اینها دفع

22- بهترین روش برخورد با انسانهای کوته فکر و بی منطق؟

خاموشی

23- عقل یا احساس؟ موفق به برقراری تعادل شدی؟

من بیشتر آدم احساسی هستم ولی خیلی تلاش میکنم که تعادلی برقرار کنم.

24- Mig 29 یا F-14 (فانتووووووووووم بده، فانتووووووووم بده)تصویر

بین 29 ها و اف14 های خودمون ،انتخابم F-14 هست.

25- شما هم به ابگرمکن (F-7) ارادت دارین؟

بعله.... البته از حق نگذریم تو یه دوره ای و حتی تا حدودی در حال حاضر کمک شایانی به آموزش دانشجویان خلبانی کرد. ولی چیزی برای دلبستگی نداره

26- زیباترین عکسی که گرفتین متعلق به چه هواپیماییست و در کجا بوده؟

خارج از کشور:
[External Link Removed for Guests]

داخل کشور غیر نظامی:

داخل کشور نظامی:

27- شما هم دورانی به اسم دوران جاهلیت رو پشت سر گذاشتید؟

بله،بعضی وقتا که راجع بهش فکر میکنم کمی میترسم بخصوص تو رانندگیتصویر
28- اقا 5 تا از اسمهای مورد علاقت به نیت 5 بچه ، اعم از دختر و پسر بگو

کتایون،کرشمه،سپهر،پرهام،هومن
29- اقا مشکل رو با مذاکره حل میکنی یا با مناقشه؟

عمدتا اول با مناقشه شروع میشه و نهایتا با مذاکره حل میشه
30- تاثیر گذارترین شخص در زندگی شما؟

اشخاص متفاوتی در کارکتر های مختلف تاثیرگذاری کردن . نوع اثر رو بگو برادر تا بگمتصویر

خب دیگه، بریم سراغ این بر و بچ کاربرااااااااا

Mahdi1944
مدیری با جذبه که اسمش که میاد فکر میکنم چهره اش هم شبیه آواتارش باشه!

رونین

با ادب و متعصب به کشاورزی

CAPTAIN PILOT
با شخصیت،مهربان ،با معلومات

SAMAN
k-800 ش شاهکار میکنه!

Shahbaz
خبر رسانی

Oweiys
حزب ا... پیروز است

Ph.Sepehr
نوجوان علاقمند به عکاسی

Shahryar
مدیری مسلط به زبان شیرین روسی

Reza6662
با معلومات نظامی زیاد

Fariborz
متین و محترم و غایب بزرگ

Fariborz shamas
دوست خوب و هنرمند

noora
روانشناس با دستی در اویشن

mahshid-banoo

ضلع اول روانشناسی

naghme

روانشناسی دیگر

CentralWeb

طراح گرافیک سنترال

Kayvan6079

کاشف Gun Camera های حیرت آور

agenis1

با تست روانشناسی شون به خیلی چیزا پی بردم!

Dj Dani

دوست خوب وسافت!!(یاد انحصار وراثت افتادم،اصن یه وضعی)

Shapooor

تخریب گر و شجاع ،قابل احترام

typhoon

نرود میخ آهنین در سنگ!

A.Rafiee

گالری مشترک

ASHKAN95

باعث 10 روز گرفتاری!!(وجدان داشته باش)!

Goebbels

یار پیشوا

javadfakoori

همیشه برام آواتارش سوال برانگیز بود

Alpha4

شلتر!

mohammad1365
متاسفانه افتخار آشنایی ندارم
Mohammad1985
در نوع خودش جالبه،خاصه.

Mohammad Razzazzan
دوست خوب.استاد اول

و سوالااااااااتی دیگر

افشین و مادر

والا همیشه دعام میکنه ولی بعض وقتها هم از سرنزدن (کم سر زدن)من شاکیه. بنده خدا سالیان سال تو پایگاههاتنها با ما بچه ها سر کرد و خیری هم از جوونیش ندید.

افشین و پدر
به نظر پدر ،همچنان یک پسر بچه...،دستورات نظامی لازم الاجرا و برخی اوقات دلخوری

افشین و خواهر و برادر

برادر ندارم ولی خواهرها هم سر خونه زندگیشون هستن. زیاد اهل رفت و آمدهای کلیشه ای نیستم

افشین و همسر
دوست

افشین و فرزند
زندگی

افشین و روزمرگی
دوست ندارم

افشین و تصادف
پلاتین در دست راست

افشین و ماه رمضان
توفیق

افشین و اینترنت
جزء برنامه روزانه

افشین و درستکاری
آرزو

افشین و ریا
متنفر

افشین و مشکلات
کم طاقت

افشین و دلتنگی
کم پیش میاد

افشین و ...(خودت بگو)

بر و بچ بتـــــــــــرکه صندلیااااااااا

وجدان داشته باش!! تصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on bravo, ويرايش شده در 0.
بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

پست توسط javadfakoori »

با سپاس از اشکان عزیز( با لحن بابا اتی بخونید)!
واقعا خوب کسی رو شکار کردی واسه صندلی!
منم چند تا سوال اضافه میکنم...!!! البته بعضی هاش خط قرمز داره!!! :grin:
1- چرا زلزله و چرا سازه نه؟ یا مهندسی خاک پی؟ آیا دلیل علاقه ی شخصی بوده یا بازار کار یا چیزه دیگه ای؟
2- استاتیک چند بار افتادین؟ :دی...!!! با چند پاس کردین؟
کلا بیشترین دفعاتی که درسی رو گرفتین چی بوده و با چند پاس کردین؟ بالاترین نمره و کمترین نمره تون چی بوده؟ چند بار شروط شدین؟ ( ضرب المثل داریم.... اقتادن مال مرده.... مشروطی مال عمران... شما بهش وفا دار بودی؟)
سخت ترین درس تو مقطع کارشناسی چیه؟ به نظر شما برنامه نویسی کامپیوتر درس مسخره ای نیست واسه عمرانیا؟!؟
3- معدل لیسانستون چند بوده؟
4- به نظر شما واسه کسی که فارغ التحصیل عمرانه اینجا بیشتر کار هست یا کوچ کنه بره خارج از کشور؟ واسه ادامه تحصیل کجا بهتره؟
5- با داشتن فوق لیسانس میشه به راحتی و بدون پارتی رفت دانشگاههای آزاد تدریس کرد؟ شما این کارو انجام دادی؟
6- برای ارشد بهترین و نان آورترین گرایش چیه؟! $-)
7-و فعلا به عنوان سوال آخر اینکه... یک خاطره ای که تا حالا توی نت بازگو نکردین( راجع به قوه ی جویه)! اینجا بگید که همه فیض ببرن( ترجیحا از شهید دوران باشه تا به فیض اکمل برسیم...)!

با سپاس از شما!
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

javadfakoori نوشته شده:با سپاس از اشکان عزیز( با لحن بابا اتی بخونید)!
واقعا خوب کسی رو شکار کردی واسه صندلی!
منم چند تا سوال اضافه میکنم...!!! البته بعضی هاش خط قرمز داره!!! :grin:

1- چرا زلزله و چرا سازه نه؟ یا مهندسی خاک پی؟ آیا دلیل علاقه ی شخصی بوده یا بازار کار یا چیزه دیگه ای؟

والا دلیل خاصی نداشت.کل افتاده بود میگفتن زلزله خیلی خوفه و سخته و ... ، ما هم که مرد روزهای سخت!! آخرین لاف به کشتنمون داد!!

2- استاتیک چند بار افتادین؟ :دی...!!! با چند پاس کردین؟

استاتیک رو بار اول حذف کردم ،البته اشتباه کردم چون ترسونده بودنمون ،بار دوم با 16 پاس کردم.

کلا بیشترین دفعاتی که درسی رو گرفتین چی بوده و با چند پاس کردین؟ بالاترین نمره و کمترین نمره تون چی بوده؟ چند بار شروط شدین؟ ( ضرب المثل داریم.... اقتادن مال مرده.... مشروطی مال عمران... شما بهش وفا دار بودی؟)

در دوره کارشناسی ارشد درس دینامیک سازه ها رو دوبار افتادم.البته باردوم تقصیر خودم بود.یه آشنا و پارتی تراشیدم که نمره ترم اولم رو با استاد صحبت کنه بگیره،نه تنها نگرفت بلکه استاده لج کرد ترم دوم با 9 انداختم تا آدم بشم دیگه پارتی نتراشم!!نهایتا با 12 پاس کردم ولی بازم میخواست منو بندازه کلی التماس کردیمتصویر . در دوره لیسانس مشروط نشدم ولی فوق لیسانس چرا.

سخت ترین درس تو مقطع کارشناسی چیه؟ به نظر شما برنامه نویسی کامپیوتر درس مسخره ای نیست واسه عمرانیا؟!؟

دقیقا همین برنامه نویسی که میگی مسخره ترین درس لیسانسه. به نسبت فوق لیسانس درس سختی در لیسانس وجود ندارد.!

3- معدل لیسانستون چند بوده؟

15.02

4- به نظر شما واسه کسی که فارغ التحصیل عمرانه اینجا بیشتر کار هست یا کوچ کنه بره خارج از کشور؟ واسه ادامه تحصیل کجا بهتره؟

عرض کنم که در حال حاضر اگر کسی بخواد کارکنه و تجربه اولیه پیدا کنه تو ایران به اندازه کافی کار و پروژه هست. باید بری کارگاه ،عرق بریزی زحمت بکشی کار یاد بگیری. بعدش اگر راضی نبودی کار در کشورهای خارجی میتونه خوب باشه.البته اونا هم هرکسی رو نمیپذیرن. برای ادامه تحصیل متاسفانه خارج خیلی بهتره.

5- با داشتن فوق لیسانس میشه به راحتی و بدون پارتی رفت دانشگاههای آزاد تدریس کرد؟ شما این کارو انجام دادی؟

نه نمیشه.من پیشنهاد اینکارو داشتم ولی نرفتم.چون بنده کار اجرایی رو میپسندم.کلا آدم آکادمیکی نیستم.

6- برای ارشد بهترین و نان آورترین گرایش چیه؟! $-)

سازه و زلزله تو یه رنج هستن. البته خواندن ارشد تاثیری در درآمد ندارد.باید مهندسی عمران-عمرانت رو بگیری سریع خودت رو پرت کنی تو کارگاه... هرچی دورتر و بی آب و علف تر بهتر!

7-و فعلا به عنوان سوال آخر اینکه... یک خاطره ای که تا حالا توی نت بازگو نکردین( راجع به قوه ی جویه)! اینجا بگید که همه فیض ببرن( ترجیحا از شهید دوران باشه تا به فیض اکمل برسیم...)!

والا چی عرض کنم، تقریبا یکسالی میشه که تو نت با هوانوردی کاری نداشتم ولی با توجه باینکه اینجا صندلی داغ هست و بنده اختیاری ندارم و باید پاسخگو باشم چشم. پیشاپیش از نقطه چینها و بوقهای ممتد متن پایین عذر خواهی میکنم،مامورم و معذور اگر غرغر دارید سر درخواست کننده بزنید!
چون دقیقا با علم به این موضوع درخواست کرده اندتصویر

میگن که ایشون (شهید دوران) معتقد بود که وینگ من خودش باید خودشو از مهلکه بکشه بیرون و به نوعی وبال لیدر نشه. و صدالبته با توجه به ماموریتهای ویژه ای که ایشون انجام میداد حق هم داشت.گویا یه با که از یه SM معمولی برمیگشته ،خلبان شماره 2 که جوون بوده و شناخت زیادی رو ایشون نداشته بعد از اینکه خودشو از مهلکه در داده بوده بعد از پیاده شدن با قیافه حق به جانب به ایشون میگه که Sir ،شما خودت از یه ور دیگه رفتی مارو انداختی تو هچل؟ ایشون میگن: برو خ......،با من میای باید یاد بگیری بوووووق و بووووووقت رو خودت جمع کنی!!انتظار نداشته باش من دنبال بوووووق تو راه بیفتم !

با سپاس از شما!

از شما هم تشکر میکنم تو این ماه رمضونی دهن مارو باز کردی!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

پست توسط javadfakoori »

خیلی ممنون، واقعا لطف کردین، خاطره ی شهید دوران واقعا جالب بود‏!‏ فقط نگفتین چرا آواتارم واستون جالبه؟ مگه چشه؟ :grin:
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

با سلام به افشین عزیز و سوال پرسان و نپرسان و نرسپان و ... کلا هرکی سوال میپرسه و و البته مدیر صندلی داغ!
تصویر
قسمت شد برای اولین بار در صندلی داغ دوستان شرکت کنم و این اتفاق مصادف با حضور براوو عزیز هست.
کاربران سنترالی اطلاع داشته باشند که افشین عزیز ، به معنای واقع مطلع ، آقا ، با دانش بسیار در بخش های هوانوردی ، عمران ، عکاسی ، نیروی هوایی ، فانتوم ، فانتوم ، فانتوم و 100 بار دیگه فانتوم تصویر و ... فوق العاده دوست داشتنی هست ، یعنی هرچی بخوام بگم کم هست و واقعا نمیدونم چی چیزی بنویسم که بیان کننده تنها بخش کوچکی از خصلت های فوق العاده دوست گلم باشه ، در کل بیایین و بترکونید صندلی رو و هرچی سوال به ذهنتون میرسه بنویسید که اگه نگید حسابی از دستتون در رفته...
من هم چند سوالی رو می پرسم ، ببخشید خلاصه ، خیلی خیلی آماتورم در این زمینه.
خوب افشین جان چطوری؟
خوبی؟
خسته نباشی ، آقا فقط بی زحمت یا فونت رو بولد کن یا رنگش رو تغییر بده تا با سوالات یکی نشه ، یکم خوندنش سخت هست.
ممنون.
حالا بریم سراغ سوالات ، حالا خودت میگی چطوری بنویسم؟ ، 300 سوال رو توی یک پست بنویسم یا 10 تا پست با 30 تا سوال؟؟؟!
تصویر
به هر حال همونطور که بنده روی صندلی سوختم و جزغاله شدم ، شما هم یکمی باید داغ بشی دیگه ، البته چون سفرهای بعدی در راه هست ، کنترل میکنیم!
تصویر
1.افشین از نظر خودت ، میخوام بدونم در دیدگاه خودت چطور آدمی هستی؟
2.دختر نازنینت ، چقدر دوستش داری؟
اصلا میشه حدی براش قائل شد و تا چه اندازه حاضری براش تلاش کنی؟ ، میدونم جوابت چی هست ، ولی بازهم میخوام از زبون خودت بشنوم.
3.قضیه این آی دی Bravo چی هست؟
داستان خاصی داره؟
4.یکم از کودکی هات بگو ، میدونم که در خانواده نظامی بزرگ شدی و رفتار و کردارت کلا بر حسب یک سیستم خاص و منطقی هست ، یعنی همه چیز با نظم و ترتیب...
5.افشین چرا اینقدر به فانتوم گیر دادی؟
من خودم عشق فانتوم هستم در حد خفن ، ولی تو هر طرف رفتیم گفتی فانتوم و فانتوم...
اصلا بین فانتوم و F-4 و مکدانل داگلاس اف-4 و اف-چهار و اینها کدوم رو انتخاب میکنی ، گفتیم یه تمایزی هم قائل بشیم!
6.به نظرت وقتی یکی به جای خلبان ، از جنگنده ها تشکر میکنه ، چه حسی به افراد مقابلش دست میده ، این فرد اصلا دانشی از هواپیما داره؟؟؟
تصویر
7.تاحالا چند فرتور در جستار ایرلاینرز آپلود کردی؟
احیانا دچار نرسپان شدی ، برای ادیت تصویر کسی رو گمراش کردی ، چیزهایی رو که گرفتی به تباهی دادی؟!
تصویر
8.این جمله من بودم و اسکندری جالب تر هست یا من بودم و مهرنیا و جاودنیا (از زبان تمیسار ضرابی)؟؟!
9.تجربه مدیریت در سایت ها و انجمن ها چطوری هست؟
هرچند آخرش ، نتیجه ای جالبی در بر نداره...
تصویر
اصن یه وضی هست!
10.این تیکه علیرضا که میگه چرا دوستان به پریز برق وصل هستند یعنی چی ، این جمله در مورد DJ صدق میکنه؟
11.به نظرت یک نفر که از همه رنگ ، از همه تایپ ، از همه پایگاه و در تمام شرایط آب و هوایی دیده باشه ، می تونه DJ هم باشه؟!
تصویر
12.نظرت در مورد غذا؟
کدومش رو بیشتر دوست داری و عمدتا غذای خونگی میخوری یا حاضری؟
بعدش چطور رستوران هایی رو انتخاب میکنی؟
13.حالا که بحث رستوران شد ، آدم یک روزی با جمعی از دوستانش و بعد از چند ساعت گرسنگی دادن و خلاصه بالا و پایین کردن ، میره بهترین رستوران شهر و چندین مدل پیش غذا و دسر و ... میارن جلوش میگذارن ، بعد موقع سفارش غذا میشه ، بهترین هارو انتخاب میکنه ، آخرش وقتی میاد ، می بینی همه یک مزه هستند و نون پنیری که واسه تزیین جلوت گذاشتن خوشمزه تر هست ، اون موقع چه حسی بهت دست میده؟
موقع گرفتن فیش و تقسیم پول و اینها چی حسی پیدا میکنی؟
تصویر
14.از اینکه 24 ساعت تمام یک لیوان آب هم نخوری ، چه حسی پیدا میکنی؟
تصویر
15.نظرت در مورد حیوانات خانگی چی هست ، در کل حیوان مورد علاقت چیه؟
16.نظرت در این مورد چی هست که یک سفر میرید ، بعد همه دنگ هاشون رو میگذارن وسط و خرج میشه ، دست آخر که حس میکنی ، هزینه در حال بالا رفتنه ، میفهمی ، هنوز یک نفر دنگش رو نداده یا کنار گذاشته بودی...واقعا حس جالبی بهت دست نمیده؟
تصویر
17.عشق و دوستی از نظرت چی معنی دارند ، به نظرت دوست داشتن بهتره یا عشق؟
کدوم پایدار هستند؟
18.اینکه میگن عشق و عاشقی مال قصه هاست درسته؟
19.خودت قبل از ازدواج تجربه عشقی پر شور داشتی که یک دفعه شکل بگیره یا نه علاقه ای بوده که تدریجا در قلبت قرار گرفته و بزرگ شده؟
20.تو مراسم ازدواجت ، اتفاق خاصی بود که هنوزبهش فکر میکنی ، خنده ات بگیره ، کلا تو اون مراسم ها آرامش لازمه رو داشتی یا از شدت خوشحالی در پوست خودت نمی گنجیدی؟
تصویر
21.چه کشورهای خارجی رو برای سفر انتخاب میکنی و کدوم ها رو رفتی؟
کلا چند سفر خارجی داشتی؟
22.تو کشور خودمون کجا رو انتخاب میکنی که ده روز استراحت کامل و بدون دغدغه داشته باشی؟
23.چرا همه ما اولش فکر میکردیم خلبان هستی؟
بعدش به این نتیجه رسیدیم که فرمانده سایت موشکی هاوک هستی ، آخرش هم فهمیدیم که بازهم اشتباه کردیم ، خلاصه کدومش؟
تصویر
24.به نظرت اگر من اینو --- > تصویر تو سوالهام نگذارم ، چیزی میشه؟
25.بعضی اوقات حس کردی چقدر خوب میشد DJ هیچی نمی گفت ، مخمون استراحت میکرد ، تعارف نکن ، بگو نههههههههههه!
26.اهل لباس و کلا چیزهای مارک دار هستی یا جنس و کیفیت برات مهم هست ، منظورم اینه که اگر کیفیت داشت ولی مارکدار هم نبود انتخابش میکنی؟
27.المپیک رو دنبال میکنی؟
چه رشته ای رو بیشتر دوست داری؟
28.اهل فیلم دیدن هستی؟
چه سبک فیلم هایی رو دوست داری و آخرین فیلمی که دیدی...
29.اهل سینما و شهربازی و پارک و کلا گردش هستی؟
در کل اگر یک روز تعطیل باشه ، ترجیح میدی بری از یک خونه به خونه دیگه ، یا همراه خانواده به گشت و گذار بری؟
30.آخرین باری که آرامش واقعی رو حس کردی کی بوده؟
31.اهل خوندن کتاب هستی؟
آخرین کتابی که خوندی؟
32.دانش نظامی خودت رو در چه حدی میبینی؟
از نظر من که بیسته بیسته...
33.این سوال ها رو که جواب دادی ، تو دلت به DJ چی گفتی؟!
تصویر

خوب فعلا اینها رو داشته باش و چون در ابتدای تاپیک ، نظر میهمان صندلی رو در مورد اشخاص می پرسند ، بنده هم نام اعضای گروه خودمون رو می نویسم ، در یک جمله یا هرچه قدر خودت صلاح میدونی ، دیدگاهت رو بگو.

محمد رزازان
شهرام شریفی
طاها عاشوری
علیرضا بیات
ایمان عسگری
دانیال حقگو
رشید عبیدیان
فرزاد فرج پور
محمدرضا فرهادی عارف
محمود میزانی
رضا هجری
امیر مهدوی
مهدی جلالی
مجید خدایی
و خوب بقیه رو یادم نمیاد...

آخر همه ، دانیال بهمنش ، میخوام بدونم از نظرت چطور آدمی هستم...
کم نگذار ، هم میخوام در بخش ایرگاردی ببرسیم کنی! تصویر،هم سطح اطلاعاتی که اصلا ندارم تصویر هم رفتار و کردار و خلاصه هرچی به ذهنت میرسه.
بازهم میرسم خدمتت!
تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

اول سلام که سلامتی میاره...
اول از چی شروع کنم اهان یکم از سیاست شروع میکنم
1-یه تعریف از سیاست بکن ...اصلا سیاست چیست؟
2-چرا میگن سیاست پدر و مادر نمی شناسه؟
سیاست خوب است یا بد؟
خودت فرد سیاست مداری هستی؟
سیاست خارجی ایران؟
سیاست هسته ای ایران و غرب به ویژه امریکا؟
فکر میکنی نیروی هوایی باید چه سیاستی در مقابل ابر قدرت ها بگیرد؟
................................................................................................................
از سیاست دور می شم یه میریم جاده فرهنگ و هنر...
کارتون دوست داری ؟اگه داری یه چندتایی را بگو...
به نظرت ایا در کشور ما ضعف فرهنگی داریم؟
صدا و سیما یا ماهواره؟
اصغر فرهادی و اسکار...
چرا در ساختمان های ما به مسائل زیبایی و جذابیت توجه نمیشه؟
چرا ما نمی توانیم فرهنگ های خارجی را در فرهنگ خودمون حل کنیم یا اصلا راحت بگم غرب زده هستیم؟
آسیب های اجتماعی شبکه هایی مثل فارسی وان ؟
................................................................................................................
از ورزش فقط یه سوال می پرسم
المپیک چیست و از نظر فرهنگی و هنری واقتصادی و سیاسی چه جایگاهی دارد(ببخشید بیشتر از یه سوال شد )
...............................................................................................................
سوالات متفرقه و جاده خاکی...
صندلی داغ یه لیوان اب خنک...
فانتوم یا اف14 (البته این یکی را باید با دلیل بگی) این را می دونم برات خیلی سخته؟
ایرباس 380 یا بوئنگ747...
بتمن یا مرد عنکبوتی...
نظر تو درباره تحریم ها چیه؟
فکر میکنی ایران به دنبال سلاح اتمی است؟
امریکا و جنگ با اسرائیل؟
هلوکاست یهودیان؟
ایران وامریکا و یه رابطه تازه؟
تو و پارتی بازی؟
تا حالا از ته دل آه کشید چرا ؟کی؟کجا؟
.........................................................................
اگه غلط املایی داشت دیگه به بزرگی خودت ببخش یه کم خسته بودم
با اروزی موفقیت برای شما در تمامی مراحل زندگی
:P
:razz: :razz:
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

DJ Dani نوشته شده:با سلام به افشین عزیز و سوال پرسان و نپرسان و نرسپان و ... کلا هرکی سوال میپرسه و و البته مدیر صندلی داغ!

-سلام DJ جان ،دوست گرمابه و گلستان!
تصویر
قسمت شد برای اولین بار در صندلی داغ دوستان شرکت کنم و این اتفاق مصادف با حضور براوو عزیز هست.
کاربران سنترالی اطلاع داشته باشند که افشین عزیز ، به معنای واقع مطلع ، آقا ، با دانش بسیار در بخش های هوانوردی ، عمران ، عکاسی ، نیروی هوایی ، فانتوم ، فانتوم ، فانتوم و 100 بار دیگه فانتوم تصویر و ... فوق العاده دوست داشتنی هست ، یعنی هرچی بخوام بگم کم هست و واقعا نمیدونم چی چیزی بنویسم که بیان کننده تنها بخش کوچکی از خصلت های فوق العاده دوست گلم باشه ، در کل بیایین و بترکونید صندلی رو و هرچی سوال به ذهنتون میرسه بنویسید که اگه نگید حسابی از دستتون در رفته...
من هم چند سوالی رو می پرسم ، ببخشید خلاصه ، خیلی خیلی آماتورم در این زمینه.

-شکسته بندی میفرمایید...

خوب افشین جان چطوری؟
خوبی؟
خسته نباشی ، آقا فقط بی زحمت یا فونت رو بولد کن یا رنگش رو تغییر بده تا با سوالات یکی نشه ، یکم خوندنش سخت هست.
ممنون.
حالا بریم سراغ سوالات ، حالا خودت میگی چطوری بنویسم؟ ، 300 سوال رو توی یک پست بنویسم یا 10 تا پست با 30 تا سوال؟؟؟!
تصویر
به هر حال همونطور که بنده روی صندلی سوختم و جزغاله شدم ، شما هم یکمی باید داغ بشی دیگه ، البته چون سفرهای بعدی در راه هست ، کنترل میکنیم!
تصویر

-ممنونم مرسی،میخام بولدش کنم ولی تا 7-8 سطر اول بولد میشه ،بقیه اش نمیشهتصویر اصلا select نمیشه...

1.افشین از نظر خودت ، میخوام بدونم در دیدگاه خودت چطور آدمی هستی؟

-آدم بدی نیستم

2.دختر نازنینت ، چقدر دوستش داری؟
اصلا میشه حدی براش قائل شد و تا چه اندازه حاضری براش تلاش کنی؟ ، میدونم جوابت چی هست ، ولی بازهم میخوام از زبون خودت بشنوم.

-دخترم زندگی منه... اصولا کودکان فرشته هستند و معصومیت خاصی دارن بخصوص دخترها.

3.قضیه این آی دی Bravo چی هست؟
داستان خاصی داره؟

-عرض کنم که داستان خاصی نداره،حس کردم تو آلفابتیک از بقیه معنی قشنگتری داره

4.یکم از کودکی هات بگو ، میدونم که در خانواده نظامی بزرگ شدی و رفتار و کردارت کلا بر حسب یک سیستم خاص و منطقی هست ، یعنی همه چیز با نظم و ترتیب...

-داستان بچگی من مفصله و منم تایپیست خوبی نیستم،بیشتر خوب حرف میزنم تا تایپتصویر ولی چیزی که شما میگی درسته.آدم منظم و قانونمندی هستم و این مورد تو این کشور منو اذیت میکنه...

5.افشین چرا اینقدر به فانتوم گیر دادی؟
من خودم عشق فانتوم هستم در حد خفن ، ولی تو هر طرف رفتیم گفتی فانتوم و فانتوم...
اصلا بین فانتوم و F-4 و مکدانل داگلاس اف-4 و اف-چهار و اینها کدوم رو انتخاب میکنی ، گفتیم یه تمایزی هم قائل بشیم!

-من با فانتوم بزرگ شدم ،چه در خانه پدری و الانم در خانه خودم. البته پدرم چون دوست نداشت من گرفتار نظامی گری بشم سعی میکرد این علاقه منو مرتبا کم کنه ولی نشد، با پوردان خدابیامرز هم دست به یکی کردن ،نتونستن . ولی در حال حاضر در خونه خودم فانتوم جایگاه مقدسی داره و جزء خط قرمز ها حساب میشهتصویر

6.به نظرت وقتی یکی به جای خلبان ، از جنگنده ها تشکر میکنه ، چه حسی به افراد مقابلش دست میده ، این فرد اصلا دانشی از هواپیما داره؟؟؟
تصویر

-ببین دانیال جان، این کاملا درسته که هواپیما رو خلبان هدایت میکنه ولی بعضی وقتها هواپیما اینقدر توانایی داره که شایسته تشکره.

7.تاحالا چند فرتور در جستار ایرلاینرز آپلود کردی؟
احیانا دچار نرسپان شدی ، برای ادیت تصویر کسی رو گمراش کردی ، چیزهایی رو که گرفتی به تباهی دادی؟!
تصویر

- من تا بحال 70 عکس پذیرفته شده در ارلاینرز دارم که اگر اشتباه نکنم 5 تای اونرو مهندس رزازان عزیز ادیت کردند و بعد هم ادیت رو از ایشون و مهندس شریفی عزیز یاد گرفتم و البته هنوز هم شاگردم. ولی متاسفانه تو یکسال اخیر یکم کم کار شدم.البته شاید نگرش من به گذاشتن عکس یه نگرش کیفیه نه کمی. علاقه دارم عکسهایی رو بگذارم که متفاوت باشه .

8.این جمله من بودم و اسکندری جالب تر هست یا من بودم و مهرنیا و جاودنیا (از زبان تمیسار ضرابی)؟؟!

-در مورد جاویدنام اسکندری قطعا میدونید که زمانیکه پدافند بغداد هواپیمای شهید دوران رو مورد اصابت قرار داد ،محمود اسکندری تونست ماموریت رو به اجرا برسونه و برگرده. این یعنی به نوعی توانایی هایی در حد یا حتی فراتر از دوران داشتن.قطعا بنده از جمله ای که اسم اسکندری توش باشه خوشم میاد.ضمنا تا جاییکه من یادمه این جمله از زبان آقای ضرابی نیست.منظورشما چیه؟!

9.تجربه مدیریت در سایت ها و انجمن ها چطوری هست؟
هرچند آخرش ، نتیجه ای جالبی در بر نداره...
تصویر
اصن یه وضی هست!

- کلا مدیریت در تمام عرصه ها چه مجازی و چه واقعی در این مملکت چوب دو سر طلاست. مدیران ارشد ،مدیران رده پایینتری را میپسندند که بله قربان گویان بهتری باشند.محیط مجازی که در حد فان است ولی من تجربه این موضوع را در محیط واقعی هم دارم .در هر صورت ترجیح میدهم که مجیز کسی را نگویم و حرف خودم رو بزنم ولو به مذاق برخی خوش نیاد.

10.این تیکه علیرضا که میگه چرا دوستان به پریز برق وصل هستند یعنی چی ، این جمله در مورد DJ صدق میکنه؟

-تصویر نشنیده بودم!! تازه گفته این جمله گهربارو؟ معنیش چیه؟

11.به نظرت یک نفر که از همه رنگ ، از همه تایپ ، از همه پایگاه و در تمام شرایط آب و هوایی دیده باشه ، می تونه DJ هم باشه؟!
تصویر

-بدبختی اینه که مال این حرفا هم نیستی بریم باهات یه ده شاهی پول دربیاریم!

12.نظرت در مورد غذا؟
کدومش رو بیشتر دوست داری و عمدتا غذای خونگی میخوری یا حاضری؟
بعدش چطور رستوران هایی رو انتخاب میکنی؟

-من قرمه سبزی رو بیشتر از بقیه غذاها دوست دارم.البته به شرطی که خوب جاافتاده باشه. عمدتا غذای خونه رو میخورم. در مورد رستوران بستگی داره به چه قصدی برم رستوران. به قصد خوردن یه جا میرم،به قصد دعوت کردن مهمان بابت شام یه جا میرم،با رفیقای خودمونی یه جا میرم،با رودروایسی دارها یه جا میرم و ...

13.حالا که بحث رستوران شد ، آدم یک روزی با جمعی از دوستانش و بعد از چند ساعت گرسنگی دادن و خلاصه بالا و پایین کردن ، میره بهترین رستوران شهر و چندین مدل پیش غذا و دسر و ... میارن جلوش میگذارن ، بعد موقع سفارش غذا میشه ، بهترین هارو انتخاب میکنه ، آخرش وقتی میاد ، می بینی همه یک مزه هستند و نون پنیری که واسه تزیین جلوت گذاشتن خوشمزه تر هست ، اون موقع چه حسی بهت دست میده؟
موقع گرفتن فیش و تقسیم پول و اینها چی حسی پیدا میکنی؟
تصویر

-این حس رو پیدا میکنم که تو مکانیابی اشتباه کردم. پول رو که بخوام بدم تو دلم میگم من که راضی نیستم ،کوفتت بشه!!

14.از اینکه 24 ساعت تمام یک لیوان آب هم نخوری ، چه حسی پیدا میکنی؟
تصویر

-قاعتا نباید حس خوبی داشته باشم

15.نظرت در مورد حیوانات خانگی چی هست ، در کل حیوان مورد علاقت چیه؟

-بدم نمیاد یه کاسکو داشته باشم

16.نظرت در این مورد چی هست که یک سفر میرید ، بعد همه دنگ هاشون رو میگذارن وسط و خرج میشه ، دست آخر که حس میکنی ، هزینه در حال بالا رفتنه ، میفهمی ، هنوز یک نفر دنگش رو نداده یا کنار گذاشته بودی...واقعا حس جالبی بهت دست نمیده؟
تصویر

-این موضوع که در مورد ما اتفاق نیفتاده،افتاده؟ تصویر

17.عشق و دوستی از نظرت چی معنی دارند ، به نظرت دوست داشتن بهتره یا عشق؟
کدوم پایدار هستند؟

-برادر من این دو موضوع با هم متفاوتن. و هردو هم تخت شرایطی میتونن پایدار باشن

18.اینکه میگن عشق و عاشقی مال قصه هاست درسته؟

-نه ولی کمی فرمتش تغییر کرده

19.خودت قبل از ازدواج تجربه عشقی پر شور داشتی که یک دفعه شکل بگیره یا نه علاقه ای بوده که تدریجا در قلبت قرار گرفته و بزرگ شده؟

-نه.در مورد من چیزی بینابین بود. ببین زندگی مثل رانندگی در اقلیمهای طبیعی مختلفه. مثلا اول زندگی ممکنه حالت رانندگی در اتوبان رو داشته باشه, چند سال که گذشت ممکنه نیاز به رانندگی در تپه ماهور باشه،چند سال بعد در گردنه باید رانندگی کنی،چند سال بعد دوباره ممکنه لازم باشه شبیه بزرگراه رانندگی کنی و .... منظورم اینه که زندگی را باید مدیریت کنی.خواسته های یک زن و شوهر جوان در زندگی از هم در میانسالی و کهنسالی با هم فرق میکنه.

20.تو مراسم ازدواجت ، اتفاق خاصی بود که هنوزبهش فکر میکنی ، خنده ات بگیره ، کلا تو اون مراسم ها آرامش لازمه رو داشتی یا از شدت خوشحالی در پوست خودت نمی گنجیدی؟
تصویر

- نه من خیلی تحت فشار بودم . همه کارهامو خودم انجام دادم.

21.چه کشورهای خارجی رو برای سفر انتخاب میکنی و کدوم ها رو رفتی؟

-من کشورهای انگلستان,فرانسه,ایتالیا,استرالیا,روسیه,ترکیه و امارات متحده عربی رو رفتم . دوست دارم تمام دنیا رو بگردم ولی اولویتهای بعدی اسپانیا,سوییس،برزیل و آفریقای جنوبی هستند.

کلا چند سفر خارجی داشتی؟

-فکر میکنم در حدود 23 سفر داشتم.

22.تو کشور خودمون کجا رو انتخاب میکنی که ده روز استراحت کامل و بدون دغدغه داشته باشی؟

-فکر نکنم جایی باشه که بتونم توش استراحت کامل بکنم. چون اگر تو ایران باشم تمام مسایلی که دارم باهام همراه هستن(از نظر ذهنی).

23.چرا همه ما اولش فکر میکردیم خلبان هستی؟
بعدش به این نتیجه رسیدیم که فرمانده سایت موشکی هاوک هستی ، آخرش هم فهمیدیم که بازهم اشتباه کردیم ، خلاصه کدومش؟
تصویر

-والا چه عرض کنم.خودتون باید بگید که چرا این فکرو میکردید. اون قسمت فرمانده سایت هاگ که دیگه نوبرهتصویرمغزتو داداش...

24.به نظرت اگر من اینو --- > تصویر تو سوالهام نگذارم ، چیزی میشه؟

-آره بچه ها نمیتونن صورتتو تجسم کنن!

25.بعضی اوقات حس کردی چقدر خوب میشد DJ هیچی نمی گفت ، مخمون استراحت میکرد ، تعارف نکن ، بگو نههههههههههه!

-بعضی موقع از نگاه بقیه بچه ها میفهمم که یه همچین نظری دارن ولی خودم نه.اگر به همچین نتیجه ای برسم بدون مکث بهت میگم. شک نکن

26.اهل لباس و کلا چیزهای مارک دار هستی یا جنس و کیفیت برات مهم هست ، منظورم اینه که اگر کیفیت داشت ولی مارکدار هم نبود انتخابش میکنی؟

- کفش رو مارکدار میپوشم چون اعتقاد دارم که یه بار پول میدم هم قشنگتره و هم بهتر کار میکنه . ولی در مورد بقیه چیزا اعتقادی به مارک بودن ندارم ولی گوشه چشمی بهشون دارم که اگر به قیمت بود بگیرم. اگر هم گرون بود قیافه هم نداشت که اصلا به خاطر مارک بودن ترجیحش نمیدم.

27.المپیک رو دنبال میکنی؟

-کم و بیش

چه رشته ای رو بیشتر دوست داری؟

-تمام رشته هادر حد المپیک زیبا و تحسین برانگیز هستند.ولی چون خودم تکواندوکار بودم و ازش سر در میارم اونو با دقت دنبال میکنم.

28.اهل فیلم دیدن هستی؟
چه سبک فیلم هایی رو دوست داری و آخرین فیلمی که دیدی...

-به صورت حرفه ای نه.

29.اهل سینما و شهربازی و پارک و کلا گردش هستی؟
در کل اگر یک روز تعطیل باشه ، ترجیح میدی بری از یک خونه به خونه دیگه ، یا همراه خانواده به گشت و گذار بری؟

- من تعطیلی خیلی کم دارم.(خودت که میدونی) ولی اگر در حد یک روزه تعطیلی داشته باشم اولویت با خوابیدن است.

30.آخرین باری که آرامش واقعی رو حس کردی کی بوده؟

-والا خیلی فکر کردم ،چیزی یادم نیومدتصویر

31.اهل خوندن کتاب هستی؟
آخرین کتابی که خوندی؟

-بله.آخرین کتابی که خوندم "سینوهه پزشک مخصوص فرعون مصر" بود که برای 4 امین بار خوندمش.

32.دانش نظامی خودت رو در چه حدی میبینی؟
از نظر من که بیسته بیسته...

-کمی تا قسمتی ابری

33.این سوال ها رو که جواب دادی ، تو دلت به DJ چی گفتی؟!
تصویر

-فعلا هیچی

خوب فعلا اینها رو داشته باش و چون در ابتدای تاپیک ، نظر میهمان صندلی رو در مورد اشخاص می پرسند ، بنده هم نام اعضای گروه خودمون رو می نویسم ، در یک جمله یا هرچه قدر خودت صلاح میدونی ، دیدگاهت رو بگو.

محمد رزازان

-استاد اول بنده ، ساکت و تودار

شهرام شریفی

-استاد دوم بنده، دوست داشتنی و یه Canon ی متعصب

طاها عاشوری

-همکار عمرانی در بخش خاک و پی

علیرضا بیات

-دوست و همسفر خوب من در روسیهmaks2011

ایمان عسگری

-متاسفانه نمیشناسمشون

دانیال حقگو

-یه DJ دیگه!!

رشید عبیدیان

-مسوول توزیع کباب!

فرزاد فرج پور

-بیس کرمان گروه

محمدرضا فرهادی عارف

-شکارچی بال

محمود میزانی
-ایشونو زیارت نکردم

رضا هجری
-بیس شیراز گروه

امیر مهدوی
-بیس شیراز گروه

مهدی جلالی
-ایشونو خاطرم نمیاد

مجید خدایی
-تریپ ریشش منو کشته!

و خوب بقیه رو یادم نمیاد...

آخر همه ، دانیال بهمنش ، میخوام بدونم از نظرت چطور آدمی هستم...
کم نگذار ، هم میخوام در بخش ایرگاردی ببرسیم کنی! تصویر،هم سطح اطلاعاتی که اصلا ندارم تصویر هم رفتار و کردار و خلاصه هرچی به ذهنت میرسه.
بازهم میرسم خدمتت!

- اوووه !کی میره اینهمه راهو؟ در مجموع پسر جالب هستی.زوایای پنهان تو هر روز روشنتر میشه و هر روز چیزای تازه رو میکنی،اصلا میخوای بفرستیمت آزمایشگاه روت بررسی کنن؟ شاید بدرد آینده بشریت بخوری نه؟!
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

سلام استاد..... تصویر

خوب آقا؟ اوضاع روبه راهه؟ گرفتار شدی با این صندلی داغ ها...!!

خوب عرض عرض شود که استاد DJ Dani در رابطه با صندلی داغ استاد [COLOR=#c00000]bravo
حکم جهاد اصغر داده اند....! و بفرموده ی پیشوای DJ های جهان این صندلی باید ترکانده شود! تصویر

خوب بگذریم.....!! ضمنا خود سوالات رو بولد میکنم و رنگشون رو هم عوض میکنم! نیازی نیست زحمت بکشید! بعنوان اولین سوال!

1-مدرنیته یا سنت؟! اصولا شما توانسته اید که یک تعادل بین این دو در زندگیتون ایجاد کنید؟

2-بهترین سن برای ازدواج چندسالگی است(با در نظر گرفتن اینکه یک نفر تمامی شرایط از جمله کار،مسکن و.... را دارد)؟!

3-شما با این نظر که میگویند هرکس زن بگیرد سر به راه میشود موافق هستید؟!

4- بنظر شما باز بودن درب یک یخچال چند درصد به گرم شدن یک اتاق کمک میکند؟! تصویر

5-شما تا حالا به دزفول سفر داشتید؟! از پایگاه و یا شهر اون خاطره ای،نکته ای،حرفی،حدیثی یا چیزی دارید که برامون تعریف کنید؟!

6-آقا جواب دادن این همه سوال و تایپ کردنشون برات سخت نیست؟! کمک نمیخوای؟!

7- پیغام های Alpha4 تو اونجا(!!) رو یادتون هست؟ خداییش بعضیاشون رو مخ نبودند؟ بنظر خودم که بودند تصویر تصویر

8-برق تا حالا شما رو گرفته؟! شما چطور شما تا حالا برق رو گرفتید؟!

9-با توجه به اینکه سالیان زیادی رو در جنوب کشور بودید بنظر شما مهمترین دلیل پیشرفت نکردن جنوب با وجود منابع عظیم خدادادی و منابع انرژی های فسیلی چی هست؟!

10-تا حالا بدون کلاچ دنده عوض کردید(ماشین های غیر اتوماتیک منظورم هست)؟! ماکزیمم سرعتی که رفتید چندتا بوده؟! قبل از گرفتن گواهینامه پشت رول نشستید؟!

11-بنظر شما چه عواملی دست به دست هم داد تا حماسه ی ماندگار همه رنگ و همه تایپ از هر پایگاه و در هر شرایط آب و هوایی رقم بخوره؟! تصویر

12-میشه ما و سایر دوستان رو با گفتن یک خاطره ی بوق دار از جناب شیرآقایی به فیض برسونید؟! مسئولیتش هم گردن من! تصویر

12+1 -از سرنوشت پروژه ی سد گتوند علیا خبر دارید؟! نظرتون در این رابطه چی هست؟!

14-مشوقین اصلی در زندگی شما کیا بودند؟! اصولا چه کسانی بیش از دیگران در موفقیت های شما دخیل بودند؟!

15-اگه میشه یه چند جمله در باب تصویر زیر برامون بگید خوشحال میشیم! هواپیما،View اگر هم شد از خلبانش برامون بگید خوشحال میشیم! تصویر

تصویر  
آقا کم پرسیدم چون دوستان میان زیاد میپرسند و همچنین در تایم 10 دقیقه به چهار صبح هم چیزی به مغزم نمیرسه اگه رخصت دادی باز میام...!!
تصویر

ضمنا" آقای DJ Dani که میفرمائی سوالات رو بولد کن! شما فکر کرده اید چه؟!!!!! خو یعنی تو نمیتونی خودت سوالاتت رو بولد کنی که بنده خدایی که سر صندلی نشسته دیگه به زحمت نیافته!
تصویر

تبل بازی هم حدی داره...!! والله بقرعان!
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

anga2009 نوشته شده:اول سلام که سلامتی میاره...

-سلام عزيز

اول از چی شروع کنم اهان یکم از سیاست شروع میکنم
1-یه تعریف از سیاست بکن ...اصلا سیاست چیست؟

- در حكومتداري به معني دروغ گفتن علمي ! در زندگي به معني داشتن ايده ها و افكاري كه بتواند شما را مانند ماهي ليز كند تا تو دست كسي گير نيفتي!

2-چرا میگن سیاست پدر و مادر نمی شناسه؟

-چون آدم دروغگو و شياد هم پدر مادر نميشناسه

سیاست خوب است یا بد؟

-داشتن سياست كلا خوب است كه من ندارم.

خودت فرد سیاست مداری هستی؟

-نه

سیاست خارجی ایران؟

-تعطيل

سیاست هسته ای ایران و غرب به ویژه امریکا؟

-راهش اين نيست

فکر میکنی نیروی هوایی باید چه سیاستی در مقابل ابر قدرت ها بگیرد؟

-سياست ها در جاي ديگري تنظيم و سپس به نيرو هوايي ابلاغ ميشوند.نيرو هوايي مجري است.

از سیاست دور می شم یه میریم جاده فرهنگ و هنر...
کارتون دوست داری ؟اگه داری یه چندتایی را بگو...

-بله،دوست دارم،از قديمي ها گوريل انگوري و بامزي،از جديدها ماداگاسكار و پانداي كونگ فو كار

به نظرت ایا در کشور ما ضعف فرهنگی داریم؟

-پ ن پ
صدا و سیما یا ماهواره؟

-هردو

اصغر فرهادی و اسکار...

-مبارك باشد

چرا در ساختمان های ما به مسائل زیبایی و جذابیت توجه نمیشه؟

- داره اينكار انجام ميشه ولي در ساختمانهاي لوكس

چرا ما نمی توانیم فرهنگ های خارجی را در فرهنگ خودمون حل کنیم یا اصلا راحت بگم غرب زده هستیم؟

-متاسفانه نه غرب زده ايم و نه فرهنگ خودمونو داريم. قرار نيست فرهنگي در فرهنگ ديگر حل شود. دنيا دهكده جهاني است . تفكر بايد جهاني باشد با رعايت فرهنگها

آسیب های اجتماعی شبکه هایی مثل فارسی وان ؟

-نگاه نميكنم ولي فرهنگ اون كشور توليد كننده فيلمهاش اينه ،مردم ما خودشون بايد بدونن كه با اونا از نظر فرهنگ و نوع زندگي خانوادگي متفاوت هستند.
از ورزش فقط یه سوال می پرسم
المپیک چیست و از نظر فرهنگی و هنری واقتصادی و سیاسی چه جایگاهی دارد(ببخشید بیشتر از یه سوال شد )

-ميدونم كه يوناني هاي باستان المپيك رو به خداي زئوس هديه ميداده اند و سه شعار اصلي دارد:سريعتر،قويتر و بالاتر. اهميتش در موارد فرهنگي ،هنري ،اقتصادي و سياسي كه گفتن ندارد.

...............................................................................................................
سوالات متفرقه و جاده خاکی...
صندلی داغ یه لیوان اب خنک...
فانتوم یا اف14 (البته این یکی را باید با دلیل بگی) این را می دونم برات خیلی سخته؟

-آفتاب آمد دليل آفتاب... هواپيما بايد مرد باشه...در عين ظرافت و زيبايي ،فانتوم

ایرباس 380 یا بوئنگ747...

-747

بتمن یا مرد عنکبوتی...

-مردعنكبوتي

نظر تو درباره تحریم ها چیه؟

-اون بي وجدانهايي كه بر عليه اين مملكت داستان تحريم رو صرفا براي مقاصد اقتصادي و سياسي خودشون و سركيسه كردن اعراب منطقه راه انداختن ،هيچگاه دلشون براي اين ملت نسوخته و ميدونن كه فشار اين قضيه هم بر سر يه مشت انسان بيگناه مياد. ولي متاسفانه اونها خودشونو صاحب دنيا ميدونن و ما هم راه مناسبي رو براي مقابله با اونا انتخاب نكرديم.

فکر میکنی ایران به دنبال سلاح اتمی است؟
-در حال حاضر خير

امریکا و جنگ با اسرائیل؟

-اسراييل در عرض 48 ساعت موجوديت خودش رو از دست ميده ولي بعدش براي ايران چه اتفاقي ميفته خدا ميدونه.

هلوکاست یهودیان؟

-تاريخ را برندگان جنگ مينويسند. در اين مورد بنظر ميرسد كه اغراق شده ،كمااينكه متفقين هم كم آدم نكشتن.

ایران وامریکا و یه رابطه تازه؟

-با رابطه اي با رعايت شان مردم ايران و بر پايه احترام متقابل موافقم و اونو لازم ميدونم.

تو و پارتی بازی؟

-گاهي اوقات بله

تا حالا از ته دل آه کشید چرا ؟کی؟کجا؟

-بله،روزي 10-12 بار ميكشم. در مجموع به آه كشيدن بدون دليل خاصي عادت دارم.
.........................................................................
اگه غلط املایی داشت دیگه به بزرگی خودت ببخش یه کم خسته بودم
با اروزی موفقیت برای شما در تمامی مراحل زندگی
:P

براي شما هم آرزوي سلامتي دارم
:razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

Alpha4 نوشته شده:سلام استاد..... تصویر

-سلام محمد جان

خوب آقا؟ اوضاع روبه راهه؟ گرفتار شدی با این صندلی داغ ها...!!

-ديگه...

خوب عرض عرض شود که استاد DJ Dani در رابطه با صندلی داغ استاد [COLOR=#c00000]bravo
حکم جهاد اصغر داده اند....! و بفرموده ی پیشوای DJ های جهان این صندلی باید ترکانده شود! تصویر

خوب بگذریم.....!! ضمنا خود سوالات رو بولد میکنم و رنگشون رو هم عوض میکنم! نیازی نیست زحمت بکشید! بعنوان اولین سوال!

-مرسي عزيز.كامپيوتر محل كارم بولد ميكنه ولي تو خونه بولد نميشهتصویر

1-مدرنیته یا سنت؟! اصولا شما توانسته اید که یک تعادل بین این دو در زندگیتون ایجاد کنید؟

مدرنيته با نيم نگاهي به سنت.بله من تا حدي تونسته ام كه اينكار رو انجام بدم
2-بهترین سن برای ازدواج چندسالگی است(با در نظر گرفتن اینکه یک نفر تمامی شرایط از جمله کار،مسکن و.... را دارد)؟!

با دارا بودن تمامي شرايط 30 سال

3-شما با این نظر که میگویند هرکس زن بگیرد سر به راه میشود موافق هستید؟!

نه عزيز
4- بنظر شما باز بودن درب یک یخچال چند درصد به گرم شدن یک اتاق کمک میکند؟! تصویر

كمك شاياني ميكنه
5-شما تا حالا به دزفول سفر داشتید؟! از پایگاه و یا شهر اون خاطره ای،نکته ای،حرفی،حدیثی یا چیزی دارید که برامون تعریف کنید؟!

من بعد از تولد تا سال 58 پايگاه وحدتي بودم.(تا 4 سالگي) ،در همون كودكي يادمه كه اون پايگاه مثل بهشت ميموند با درختان سر به فلك كشيده. يه پارك بزرگ نزديك خونمون تو پايگاه بود كه من بعضي وقتا پدر و مادرم ميبردنم بازي كنم. يادم نمياد ولي ميگن يه بار يه دفعه به سمت تاب دويدم و گوشه فلزي تاب به چشم راستم خورد و خون پاشيده بود بيرون.پلكم از سمت شقيقه جر خورد بخيه زدن و دكتر گفتش كه اگر نيم سانت اونورتر ميخور من كور ميشدمتصویر الان هرچي نگاه ميكنم جاشو به زحمت ميتونم گير بيارم.

6-آقا جواب دادن این همه سوال و تایپ کردنشون برات سخت نیست؟! کمک نمیخوای؟!

والا من اهل تايپ زياد نيستم ولي مجبورم ديگه ...
7- پیغام های Alpha4 تو اونجا(!!) رو یادتون هست؟ خداییش بعضیاشون رو مخ نبودند؟ بنظر خودم که بودند تصویر تصویر

والا چه عرض كنم. برخي دچار نرسپان نيازين ميشدند.تصویر

8-برق تا حالا شما رو گرفته؟! شما چطور شما تا حالا برق رو گرفتید؟!

برق كه منو گرفته.منم هر سري ميخوام برم برق (اشتراك برق) بگيرم پوستم كنده ميشه.در هر دو صورت برد با برق و اداره برقه.

9-با توجه به اینکه سالیان زیادی رو در جنوب کشور بودید بنظر شما مهمترین دلیل پیشرفت نکردن جنوب با وجود منابع عظیم خدادادی و منابع انرژی های فسیلی چی هست؟!

متاسفانه تنبلي خود مردم و تفكر اشتباه بومي گرايي به شكلي كه باعث ضربه به منطقه شون ميشه.كلا مردم جنوب زياد اهل كار كردن نيستند. ولي مردمي خونگرم و دوست داشتني هستند.

10-تا حالا بدون کلاچ دنده عوض کردید(ماشین های غیر اتوماتیک منظورم هست)؟! ماکزیمم سرعتی که رفتید چندتا بوده؟! قبل از گرفتن گواهینامه پشت رول نشستید؟!

تصویرآره. چند بار اتفاق افتاد . من يه وانت پيكان دارم كه مال ساختمونه. دو سه بار يادمه وقتي از مسافرت با اونيكي ماشينم كه اتومات بود برگشتم و سوار وانت شدم يه ضرب بدون كلاچ زدم تو 2!!

با 206 حدود 205 كيلومتر بر ساعت و با سانتافه 210 كيلومتر بر ساعت

بله در حدود يكسالي قبل از گواهينامه رانندگي ميكردم.

11-بنظر شما چه عواملی دست به دست هم داد تا حماسه ی ماندگار همه رنگ و همه تایپ از هر پایگاه و در هر شرایط آب و هوایی رقم بخوره؟! تصویر

-علاقه اي مشترك
12-میشه ما و سایر دوستان رو با گفتن یک خاطره ی بوق دار از جناب شیرآقایی به فیض برسونید؟! مسئولیتش هم گردن من! تصویر

تصویر خاطره غير پروازي ازشون ميگم.بعد از بازنشستگي ،ايشون مناسب مختلفي داشتن كه نهايتا در زماني كه تيمسار ابوطالبي رييس سازمان هواپيمايي كشوري شد ايشون شدن مديركل فرودگاههاي استان بوشهر. سال 83 بود ،من رييس اداره ايمني و حريم راهها بودم كه يه روز يه پيمانكار آذري كه البته بسيار متمول و صاحب نفوذ بود جهت اجراي پروژه اي اومد پيش من. ازش پرسيدم كجا ها داري كار ميكني؟گفت فعلا تو فرودگاه مشغولم. گفتم جناب شيرآقايي خوب هستند؟ ايشون گفتن شماميشناسيد ايشون رو؟گفتم ارادت داريم خدمتشون. گفت آقا ايشون عجب آدم جالبين! گفتم چي شده؟ گفت چندوقت پيش براي بازديد مراحل اجرايي كار با چند نفر ديگه تشريف آورده بودن سر پروژه. من شروع كردم به توضيح دادن و همينجور كه داشتم توضيح و تفسير ميدادم يه دفعه جلوي بقيه برگشت گفت: بسه ديگه بابا مغز بوووووقمون رو خوردي! خ.......ه خيال كرده بوووووق غول شكونده!!!

12+1 -از سرنوشت پروژه ی سد گتوند علیا خبر دارید؟! نظرتون در این رابطه چی هست؟!

اتفاقا چند وقت پيش تو محوري كه قراره بره زير آب رد شدم يه چند دقيقه هم بعد از پل بزرگ خرپايي پياده شدم. نظر خاصي ندارم

14-مشوقین اصلی در زندگی شما کیا بودند؟! اصولا چه کسانی بیش از دیگران در موفقیت های شما دخیل بودند؟!

در مورد كودكي تا پايان دانشگاه كه كاري كه من ميخواستم بكنم ،خانواده ام باهاش مخالف بودن ،پس بالطبع تشويقي وجود نداشته. در زمان تاهل هم همسرم براي مشورت مهره خوبيه و كمك زيادي ميكنه بخصوص در زمانهايي كه هنگ ميكنم!،هرچند كه در نهايت تصميمي رو ميگيرم كه خودم در اون مورد به قطعيت برسم.

15-اگه میشه یه چند جمله در باب تصویر زیر برامون بگید خوشحال میشیم! هواپیما،View اگر هم شد از خلبانش برامون بگید خوشحال میشیم! تصویر

تصویر  
والا اين عكس خودش اينقدر قشنگه و حرف واسه گفتن داره كه بنده چيزي نميگم. خلبانش هم كه از هلمتشون مشخصه.

آقا کم پرسیدم چون دوستان میان زیاد میپرسند و همچنین در تایم 10 دقیقه به چهار صبح هم چیزی به مغزم نمیرسه اگه رخصت دادی باز میام...!!
تصویر

در خدمتيم

ضمنا" آقای DJ Dani که میفرمائی سوالات رو بولد کن! شما فکر کرده اید چه؟!!!!! خو یعنی تو نمیتونی خودت سوالاتت رو بولد کنی که بنده خدایی که سر صندلی نشسته دیگه به زحمت نیافته!
تصویر

كار خوبي كردي عزيز. ببين من بدبخت با كيا رفيقم؟!

تبل بازی هم حدی داره...!! والله بقرعان!
تصویر

والا با اين نوناشون!!
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 798 بار
سپاس‌های دریافتی: 136 بار

پست توسط Peyman-Phantom-1351 »

درود بر دوست خودم افشین خان، اگر اجازه بدهید من هم چند تا سوال از شما بپرسم:
1- برای یک ماموریت هوائی دو جنگنده در اختیار داریم کدوم رو انتخاب میکنی: الف-F-14 ب-F-7 ؟؟؟؟؟؟؟؟
2-یادته ایستگاه مشترک کجا است؟آخرین دفعه کی اونجا بودی؟
3-نظرت راجع به این اسامی چیه و چه ارتباطی با هم دارند: امیر عضدی - پاترول ؟
4-اگه فرصت انتخاب مجدد داشته باشی باز هم همین رشته دانشگاهی رو انتخاب میکنی یا نه ؟ میری سراغ خلبانی ؟
5-نظرت راجه به یک بنده خدائی که آنفولانزا داشته و موقعی که آمپول پنی سیلین می زده از حال رفته چیه ؟
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”