صندلی داغ با حضور Farzin N

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

صندلی داغ با حضور Farzin N

پست توسط ASHKAN95 »

ســـــــــــلام بعد از مدت های مدید تصویرخلاصه عذر خواهی و این حرفا اگه نبودیم...

زیاد حاشیه نمیرم، بریم سراغ مهمونی که میخواد این صندلی رو اتیش کنه. جناب اقای فرزین ن. چند خطی از زبان خودش بخونید:

متولد 1350 در تهران محله شهرزیبا، و بزرگ شده در محله یوسف آباد/فاطمی. عاشق علم و تاریخ هوانوردی، اجسام پرنده شناخته و ناشناخته و دایناسورها، از همان عنفوان کودکی؛ البته این روزها دایناسورها و یوفوها دیگر جای خودشون رو به چیزهای دیگر داده اند! پس از گرفتن لیسانس زبان از دانشگاه آزاد چند سالی را در خارج برای ادامه تحصیل سپری کرده است. چند سالی هم همکار فعال ماهنامه صنایع هوایی بوده که شامل دوران خدمت وظیفه او هم می شود. مدت کوتاهی هم دبیر تحریریه مجله جهان هوانوردی بوده (که دیگر منتشر نمی شود). علاقه زیادی به مطالعه تاریخ جنگهای مدرن، بخصوص جنگ ایران و عراق دارد. از خاطرات (مرتبط) فراموش ناشدنی او؛ شاهد بودن بمباران تهران با توپولف ها و بعدن فاکسبت های عراقی، و البته موشکبارانهای پی در پی شهر است. به گفته خودش برای طبیعت و حیوانات احترام و علاقه زیادی قایل است، و عکاسی، و ساختن و رنگ آمیزی مدلهای پلاستیکی هواپیما و تانک را هم دوست دارد، هر چند که سالهاست فرصت آن را نداشته...

اینطور که معلومه مهمان ما بسیار ویژست و از معلومات بسیاری برخوردار! همینطور که میبینید در سنترال به عنوان کاربر افتخاری حضور دارن. طی چند پیامی که رد و بدل شد به نظر من شخصیت کمی شوخ و دوستانه ای داره و افراد رو از بالا نگاه نمیکنه! اسمش بین بچه ها اشناست، ولی شخصیتش زیاد شناخته شده نیست.اذیتتون نکنم با این حرفا، سووالات رو در یابید. ضمنا مدت این صندلی به درخواست فرزین عزیز یک هفته است.

1-قد و وزن؟ کلا ظاهرتون رو شرح بدین! زیاد بهش اهمیت میدین یا نه؟

2-موضوعات مورد علاقتون من جمله،
فیلم
موسیقی
کتاب
هنرمند مورد علاقه؟
هنر مورد علاقه؟
شعر

3-کدوم یکی از اخلاقیات خودتون رو بیشتر میپسندین؟ کدوم رو بیشتر نکوهش میکنید؟

4- با چه تیپ ادمایی راحت تر ارتباط برقرار میکنید؟ یا به عبارتی از چه تیپ ادمایی دوری میکنید؟

5-با این سایت چجوری اشنا شدین؟ نظرتون راجعبش؟

6- یه تعریف شخصی از دموکراسی؟

7-بیشتر دوست دارید کجا زندگی کنید؟ ایران یا ...؟ چرا؟

8-تا حالا شده کاملا از اوضاع راضی باشی و دیگه چیزی از خدا نخوای؟ اگر شده کی؟

9-به چی اعتقاد داری؟

10- اگر بگم خودتو شرح بده، چی میگی؟

11-نظرت راجع به غرور چیه؟ فرق غرور و عزت نفس چیه؟

12- تازگیا این جمله مد شده: بزرگترین باخت اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری؟ نظر شما چیه؟

13- بهترین راه برخورد با ادم بی منطق؟

14-سکوت برات چه معنی داره؟ تنهایی چطور؟

15-سرگرمی دوران 20-30 سالگی؟

16-راستی متاهل هستید دیگه؟ بچه هم دارید؟

17-خدا چیست؟

18-گفتید به جنگ ایران و عراق خیلی علاقه دارید؟ چه چیز بیشتر نظر شمارو جلب کرده؟ چند سطری توضیح بدید لطفا

19-اخرین باری که دعوا کردید؟ چرا؟چی شد؟

20-سعی کردید که خلبان بشید؟

21-جنگ از نظر شما چیه؟

22-سیگار یا قلیون؟

23-ایا به هدفی که 10 سال پیش داشتید رسیدید؟ به نظرتون به اهداف ایندتون میرسید؟

24-تا حالا از دیروز خودتون شرمنده بودید؟ دوست داشتید به پاک کن داشتید که بعضی چیزا در گذشته رو پاک میکردید؟

25-در دوران دبیرستان به چه درسی علاقه داشتید؟

26- تا حالا شده فقط زندگی رو بگذرونید، نه اینکه زندگی کنید!!!؟

27-هواپیماهای شرقی یا غربی؟

28-جنگنده مورد علاقه؟ مسافربر مورد علاقه؟Cargo؟

و اما...
یک جمله توضیح فقط

فرزین و پدر
فرزین و مادر
فرزین و خواهر
فرزین و برادر
فرزین و زندگی
فرزین و شغلش
فرزین و Tomcat
فرزین و Phantom
فرزین و دهه 60
فرزین و پارتی بازی

زیاد ننوشتم که خسته نشید. دوستان هوای مارو داشته باشید.

فعلا تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

Re: صندلی داغ با حضور Farzin N

پست توسط A3eman »

سلام فرزین جان
بریم سراغ سئوالات
1.آقا خودت خوبی که؟
2.الان کجایی؟
3.رانندگی هم که میکنی؟درسته؟
4.چه برند ورزشی رو میپسندی؟
5.نظرت در مورد تهدیدهای اسرائیل چیه؟
6.اگه قرار بود خلبان یه چنگنده به اختیار خودت میشدی چه جنگنده ای بود؟
7.حریف f22?
8.جلوی هر کدوم اسم اولین کاربری رو که توی ذهنت میاد بنویس:
-با اخلاق ترین:
-شوخ طبع ترین:
-بی ادب ترین:
-با شخصیت ترین:
-دو روترین:
-با تجربه ترین:
-با سوادترین:
-بی سوادترین:
-پرکارترین:
-پر ادعا ترین:
-دروغگوترین:
9.نظرت در مورد من چیه؟(حداقل یه خط بنویس)
10.نظرت در مورد خرمشهر(محل زندگی بنده)چیه؟
11.به نظرت خرمشهر الان یا خرمشهر قدیم؟
12.یه عکس از دسکتاپت بگیر بزار تا ببینیم
13.فیسبوک داری؟
14.آدامس مورد علاقه؟
15.به نظرت تحریم ها اثر گذار بوده یا نه؟
16.تا حالا خرمشهر اومدی یا نه؟
دمت گرم
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 324 بار

پست توسط Farzin N »

سپاسگزارم از اشکان خان و دوستان دیگر برای دعوت از من برای نشستن روی این صندلی!

ASHKAN95 نوشته است:
قد و وزن؟ کلا ظاهرتون رو شرح بدین! زیاد بهش اهمیت میدین یا نه؟
حدود 167 و وزن متناسب با قد. سعی کردم همیشه ظاهری تمیز و آراسته داشته باشم. تیپم بیشتر اسپورته و زیاد اهل کت و شلوار نیستم، هرچند که به آنهم در جای خودش خیلی علاقه دارم. به پوشیدن لباس مارک دار اهمیت می دم ولی بیشتر برام مهمه لباسی که می پوشم کیفیت و جنس خوبی داشته باشه و به تیپ و ریختم بخوره تا اینکه فقط بخاطر مارکش بپوشمش.

ASHKAN95 نوشته است:
موضوعات مورد علاقتون من جمله،
فیلم
موسیقی
کتاب
هنرمند مورد علاقه؟
هنر مورد علاقه؟
شعر
به فیلم و سینما علاقه زیادی دارم ولی معتقدم هر فیلمی ارزش در سینما دیده شدن رو نداره. از نظر ژانر، فیلمهای جنگی، علمی-تخیلی و جنایی روانشناسانه (تعقیب قاتلان سریالی!)، و همچنین فیلمهایی رو که پایان ناخوشایند و گیج کننده ای دارند دوست دارم. سریالهای تلویزیونی هم به همین ترتیب.

فیلم باید خوش-ساخت باشه و به ضریب هوشی مخاطب توهین نکنه! برای نمونه، خیلی عصبانی شدم وقتی در فیلم پرل هاربر دیدم چطور هواپیماهای زیرو و زیک ژاپنی رزمناوهای مدرن کلاس ناکس (!!) و اسپرونز (!!) آمریکایی رو منفجر می کردند!

اولین کتابی که خوندم (البته به استثنای سری کامل تن تن که از کودکی از حفظ بودم) "قلعه حیوانات" جرج ارول بود. ولی در مجموع طرف کتابهای داستان نمی رم، و کتابهای تاریخی و تکنیکی می خرم و می خونم.

زیاد تو کوک هنر نیستم، هر چند که از موسیقی زیبا و گوش نواز، فیلم خوب و خوش ساخت، معماری هوشمندانه و چشم نواز، و تابلوی زیبا بسیار لذت می برم. موسیقی جاز و موسیقی فولکلور هر کشوری رو دوست دارم. به موسیقی ایرلندی هم علاقه زیادی دارم. از معماری به صورت علمی زیاد سرم نمی شه ولی معماری خوب رو سریع تشخیص می دم. همچنین معتقدم معماری و طراحی دکوراسیون داخلی بی نهایت در سلامت روانی و خانوادگی افراد جامعه تاثیر دارند ولی متاسفانه در جامعه ما – به ویژه در سالهای اخیر – توجه چندانی به آنها نمی شه. هنر مورد علاقه من "نقاشی هواپیمایی" یا "aviation art" هست که شاید زیاد تعجب برانگیز نباشه.

ASHKAN95 نوشته است:
کدوم یکی از اخلاقیات خودتون رو بیشتر میپسندین؟ کدوم رو بیشتر نکوهش میکنید؟
... به همه بدون توجه به موقعیت اجتماعی یا عقلانیشون احترام می گذارم. دوست دارم به حیوانها و آدمها تا جای امکان کمک کنم. هیچوقت چیزی رو که خودم دوست ندارم یا نمی فهمم برای دیگری هم نمی خوام. به قول معروف "perfectionist" هستم و دوست دارم کاری که انجام می دم درست و کامل و فراگیر باشه. البته همین "perfectionist" بودن گهگاهی به نظر می رسه که باعث عقب افتادن آدم در زندگی هم می شه، ولی اگر بشه با حس وقت-شناسی و مدیریت زمان همراهش کرد اسلحه ی مخوفی می شه! من فکر می کنم می تونستم در زندگی آدم اجتماعی تری باشم.

ASHKAN95 نوشته است:
با چه تیپ ادمایی راحت تر ارتباط برقرار میکنید؟ یا به عبارتی از چه تیپ ادمایی دوری میکنید؟
در ارتباط برقرار کردن آدم محتاطی هستم. از آدمهای دچار اختلالات شخصیتی محسوس و بی ثبات، فرصت-طلب، آدمهای هایپر و آدمهایی که می خوان عقاید و سلیقه خودشون رو به دیگران تحمیل بکنند، و آدمهای سیگاری حرفه ای دوری می کنم، و طبیعیه که با آدمهایی که علایق مشترکی با من دارند راحتتر ارتباط برقرار می کنم.

ASHKAN95 نوشته است:
با این سایت چجوری اشنا شدین؟ نظرتون راجعبش؟
دقیقن یادم نیست اولین بار چطوری با سنترال آشنا شدم، ولی یکی دو بار به توصیه دوستان – این آخری کیوان جان – بود که به عضویت آن درآمدم. مجموعه ای خیلی کامل و صمیمی، اما فکر می کنم همین بزرگی و فراگیر بودن سایت از نظر موضوعی هر از گاهی باعث بروز مشکلات پهنای باند براش می شه. تنظیمات کاربری آن هم که ماشالا هیچوقت کار نمی کنه تصویر ولی اداره کردن سالم چنین سایتی واقعن یک آفرین بزرگ داره!

ASHKAN95 نوشته است:
یه تعریف شخصی از دموکراسی؟
درسته "دموکراسی" واژه ای یونانی هست و به مرور در غرب نهادینه یا "conceptualized" شده، اما مانند نفس کشیدن معنی و مفهوم یکسانی برای تمام اقوام بشری داره. آیا می شه گفت که نفس کشیدن چینیها با آمریکاییها فرق می کنه؟! اما متاسفانه گاهی در غرب طوری با این مفهوم رفتار می شه که انگار دموکراسی هدیه ای است که تنها باید از غرب به جاهای دیگر داده شود.

ASHKAN95 نوشته است:
بیشتر دوست دارید کجا زندگی کنید؟ ایران یا ...؟ چرا؟
من هم مانند همه به کشورم و شهری که در اون بزرگ شدم تعلق خاطر بسیار دارم، ولی در مورد محل زندگی دید بازی دارم... تا تقدیر چه باشد.

ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا شده کاملا از اوضاع راضی باشی و دیگه چیزی از خدا نخوای؟ اگر شده کی؟
شاید وقتی شما پس از تلاش و هزینه و زحمت بسیار، فارغ از تحصیل در آن مقطع بخصوص می شوید و نامه (یا یی میل) قبولی خودتون رو می گیرید، شاید برای چند روز چنین احساسی بهتون دست بده! ولی بعدش دوباره روز از نو و روزی از نو!

ASHKAN95 نوشته است:
به چی اعتقاد داری؟
به اندیشه نیک، گفتار نیک و کردار نیک. به انسان بودن به معنی مفهومی خودش، چون که وقتی اغلب می بینم ما "انسانها" به بهانه های پوچ مختلف چه بر سر طبیعت و دیگر موجودات زنده می آوریم از انسان بودن خودم شرم می کنم. مهم اینست که انسان باشی، نه اینکه فقط انسان باشی!

ASHKAN95 نوشته است:
اگر بگم خودتو شرح بده، چی میگی؟
والا چه عرض کنم... کسی که همواره از لطف خانواده اش برخوردار بوده، و فرصتها و شانسهای زیادی هم در زندگی داشته که از بعضی از آنها تا حد توانش بهره گرفته. و هنوز راه درازی باقیست...!

ASHKAN95 نوشته است:
نظرت راجع به غرور چیه؟ فرق غرور و عزت نفس چیه؟
غرور (به مفهوم مثبت خودش و نه خودبینی) و اعتماد به نفس می توانند کامل کننده یکدیگر باشند.

ASHKAN95 نوشته است:
تازگیا این جمله مد شده: بزرگترین باخت اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری؟ نظر شما چیه؟
راضی نگهداشتن همه کار آسانی نیست... و شاید بسیار دشوار. در عین حال تلاش برای رسیدن به این هدف نمی تونه یک باخت باشه، بلکه وضعیتی برد-برد خواهد بود (این هم یکی از جمله هایی است که تازگیها مد شدهتصویر) که اگر همه ی ما به آن سمت پیش بریم دنیای بهتری برای همه خواهیم ساخت.

ASHKAN95 نوشته است:
بهترین راه برخورد با ادم بی منطق؟
افزایش دانش. "بی منطقی" در برابر دانش محو خواهد شد.

ASHKAN95 نوشته است:
سکوت برات چه معنی داره؟ تنهایی چطور؟
کی بود که گفت "سکوت سرشار از ناگفتنی هاست"؟! من اصولن تنهایی رو به شلوغی ترجیح می دم. برای تمرکزم بهتره! البته در این زمانه با وجود اینترنت تنهایی مفهوم گذشته خودش رو نداره.

ASHKAN95 نوشته است:
سرگرمی دوران 20-30 سالگی؟
نوشتن مقاله برای مجله صنایع هوایی (!)، مطالعه زیاد، بدنسازی و کارهای دیگه ای که گفتنش اینجا صلاح نیستتصویر

ASHKAN95 نوشته است:
راستی متاهل هستید دیگه؟ بچه هم دارید؟
هنوز خیر، ولی در آستانه اش هستم!

ASHKAN95 نوشته است:
خدا چیست؟
و خدایی كه در اين نزديكی است‌
لای اين شب بوها، پای آن كاج بلند
روی آگاهی آب‌، روی قانون گياه‌

خدای من در همین نزدیکیست

ASHKAN95 نوشته است:
گفتید به جنگ ایران و عراق خیلی علاقه دارید؟ چه چیز بیشتر نظر شمارو جلب کرده؟ چند سطری توضیح بدید لطفا
این جنگ از جنبه های مختلفی برای من خیلی جالبه: از نظر تصمیم گیریهای کلان و خرد، فرماندهی جنگ در هر دو کشور، پندارهای موجود و واقعیتها، هماوردی تکنولوژی غربی و شرقی و کارامدی آنها، جنگ هوایی استراتژیک در یک قالب "جهان سومی" که مفاهیم خاص خودش رو بوجود می آورد، چگونگی تحول و نوسازگار شدن دو کشور با چالشهایی که تحولات جنگ پیش پای آنها می گذاشت، موضوع نفت و جنگ، جنگهای دریایی در خلیج فارس و نخستین کاربرد توان هوایی و دریایی در یک عملیات مشترک، اسکورت کاروانهای نفتکشها و غیره.

ASHKAN95 نوشته است:
اخرین باری که دعوا کردید؟ چرا؟چی شد؟
یادم نمیاد آخرین بار کی دعوا کردم...

ASHKAN95 نوشته است:
سعی کردید که خلبان بشید؟
بله یکبار از طریق کنکور در آزمون نیروی هوایی، و آزمونهای پزشکی پس از آن قبول شدم، ولی قسمت نبود خلبان بشم.

ASHKAN95 نوشته است:
جنگ از نظر شما چیه؟
واقعیتی است تلخ و بی رحم. بعضیها آن را جزو ماهیت و طبیعت بشر می دانند که همیشه بوده و خواهد بود. شاید تصور جهانی بدون جنگ تصوری غیرواقعی باشد... با پوزش از روح جناب جان لنون... ولی شاید بتوان فاصله زمانی بین وقوع آن را بیشتر و بیشتر کرد.

ASHKAN95 نوشته است:
سیگار یا قلیون؟
هیچ کدام.

ASHKAN95 نوشته است:
ایا به هدفی که 10 سال پیش داشتید رسیدید؟ به نظرتون به اهداف ایندتون میرسید؟
به هدفهای 10 سال پیشم آره، ولی به هدفهای 20 سال پیشم هنوز نه!

ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا از دیروز خودتون شرمنده بودید؟ دوست داشتید به پاک کن داشتید که بعضی چیزا در گذشته رو پاک میکردید؟
نه از نظر استراتژیک، ولی در سطح تاکتیکی خیلی از کارها رو می تونستم بهتر و بهینه تر انجام بدم که زمان، هزینه و تلاش کمتری مصرف بشه.

ASHKAN95 نوشته است:
در دوران دبیرستان به چه درسی علاقه داشتید؟
حرفه و فن، و طرح کاد!

ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا شده فقط زندگی رو بگذرونید، نه اینکه زندگی کنید!!!؟
آره، البته مهم اینه که زندگی کردن رو در چی ببینی. از طرف دیگه این یک باوره که تا وقتی دانشجو هستی نمی تونی زندگی کنی... حالا اگر ز گهواره تا گور هم دانش بجویی که چه بدتر! البته من تا جای امکان و وسع و محیطم همیشه سعی کرده ام خوب و سازنده زندگی کنم.

ASHKAN95 نوشته است:
هواپیماهای شرقی یا غربی؟
به هر دو فلسفه طراحی و ساخت و بکارگیری هواپیما احترام می ذارم، ولی خب در مجموع هواپیماهای غربی.

ASHKAN95 نوشته است:
جنگنده مورد علاقه؟ مسافربر مورد علاقه؟Cargo؟
برخلاف باور غالب، F-4 فانتوم جنگنده محبوب منه، بعدش F-14 تامکت، و البته به A-1 اسکای ریدر، B-52 و MiG-23 هم علاقه ویژه ای دارم. مسافربر هم بویینگ 727. کارگو هم C-130 هرکولس، و البته C-47 داکوتا و هندلی پیج هاستینگز.

ASHKAN95 نوشته است:
و اما...
یک جمله توضیح فقط

فرزین و پدر
دوستان خوب

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و مادر
همیشه مدیون

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و خواهر
علاقه زیاد

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و برادر
رفیق خوب

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و زندگی
همسفر تصادفی!

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و Tomcat
هه هه، مثل اینکه دو یار جدانشدنیتصویر

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و Phantom
احترام زیاد

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و دهه 60
هیجان جنگ و مجله ماشین و دانشمند و دانستنیها و کامپیوتر کمودور و386 و ... و برنامه دیدنیها!

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین و پارتی بازی
چی بگم!!! ما که تا حالا ازش خیری ندیدیم!
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

A3eman نوشته است:
آقا خودت خوبی که؟

درود بر دوست عزیز خرمشهری. من خیلی خوب هستم و امیدوارم شما هم خوب و شاد باشید.

A3eman نوشته است:
الان کجایی؟

همینجاها زیر سایه شما

A3eman نوشته است:
رانندگی هم که میکنی؟درسته؟

با وجود اینکه سالهاست که گواهینامه دارم، ولی خیر رانندگی نمی کنم، شاید به خاطر اینکه هیچوقت ماشین نداشته ام. البته همین باعث شده که "اثر کربنی" (carbon footprint) زیست-محیطی من نسبت به خیلیهای دیگه خیلی کمتر باشه

A3eman نوشته است:
چه برند ورزشی رو میپسندی؟

اگر منظورت برند پوشاک ورزشی هستش، آدیداس – و گاهی نایکی – ولی اگر منظورت رشته ورزشی هست، مسابقات اتومبیلرانی فرمول-1.

A3eman نوشته است:
نظرت در مورد تهدیدهای اسرائیل چیه؟

اگر تهدیدهای اسراییل رو تنها منحصر به اسراییل فرض کنیم؛ با توجه به عمق استراتژیک ایران و پراکندگی تاسیسات اتمی چندان عملی به نظر نمی رسند.

A3eman نوشته است:
اگه قرار بود خلبان یه چنگنده به اختیار خودت میشدی چه جنگنده ای بود؟

F-22 رپتور به خاطر آگاهی از موقعیت (situational awareness) کامل و فراگیری که هواپیما و سیستمهای آن برای خلبان فراهم می کنند.

A3eman نوشته است:
حریف f22?

همین امروز هیچ حریفی نداره!!! ولی در آینده اگر فرض کنیم که چینیها در تکمیل J-20 و موتور و رادار آییسا و موشکهای هوا-به-هوای جدیدشون موفق بشوند می توانند حریفی جدی (در اواخر این دهه) برای F-22 باشند. تهدید از جانب روسها برای رپتور به نظر من بیش از پاک-فا موشکهای بسیار دوربردی خواهند بود که اگر هدایتی غیر از راداری فعال داشته باشند شاید بتوانند در شرایط خاصی رپتور را تهدید کنند.

A3eman نوشته است:
جلوی هر کدوم اسم اولین کاربری رو که توی ذهنت میاد بنویس:
-با اخلاق ترین:
-شوخ طبع ترین:
-بی ادب ترین:
-با شخصیت ترین:
-دو روترین:
-با تجربه ترین:
-با سوادترین:
-بی سوادترین:
-پرکارترین:
-پر ادعا ترین:
-دروغگوترین:

لطفن مرا از پاسخ دادن به این پرسش معاف فرمایید، چون من تازه واردی هستم که آشنایی چندانی با بیشتر دوستان ندارم.

A3eman نوشته است:
نظرت در مورد من چیه؟(حداقل یه خط بنویس)

شرمنده که هنوز فرصت نکرده ام در پستهای شما به اندازه کافی سیر کنم، ولی ظاهرن به F-22 و در کل جنگنده های نسل پنجم علاقه زیادی دارید

A3eman نوشته است:
نظرت در مورد خرمشهر(محل زندگی بنده)چیه؟

یکی از نمادهای مقاومت ایران زمین

A3eman نوشته است:
به نظرت خرمشهر الان یا خرمشهر قدیم؟

فکر می کنم خرمشهر قدیم که از پدرم شنیده ام همراه با آبادان آن زمان حال و هوای زیبایی داشته.

A3eman نوشته است:
فیسبوک داری؟

خیر قربان صفحه فیسبوک ندارم.

A3eman نوشته است:
آدامس مورد علاقه؟

اوربیت و برندهای مشابه

A3eman نوشته است:
به نظرت تحریم ها اثر گذار بوده یا نه؟

بله رو ما که اثر گذاشته!!

A3eman نوشته است:
تا حالا خرمشهر اومدی یا نه؟

متاسفانه خیر. دو بار قرار بود همون زمانها همراه پدرم برای تحویل گرفتن تویوتای نو از گمرک خرمشهر بیام که هر بار به دلایلی جور نشد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

خب پس فرزین خان رپ هم گوش میکنی.((سکوت سرشار از سخنان ناگفته است))====> بهرام. و اگر سریالهای که موضوعیت سریال پیرامون یک قاتل سریالی میگذره دوست داری، پیشنهاد میکنم Dexter رو از دست ندید. اقا ضمنا حالا که در آستانه متاهل شدن هستید، در رابطه با شام، کجا بیایم؟ تصویر تصویر
بریم سراغ سری دوم سوالات:

1-یه درخواست. همین الان چشماتو ببند. خودتو در 20 سال اینده تصور کن. چی میبینی؟

2-ترس؟ اخرین بار کی بود که خیـــــــلی ترسیدی؟

3-بیشتر ادم احساسی هستید یا منطقی؟ در واقع بیشتر دوست دارید با مغز تصمیم بگیرید یا با قلب؟

5-از چه نوع ساعت مچی استفاده میکنید؟ دیجیتال یا کلاسیک-عقربه ای؟ چه برندی؟

6-یه خاطره خوب و یه خاطره بد برامون بگو

7- لطفا برای ما مشخص کنید تامکتی هستید یا فانتومی!!! همونطور که میدونید فانتومیان و تامکتیان باهم مثل کارد و پنیر هستند تصویر خلاصه با مایید(تامکت) یا با اونا؟؟؟

8- تا حالا شده تلنگری بخوری که باعث بشه مسیر زندگیت عوض بشه؟

9- همبازی دوران کودکیتون!!! یادتونه؟ الانم ارتباط دارید؟

10-خنجر از پشت زدید یا خوردید؟

11-نظرت راجع به قانونه بی قانونی چیه؟

12-گشت ارشاد؟

13- چرا بجای F-22، انتخاب دیگری مثل F-35 نکردید؟

14- دوست دارید همیشه خاص باشید یا مثل بقیه باشید؟ منظورمم اون غرور خاصه که به بعضیا میاد.

15-اگر عصبی بشید چجوری سعی میکنید خودتون رو اروم کنید؟

16- مردونگی از نظر شما؟-عشق از نظر شما؟

17-با این جمله که، "با همه دوست باشیم، با هیچکس صمیمی نباشیم" موافقید؟

18-اوقات فراغت رو چحوری میگذرونید؟

19-نظرتون راجع به مجله الکترونیکی سنترال؟

20-....................................................
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1282 بار
سپاس‌های دریافتی: 1825 بار

پست توسط m-sajedy »

سلام
آقای فرزین ن-د-*یمی خوبید شما بنده آوازه شما رو تو نت زیاد شنیدم تصویر زمانی هم از عضویت شما تو سنترال با خبر شدم وضعیتم این بود تصویر تصویر بگذریم راستش من سوالاتم یکم کلی هستش شما به بزرگی خودتون ببخش تصویر
(تشکر از دوستان به دلیل اجرای این صندلی داغ)

اگه جسارت نباشه نظرت رو در مورد هر کدوم از این موارد بگو

1- فرزین ن-د-*یمی در یک کلام
2- اصالتا" اهل کجایی
3- بچه چندمی
4- رنگ مورد علاقه
5-غذای موررد علاقه
6- نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
7- شهید غلامعلی بایندور
8- شهید منصور ستاری
9- شهید صیاد شیرازی
10- شهید حسن آبشناسان
11- شهید مهدی باکری
12- وطن (ایران)
13- دین (اسلام)
14- مذهب (تشیع)
15- جزایر سه گانه (ابوموسی ، تنب بزرگ و کوچک)
16- هلیکوپتر کبرا
17- هلیکوپتر کاموف 50
18- جنگنده اف 15
19- جنگنده اف 18
20- جنگنده YF 23
21- جنگنده میگ 21
22- جنگنده سوخوی 27
23- جنگنده سوخوی 24
24- جنگنده داسو رافال
25- جنگنده داسو میراژ اف 1
26- پروژه M-ATF
27-رادار AN/APG 69 یا Thompson CSF RDM (کدام یک مسئله این است)
28- آها این یکی داشت فراموشم می شد تانک تی 72
29- ماهاتما گاندی
30- کشور آمریکا
31- کشور فدراسیون روسیه
32- فرانسه
33- جمهوری خلق چین
34- شعر مورد علاقت چیه

ببخشید دیگه من تو سنترال فقط دنبال یاد گرفتن هستم و از هر موقعیتی هم سعی می کنم نهایت استفاده رو بکنم
وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ

و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، می‌گویند : ما فقط اصلاح‌ کننده‌ایم!

سوره مبارکه البقرة
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

مخلص آقای اشکان خان. اینهم پاسخهای جنابعالی.

ASHKAN95 نوشته است:
یه درخواست. همین الان چشماتو ببند. خودتو در 20 سال اینده تصور کن. چی میبینی؟
یه پروفسور پیر و پاتیل در حال سر و کله زدن با دانشجوهاش!تصویرتصویر

ASHKAN95 نوشته است:
ترس؟ اخرین بار کی بود که خیـــــــلی ترسیدی؟
یکبارش زمانی بود که موتور چپ هواپیمای فوکر 100 ایران ایر عزیز آتش گرفت و ما مجبور شدیم خروج اضطراری بفرماییم!! البته من خیلی نترسیدم!

ASHKAN95 نوشته است:
بیشتر ادم احساسی هستید یا منطقی؟ در واقع بیشتر دوست دارید با مغز تصمیم بگیرید یا با قلب؟
سعی می کنم ترکیبی از هر دو باشم، چون هرکدام به تنهایی کافی نیست. البته کمی به سمت منطق بیشتر تمایل دارم.

ASHKAN95 نوشته است:
از چه نوع ساعت مچی استفاده میکنید؟ دیجیتال یا کلاسیک-عقربه ای؟ چه برندی؟
ساعت مچی من مارک گِس هستش، عقربه ای با کرونومتر ولی خب اینها همه موتور باتری دار دارند.

ASHKAN95 نوشته است:
یه خاطره خوب و یه خاطره بد برامون بگو
ببخشید ولی من خاطراتمو به صورت خوب و بد تقسیم بندی نمی کنم. خوب و بد هر دو نسبی هستند.

ASHKAN95 نوشته است:
لطفا برای ما مشخص کنید تامکتی هستید یا فانتومی!!! همونطور که میدونید فانتومیان و تامکتیان باهم مثل کارد و پنیر هستند خلاصه با مایید(تامکت) یا با اونا؟؟؟
تا حالا فکر می کردم تامکتی ها و ایگلی ها با هم کارد و پنیرند، چون فانتوم و تامکت مثل قضیه گودرز و شقایق هستش تصویر در مورد تامکت و ایگل هم که باید یک مقاله بلندبالا نوشت. من خودم رو متعلق به کمپ خاصی نمی دونم، چون تامکت و ایگل در پاسخ به نیازمندیهای متفاوتی طراحی شدند... بماند که بحث خرید یکی از این دو بوسیله ایران و موضوع کارایی در جنگ هنوز خیلی داغه که اینهم بحث جداگانه ای هست! فکر میکنم این موضوعهای فنی رو باید به دور از تعصبات و تنها بر اساس مستندات بررسی کرد.

ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا شده تلنگری بخوری که باعث بشه مسیر زندگیت عوض بشه؟
به نوعی بله... امان از دست این دوستان نابابتصویر

ASHKAN95 نوشته است:
همبازی دوران کودکیتون!!! یادتونه؟ الانم ارتباط دارید؟
والا از همبازیهای دوران کودکستان و دبستان که خیر، چون بیشترشان دختر بودند (زمان ما کودکستانها و دبستانها هنوز مختلط بود)، ولی بهترین همبازی دوران کودکی من پسر دایی من بود که هنوز با هم ارتباط نزدیک داریم.

ASHKAN95 نوشته است:
خنجر از پشت زدید یا خوردید؟
خیر... اهل سلاح سرد نیستم.. دینامیت وسیله بهتریه!

ASHKAN95 نوشته است:
نظرت راجع به قانونه بی قانونی چیه؟
تصویرببخشید متوجه نشدم.

ASHKAN95 نوشته است:
گشت ارشاد؟
مثل اینکه اسمش عوض شده!

ASHKAN95 نوشته است:
چرا بجای F-22، انتخاب دیگری مثل F-35 نکردید؟
بخاطر اینکه F-22 خیلی کارامدتر از F-35 هستش، و خب من هم فقط یک انتخاب داشتم.

ASHKAN95 نوشته است:
دوست دارید همیشه خاص باشید یا مثل بقیه باشید؟ منظورمم اون غرور خاصه که به بعضیا میاد.
زیاد به این چیزها فکر نمی کنم. اگر شما در کاری – هر کاری – کارتون درست باشی طبیعیه که مورد احترام هم قرار می گیرید. تواضع داشتن نباید به این معنی باشه که آدم از دستاوردهای خودش احساس غرور نکنه، و برعکس.

ASHKAN95 نوشته است:
اگر عصبی بشید چجوری سعی میکنید خودتون رو اروم کنید؟
من سعی می کنم کم عصبی بشم، ولی ورزش کردن، بخصوص دویدن در طبیعت خیلی می تونه به آرامش ذهن کمک بکنه.

ASHKAN95 نوشته است:
مردونگی از نظر شما؟-عشق از نظر شما؟
" مردونگی" به نظر من اصطلاح تبعیض آمیزیه (sexist). من به برابری کامل زن و مرد معتقدم و فکر می کنم "شرافتمندی" جانشین خوبی برای اون واژه باشه. فکر می کنم تا حالا شرافتمندانه زندگی کرده باشم. عشق هم تجربه ای است بسیار زیبا و شیرین، با وجود رگه های تلخ، ولی عشق هم تجربه ای نسبی است.

ASHKAN95 نوشته است:
با این جمله که، "با همه دوست باشیم، با هیچکس صمیمی نباشیم" موافقید؟
بله موافقم.

ASHKAN95 نوشته است:
اوقات فراغت رو چحوری میگذرونید؟
مطالعه، نوشتن، فیلم تماشا کردن.

ASHKAN95 نوشته است:
نظرتون راجع به مجله الکترونیکی سنترال؟
متاسفانه هنوز مطالعه اش نکرده امتصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

قرار بود یه عکسم از دسکتاپ کامیوترتون بذارین جناب فرزین
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط faraz7126979 »

من زیاد نمی برسم (البته در ادامه ....)
به غیر سنترال تو نت تو کجاها چرخ می زنی ؟
نظرت در باب سنترال ؟
از کاربرای قدیمی که الان که نمی ان و دلت براشون تنگ شده چندتاش نام ببر؟
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

ممنون آقای ساجدی عزیز. از آشنایی با شما خوشحالم.

m-sajedy نوشته است:
فرزین ن-د-*یمی در یک کلام
تصویر

m-sajedy نوشته است:
اصالتا" اهل کجایی
خودم متولد تهرانم، و والدین بنده هم از خراسان و تهران

m-sajedy نوشته است:
بچه چندمی
هفتم!

m-sajedy نوشته است:
رنگ مورد علاقه
سبز زیتونی

m-sajedy نوشته است:
غذای موررد علاقه
پیتزای سبزیجات

m-sajedy نوشته است:
نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
میراث دار نیروی هوایی پیش از آن، و پاسدار آسمان کشور

m-sajedy نوشته است:
شهید غلامعلی بایندور
دریادار بایندر، افسری لایق و عامل تجدید حیات نیروی دریایی ایران، و فرمانده نیروی دریایی و زمینی در جریان اشغال کشور در شهریور 1320 بود. ایشان در حالی که مشغول سازمان دادن دفاع در برابر نیروهای مهاجم انگلیسی/هندی بودند، در نزدیکی ساختمان بیسیم خرمشهر هنگامی که از خودروی حاملشان پیاده شده بود به فرمان ایست توجه نکرد و هدف تیربار زره پوش انگلیسی قرار گرفت و کمی بعد شهید می شود.

m-sajedy نوشته است:
شهید منصور ستاری
فرماندهی با لیاقت و مورد احترام زیردستان؛ مبتکر متحرکسازی سایتهای موشکی هاوک و همکاری سایتهای هاوک و رادارهای دوربرد منطقه ای، و تله گذاری الکترونیکی برای جنگنده های عراقی از جمله هواپیماهای ضد رادار.

m-sajedy نوشته است:
شهید صیاد شیرازی
افسر توپخانه و فرمانده نیروی زمینی در بیشتر دوران جنگ

m-sajedy نوشته است:
شهید حسن آبشناسان
از شجاعترین فرماندهان نیروی زمینی ارتش

m-sajedy نوشته است:
شهید مهدی باکری
فرمانده آذربایجانی لشگر 31 عاشورای سپاه در جنگ، که در اسفند 1363 در جریان عملیات بدر مجروح و سپس شهید می شود.

m-sajedy نوشته است:
وطن (ایران)
زادگاه و بسیار بخشایشگر

m-sajedy نوشته است:
دین (اسلا)
دین رسمی کشور

m-sajedy نوشته است:
مذهب (تشیع)
مذهب رسمی کشور

m-sajedy نوشته است:
جزایر سه گانه (ابوموسی ، تنب بزرگ و کوچک)
جزایر بسیار استراتژیک ایران در دهانه خلیج پارس که مورد مناقشه بین ایران و امارات می باشند.

m-sajedy نوشته است:
هلیکوپتر کبرا
نخستین هلیکوپتر تهاجمی واقعی و یکی از بهترین و موفقترین هلیکوپترهای جهان از این نظر، که تنها 18 ماه پس از طراحی وارد خدمت شد، و در خدمت هوانیروز ایران هم خوش درخشید.

m-sajedy نوشته است:
هلیکوپتر کاموف 50
هلیکوپتری ابتکاری که شاید کمی بیش از حد ابتکاری بود (از نظر یک نفره بودن)! برای همین به سرعت نوع دونفره آن (Ka-52) ساخته شد.

m-sajedy نوشته است:
جنگنده اف 15
بهترین جنگنده برتری هوایی و ضربتی نیروی هوای آمریکا تا پیش از ورود F-22 به خدمت.

m-sajedy نوشته است:
جنگنده اف 18
جنگنده ای (بعدن چند منظوره) با طراحی جالب و آینده نگرانه. البته مشکل برد همیشه گریبانگیرش بود تا اینکه نسل دوم اون (E و F) وارد خدمت شد.

m-sajedy نوشته است:
جنگنده YF 23
جنگنده ای بسیار کارامد که دست تقدیر به آن فرصت خودنمایی نداد. برخی هنوز آن را اصلحتر از YF-22 می دانند.

m-sajedy نوشته است:
جنگنده میگ 21
کالاشنیکفِ آسمان! شاهکار طراحان شوروی برای یک جنگنده ساده و جان سخت

m-sajedy نوشته است:
جنگنده سوخوی 27
باید از نزدیک ببینیدش تا حس کنید این هواپیما چقدر بزرگه! ایده آل برای دفاع از یک کشور بزرگ، البته در صورت داشتن سیستمهای مناسب

m-sajedy نوشته است:
جنگنده سوخوی 24
پاسخی به F-111 اما با کارایی به مراتب کمتر. با یک پاد (غلاف) هدفگیری پیشرفته خیلی بهتر می تواند باشد.

m-sajedy نوشته است:
جنگنده داسو رافال
به نظر من بهترین جنگنده چند منظوره نسل چهارم

m-sajedy نوشته است:
جنگنده داسو میراژ اف 1
یکی از زیباترین جنگنده هایی که تاکنون ساخته شده. در چندین جنگ کارایی قابل قبولی داشت، از جمله در جنگ ایران و عراق. اگر جنگ کمی بیشتر به درازا می کشید موشک دور-ایستای ASMP (البته نوع متعارف آن) هم به مجموعه جنگ افزارهای آن اضافه می شد. زمانی به ارزش آن (برای عراق) پی می بریم که توجه کنیم حریف آن هواپیمای F-14 تامکت بوده.

m-sajedy نوشته است:
پروژه M-ATF
منظورتان همان انتگرال/شفقه؟ از نظر ایرودینامیکی ایده جالبی بود، البته به عنوان یک هواپیمای آموزشی پیشرفته. ولی به جایی نرسید.

m-sajedy نوشته است:
رادار AN/APG 69 یا Thompson CSF RDM (کدام یک مسئله این است)
دو رادار پالس داپلر با کارایی شبیه بهم، البته برد RDM در حالت نگاه به بالا 20 ناتیکال مایل بیشتره. رادار RDM برای حمله زمینی تیون شده بود، ولی کارایی هوا-به-های خیلی خوبی هم در هوای مساعد داشته. شاید بشه گفت این وضعیت برای APG-69 برعکس بوده.

m-sajedy نوشته است:
آها این یکی داشت فراموشم می شد تانک تی 72
پرتعدادترین تانک در خدمت ارتش روسیه و بسیاری کشورهای دیگر، مجهز به قدرت آتش و زره عالی، ولی در عین حال ساده و سبک.

m-sajedy نوشته است:
ماهاتما گاندی
فعال مدنی، سیاستمدار و متفکری قابل احترام.

m-sajedy نوشته است:
کشور آمریکا
کشوری در قاره آمریکای شمالی...

m-sajedy نوشته است:
کشور فدراسیون روسیه
همسایه شمالی با آرزوهای بزرگ

m-sajedy نوشته است:
فرانسه
کشوری زیبا با غذاهای خوشمزه!

m-sajedy نوشته است:
جمهوری خلق چین
ابرقدرت (نظامی و علمی) اصلی آینده جهان. از نظر اقتصادی که خیلی وقته ابرقدرت هست.

m-sajedy نوشته است:
شعر مورد علاقت چیه
زیاد اهل شعر نیستم، ولی اشعار سهراب سپهری (مثل "صدای پای آب") و نیما یوشیج رو دوست دارم.

A3eman نوشته است:
قرار بود یه عکسم از دسکتاپ کامیوترتون بذارین جناب فرزین
اینهم از دسک تاپ ما!
تصویر

سلام "فراز" خان،

faraz7126979 نوشته است:
به غیر سنترال تو نت تو کجاها چرخ می زنی؟
سایت انجمن گنج جنگ، dpreview.com، cnet.com، flightglobal.com، ...

faraz7126979 نوشته است:
نظرت در باب سنترال؟
در پاسخ به یکی از دوستان پیشتر عرض کردم.

faraz7126979 نوشته است:
از کاربرای قدیمی که الان که نمی ان و دلت براشون تنگ شده چندتاش نام ببر؟
متاسفانه من سابقه زیادی تو سنترال ندارم که کاربران قدیمی رو بشناسم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهر کارون
سپاس‌های ارسالی: 3378 بار
سپاس‌های دریافتی: 3412 بار
تماس:

پست توسط shapooor »

سلام خدمت دوست عزیز اقا فرزین

1) از اسمت راضی هستی؟ فرزین یعنی چی ؟

2) تا حالا شده دل تنگ کسی بشی ولی دیگه هیچ وقت نتونی ببینیش؟

3) تا حالا تنها شدی خیلی تنها ؟

4) دوست داشتی تخریب چی بشی ؟

5)اگر تو میدون مین گیر بیفتی چیکار میکنی؟

نظرت رو در مورد اینا بگو

چزابه

سومار

چم هندی

دهلران

شهدای پاک سازی

مین tm46
  را از من بگیر ولی کارون را نه

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 183 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammad_m »

سلام مجدد به استاد عزیز، دکتر فرزین گرامی.

فرزین خان نظرتون رو راجع به این افراد بگین:

علی محمد خان محمدی!

مرحوم هوشنگ مدیری

مهندس تولایی

و بقیه بچه های قدیمی صنایع هوایی!

راستی الان ایران تشریف دارید؟

قصد همکاری دوباره با صنایع هوایی ندارید؟
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”