صندلی داغ با حضور Farzin N

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 324 بار

Re: صندلی داغ با حضور Farzin N

پست توسط Farzin N »

سلام خدمت دوست عزیز اقا فرزین

درود بر شاپور خان

از اسمت راضی هستی؟ فرزین یعنی چی؟

چرا راضی نباشم؟! فرزین (فر+زین) یعنی کسی که در جایگاه خیلی بالایی قرار داره!... و اسم وزیر در شطرنج هم هست.

تا حالا شده دل تنگ کسی بشی ولی دیگه هیچ وقت نتونی ببینیش؟

خب طبیعیه که وقتی آدم عزیزی رو از دست می ده این احساس بوجود میاد. ولی خب آدم باید اینجوری به موضوع نگاه کنه که دیر یا زود همه ما رفتنی هستیم و این دلتنگی به پایان خواهد رسید.

تا حالا تنها شدی خیلی تنها ؟

راستش نه.. شاید در دوران سربازی، با وجود آنکه دوستان زیادی داشتم، تا حدی احساس تنهایی می کردم.

دوست داشتی تخریب چی بشی ؟

فکر نمی کنم "دوست داشته باشم" تخریب چی بشم، ولی برای تخریب چی ها احترام زیادی قایل هستم. البته فکر می کنم " تخریب چی" (به معنی کسی که کارش تخریب کردنه) معادل خیلی مناسبی برای عبارت "demolition expert" نباشه که در واقع یک کار سازنده و نجات بخش هستش، فکر می کنم "کارشناس تخریب" بهتر باشه. به نظر می رسه شغل شما هم همین باشه. خدا قوت!

اگر تو میدون مین گیر بیفتی چیکار میکنی؟

از همون راهی که اومدم داخل میدان مین، همون جای قدمها رو می گیرم و بر می گردم!

نظرت رو در مورد اینا بگو

چزابه: تنگه ای در نزدیکی بستان/فکه و محل برخی از خونبارترین نبردهای جنگ در عملیات طریق القدس و فتح المبین. اونجا باید مین زیاد داشته باشه.

سومار: (زمانی) شهر کوچکی در نزدیکی قصر شیرین و مندلی که مورد حمله شیمیایی هم قرار گرفت و اونجا هم باید پر از مین باشه.

چم هندی: تقریبن نقطه مرکز مثلث دزفول، عماره و دهلران، و صحنه نبردهای خونبار لشگر 14 امام حسین سپاه در عملیات محرم.

دهلران: باند اضطراری هواپیما، ایستگاه رادار، و سایت 4 و 5!

شهدای پاک سازی: گمنام و بی پایان

مین tm46: یک مین بزرگ ضد تانک ساخت شوروی
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

سلام مجدد به استاد عزیز، دکتر فرزین گرامی.

درود بر محمد خان عزیز

فرزین خان نظرتون رو راجع به این افراد بگین:
علی محمد خان محمدی!

دوست بسیار خوب با برخوردی بسیار مثبت! کمتر کسی رو دیدم که به اندازه آقای خان محمدی وجدان کاری و پشتکار داشته باشه. من ورودم به ژورنالیسم هواپیمایی را مدیون ایشون و برخورد مثبت ایشان هستم.

مرحوم هوشنگ مدیری

ایشان شخصیتی بسیار دوست داشتنی محترم داشتند و من افتخار این را داشتم که چند سالی را در کنار ایشان کار کنم.

مهندس تولایی

چند سالی رییس سازمان صنایع هوایی بودند، ولی من ایشون رو نمی شناسم.

و بقیه بچه های قدیمی صنایع هوایی!

هر که به راهی رفته! ...و متاسفانه با هیچ کدام ارتباطی ندارم.

راستی الان ایران تشریف دارید؟

چند وقت پیش نبود که یکی دو بار در حضورتون بودم؟

قصد همکاری دوباره با صنایع هوایی ندارید؟

خیر قربان چنین قصدی ندارم.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 183 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammad_m »

خیر قربان، احتمالا بنده رو اشتباه گرفتید، البته در نت( اینجا و گنج جنگ) خدمتتون بودیم ولی حضوری خیر.

ممنون از پاسخها.
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

نقل قول:

خیر قربان، احتمالا بنده رو اشتباه گرفتید، البته در نت( اینجا و گنج جنگ) خدمتتون بودیم ولی حضوری خیر.

ممنون از پاسخها.

شرمنده. اشتباه از بنده بوده.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

سلامی دوباره. ساعت الان 2:36 شب، بازهم سوالای نصف شبی من تصویر

1-فرزین جان رابطت با شب بیداری چطوره؟

2-حاضری بخاطر دیگران از خودت بگذری؟ قطعا این کار با شرایطی انجام میگیره، شرایط؟ تصویر

3-از جایگاه خودت، اعم از اجتماعی و اقتصادی و... راضی هستی؟

4-اقا میگن انگلس ها 1 زن دارن و 1 معشوقه، ولی معشوقه خودشون رو بیشتر دوست دارن. المانها هم همینطور، ولی زن خودشون رو بیشتر دوست دارن. ولی ایرانی ها 3 تا زن دارن، 4 تا معشوقه، 6 تا دوست دختر و در اخر مادر خودشون رو بیشتر از همه دوست دارن؟ موافقین هیچ عشقی، عشق به مادر نمیشه؟

5-در دوران تحصیل شبها بیشتر درس میخوندین یا روزها؟؟؟ شبها ارامش بیشتری برای درس خوندن نداره؟

6-قطعا همه ی انسانها یک الگویی برای خودشون دارن، الگوی شما چه کسی بوده؟ بیشتر از چه کسی تاثیر گرفتید در زندگیتون؟

7-میزه کار؟ (سوال مفهومی تصویر )

8-تا حالا به حدی ناامید شدی که از همه چیز دل سرد باشین؟ منظورم یه جور افسردگی یا یه چیزی شبیه به این.

9-ادم درونگرایی هستید یا برونگرا؟

10-فرزین خان سنگ صبور داره یا خودشه و خداش؟

11-دوست دارید در آینده چندتا بچه داشته باشید؟ بیشتر به پسر علاقه دارید یا دختر؟(دختر بابا یه چیز دیگست تصویر -دو تا اسم پسر و دو تا اسم دختر مورد علاقتون؟

12-در زندگی خودتون رو بیشتر مدیون چه کسی میدونید؟

13-رابطتون با سیاست چطوره؟ نظر خاصی ندارین؟

14- به نظر شما جامعه فعلی در ایران چه وضعیتی داره؟ رو به رشد؟درجا زدن؟ عقبگرد؟

15-غذای مورد علاقه؟ و اینکه رابطه خاصی با خوردن دارید یا نه؟ تصویر

16-یک جمله ی به یاد ماندنی؟

17-موبایل شما چیه؟ با تکنولوژی روز خودتون رو وفق میدین یا وسایل سنتی رو بیشتر میپسندید؟

18-بدترین و بهترین دوره ی زندگی شما؟

19-تندروی و تعصب؟

20-اسطوره نیروی هوایی، نادر جهانبانی؟

21-شما یک خلبانی، با بدترین وضع ممکن از نیروی هوایی بی هیچ دلیلی اخراج میشید، چند ماه بعد یک جنگ شروع میشه. شما دعوت به کار شدید، تصمیم شما؟

22-با ناسپاسی دیگران چه حسی به شما دست میده؟

23-در همین حد که مجری صندلی رو شناختید، یه ارزیابی ازش میدین؟ خوب و بد باهم.

24-انتظار چه حسی داره؟

25-اگر در زندگی سر یه دوراهی سخت باشید، چجوری وضعیت رو تحت کنترل خودتون در میارید؟

26-هوای این روزهای تهران؟ قلب محترم خوب هستند شکر خدا؟

دیگه مغزم خوابیده، با اجازه
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین جان رابطت با شب بیداری چطوره؟
خیلی خوب! شب بیداری اصلن چیز خوبی نیست ولی مثل اینکه بخش مهم و گریزناپذیری از زندگی امروزی ما شده!

ASHKAN95 نوشته است:
حاضری بخاطر دیگران از خودت بگذری؟ قطعا این کار با شرایطی انجام میگیره، شرایط؟
اغلب اوقات بله. اینکه طرف ارزشش رو داشته باشه!

ASHKAN95 نوشته است:
از جایگاه خودت، اعم از اجتماعی و اقتصادی و... راضی هستی؟
والا چی بگم... ناراضی نیستمتصویر

ASHKAN95 نوشته است:
اقا میگن انگلس ها 1 زن دارن و 1 معشوقه، ولی معشوقه خودشون رو بیشتر دوست دارن. المانها هم همینطور، ولی زن خودشون رو بیشتر دوست دارن. ولی ایرانی ها 3 تا زن دارن، 4 تا معشوقه، 6 تا دوست دختر و در اخر مادر خودشون رو بیشتر از همه دوست دارن؟ موافقین هیچ عشقی، عشق به مادر نمیشه؟
موافقم ولی نگاه من به عشق کیفی هست تا کمی... به این معنی که می شه یک گلدان گیاه رو به اندازه یک انسان عزیز دوست داشت (از نظر کمی)، ولی طبیعیه که کیفیت دوست داشتن مادر، دوست دختر یا همسر (هرچند که ممکنه از نظر کمی یکسان باشه) از نظر کیفی خیلی متفاوته، و این کاملن طبیعی و قابل انتظاره.

ASHKAN95 نوشته است:
در دوران تحصیل شبها بیشتر درس میخوندین یا روزها؟؟؟ شبها ارامش بیشتری برای درس خوندن نداره؟
فکر می کنم شبها. بله شما آرامش بیشتری دارید ولی بازدهی ممکنه کمی پایین بیاد.

ASHKAN95 نوشته است:
قطعا همه ی انسانها یک الگویی برای خودشون دارن، الگوی شما چه کسی بوده؟ بیشتر از چه کسی تاثیر گرفتید در زندگیتون؟
در دوران کودکی فضانوردها الگوی خوبی برای من بودند – بخصوص فضانوردان پروژه آپولو. ولی بعدن الگوهای من به صورت "مفهومی" تصویر در آمدند. مثلن فکر می کنم مورچه – بدون شوخی – می تونه الگوی خیلی خوبی برای آدمها باشه!

ASHKAN95 نوشته است:
میزه کار؟ (سوال مفهومی)
هرجایی می تونه باشه. "میز کار" تنها وسیله ای هستش برای انجام کار. و این روزها هم که بخاطر پیشرفت تکنولوژی هر جایی می تونه میز کار شما باشه.

ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا به حدی ناامید شدی که از همه چیز دل سرد باشین؟ منظورم یه جور افسردگی یا یه چیزی شبیه به این.
خیر، ولی فکر می کنم اکثریت بزرگی از مردم به درجات مختلفی از افسردگی مبتلا هستند. مهم اینه که نشانه هاش رو بموقع شناسایی کرد و درصدد درمان آنها برآمد. داشتن "هابی"های جدی و سازنده (منظورم بازیهای کامپیوتری نیست) می تونه به رفع نشانه های افسردگی کمک زیادی بکنه.

ASHKAN95 نوشته است:
ادم درونگرایی هستید یا برونگرا؟
فکر می کنم درونگرا.

ASHKAN95 نوشته است:
فرزین خان سنگ صبور داره یا خودشه و خداش؟
نه معمولن سعی می کنم که خودم از پس مسایلم بربیام.

ASHKAN95 نوشته است:
دوست دارید در آینده چندتا بچه داشته باشید؟ بیشتر به پسر علاقه دارید یا دختر؟(دختر بابا یه چیز دیگست (دو تا اسم پسر و دو تا اسم دختر مورد علاقتون؟
تصویر راستش نمی دونم! مگه در این دوره و زمونه می شه بیشتر از یک بچه هم داشت؟!!

ASHKAN95 نوشته است:
در زندگی خودتون رو بیشتر مدیون چه کسی میدونید؟
مادر

ASHKAN95 نوشته است:
رابطتون با سیاست چطوره؟ نظر خاصی ندارین؟
نه نظر خاصی در مورد سیاست ندارم.

ASHKAN95 نوشته است:
به نظر شما جامعه فعلی در ایران چه وضعیتی داره؟ رو به رشد؟درجا زدن؟ عقبگرد؟
جامعه ایران پتانسیل خیلی خوبی داره، منتها نباید در راه رشد شهری، رشد دادن ارزشهای اجتماعی رو فراموش کنه.

ASHKAN95 نوشته است:
غذای مورد علاقه؟ و اینکه رابطه خاصی با خوردن دارید یا نه؟
هر غذایی که خوشمزه باشه – و گوشت هم نداشته باشه تصویر

ASHKAN95 نوشته است:
یک جمله ی به یاد ماندنی؟
مهاتما گاندی گفته فرهنگ یک جامعه را می توان از طرز رفتار اعضای آن جامعه با حیواناتش تشخیص داد. ژنرال نورمن شوارتسکپف ("پ" اون رو هم باید تلفظ کرد) فقید هم گفته "در مورد اینکه آیا صدام حسین یک استراتژیست بزرگ نظامیست یا خیر؛ او نه یک استراتژیست است، نه درس نظام خوانده، نه یک تاکتیسین است، نه یک ژنرال است، و نه یک سرباز است. بغیر از اینها او یک نظامی بزرگ است!"

ASHKAN95 نوشته است:
موبایل شما چیه؟ با تکنولوژی روز خودتون رو وفق میدین یا وسایل سنتی رو بیشتر میپسندید؟
مبایل من نوکیا هست. بله سعی می کنم تا جای امکان خودم رو با تکنولوژی روز تطبیق بدم و از آخرین دستاوردهای تکنولوژیکی و تاثیری که آنها می توانند بر زندگی منِ نوعی بگذارند آگاه باشم.

ASHKAN95 نوشته است:
بدترین و بهترین دوره ی زندگی شما؟
بدترین دوره شبهای امتحان و تحویل کار، و بهترین دوره هم مسافرت به جاهای جدید... بازدید از موزه های معروف جهان یا نمایشگاههای هوایی.

ASHKAN95 نوشته است:
تندروی و تعصب؟
مخالفم

ASHKAN95 نوشته است:
اسطوره نیروی هوایی، نادر جهانبانی؟
نادر جهانبانی خلبان و افسر بسیار لایقی بودند که قربانی سرعت زیاد وقایع تاریخی شدند.

ASHKAN95 نوشته است:
شما یک خلبانی، با بدترین وضع ممکن از نیروی هوایی بی هیچ دلیلی اخراج میشید، چند ماه بعد یک جنگ شروع میشه. شما دعوت به کار شدید، تصمیم شما؟
من هم مانند خلبانان بسیار دیگر به پایگاه و اسکادران خودم بر می گشتم و بار دیگر لباس پرواز بر تن می کردم.

ASHKAN95 نوشته است:
با ناسپاسی دیگران چه حسی به شما دست میده؟
زندگی فراز و نشیبهای بسیار دارد اشکان خان...

ASHKAN95 نوشته است:
در همین حد که مجری صندلی رو شناختید، یه ارزیابی ازش میدین؟ خوب و بد باهم.
شما اگر دانش آموز هستید ساعت دو و نیم بیدار چیکار می کنید؟تصویر تا حالا که مجری خیلی خوبی بودید و از همه هم بیشتر سوال پرسیده ایدتصویر

ASHKAN95: والا جز درس خوندن و سوال نوشتن، کاری نمیکردم بخدا

ASHKAN95 نوشته است:
انتظار چه حسی داره؟
گاهی حس خاصی نداره، گاهی کلافه می کنه. بستگی داره منتظر چی باشی.تصویر

ASHKAN95 نوشته است:
اگر در زندگی سر یه دوراهی سخت باشید، چجوری وضعیت رو تحت کنترل خودتون در میارید؟
آدم باید برای این جور مواقع این توانایی رو در خودش بوجود بیاره که خونسردی خودش رو حفظ بکنه و به موضوع به طور منطقی و بدور از احساسات نگاه کنه... مثل یک نفر سوم. بعدش هم جوانب مثبت و منفی رو سبک-سنگین کنه و اون راهی رو که مثبتهای بیشتری داره در پیش بگیره و هیچوقت هم دیگه پشت سرش رو نگاه نکنه و احیانن افسوس نخوره، چونکه با اطمینان می دونه در اون زمان و مکان خاص و با داده های موجود، او بهترین تصمیم رو گرفته.

ASHKAN95 نوشته است:
هوای این روزهای تهران؟ قلب محترم خوب هستند شکر خدا؟
هوای این روزهای تهران؟ هواشناسی قول باران داده! قلب ما هم فعلن کار می کنهتصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

سلام

نقل قول:
ژنرال نورمن شوارتسکپف ("پ" اون رو هم باید تلفظ کرد) فقید هم گفته "در مورد اینکه آیا صدام حسین یک استراتژیست بزرگ نظامیست یا خیر؛ او نه یک استراتژیست است، نه درس نظام خوانده، نه یک تاکتیسین است، نه یک ژنرال است، و نه یک سرباز است. بغیر از اینها او یک نظامی بزرگ است!"
حس كنجكاوي بنده تحريك شد كه شما چطور شوارتسكپف (فرمانده عمليات طوفان صحرا desert storm كه در طي همين جنگ اول خليج

فارس بيش از 3/600 انسان غير نظامي عراقي هم به خام و خون كشيده كشيده شد) رو با نام فقيد ياد مي كنيد و جمله اي خاطره انگيز

از اون رو در وصف صدامي بيان مي كنيد كه در دفاع مقدس با حمايت بيش از 10 كشور عربي و 8 تا 14 كشور اروپايي + شوروي و ايالات

متحده بعد از 8 سال و با داغدار كردن هزاران خانواده از دو طرف و علي رغم ارتكاب جنايات جنگي دوباره به همان مرز سال 1359

بازگشت؟

لطفاً اولين جمله اي كه در مورد جملات زير به ذهنتون خطور ميكنه رو بيان كنيد:

آيت الله هاشمی رفسنجانی(66/01/04):

اگر آمریكا بخواهد در خلیج فارس مداخله كند امنیتش در همه جای دنیا به خطر خواهد افتاد.

صدام پس از حمله به كويت:

وي در پاسخ به اين سؤال خبرنگاران كه چرا ديگر لباس نظامي نمي پوشد گفت: من در كويت مردي مقابل خود نمي بينم. اگر در جنگ با

ايراني ها لباس نظامي مي پوشيدم، به دليل آن بود كه آنها مرد جنگ بودند.

بن گورين: با شكست اسرائيل در اولين جنگ، سقوطش آغاز مي شود.

رهبري پس از پيروزي رضا زاده: صحنه را ديدم

تافلر در كتاب جابجايي قدرت (البته كاملاً مطمئن نيستم):

در صورت جنگ ما (ایالات متحده) با ایران ما ممکن است که تمام تجهیزات و زیرساخت های اقتصادی و بنیادی ایران رو نابود کنیم ، اما در

پایان جنگ دیگر ابر قدرت نخواهیم بود.

نظر كليتون در مورد پروتكل هاي 24 گانه صهيون؟

اين جمله كه انسان در 40 سالگي به پختگي كامل ميرسه و چيزي بهش الهام ميشه درست هستش و در مورد شما اين اتفاق افتاده؟

نظرتون در مورد تصاوير زير :

[External Link Removed for Guests] 
 [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests] 

اگر الان جاي شخصي كه زير 30 سال داره بوديد چه كاري انجام مي داديد؟ خوبه از تجربيات شما در اين زمينه استفاده كنيم مثلاً فقط

تمركز بر علايق يا مسائل زندگي و مادي يا تشكيل خانواده يا ...

و سوال آخر هدف نهايي و انگيزه اصلي كه شما رو به جلو ميبره چي هستش؟ متشكرم و شب زمستانيتون پر ستاره؛ موفق، سلامت و

عاقبت به خير باشيد.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: ارومیه
سپاس‌های ارسالی: 12686 بار
سپاس‌های دریافتی: 11782 بار
تماس:

پست توسط kayvan6079 »

با سلام

دوستان، جناب فرزین عزیز از پنج شنبه مشکل اینترنت دارند، به محض حل مشکل به روی صندلی باز خواهند گشت!

موفق باشید
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

oweiys نوشته است:
سلام
درود بر oweiys خان،

oweiys نوشته است:
نقل قول:
ژنرال نورمن شوارتسکپف ("پ" اون رو هم باید تلفظ کرد) فقید هم گفته "در مورد اینکه آیا صدام حسین یک استراتژیست بزرگ نظامیست یا خیر؛ او نه یک استراتژیست است، نه درس نظام خوانده، نه یک تاکتیسین است، نه یک ژنرال است، و نه یک سرباز است. بغیر از اینها او یک نظامی بزرگ است!"

حس كنجكاوي بنده تحريك شد كه شما چطور شوارتسكپف (فرمانده عمليات طوفان صحرا desert storm كه در طي همين جنگ اول خليج فارس بيش از 3/600 انسان غير نظامي عراقي هم به خام و خون كشيده كشيده شد) رو با نام فقيد ياد مي كنيد و جمله اي خاطره انگيز از اون رو در وصف صدامي بيان مي كنيد كه در دفاع مقدس با حمايت بيش از 10 كشور عربي و 8 تا 14 كشور اروپايي + شوروي و ايالات متحده بعد از 8 سال و با داغدار كردن هزاران خانواده از دو طرف و علي رغم ارتكاب جنايات جنگي دوباره به همان مرز سال 1359 بازگشت؟
فقید از آن جهت که ژنرال شوارتسكپف همین چند روز پیش عمرشان را دادند به شما و به دیار باقی شتافتند، حالا کدام جهتشو من نمی دونم، ولی اگر شما به طرقی اطلاعمند شدید ما را هم بی خبر نگذارید. ببینید oweiys خان، متاسفانه هیچ جنگی را در تاریخ (بویژه در تاریخ مدرن) نمی توان یافت که در آن غیرنظامیان از هر دو طرف آسیب جدی ندیده باشند، و اشغال کویت/عملیات توفان صحرا هم از این قائده استثنا نیست. و مثل اینکه شما نقل قول ژنرال شوارتسكپف را با وجود ترجمه صحیح من درست متوجه نشدید! این جمله ای معروف از ژنرال شوارتسكپف در یکی از جلسه های خبری زمان عملیات توفان صحرا است که وی در پاسخ به خبرنگاری که نظر او را درباره رهبری نظامی صدام پرسیده بود این جمله را می گوید، و معنی این جمله طعنه آمیز در حقیقت مسخره کردن صدام بوده و تمام خبرنگاران هم می زنند زیر خنده!
اصل انگلیسی گفته ژنرال شوارتسكپف:
"  far as Saddam Hussein being a great military strategist, he is neither a strategist, nor is he schooled in the operational art, nor is he a tactician, nor is he a general, nor is he a soldier. Other than that he's a great military man-I want you to know that." 

oweiys نوشته است:
لطفاً اولين جمله اي كه در مورد جملات زير به ذهنتون خطور ميكنه رو بيان كنيد:

آيت الله هاشمی رفسنجانی(66/01/04):
اگر آمریكا بخواهد در خلیج فارس مداخله كند امنیتش در همه جای دنیا به خطر خواهد افتاد.
یعنی اینکه ایران از تمام ابزارهای لازم برای پاسخ دادن به آمریکا در زمان و مکان مورد نظر خود استفاده خواهد کرد. این نوعی گفتمان بازدارنده است. اما خب ما می دانیم که آمریکا سرانجام در خلیج فارس مداخله کرد، پس پرسش اینجاست که آیا منافع آمریکا در همه جای دنیا با موفقیت به خطر افتاد؟

oweiys نوشته است:
صدام پس از حمله به كويت:

وي در پاسخ به اين سؤال خبرنگاران كه چرا ديگر لباس نظامي نمي پوشد گفت: من در كويت مردي مقابل خود نمي بينم. اگر در جنگ با ايراني ها لباس نظامي مي پوشيدم، به دليل آن بود كه آنها مرد جنگ بودند.
البته من فکر می کنم صدام پس از حمله به کویت همچنان لباس نظامی می پوشید، ولی اگر این نقل قول درست باشد (که من تردید دارم چون که صدام ما ایرانیها را هم طراز مگس می پنداشت و بارها این را تکرار کرده بود) نشان دهنده این بوده که ایشان به یک درس فراموش نشدنی دیگر نیاز داشتند!

oweiys نوشته است:
بن گورين: با شكست اسرائيل در اولين جنگ، سقوطش آغاز مي شود.
این جمله نشان دهنده اهمیت حیاتی بازدارندگی فراگیر در استراتژی نظامی اسراییل است.

oweiys نوشته است:
نشاندهنده علاقه مقام رهبری به ورزش است.

oweiys نوشته است:
تافلر در كتاب جابجايي قدرت (البته كاملاً مطمئن نيستم):

در صورت جنگ ما (ایالات متحده) با ایران ما ممکن است که تمام تجهیزات و زیرساخت های اقتصادی و بنیادی ایران رو نابود کنیم ، اما در پایان جنگ دیگر ابر قدرت نخواهیم بود.
ایشان دست کم در کتاب مورد اشاره شما (که سال 1990 منتشر شده) چنین چیزی نگفته. فکر می کنم اگر این نقل قول دقیق باشد باید متعلق به یکی از مصاحبه ها یا مقاله های اخیرتر ایشان باشد، و من تا نوشته کامل را نخوانم نمی توانم اظهار نظر کنم. ببخشید.

oweiys نوشته است:
نظر كليتون در مورد پروتكل هاي 24 گانه صهيون؟
متاسفانه اطلاع ندارم.

oweiys نوشته است:
اين جمله كه انسان در 40 سالگي به پختگي كامل ميرسه و چيزي بهش الهام ميشه درست هستش و در مورد شما اين اتفاق افتاده؟
در مورد من که صادق نبوده!! ولی خب این واقعیتی است که از همین حدود سنی به بعد آدم واقعبین تر و واقعگراتر می شه و کمتر تصمیمات احساسی می گیره.

oweiys نوشته است:
نظرتون در مورد تصاوير زير:
- عکسی از زمان جنگ: سه بسیجی جانباز در حال بدرقه کردن همرزمان به سوی خط مقدم
- گفتگوی آقای احمدی نژاد با آقای رفسنجانی
- روی جلد شماره 19 اوت 2006هفته نامه انگلیسی اکونومیست: "نصرالله جنگ را برد". متن مقاله را در زیر می گذارم تا دوستان بخوانند: 
Nasrallah wins the war
Aug 17th 2006

Bad news all round, especially if more of Israel's neighbours come to believe in Hizbullah's
methods
HASSAN NASRALLAH and Ehud Olmert both say they won. But in asymmetrical warfare, the test of victory is asymmetrical too. Israel's prime minister set himself an absurd aim—the complete demolition of Hizbullah's power in Lebanon—and failed to achieve it. The shrewder Mr Nasrallah said victory would consist merely of surviving, and Hizbullah, however battered, did survive. On the last day it was not just standing, it also fired a record 246 rockets into Israel.

Hizbullah being what it is, Mr Nasrallah lost no time claiming that this was “a strategic, historic victory”; crowds in Tehran chorused that Israel had been “destroyed”. Did Hizbullah not kill 159 Israelis, including 116 Zionist soldiers? Israel being what it is, Mr Olmert's political foes lost no time denouncing the prime minister's failings as Israelis sank into a collective despond about the disappointing showing of their army and the blunting of their country's long-term deterrent power.

Mr Olmert, echoed by George Bush, says that Israel won because it has transformed Lebanon. Under Security Council Resolution 1701, which brought the fragile ceasefire, Hizbullah is to withdraw north of the Litani river, make way for the Lebanese army plus a strengthened UN force, and disarm. That would, Israel says, put an end to Hizbullah's “state within state”. And so it would—if it happened. But it may not. Within days of the ceasefire, Mr Nasrallah said it was “too early” to discuss disarming. Syria's president, Bashar Assad, said so too. And the likelihood of the Lebanese army or a UN force trying to disarm Hizbullah against its will is zero. Two years ago, the UN passed a splendid resolution, 1559, demanding the disarmament of all militias in Lebanon. If Hizbullah did not comply then, why should it do so now, flushed with self-declared victory and with Israel's army still inside Lebanon?

Lebanon could lose too
The plain fact is that if Hizbullah is ever to give up its weapons and become just another political party, it will be through the pressure of the other Lebanese, not as a direct result of Israel's war. The diplomacy should therefore not be built on the pretence that Israel won a war it didn't. The more that Israel and America claim otherwise, the less able the caught-in-the-middle Lebanese government of Fouad Siniora will be to extract favours from Mr Nasrallah. A better idea would be to deprive Hizbullah of the pretexts it has invented for keeping up its war. It would be useful, for example, if Israel gave up the Shebaa Farms, the bit of Syrian territory Hizbullah says is Lebanon's, and accepted a prisoner swap.
However, Israel needs to save face too. Mr Olmert has no interest in concessions that reinforce the idea that he led his warrior nation to defeat. Israelis feel they dare not let their country look weak. And now come ominous signs that it does. Mr Assad has started talking again about liberating the Golan Heights. Having previously denied arming Hizbullah, Iran this week started to boast about the weapons it sent. If Israel is to give up Shebaa at such a time it must have something big in return, such as the actual removal of Hizbullah's arms—not just their concealment—in the south at least. Since America is not seen as an honest broker, closing such a deal may well require some new mediator. France? Turkey? Germany? Without an agreement, the war could resume at any moment.

When will they ever learn?
If a deal is done, what lesson will Israel take from this war? Probably something along the lines of: more infantry, fewer tanks. Those who preach sagaciously from afar that Israel should learn something bigger—the necessity of making peace instead of relying on force—have not been paying attention.

The hubris that blinded Israel after its great victory of 1967 cleared decades ago. Since the 1980s at least two prime ministers, Yitzhak Rabin and Ehud Barak, gave their all in the search for peace. The first paid with his life and the second with his job. Even the hawkish Ariel Sharon budged. He pulled Israel out of Gaza and knocked the legs from under Israel's settler movement. The trouble for Israel is that in peacemaking, as well as in war, the enemy gets a vote. What the well-meaning protesters who have been marching in Europe in praise of Hizbullah refuse to acknowledge is that today, as in the 1940s, Israel still has some neighbours who continue to deny its very right to exist as a Jewish state.

This is not to say that Israel is blameless. It has made mistakes aplenty down the years. This war was probably just that: a mistake after a provocation and not a plot cooked up either by Israel and America against Iran, or by Iran against Israel and America, as the rival conspiracy theories go. It followed a bigger blunder: Israel's failure after Yasser Arafat's death to work seriously with his moderate successor,
Mahmoud Abbas.

But peace does not depend only on Israel. Six years ago Israel withdrew from Lebanon to a border painstakingly demarcated by the UN. Hizbullah fought on anyway. Like Iran, it says its aim is Israel's destruction. Though an authentic political movement with a domestic agenda in Lebanon, it is also blatantly anti-Semitic. Mr Nasrallah once reflected that collecting the Jews in Palestine made them easier to wipe out. Its al-Manar TV station is a beacon of hate: one series purported to show Jews murdering Christian children to use their blood for Passover bread. Whether Hizbullah and Iran seriously propose to destroy Israel is hard to tell, but it is what they keep saying—and they have imitators. The Palestinians' ruling Hamas movement has not yet dared to say out loud that it accepts even the principle of sharing Palestine with a Jewish state.

Following Mr Sharon's withdrawal from Gaza, Mr Olmert hoped to follow his example by uprooting Israeli settlements from much of the West Bank. Hizbullah has now killed stone dead the idea of Israel giving up territory again without cast-iron security assurances. So there will be no leaving any of the West Bank until there is a deal. Israel must find some way to re-engage with the Palestinians. But right now it is not even talking to Hamas—and Hamas, after the Lebanon war, is in danger of subscribing anew to the old illusion that Palestine can be liberated by force. Black days ahead for the Middle East.

Copyright © 2006 The Economist Newspaper and The Economist Group. All rights reserved.
Source: [External Link Removed for Guests] 

چکیده مقاله این است که می توان حزب الله را برنده جنگ ناهمطراز 33 روزه به شمار آورد، زیرا اولمرت به هدف اعلام شده ی خود که نابودی کامل توان نظامی حزب الله بود دست نیافت، در حالی که حزب الله موفق شد به بقای خود ادامه دهد و هیچ تضمینی هم نیست که بتوان قطعنامه های سازمان ملل برای خلع سلاح این گروه و عقب نشینی آن به شمال رود لیتانی – که اسراییل به آنها دلخوش کرده – را به اجرا درآورد. نویسنده مقاله پیشنهاد می کند که به منظور گرفتن بهانه از حزب الله برای جنگجویی های جدید، اسراییل مزارع شبعا را در مقابل خلع سلاح شدن حزب الله به لبنان بازگرداند. نویسنده مقاله همچنین ابراز نگرانی کرده که حماس هم به پیروی از روش حزب الله به آزادسازی فلسطین از راههای نظامی روی بیاورد.
- اسکرین شات کلیپی از گفتگوی تلویزیونی فرمانده کل ارتش ایران که موسسه اسراییلی ممری آنرا با زیر نویس انگلیسی روی وب سایتش گذاشته تا نشان بده که ایرانیها در نابود کردن اسراییل جدی هستند.
- یک پوستر تبلیغاتی آلمان نازی از دوران جنگ جهانی دوم. یک سرنیزه آلمانی ضربه ای "مرگبار" بر دست متجاوز آمریکا و انگلستان به سواحل اروپا می زند!
- قایقی در دریای متلاطم در حالی که نور شمع الهی روشنگر راه آن است.

oweiys نوشته است:
اگر الان جاي شخصي كه زير 30 سال داره بوديد چه كاري انجام مي داديد؟ خوبه از تجربيات شما در اين زمينه استفاده كنيم مثلاً فقط تمركز بر علايق يا مسائل زندگي و مادي يا تشكيل خانواده يا...
درسم را با جدیت می خواندم، رفت-و-آمد با دوستان را در حد کنترل شده ای نگه می داشتم، یک رشته ورزش را جدی دنبال می کردم، یک علاقه را به عنوان تفریح سازنده (هابی) دنبال می کردم و در آن واقعن "کار درست" می شدم، و به موقعش هم حسابی به تفریحهای دیگه می رسیدم.

oweiys نوشته است:
و سوال آخر هدف نهايي و انگيزه اصلي كه شما رو به جلو ميبره چي هستش؟
چیزهایی مانند حقیقت، علاقه به دانستن، زندگی شرافتمندانه و از این قبیل

oweiys نوشته است:
متشكرم و شب زمستانيتون پر ستاره؛ موفق، سلامت و عاقبت به خير باشيد.
به همچنین
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

سلام

oweiys نوشته است:
نشاندهنده علاقه مقام رهبری به کشتی است.

1-تا انجایی من می دانم رضا زاده وزنه بردار بوده تصویر
2-فکر می کنید چه زمانی مسئله ایران و امریکا به پایان می رسد؟
3-به نظرت چرا مدیران رده بالا در صندلی داغ شرکت نمی کنند؟(فقط به زدن یه سپاس بسنده می کنند
4-به نظرت این فلسفه صندلی داغ چیه ؟چرا بهش میگن صندلی داغ ؟
5-به نظرت ایران به سوی ساخت بمب هسته ای قدم بر می داره؟
نظرت راجع به عکس های زیر چیه:
تصویر

تصویر

امیدوارم در همه مراحل زندگی تان موفق باشیدتصویرتصویر
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

با سلام مجدد

از پاسخهاي جامع شما خيلي ممنونم و علاقه دارم كه اگر مايل باشيد سوالات ديگري رو بپرسم.

يكي از كاربران سال ها قبل مستندي كوتاه از طوفان طبس آپلود كرد كه بنده دوباره آپلود كردم و در [External Link Removed for Guests] قرار دادم، البته تا اونجايي كه

بنده مطلع شدم صدا و سيما چندان علاقه اي به پخش اين مستند ندارد و مثلاًً در پخش مدتي پيش قسمت هاي اصلي حذف شد.

نظرتون در مورد اين مستند چيست؟

همانطور كه مي دانيد بودجه نظامي آمريكا در سال 2012 ميلادي بيش از 700 ميليارد دلار بوده است كه اگر بودجه نظامي كشورهاي

چين، روسيه، انگلستان و فرانسه را هم با هم جمع كنيم به اندازه نصف بودجه نظامي ايالات متحده نمي شود. برخي عقيده دارند قسمتي

از اين سرمايه هنگفت خرج ايجاد تسهيلات نامتعارفي مي شود. اين افراد معتقدند درصد بالايي از علم روز در پنتاگون به اصطلاح بُن

مي شود و با اين دليل كه تقريباً همه علوم (از پزشكي تا فيزيك و روانشناسي ) به نوعي به علوم نظامي مرتبط هستند؛ عقيده دارند كه

ايالات متحده جنگ افزارهايي در اختيار دارد و يا مشغول به ساختن تجهيزاتي است كه عجيب و غير عادي هستند!

مثلاً وقتي در باغ وحش، حيواني مثل لايگر (liger= lion+tiger) و يا تيگون (tiger+lion=tigon) بدون كوچكترين تغيير ژنتيكي به دنيا مي آيند،

احتمالاً موجودات ميكس شده و شبيه سازي شده (شايد مثل قهرمانهاي كميك آمريكا!)در منطقه 51 ايالات متحده ساخته مي شوند تا در

خدمت منافع آمريكا باشند و يا مواردي از اين دست مثل تونل زمان و كشتي USS Eldridge و ... نظر شما در مورد اين ديدگاه و سلاحهاي

غيرعادي چيست؟

همانطور كه گفتيد چين ابر قدرت جديدي است. اگر به چين يا روسيه و خيلي از كشورهاي پيشرفته نگاه كنيم مي بينيم كه علي رغم

پيشينه تاريخي - فرهنگي بسيار زياد، خيلي علاقه دارند كه شبيه آمريكاييها باشند. از خواننده ها و معمارها تا بسياري از مردم عادي.

سياست هاي اقتصادي و اجتماعيشون هم سرمايه داري و شبيه به آمريكا است. درواقع از كمونيسم بودن چين تنها عكس مائو روي

اسكناس برجاي مانده و تقريباً در تمامي كشورهاي پيشرفته وضع همين هست. حال اگر به ابرقدرت هاي تاريخ نگاه كنيم همگي غنا و

استقلال فرهنگي داشتند و در همين راستا اگر فرهنگ رو مثل مهره وزير در صفحه شطرنج قدرت در نظربگيريم، آيا شما هم معتقديد هيچ

كشوري تا وقتي كه فرهنگ برتر از آمريكا عرضه نكند، نمي تواند ابر قدرت مطلق باشد و درنتيجه نه چين و نه روسيه (با اين رويكرد) به

ايالات متحده نرسيده و نمي توانند ابر قدرتي پيشتاز باشند؟ با تشكر تصویر

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain II
Captain II

پست توسط Farzin N »

درود،

anga2009 نوشته است:
تا انجایی من می دانم رضا زاده وزنه بردار بوده
فرمایشتون درسته... رضازاده وزنه بردار بوده! این اشتباه رو به عمد گذاشته بودم که ببینم تو چرت هستید یا نه!تصویر

anga2009 نوشته است:
فکر می کنید چه زمانی مسئله ایران و امریکا به پایان می رسد؟
تصویر

anga2009 نوشته است:
به نظرت چرا مدیران رده بالا در صندلی داغ شرکت نمی کنند؟(فقط به زدن یه سپاس بسنده می کنند)
والا دوستانی هم که تاکنون رنج پرسش از این بنده ی بی مقدار را بر خود هموار نموده اند کم از بزرگی و "رده بالایی" ندارند! مدیران محترم هم با همان "سپاس" زدن بر من منت گذاشته اند.

anga2009 نوشته است:
به نظرت این فلسفه صندلی داغ چیه ؟چرا بهش میگن صندلی داغ ؟
به نظر می رسد صندلی است با میانگین گرمایی کمی بالاتر از صندلیهای مشابه...تصویر

anga2009 نوشته است:
به نظرت ایران به سوی ساخت بمب هسته ای قدم بر می داره؟
سلاحهای کشتار جمعی در "دکترین دفاعی" اعلام شده ی ج.ا. جایی ندارند.

anga2009 نوشته است:
نظرت راجع به عکس های زیر چیه:
- سردار رویانیان در چند نقش

- تانکر KC-10 نیروی هوایی آمریکا در سایه جت F/A-18. فکر می کنم مربوط به عملیاتهای پاسداری هوایی جنوب عراق در سالهای دهه 90 باشه. عکس قشنگیه.

============================================

oweiys نوشته است:
يكي از كاربران سال ها قبل مستندي كوتاه از طوفان طبس آپلود كرد كه بنده دوباره آپلود كردم و در اين جا قرار دادم، البته تا اونجايي كه بنده مطلع شدم صدا و سيما چندان علاقه اي به پخش اين مستند ندارد و مثلاً در پخش مدتي پيش قسمت هاي اصلي حذف شد.

نظرتون در مورد اين مستند چيست؟
سلام دوباره اویس خان. متاسفانه موفق به دانلود کردن و تماشای مستند مورد نظر نشدم.

oweiys نوشته است:
مثلاً وقتي در باغ وحش، حيواني مثل لايگر (liger= lion+tiger) و يا تيگون (tiger+lion=tigon) بدون كوچكترين تغيير ژنتيكي به دنيا مي آيند، احتمالاً موجودات ميكس شده و شبيه سازي شده (شايد مثل قهرمانهاي كميك آمريكا!)در منطقه 51 ايالات متحده ساخته مي شوند تا در خدمت منافع آمريكا باشند و يا مواردي از اين دست مثل تونل زمان و كشتي USS Eldridge و ... نظر شما در مورد اين ديدگاه و سلاحهاي غيرعادي چيست؟
اینها موضوعاتی هستند که واقعیت آنها هنوز به اثبات نرسیده. البته این درست است که در Area 51 اتفاقات محرمانه بسیاری می افتد، ولی به نظر من بیشتر آنها مربوط به آزمایش هواپیماهای سرنشیندار و بی سرنشین بسیار محرمانه است. این دسته پروژه های "سیاه" و "به کلی سیاه" هر ساله ردیف بودجه ای کلانی را در بودجه دفاعی آمریکا به خود اختصاص می دهند، ولی هیچ کس – حتا قانونگذاران آمریکایی – از ماهیت آنها اطلاعی ندارند.

oweiys نوشته است:
... آيا شما هم معتقديد هيچ كشوري تا وقتي كه فرهنگ برتر از آمريكا عرضه نكند، نمي تواند ابر قدرت مطلق باشد و درنتيجه نه چين و نه روسيه (با اين رويكرد) به ايالات متحده نرسيده و نمي توانند ابر قدرتي پيشتاز باشند؟
با شما موافق هستم. البته می توان پیش بینی کرد که چین در آینده نزدیک شروع به سرمایه گذاریهای کلان برای توسعه فرهنگی هم بنماید، همانگونه که بتازگی 50 میلیارد دلار بودجه برای کاهش آلودگی هوای بسیار بالای شهرهای بزرگ خود کرده است. باید منتظر ماند و دید چقدر موفق خواهند شد.

تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”