از چه زمانی “پرشیا” شد “ایران” ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با تاريخ ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

Re: از چه زمانی “پرشیا” شد “ایران” ؟

پست توسط big-man »

alavi66 نوشته شده:
sandking نوشته شده:به نظر من از اون قوم پارس دیگه چیزی باقی نمونده

اکثرا مردم ایران آریایی هستند اما دورگه خیلی بیشترن
من اینو از یه سایتی گرفتم نمیدونم درست یا نه

ویکی پدیا هم تاییدش میکنه
از اقوام آریایی ایران:

1.قوم لر : ماد
2.بایفری ها (مرکز ایران) :پارس
3.تالشان(تالش ها): پارت
4.گیلک ها:کاس
از اقوام خارجی آریایی اطلاعات کاملی ندارم[/quot
دوست عزیز مردم ایران آریایی نیستند ایرانی هستند!!!!!
وقتی شما می گویید آریایی اقوام دیگر را خارج می کنید.
قضیه نژاد آریایی نیز از ساخته های استعمار انگلیس است که در 200 سال پیش در کشورهای ایران و هند ترویج شده است.
تا پیش از این ایرانیان هیچ گاه خود را آریایی نمی دانستند!!
آنها خود را فرزند ایرج می دانستند!!!!
امروز ما پدر اسطوره ای خود را رها کرده ایم و به پدر جعلی مان دل خوش کرده ایم

این ایرجی که فرمودین کی هستند؟؟؟

خوشحال میشم بدونم در موردش....

در ضمن فک کنم کردها از اقوام ماد هستند نه لر ها.

دخمه ی فخریکا که هنوز در مهاباد مقبره ی یکی از فرزندان دیاکو بوده
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران عزیز
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 158 بار

پست توسط sandking »

لر ها اونوقت از چه قومی هستن ؟؟؟
البته این روباید در نظر داشت که لر ها و کرد ها بسیار به هم نزدیک هستند
واژه لر در عربی به معنای افرادی هست که در کوه ها زندگی میکنند
بعد ها این کلمه رواج یافت تا اینکه قومی به نام لر به وجود آمد
تقریبا خالص ترین گروه آریاییان از نظر من گالش ها وتالش ها هستند
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد
یه روز خوب میاد

[External Link Removed for Guests]
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

sandking نوشته شده:قبل از ورود آریایی ها خلیج فارس اسم نداشت؟

کنجکاو شدم بدونم

چرا بر اساس کتیبه های بابلی خلیج فارس اسم دیگری داشته که معنای آن مرکز جهان بودن آن در یاست.
نخستین بار داریوش در کتیبه ای که در مصر به یادگار گذاشته از خلیج فارس با تعبیر"دریایی که از پارس می آید یاد"یاد می کند.
یونانی ها خلیج فارس را سینوس پرسیکوس می خواندند
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

sandking نوشته شده:لر ها اونوقت از چه قومی هستن ؟؟؟

دوست عزیز نژادی به نام آریایی وجود ندارد اگر وجود داشت نیاکان ما حتما از ان سخن می گفتند اما این واژه 150 سال است که کشف شده است.آیا ممکن است یونانیان از از ادیسه هندیان از مهابهاراتا و ایرانیان از کوشان و تورانی و هیتال سخن بکنند اما از نژاد خود سخن نکنند!!نقل است که شاهان قدیم هر وقت می خواستند خود را ایرانی بدانند نسب جعل می کردند که از نسل منوچهرند.از جمله ابن خلدون در دمشق از تیمور لنگ در مورد نسبش پرسید .ان خونریز گفت از طرف مادر به منوچهر می رسم.آگر ایرانیان آریایی بودند می گفتند ما آریایی هستیم.
در پایان خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم همه ابنای بشر خاصه ایرانیان اعم از لر ،عرب فارس کرد و ترک و کوچ و بلوچ و ترکمان با هم برابرند
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط plci »

بنده خدا درحال حاضر اصیل ترین قوم ایرانی و در واقع ایرانی اصیل قوم لره
ارزش های اصیل ایرانی: راست گفتاری و درست کرداری و نیک پنداری رو امروزه فقط قوم لر داره که (به ظاهر) ایرانیای امروز لقب سادگی به مردم لر دادن به دلیل داشتن این خصلتا
سرزمین پهله یا بخش اصلی ایران باستان که رضاخان به واسطه اون اسم پهلوی رو واسه خودش انتخاب کرد همون قسمت لر نشین ایران امروزه با مرکزیت لرستان و زبان لری بازمانده زبان باستانی ایرانه
دقت کرده باشی بیشترین بناهای تاریخی ایران باستان در قلمرو منطقه لرنشینه (جنوب همدان تا لرستان و ایلام و چهارمحال بختیاری و کهگلویه و بویر احمد و شمال استان فارس و غرب اصفهان و شمال و شرق خوزستان) یکیش دژشاپورخواست در مرکز خرم اباد و بیشماری دیگر که به واسطه سیاست باستان ستیزی سیاست مداران امروزمون به این مناطق اصلا اهمیت نمیدن
سخن زیاده خواستید ادامش میدم
باتشکر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

سیاست باستان ستیزی سیاست مداران امروزمون?????? منظورتون که آقای مشایی نیست؟؟؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

عزیز من منکه چیزی نگفتم...فقط گفتم مادها همون کرده میباشند و شاید لرها هم ماد باشند....وگرنه زنده باد لرستان و هرچی لر است.....

مرگ بر هرکسی که لرها رو دوست نداره
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

alavi66 نوشته شده:

دوست عزیز نژادی به نام آریایی وجود ندارد اگر وجود داشت نیاکان ما حتما از ان سخن می گفتند اما این واژه 150 سال است که کشف شده است.آیا ممکن است یونانیان از از ادیسه هندیان از مهابهاراتا و ایرانیان از کوشان و تورانی و هیتال سخن بکنند اما از نژاد خود سخن نکنند!!نقل است که شاهان قدیم هر وقت می خواستند خود را ایرانی بدانند نسب جعل می کردند که از نسل منوچهرند.از جمله ابن خلدون در دمشق از تیمور لنگ در مورد نسبش پرسید .ان خونریز گفت از طرف مادر به منوچهر می رسم.آگر ایرانیان آریایی بودند می گفتند ما آریایی هستیم.
در پایان خدمت شما دوست عزیز عرض می کنم همه ابنای بشر خاصه ایرانیان اعم از لر ،عرب فارس کرد و ترک و کوچ و بلوچ و ترکمان با هم برابرند

در باره برخی نامها توضیح داده شد. بله ما ایرانیان طبق افسانه ها از نژاد ایرج هستیم. خوب بیاییم بر فرض محال باور کنیم که نژاد آریایی ساخته و پرداخته 150 سال اخیر است! آیا اوستا هم در 150 سال اخیر جعل شده (در اینجا از هموطنان زرتشتی پوزش میخواهم). در جای جای آن از اءیرا نام برده شده. جالب اینجاست که تمامی زرتشتیان دنیا هم نام ایران گرامی می دارند.
برگردیم به اصل مطلب دوست عزیز اگر شما ایرج را قبول دارید پس به وجود سلم هم در اساطیر اطراف ایران اشاره کنید. حتما اطلاع دارید که سه برادر سلم، تور و ایرج بودند.
لقب منوچهر را در اوستا "اءیریه یاو" نوشته اند که جزء اول ایران است. واژه آریا در سایر اقوام کهن آریایی بعنوان شریف و نجیب استفاده شده. جالب است بدانید پارسیان هند اگرچه در سرزمین هند غریب بودند اما جزو بالاترین طبقات هند از نظر شرافت قرار می گرفتند. احترامی که حتی تا کنون هم آثاری از آن در شبه قاره پیداست.
شما که ایرج و اساطیر کهن را قبول دارید قدیمی ترین منبع برای آن اوستا است که واژه آریا در آن بسیار تکرار شده.
راستی شما کیومرٍث را هم قبول دارید. اگر قبول دارید در مورد مشی و مشیانه وهبوط آدم در زمین چه فکر میکنید؟
به نظر من ادامه این بحث بدون مطالعه بیفایده است. در این رابطه میتوانید منشاء صلیب شکسته را پیدا کنید.
در خصوص قوم لر پرسیده شد در این رابطه دو نظریه موجود است.
برخی آنها را از نژاد ماد میدانند و برخی از نژاد لولوبیها که روزگاری قبل از سه نژاد اصلی آریایی در غرب ایران از آذرآبادگان تا جنوب می زیستند. در هر حال تمامی نژادهای ایرانی آنقدر در طول زمان با هم آمیخته شده اند که افتراق بین آنها کاری دشوار است. مثلا دو نژاد لر و کرد بسیار به هم از نظر گویش نزدیکند که همانگونه که قبلا عرض کردم احتمالا وامدار زبان پهلوی ساسانی هستند.
یشتها مخصوصا مهریشت را مطالعه نمایید.
اصرار بر تفاوت نژادها در سرزمین ایران غیر از ایجاد تفرقه سودی ندارد. همه فرزندان ایرانند.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر

پست توسط alavi66 »

hermes_PERSIAN نوشته شده:
alavi66 نوشته شده:

در باره برخی نامها توضیح داده شد. بله ما ایرانیان طبق افسانه ها از نژاد ایرج هستیم. خوب بیاییم بر فرض محال باور کنیم که نژاد آریایی ساخته و پرداخته 150 سال اخیر است! آیا اوستا هم در 150 سال اخیر جعل شده (در اینجا از هموطنان زرتشتی پوزش میخواهم). در جای جای آن از اءیرا نام برده شده. جالب اینجاست که تمامی زرتشتیان دنیا هم نام ایران گرامی می دارند.
برگردیم به اصل مطلب دوست عزیز اگر شما ایرج را قبول دارید پس به وجود سلم هم در اساطیر اطراف ایران اشاره کنید. حتما اطلاع دارید که سه برادر سلم، تور و ایرج بودند.
لقب منوچهر را در اوستا "اءیریه یاو" نوشته اند که جزء اول ایران است. واژه آریا در سایر اقوام کهن آریایی بعنوان شریف و نجیب استفاده شده. جالب است بدانید پارسیان هند اگرچه در سرزمین هند غریب بودند اما جزو بالاترین طبقات هند از نظر شرافت قرار می گرفتند. احترامی که حتی تا کنون هم آثاری از آن در شبه قاره پیداست.
شما که ایرج و اساطیر کهن را قبول دارید قدیمی ترین منبع برای آن اوستا است که واژه آریا در آن بسیار تکرار شده.
راستی شما کیومرٍث را هم قبول دارید. اگر قبول دارید در مورد مشی و مشیانه وهبوط آدم در زمین چه فکر میکنید؟
به نظر من ادامه این بحث بدون مطالعه بیفایده است. در این رابطه میتوانید منشاء صلیب شکسته را پیدا کنید.
در خصوص قوم لر پرسیده شد در این رابطه دو نظریه موجود است.
برخی آنها را از نژاد ماد میدانند و برخی از نژاد لولوبیها که روزگاری قبل از سه نژاد اصلی آریایی در غرب ایران از آذرآبادگان تا جنوب می زیستند. در هر حال تمامی نژادهای ایرانی آنقدر در طول زمان با هم آمیخته شده اند که افتراق بین آنها کاری دشوار است. مثلا دو نژاد لر و کرد بسیار به هم از نظر گویش نزدیکند که همانگونه که قبلا عرض کردم احتمالا وامدار زبان پهلوی ساسانی هستند.
یشتها مخصوصا مهریشت را مطالعه نمایید.
اصرار بر تفاوت نژادها در سرزمین ایران غیر از ایجاد تفرقه سودی ندارد. همه فرزندان ایرانند.

دوست عزیز زبان اوستا با زبان فارسی متفاوت است است در اوستا از واژه ای معادل ایران ویج یاد شده اس.وجود واژه ایر یا ائیر در اوستا چه ارتباطی با نژاد آریایی دارد.تمام زردشتیان ایران را دوست دارند اما کجا از نژاد آریایی سخن کرده اند؟؟؟؟دوست عزیز اگر در اوستا از نژاد آریایی سخن امده باشد حرف شما را قبول می کنم.(ایرهایی) که در اوستا امده است همه به ایران بر می گردد. واژه ایران اوستایی نیست در اوستا کشور ایران را با واژه ایران خطاب نمی کنند بلکه از معادل شبیه به ان استفاده می کنند.
دوست عزیز از اوستا آیه ای بیاورید که بگوید نژاد ایرانیان آریایی است!!!!! وگرنه از کجا معلوم و به چه دلیلی می گویید واژه ایران از آریا گرفته شده است.مسلما هیچ شاه هخامنشی از کلمه ایران استفاده نکرده است.تاریخ می گوید که نام ایران را نخستین بار ساسانیان مورد استفاده قراردادند .اما ای دوست عزیز در کدام متن ساسانی به وجه تسمیه ایران اشاره شده است؟دوست عزیز اگر حرف شما درست بود ساسانیان که نام ایران را بر کشور ما گذاشتند باید از نژاد آریایی سخن می گفتند اما کجا؟؟؟؟
اءیریه یاو و ائیرا نمی تواند بیانگر این باشد که زردشتیان قدیم معتقد به نژاد آریایی بوده اند وگرنه در اوستا خدای نامه ها شاهنامه ها می امد.
دوست عزیز فردوسی از هپتالها از مقدونی ها یاد می کند اما از آریایی ها نامی نمی برد.
فردوسی در وصف بخارا می گوید:
بخارا پر از گرد و کوپال بود
که لشکرگه شاه هیتال بود..
اما همان فردوسی از نژاد آریایی نامی نمی برد.
از قدیم به ما می گفتند آریایی به معنای نجیب!درست اما آریایی در چه زبانی معنا نجیب را می دهد در زبان فارسی این معنا را دارد؟؟؟
علت روشن است زیرا نژاد اریایی از ساخته های مورخین آلمانی بوده است
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

پسوند "ان" در زبان پارسی بعنوان پسوند مکان استفاده می شود. مثل دبستان، دبیرستان و .... .
واژه ائیریاو در اوستا به معنای یاور آریایی است. حال بازهم شما نژاد آریایی را در ایران به آلمانها نسبت دادید. بازهم صد رحمت که به ماسونها یا انگلیسی ها نسبت داده نشد. خدا بیامرزد دایی جان را؟
به نظر شما کدام کاوش باستانشناسی در ایران بدست ژرمنها انجام شده؟ بله تحقیق در مورد تاریخ ایران در آلمان بسیار با قدرت انجام شد ولی فراموش نکنید یکی از کسانی که تاریخ ایران را کامل مطالعه نموده ناپلئون بوده که قدمتی بیش از 150 سال دارد.
نگفتید شما ایرج را قبول دارید بسیار عالی، شما کیومرث را هم قبول دارید یا نه یا فقط بخشهایی که به نفع خودتان است و برای تخریب چهره کشورتان، فرهنگ و تمدنتان کاربرد دارد قبول می کنید. خیلی جالب است که کل تاریخ ما در 150 سال اخیر آمده و احتمالا سنگ نبشته های کانال سوئز، نقش رستم، و .... هم جعلی است. خوب به فرض محال حرف های شما را قبول کردیم: بروید و در نقش رستم، تخت جمشید و بیستون کتیبه ها را مجدد بخوانید و نام ایرج و نوذر از آنها استخراج کنید. به قول معروف دزد حاضر و بز حاضر.
به نظر شما ما بدون دخالت ژرمنها، انگلیسی ها، فرانسوی ها و سایر اقوام نه تاریخی داشتیم و نه نمدنی. خوب من سئوالی از شما دارم از پادشاهی هخامنشیان، و نژادهایی مانند ماد، عیلام، حتی مارلیک و سیلک آثاری در دسترس است و متون آنها خوانده شده (اگر هم به خواندن آنها شک دارید می توانید خودتان بخوانید (با قاطعیتی که حرف میزنید احتمالا خواندن آنها را هم بلدید) کتیبه ها همگی موجودند و بگویید مثلا گفته من ایرجم ما هم قبول می کنیم).
در آثار منثور و منظوم از اساطیر بسیار نام برده شده چه در ایران و چه در خارج از ایران(شاهنامه)، (ایلیاد هومر، ادیسیوس، تلماکیس) آیا شما شخصیتهای درون این داستانها را می پذیرید؟ اگر می پذیرید احتمالا باید جدال با اژدهای 7 سر، دیو سپید، اکوان دیو و .... را هم پذیرا باشید.
به پستهای خودتان یک سری بزنید. موضوع این تاپیک اطلاع رسانی در مورد نحوه تغییر نام ایران بود که با این پستهای نامربوط به انحراف کشیده شد.
چرا دوست دارید به هر فرصت و بهانه ای تاریخ و فرهنگ خودتان را زیر سئوال ببرید؟! اگر هم علافه دارید اشکال ندارد میتوانید هویت خودتان را زیر سئوال ببرید و به هویت جمع اهانت نکنید.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

با سلام
به امید روزی که این جریان فکری اسطوره سازی غربی نمیدونم اینکه هخامنشیان وجود نداشتن و... از این انجمن ... :lol: :lol:
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط plci »

alavi66 نوشته شده:سیاست باستان ستیزی سیاست مداران امروزمون?????? منظورتون که آقای مشایی نیست؟؟؟

ببین دوست عزیز ایران یه مملکتیه که رو دو پایه استواره
1-هویت ملی
2-دین اسلام
هر حکومتی که بخواد تو ایران دوام داشته باشه باید این دوتا رو با هم تقویت کنه چرا که بها دادن به یکی دیگری رو سرخورده میکنه که نتیجه خوبی حاصل نمیشه
زمان قاجار شاهد بها دادن بیش از حد به دین و علمای دین بودیم که نتیجه شد پهلوی که کلا ضد دین نبود ولی به هویت ایرانی بیشتر بها میداد غلوهایی هم میکردن که باز نتیجش انقلاب سال 57 شد
الانم شدیدا به دین بها میدن و دین رو بالاتر از حد خودش نشون میدن یعنی غلو میکنن و سعی در اسطوره سازی دینی و انقلابی دارن ( نمونش مختار و شهید خرازی و ...)
مطمئن باشید اگه این سیاست عوض نشه سرانجام خوبی پیش بینی نمیشه کرد
یه نمونه از حکومتی که هردوپایه رو تقویت میکرد حکومت صفوی بود که مثلا یه بار عاشورا روز اول عید میوفته اون روز رو به احترام عزاداری میکنن و فردا رو به عنوان عید جشن میگیرن درست یا غلط این کارو کار ندارم فقط به عنوان مثال گفتم (زمان شاه عباس) و ...
کلی گفتم جاییش مبهم بود بگید توضیح میدم
موفق باشید
ارسال پست

بازگشت به “تاريخ ايران”