ASHKAN95 نوشته است:
فرزین جان رابطت با شب بیداری چطوره؟
خیلی خوب! شب بیداری اصلن چیز خوبی نیست ولی مثل اینکه بخش مهم و گریزناپذیری از زندگی امروزی ما شده!
ASHKAN95 نوشته است:
حاضری بخاطر دیگران از خودت بگذری؟ قطعا این کار با شرایطی انجام میگیره، شرایط؟
اغلب اوقات بله. اینکه طرف ارزشش رو داشته باشه!
ASHKAN95 نوشته است:
از جایگاه خودت، اعم از اجتماعی و اقتصادی و... راضی هستی؟
والا چی بگم... ناراضی نیستم

ASHKAN95 نوشته است:
اقا میگن انگلس ها 1 زن دارن و 1 معشوقه، ولی معشوقه خودشون رو بیشتر دوست دارن. المانها هم همینطور، ولی زن خودشون رو بیشتر دوست دارن. ولی ایرانی ها 3 تا زن دارن، 4 تا معشوقه، 6 تا دوست دختر و در اخر مادر خودشون رو بیشتر از همه دوست دارن؟ موافقین هیچ عشقی، عشق به مادر نمیشه؟
موافقم ولی نگاه من به عشق کیفی هست تا کمی... به این معنی که می شه یک گلدان گیاه رو به اندازه یک انسان عزیز دوست داشت (از نظر کمی)، ولی طبیعیه که کیفیت دوست داشتن مادر، دوست دختر یا همسر (هرچند که ممکنه از نظر کمی یکسان باشه) از نظر کیفی خیلی متفاوته، و این کاملن طبیعی و قابل انتظاره.
ASHKAN95 نوشته است:
در دوران تحصیل شبها بیشتر درس میخوندین یا روزها؟؟؟ شبها ارامش بیشتری برای درس خوندن نداره؟
فکر می کنم شبها. بله شما آرامش بیشتری دارید ولی بازدهی ممکنه کمی پایین بیاد.
ASHKAN95 نوشته است:
قطعا همه ی انسانها یک الگویی برای خودشون دارن، الگوی شما چه کسی بوده؟ بیشتر از چه کسی تاثیر گرفتید در زندگیتون؟
در دوران کودکی فضانوردها الگوی خوبی برای من بودند – بخصوص فضانوردان پروژه آپولو. ولی بعدن الگوهای من به صورت "مفهومی"

در آمدند. مثلن فکر می کنم مورچه – بدون شوخی – می تونه الگوی خیلی خوبی برای آدمها باشه!
ASHKAN95 نوشته است:
میزه کار؟ (سوال مفهومی)
هرجایی می تونه باشه. "میز کار" تنها وسیله ای هستش برای انجام کار. و این روزها هم که بخاطر پیشرفت تکنولوژی هر جایی می تونه میز کار شما باشه.
ASHKAN95 نوشته است:
تا حالا به حدی ناامید شدی که از همه چیز دل سرد باشین؟ منظورم یه جور افسردگی یا یه چیزی شبیه به این.
خیر، ولی فکر می کنم اکثریت بزرگی از مردم به درجات مختلفی از افسردگی مبتلا هستند. مهم اینه که نشانه هاش رو بموقع شناسایی کرد و درصدد درمان آنها برآمد. داشتن "هابی"های جدی و سازنده (منظورم بازیهای کامپیوتری نیست) می تونه به رفع نشانه های افسردگی کمک زیادی بکنه.
ASHKAN95 نوشته است:
ادم درونگرایی هستید یا برونگرا؟
فکر می کنم درونگرا.
ASHKAN95 نوشته است:
فرزین خان سنگ صبور داره یا خودشه و خداش؟
نه معمولن سعی می کنم که خودم از پس مسایلم بربیام.
ASHKAN95 نوشته است:
دوست دارید در آینده چندتا بچه داشته باشید؟ بیشتر به پسر علاقه دارید یا دختر؟(دختر بابا یه چیز دیگست (دو تا اسم پسر و دو تا اسم دختر مورد علاقتون؟

راستش نمی دونم! مگه در این دوره و زمونه می شه بیشتر از یک بچه هم داشت؟!!
ASHKAN95 نوشته است:
در زندگی خودتون رو بیشتر مدیون چه کسی میدونید؟
مادر
ASHKAN95 نوشته است:
رابطتون با سیاست چطوره؟ نظر خاصی ندارین؟
نه نظر خاصی در مورد سیاست ندارم.
ASHKAN95 نوشته است:
به نظر شما جامعه فعلی در ایران چه وضعیتی داره؟ رو به رشد؟درجا زدن؟ عقبگرد؟
جامعه ایران پتانسیل خیلی خوبی داره، منتها نباید در راه رشد شهری، رشد دادن ارزشهای اجتماعی رو فراموش کنه.
ASHKAN95 نوشته است:
غذای مورد علاقه؟ و اینکه رابطه خاصی با خوردن دارید یا نه؟
هر غذایی که خوشمزه باشه – و گوشت هم نداشته باشه

ASHKAN95 نوشته است:
یک جمله ی به یاد ماندنی؟
مهاتما گاندی گفته فرهنگ یک جامعه را می توان از طرز رفتار اعضای آن جامعه با حیواناتش تشخیص داد. ژنرال نورمن شوارتسکپف ("پ" اون رو هم باید تلفظ کرد) فقید هم گفته "در مورد اینکه آیا صدام حسین یک استراتژیست بزرگ نظامیست یا خیر؛ او نه یک استراتژیست است، نه درس نظام خوانده، نه یک تاکتیسین است، نه یک ژنرال است، و نه یک سرباز است. بغیر از اینها او یک نظامی بزرگ است!"
ASHKAN95 نوشته است:
موبایل شما چیه؟ با تکنولوژی روز خودتون رو وفق میدین یا وسایل سنتی رو بیشتر میپسندید؟
مبایل من نوکیا هست. بله سعی می کنم تا جای امکان خودم رو با تکنولوژی روز تطبیق بدم و از آخرین دستاوردهای تکنولوژیکی و تاثیری که آنها می توانند بر زندگی منِ نوعی بگذارند آگاه باشم.
ASHKAN95 نوشته است:
بدترین و بهترین دوره ی زندگی شما؟
بدترین دوره شبهای امتحان و تحویل کار، و بهترین دوره هم مسافرت به جاهای جدید... بازدید از موزه های معروف جهان یا نمایشگاههای هوایی.
ASHKAN95 نوشته است:
تندروی و تعصب؟
مخالفم
ASHKAN95 نوشته است:
اسطوره نیروی هوایی، نادر جهانبانی؟
نادر جهانبانی خلبان و افسر بسیار لایقی بودند که قربانی سرعت زیاد وقایع تاریخی شدند.
ASHKAN95 نوشته است:
شما یک خلبانی، با بدترین وضع ممکن از نیروی هوایی بی هیچ دلیلی اخراج میشید، چند ماه بعد یک جنگ شروع میشه. شما دعوت به کار شدید، تصمیم شما؟
من هم مانند خلبانان بسیار دیگر به پایگاه و اسکادران خودم بر می گشتم و بار دیگر لباس پرواز بر تن می کردم.
ASHKAN95 نوشته است:
با ناسپاسی دیگران چه حسی به شما دست میده؟
زندگی فراز و نشیبهای بسیار دارد اشکان خان...
ASHKAN95 نوشته است:
در همین حد که مجری صندلی رو شناختید، یه ارزیابی ازش میدین؟ خوب و بد باهم.
شما اگر دانش آموز هستید ساعت دو و نیم بیدار چیکار می کنید؟

تا حالا که مجری خیلی خوبی بودید و از همه هم بیشتر سوال پرسیده اید
ASHKAN95: والا جز درس خوندن و سوال نوشتن، کاری نمیکردم بخداASHKAN95 نوشته است:
انتظار چه حسی داره؟
گاهی حس خاصی نداره، گاهی کلافه می کنه. بستگی داره منتظر چی باشی.

ASHKAN95 نوشته است:
اگر در زندگی سر یه دوراهی سخت باشید، چجوری وضعیت رو تحت کنترل خودتون در میارید؟
آدم باید برای این جور مواقع این توانایی رو در خودش بوجود بیاره که خونسردی خودش رو حفظ بکنه و به موضوع به طور منطقی و بدور از احساسات نگاه کنه... مثل یک نفر سوم. بعدش هم جوانب مثبت و منفی رو سبک-سنگین کنه و اون راهی رو که مثبتهای بیشتری داره در پیش بگیره و هیچوقت هم دیگه پشت سرش رو نگاه نکنه و احیانن افسوس نخوره، چونکه با اطمینان می دونه در اون زمان و مکان خاص و با داده های موجود، او بهترین تصمیم رو گرفته.
ASHKAN95 نوشته است:
هوای این روزهای تهران؟ قلب محترم خوب هستند شکر خدا؟
هوای این روزهای تهران؟ هواشناسی قول باران داده! قلب ما هم فعلن کار می کنه