سپاسگزارم از اشکان خان و دوستان دیگر برای دعوت از من برای نشستن روی این صندلی!
ASHKAN95 نوشته است:
قد و وزن؟ کلا ظاهرتون رو شرح بدین! زیاد بهش اهمیت میدین یا نه؟
حدود 167 و وزن متناسب با قد. سعی کردم همیشه ظاهری تمیز و آراسته داشته باشم. تیپم بیشتر اسپورته و زیاد اهل کت و شلوار نیستم، هرچند که به آنهم در جای خودش خیلی علاقه دارم. به پوشیدن لباس مارک دار اهمیت می دم ولی بیشتر برام مهمه لباسی که می پوشم کیفیت و جنس خوبی داشته باشه و به تیپ و ریختم بخوره تا اینکه فقط بخاطر مارکش بپوشمش.
ASHKAN95 نوشته است:
موضوعات مورد علاقتون من جمله،
فیلم
موسیقی
کتاب
هنرمند مورد علاقه؟
هنر مورد علاقه؟
شعر
به فیلم و سینما علاقه زیادی دارم ولی معتقدم هر فیلمی ارزش در سینما دیده شدن رو نداره. از نظر ژانر، فیلمهای جنگی، علمی-تخیلی و جنایی روانشناسانه (تعقیب قاتلان سریالی!)، و همچنین فیلمهایی رو که پایان ناخوشایند و گیج کننده ای دارند دوست دارم. سریالهای تلویزیونی هم به همین ترتیب.
فیلم باید خوش-ساخت باشه و به ضریب هوشی مخاطب توهین نکنه! برای نمونه، خیلی عصبانی شدم وقتی در فیلم پرل هاربر دیدم چطور هواپیماهای زیرو و زیک ژاپنی رزمناوهای مدرن کلاس ناکس (!!) و اسپرونز (!!) آمریکایی رو منفجر می کردند!
اولین کتابی که خوندم (البته به استثنای سری کامل تن تن که از کودکی از حفظ بودم) "قلعه حیوانات" جرج ارول بود. ولی در مجموع طرف کتابهای داستان نمی رم، و کتابهای تاریخی و تکنیکی می خرم و می خونم.
زیاد تو کوک هنر نیستم، هر چند که از موسیقی زیبا و گوش نواز، فیلم خوب و خوش ساخت، معماری هوشمندانه و چشم نواز، و تابلوی زیبا بسیار لذت می برم. موسیقی جاز و موسیقی فولکلور هر کشوری رو دوست دارم. به موسیقی ایرلندی هم علاقه زیادی دارم. از معماری به صورت علمی زیاد سرم نمی شه ولی معماری خوب رو سریع تشخیص می دم. همچنین معتقدم معماری و طراحی دکوراسیون داخلی بی نهایت در سلامت روانی و خانوادگی افراد جامعه تاثیر دارند ولی متاسفانه در جامعه ما – به ویژه در سالهای اخیر – توجه چندانی به آنها نمی شه. هنر مورد علاقه من "نقاشی هواپیمایی" یا "aviation art" هست که شاید زیاد تعجب برانگیز نباشه.
ASHKAN95 نوشته است:
کدوم یکی از اخلاقیات خودتون رو بیشتر میپسندین؟ کدوم رو بیشتر نکوهش میکنید؟
... به همه بدون توجه به موقعیت اجتماعی یا عقلانیشون احترام می گذارم. دوست دارم به حیوانها و آدمها تا جای امکان کمک کنم. هیچوقت چیزی رو که خودم دوست ندارم یا نمی فهمم برای دیگری هم نمی خوام. به قول معروف "perfectionist" هستم و دوست دارم کاری که انجام می دم درست و کامل و فراگیر باشه. البته همین "perfectionist" بودن گهگاهی به نظر می رسه که باعث عقب افتادن آدم در زندگی هم می شه، ولی اگر بشه با حس وقت-شناسی و مدیریت زمان همراهش کرد اسلحه ی مخوفی می شه! من فکر می کنم می تونستم در زندگی آدم اجتماعی تری باشم.
ASHKAN95 نوشته است:
با چه تیپ ادمایی راحت تر ارتباط برقرار میکنید؟ یا به عبارتی از چه تیپ ادمایی دوری میکنید؟
در ارتباط برقرار کردن آدم محتاطی هستم. از آدمهای دچار اختلالات شخصیتی محسوس و بی ثبات، فرصت-طلب، آدمهای هایپر و آدمهایی که می خوان عقاید و سلیقه خودشون رو به دیگران تحمیل بکنند، و آدمهای سیگاری حرفه ای دوری می کنم، و طبیعیه که با آدمهایی که علایق مشترکی با من دارند راحتتر ارتباط برقرار می کنم.
ASHKAN95 نوشته است:
با این سایت چجوری اشنا شدین؟ نظرتون راجعبش؟
دقیقن یادم نیست اولین بار چطوری با سنترال آشنا شدم، ولی یکی دو بار به توصیه دوستان – این آخری کیوان جان – بود که به عضویت آن درآمدم. مجموعه ای خیلی کامل و صمیمی، اما فکر می کنم همین بزرگی و فراگیر بودن سایت از نظر موضوعی هر از گاهی باعث بروز مشکلات پهنای باند براش می شه. تنظیمات کاربری آن هم که ماشالا هیچوقت کار نمی کنه

ولی اداره کردن سالم چنین سایتی واقعن یک آفرین بزرگ داره!
ASHKAN95 نوشته است:
یه تعریف شخصی از دموکراسی؟
درسته "دموکراسی" واژه ای یونانی هست و به مرور در غرب نهادینه یا "conceptualized" شده، اما مانند نفس کشیدن معنی و مفهوم یکسانی برای تمام اقوام بشری داره. آیا می شه گفت که نفس کشیدن چینیها با آمریکاییها فرق می کنه؟! اما متاسفانه گاهی در غرب طوری با این مفهوم رفتار می شه که انگار دموکراسی هدیه ای است که تنها باید از غرب به جاهای دیگر داده شود.
ASHKAN95 نوشته است:
بیشتر دوست دارید کجا زندگی کنید؟ ایران یا ...؟ چرا؟
من هم مانند همه به کشورم و شهری که در اون بزرگ شدم تعلق خاطر بسیار دارم، ولی در مورد محل زندگی دید بازی دارم... تا تقدیر چه باشد.
ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا شده کاملا از اوضاع راضی باشی و دیگه چیزی از خدا نخوای؟ اگر شده کی؟
شاید وقتی شما پس از تلاش و هزینه و زحمت بسیار، فارغ از تحصیل در آن مقطع بخصوص می شوید و نامه (یا یی میل) قبولی خودتون رو می گیرید، شاید برای چند روز چنین احساسی بهتون دست بده! ولی بعدش دوباره روز از نو و روزی از نو!
ASHKAN95 نوشته است:
به چی اعتقاد داری؟
به اندیشه نیک، گفتار نیک و کردار نیک. به انسان بودن به معنی مفهومی خودش، چون که وقتی اغلب می بینم ما "انسانها" به بهانه های پوچ مختلف چه بر سر طبیعت و دیگر موجودات زنده می آوریم از انسان بودن خودم شرم می کنم. مهم اینست که انسان باشی، نه اینکه فقط انسان باشی!
ASHKAN95 نوشته است:
اگر بگم خودتو شرح بده، چی میگی؟
والا چه عرض کنم... کسی که همواره از لطف خانواده اش برخوردار بوده، و فرصتها و شانسهای زیادی هم در زندگی داشته که از بعضی از آنها تا حد توانش بهره گرفته. و هنوز راه درازی باقیست...!
ASHKAN95 نوشته است:
نظرت راجع به غرور چیه؟ فرق غرور و عزت نفس چیه؟
غرور (به مفهوم مثبت خودش و نه خودبینی) و اعتماد به نفس می توانند کامل کننده یکدیگر باشند.
ASHKAN95 نوشته است:
تازگیا این جمله مد شده: بزرگترین باخت اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری؟ نظر شما چیه؟
راضی نگهداشتن همه کار آسانی نیست... و شاید بسیار دشوار. در عین حال تلاش برای رسیدن به این هدف نمی تونه یک باخت باشه، بلکه وضعیتی برد-برد خواهد بود (این هم یکی از جمله هایی است که تازگیها مد شده

) که اگر همه ی ما به آن سمت پیش بریم دنیای بهتری برای همه خواهیم ساخت.
ASHKAN95 نوشته است:
بهترین راه برخورد با ادم بی منطق؟
افزایش دانش. "بی منطقی" در برابر دانش محو خواهد شد.
ASHKAN95 نوشته است:
سکوت برات چه معنی داره؟ تنهایی چطور؟
کی بود که گفت "سکوت سرشار از ناگفتنی هاست"؟! من اصولن تنهایی رو به شلوغی ترجیح می دم. برای تمرکزم بهتره! البته در این زمانه با وجود اینترنت تنهایی مفهوم گذشته خودش رو نداره.
ASHKAN95 نوشته است:
سرگرمی دوران 20-30 سالگی؟
نوشتن مقاله برای مجله صنایع هوایی (!)، مطالعه زیاد، بدنسازی و کارهای دیگه ای که گفتنش اینجا صلاح نیست

ASHKAN95 نوشته است:
راستی متاهل هستید دیگه؟ بچه هم دارید؟
هنوز خیر، ولی در آستانه اش هستم!
ASHKAN95 نوشته است:
خدا چیست؟
و خدایی كه در اين نزديكی است
لای اين شب بوها، پای آن كاج بلند
روی آگاهی آب، روی قانون گياه
خدای من در همین نزدیکیست
ASHKAN95 نوشته است:
گفتید به جنگ ایران و عراق خیلی علاقه دارید؟ چه چیز بیشتر نظر شمارو جلب کرده؟ چند سطری توضیح بدید لطفا
این جنگ از جنبه های مختلفی برای من خیلی جالبه: از نظر تصمیم گیریهای کلان و خرد، فرماندهی جنگ در هر دو کشور، پندارهای موجود و واقعیتها، هماوردی تکنولوژی غربی و شرقی و کارامدی آنها، جنگ هوایی استراتژیک در یک قالب "جهان سومی" که مفاهیم خاص خودش رو بوجود می آورد، چگونگی تحول و نوسازگار شدن دو کشور با چالشهایی که تحولات جنگ پیش پای آنها می گذاشت، موضوع نفت و جنگ، جنگهای دریایی در خلیج فارس و نخستین کاربرد توان هوایی و دریایی در یک عملیات مشترک، اسکورت کاروانهای نفتکشها و غیره.
ASHKAN95 نوشته است:
اخرین باری که دعوا کردید؟ چرا؟چی شد؟
یادم نمیاد آخرین بار کی دعوا کردم...
ASHKAN95 نوشته است:
سعی کردید که خلبان بشید؟
بله یکبار از طریق کنکور در آزمون نیروی هوایی، و آزمونهای پزشکی پس از آن قبول شدم، ولی قسمت نبود خلبان بشم.
ASHKAN95 نوشته است:
جنگ از نظر شما چیه؟
واقعیتی است تلخ و بی رحم. بعضیها آن را جزو ماهیت و طبیعت بشر می دانند که همیشه بوده و خواهد بود. شاید تصور جهانی بدون جنگ تصوری غیرواقعی باشد... با پوزش از روح جناب جان لنون... ولی شاید بتوان فاصله زمانی بین وقوع آن را بیشتر و بیشتر کرد.
ASHKAN95 نوشته است:
سیگار یا قلیون؟
هیچ کدام.
ASHKAN95 نوشته است:
ایا به هدفی که 10 سال پیش داشتید رسیدید؟ به نظرتون به اهداف ایندتون میرسید؟
به هدفهای 10 سال پیشم آره، ولی به هدفهای 20 سال پیشم هنوز نه!
ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا از دیروز خودتون شرمنده بودید؟ دوست داشتید به پاک کن داشتید که بعضی چیزا در گذشته رو پاک میکردید؟
نه از نظر استراتژیک، ولی در سطح تاکتیکی خیلی از کارها رو می تونستم بهتر و بهینه تر انجام بدم که زمان، هزینه و تلاش کمتری مصرف بشه.
ASHKAN95 نوشته است:
در دوران دبیرستان به چه درسی علاقه داشتید؟
حرفه و فن، و طرح کاد!
ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا شده فقط زندگی رو بگذرونید، نه اینکه زندگی کنید!!!؟
آره، البته مهم اینه که زندگی کردن رو در چی ببینی. از طرف دیگه این یک باوره که تا وقتی دانشجو هستی نمی تونی زندگی کنی... حالا اگر ز گهواره تا گور هم دانش بجویی که چه بدتر! البته من تا جای امکان و وسع و محیطم همیشه سعی کرده ام خوب و سازنده زندگی کنم.
ASHKAN95 نوشته است:
هواپیماهای شرقی یا غربی؟
به هر دو فلسفه طراحی و ساخت و بکارگیری هواپیما احترام می ذارم، ولی خب در مجموع هواپیماهای غربی.
ASHKAN95 نوشته است:
جنگنده مورد علاقه؟ مسافربر مورد علاقه؟Cargo؟
برخلاف باور غالب، F-4 فانتوم جنگنده محبوب منه، بعدش F-14 تامکت، و البته به A-1 اسکای ریدر، B-52 و MiG-23 هم علاقه ویژه ای دارم. مسافربر هم بویینگ 727. کارگو هم C-130 هرکولس، و البته C-47 داکوتا و هندلی پیج هاستینگز.
ASHKAN95 نوشته است:
و اما...
یک جمله توضیح فقط
فرزین و پدر
دوستان خوب
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و مادر
همیشه مدیون
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و خواهر
علاقه زیاد
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و برادر
رفیق خوب
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و زندگی
همسفر تصادفی!
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و Tomcat
هه هه، مثل اینکه دو یار جدانشدنی

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و Phantom
احترام زیاد
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و دهه 60
هیجان جنگ و مجله ماشین و دانشمند و دانستنیها و کامپیوتر کمودور و386 و ... و برنامه دیدنیها!
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و پارتی بازی
چی بگم!!! ما که تا حالا ازش خیری ندیدیم!