کمک در مورد افسردگی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 452 بار
سپاس‌های دریافتی: 762 بار

Re: کمک در مورد افسردگی

پست توسط saeid 7 »

hidden_half نوشته شده:من یکبار پیش روانشناس رفتم و راجب زندگی و ببخش تا ببخشن و غم نخور،بگرد. خب من همه اینا رو میدونم اما خب نمیتونم انجام بدم.مثلا بیشتر افراد میگن برو بیرون برو طبیعت بگرد یا ورزش کن.خب میخام بگم مشگل اصلیه ما افراد افسرده همین است که دلمون میخاد ولی نمیتونیم.یعنی یه حس بسیار قوی نمیزاره اینکارارو بکنیم و تمام حس را از ما میگیرد.یا با یکم تحرک خسته میشیم و حالتامون بدتر میشه.
مثلا در ما افراد افسرده در عرض 20 ثانیه یه موج مثبت وارد بدنمون میشه و دوست داریم همه کاری کنیم .منتها بلافاصله بعد از 20 ثانیه یه حس قویتر میاد و دوباره از حرکت باز میدارد و هیچ حسی نداری و دوست داری فقط بخوابی و از همه چیز متنفر میشی.گاهی اوقات از همه اطرافیان هم متنفر یا کلا هیچ حسی به هیچکس نداری.

اینه مشکلات ما افسرده ها.که بدترین درد است.میخاهیم اما نمیشود

روانشناست خوب نبود.
میدونم شما چه میگید. یکی از دوستان یک روز اومد پیشم ساعت 3 رفتیم بازار یه گشتی زدیم بعد از ظهر رفتیم استخر.شبم رفتیم یه شام خوردیم یه قلیان هم کشیدیم.
اخر شب گفت عمرم دیگه تموم شد این بهترین روز زندگیم بود !!!
بعضی هستند از وضعیت زندگیشون راضی نیستند. مثلا از رشته ای که میخونند یا شغلی که دارند و یا ...
شاید از این دسته اید.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 130 بار
سپاس‌های دریافتی: 204 بار

پست توسط John rider »

saeid 7 نوشته شده:دوستان روانشناس من بهترین راه کارها رو برای زندگی به من دادند

نمیفهمم.

آیا کسی که بخاطرشغلش (business) بادیگران دوست میشود،میتوانددوستی حقیقی باشد؟

hidden_half نوشته شده:من همه چیز رو امتحان کردم به حرفهای شما دوستان هم گوش میکنم و ضرر نداره.

بعقیده ی من،گوش دادن به هر ایده وطرزفکری بسیارهم مضراست.

شماتازمانی که به حرف های درون خودتان گوش نداده اید،شنیدن حرف های دیگران وحتی روانشناسان نه تنها بی حاصل است بلکه مضراست.

براستی شماتاچه اندازه ازاحوال وسخنان خودباخودتان باخبرید؟وبه آنهاگوش میدهید؟
آخرین ويرايش توسط 1 on John rider, ويرايش شده در 0.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

John rider نوشته شده:
saeid 7 نوشته شده:دوستان روانشناس من بهترین راه کارها رو برای زندگی به من دادند

نمیفهمم.

آیا کسی که بخاطرشغلش (business) بادیگران دوست میشود،میتوانددوستی حقیقی باشد؟

hidden_half نوشته شده:من همه چیز رو امتحان کردم به حرفهای شما دوستان هم گوش میکنم و ضرر نداره.

بعقیده ی من،گوش دادن به هر ایده وطرزفکری بسیارهم مضراست.

شماتازمانی که به حرف های درون خودتان گوش نداده اید،شنیدن حرف های دیگران وحتی روانشناسان نه تنها بی حاصل است بلکه مضراست.

براستی شماتاچه اندازه ازاحوال وسخنان خودباخبرید؟وبه آنهاگوش میدهید؟

اقای عزیز این روانشناس ها واقعا دوستم بودند. نه اینکه رفتم پیششون بعد باهاشون دوست شدم. موقع دانشجویی هم اتاقی بودیم.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط saeid 7 »

اخرین توصیه من.از یک کار انقلابی شروع نکنید.روزی ده دقیقه پیاده روی کنید و کمکم زیادش کنید.روانشناس هم فراموش نشه. لزوما نباید بهترین باشه فقط به حرفاتون گوش بده. موفق باشید
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط hidden_half »

بعضی هستند از وضعیت زندگیشون راضی نیستند. مثلا از رشته ای که میخونند یا شغلی که دارند و یا ...
شاید از این دسته اید.

باید عرض کنم من هر چی فکر میکنم چیزی پیدا نمیکنم که ناراضی باشم.اگرم باشه 1 مورده که اونم نداشتن توان ازدواج به دلیل حقوق کافی.
که اونم میدونم که بخاطر این بیماریه کوفتی نمیتونم کار کنم وگرنه اگه افسردگی نداشتم بیشتر کار میکردم.
من الان تنها چیزیکه ازش ناراضی هستم همین افسردگی هست.

مرگ بر افسردگی
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار

پست توسط hidden_half »

saeid 7 نوشته شده:اخرین توصیه من.از یک کار انقلابی شروع نکنید.روزی ده دقیقه پیاده روی کنید و کمکم زیادش کنید.روانشناس هم فراموش نشه. لزوما نباید بهترین باشه فقط به حرفاتون گوش بده. موفق باشید

پیاده روی حس و حال میخاد که من ندارم.و همیشه عادت کردم به دلیل داشتن وسیله زیر پایم پیاده روی نداشته باشم.ولی خب شاید در ماه یکبار انگیزه پیاده روی پیدا کنم و اونم وقتیه که بارون نم نم بباره.به قول همه هوای دو نفره.
دوست داشتم همیشه هوا بارونی بود .عاشق بارونم اونم توی پائیز و بهار.
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”