ebaskar نوشته شده:mohammadmun62 نوشته شده: ,
در پاسخ به سوال شما در مورد پرشدن فضای رم باید عرض کنم که اگر برید در قسمت (تنظیمات) و در بخش (برنامه ها) و نرم افزار های قسمت (دانلود شد) و در هر روی هر نرم افزاری که در این قسمت قرار داره کلیک کنید و در صفحه ای باز میشه تیک گزینه (نمایش اعلان ها) را بردارید،باعث میشه که دیگه اون نرم افزار خودشو چک نکنه و خیلی از مصرف باتری کاسته میشه و فضای کمتری از رم اشغال میشه.
البته تیک نرم افزار های مربوط به پیامک را برندارید ،تا وقتی پیام میاد ،صدای زنگ را بشوید.
روش دیگه اینه که نرم افزار Memory Cleaner V1.1.5 را نصب کنید و و بعد از چند ساعت اونو اجرا کنید و لیست نرم افزار های فعال رو میده و میتونید قبل از اینکه گزینه free memory را که در پایین صفحه قرار داره را بزنید،روی هر یک از برنامه هایی را که باز هست کلیک کرده و گزینه Details را بزنید و در صفحه جدیدی که باز میشه تیک اون برنامه را بردارید تا الکی فضای رم را اشغال نکنه و باتری را نیز کمتر تخلیه میکنه.بهترین لحظه برای این کار این هست که گوشی را ریستارت میکنید و اول نرم افزار را اجرا کنید و عملیات تیک برداری را آغاز کنید.
روش سوم نصب نرم افزار System Tuner Pro V2.5.10 است البته باید گوشی شما روت باشه و وقتی این نرم افزار را نصب کردید،بعد اجرای اون در قسمت System ، برنامه های زیر را به پیشنهاد Mahdi 1944 اونارو حذف یا فریز کنید تا هم فضای رم آزادتر بشه و هم باتری مصرف کمتری داشته باشه وبرای حذف اونا روی برنامه مربوطه کلیک و در پایین گزینه remove یا clean را بزنید.
برنامه های قابل حذف:google play store google backup transport Sim Toolkit google contacts sync
البته اگر منوی گوشی شما فارسی باشه اسم اونا رو فارسی میبینید ،پس بهتره اول منوی گوشی را انگلیسی کنید و بعد....
من این کارا رو کردم باتری گوشی من 4 روز نگه میداره و شب تا صبح نیز یک درصد مصرف باتری داره و فشای آزاد رم همیشه 150 تا180میگ هست.
نکته:همه موارد بالا را که ذکر شد اجرا کنید، نه یک مورد را.
تیک بازار و آخرین خبر را بردار و در تنظیمات داخلی برنامه آخرین خبر گزینه ،گزینه آپدیت خودکار و تنظیمات مربوط به اینترنت را غیرفعال کن.
کلا" هرنرم افزاری که آپدیت و یا چک خودکارش فعال باشه در لحظه ای که استفاده نمی کنید خودشو چک میکنه و این باعث اشغال رم میشه.
سلام
۱. گزینه notification را که تیکش را برمیدارم فقط اعلانش را حذف میکنه و اثری روی رم نداره ظاهرا
۲. برنامه Memory cleaner روایتهای مختلفی از شرکتهای مختلف داره کدومشو بگیریم؟ لینک داری؟
۳. چندنا نرم افزار نصب کردی که باتری شما ۴ روز دوام داره؟!
من این کارهارو انجام دادم نسبت به قبل بهتر شده
رام هم بهتر شده
System Tuner Pro با این برنامه ، برنامه GLX app که برنامه باهاش میگیری مثل بازار رو هم حذف کردم یک حالی داد

داخل گوگل سرچ کنی دانلود Memory Cleaner V1.1.5
برات میاره