من آدم رو راستی هستم
مقاصد خیرخواهانه ام نیز تجسس، نیست. از این دست نرم افزارها آرشیو خوبی دارم خودم. در حقیقت اون نرم افزار یک موتور پردازش جهت تکرار اعمال انجام شده داشت - در حقیقت روبات ساز بود.
به زبان ساده شما بهش آموزش میدادین که چه کار کند، و بعد play میکردید تا اون برای شما اون کارها را درست با همان بازه زمانی و همان مسیر (حتی آیکون ماوس حرکت میکرد خودکار) انجام دهد.
اتفاقا اون نرم افزار فقط حرکت ماوس را کنترل میکرد و کلیکش را - یعنی اگر ضبط بکرد از تصویر و شما رو آیکون گوشه صفحه کلیک بکردی / بعد جای آیکون را تغییر بدادی وقت play کردن ماوس میرفت همان جای قبلی آیکون و کلیک میکرد که اگر خالی بود هیچ نمیشد اگرم آیکون دیگه ای بود اون برنامه اجرا میشد!
دلایل زیادی برای استفاده از این روبات ها میشود داشت، اما استفاده اصلیش برای من کوتاه شدن زحمتم در نوشتن یک سری اسکریپت است که مثلا در مورد یک پروژه :
قرار است فایل ها بر اساس تاریخ سورت شوند، و جدیدترین فایل ایمیل شود. یا یک سری چیزهایی شبیه این ... البته اسکریپت هاش هست. اما وجود یک فایل پرتابل روی فلش که همچین کاری بکند بسیار کاربردی و مفید خواهد بود.

نگران نشید، قرار نیست ردهیو محدودیت زمانی برای تصاویر بزاره. برای کار دیگری لازم دارم.