سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط hamid373 »

ebaskar نوشته شده:
mohammadmun62 نوشته شده:  ,
در پاسخ به سوال شما در مورد پرشدن فضای رم باید عرض کنم که اگر برید در قسمت (تنظیمات) و در بخش (برنامه ها) و نرم افزار های قسمت (دانلود شد) و در هر روی هر نرم افزاری که در این قسمت قرار داره کلیک کنید و در صفحه ای باز میشه تیک گزینه (نمایش اعلان ها) را بردارید،باعث میشه که دیگه اون نرم افزار خودشو چک نکنه و خیلی از مصرف باتری کاسته میشه و فضای کمتری از رم اشغال میشه.
البته تیک نرم افزار های مربوط به پیامک را برندارید ،تا وقتی پیام میاد ،صدای زنگ را بشوید.
روش دیگه اینه که نرم افزار Memory Cleaner V1.1.5 را نصب کنید و و بعد از چند ساعت اونو اجرا کنید و لیست نرم افزار های فعال رو میده و میتونید قبل از اینکه گزینه free memory را که در پایین صفحه قرار داره را بزنید،روی هر یک از برنامه هایی را که باز هست کلیک کرده و گزینه Details را بزنید و در صفحه جدیدی که باز میشه تیک اون برنامه را بردارید تا الکی فضای رم را اشغال نکنه و باتری را نیز کمتر تخلیه میکنه.بهترین لحظه برای این کار این هست که گوشی را ریستارت میکنید و اول نرم افزار را اجرا کنید و عملیات تیک برداری را آغاز کنید.

روش سوم نصب نرم افزار System Tuner Pro V2.5.10 است البته باید گوشی شما روت باشه و وقتی این نرم افزار را نصب کردید،بعد اجرای اون در قسمت System ، برنامه های زیر را به پیشنهاد Mahdi 1944 اونارو حذف یا فریز کنید تا هم فضای رم آزادتر بشه و هم باتری مصرف کمتری داشته باشه وبرای حذف اونا روی برنامه مربوطه کلیک و در پایین گزینه remove یا clean را بزنید.
برنامه های قابل حذف:google play store google backup transport Sim Toolkit google contacts sync
البته اگر منوی گوشی شما فارسی باشه اسم اونا رو فارسی میبینید ،پس بهتره اول منوی گوشی را انگلیسی کنید و بعد....
من این کارا رو کردم باتری گوشی من 4 روز نگه میداره و شب تا صبح نیز یک درصد مصرف باتری داره و فشای آزاد رم همیشه 150 تا180میگ هست.
نکته:همه موارد بالا را که ذکر شد اجرا کنید، نه یک مورد را.
تیک بازار و آخرین خبر را بردار و در تنظیمات داخلی برنامه آخرین خبر گزینه ،گزینه آپدیت خودکار و تنظیمات مربوط به اینترنت را غیرفعال کن.
کلا" هرنرم افزاری که آپدیت و یا چک خودکارش فعال باشه در لحظه ای که استفاده نمی کنید خودشو چک میکنه و این باعث اشغال رم میشه.

سلام
۱. گزینه notification را که تیکش را برمیدارم فقط اعلانش را حذف میکنه و اثری روی رم نداره ظاهرا
۲. برنامه Memory cleaner روایتهای مختلفی از شرکتهای مختلف داره کدومشو بگیریم؟ لینک داری؟
۳. چندنا نرم افزار نصب کردی که باتری شما ۴ روز دوام داره؟!

من این کارهارو انجام دادم نسبت به قبل بهتر شده
رام هم بهتر شده
System Tuner Pro با این برنامه ، برنامه GLX app که برنامه باهاش میگیری مثل بازار رو هم حذف کردم یک حالی داد تصویر
داخل گوگل سرچ کنی دانلود Memory Cleaner V1.1.5
برات میاره تصویر

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط ebaskar »

hamid373 نوشته شده:
ebaskar نوشته شده:
mohammadmun62 نوشته شده:  ,
در پاسخ به سوال شما در مورد پرشدن فضای رم باید عرض کنم که اگر برید در قسمت (تنظیمات) و در بخش (برنامه ها) و نرم افزار های قسمت (دانلود شد) و در هر روی هر نرم افزاری که در این قسمت قرار داره کلیک کنید و در صفحه ای باز میشه تیک گزینه (نمایش اعلان ها) را بردارید،باعث میشه که دیگه اون نرم افزار خودشو چک نکنه و خیلی از مصرف باتری کاسته میشه و فضای کمتری از رم اشغال میشه.
البته تیک نرم افزار های مربوط به پیامک را برندارید ،تا وقتی پیام میاد ،صدای زنگ را بشوید.
روش دیگه اینه که نرم افزار Memory Cleaner V1.1.5 را نصب کنید و و بعد از چند ساعت اونو اجرا کنید و لیست نرم افزار های فعال رو میده و میتونید قبل از اینکه گزینه free memory را که در پایین صفحه قرار داره را بزنید،روی هر یک از برنامه هایی را که باز هست کلیک کرده و گزینه Details را بزنید و در صفحه جدیدی که باز میشه تیک اون برنامه را بردارید تا الکی فضای رم را اشغال نکنه و باتری را نیز کمتر تخلیه میکنه.بهترین لحظه برای این کار این هست که گوشی را ریستارت میکنید و اول نرم افزار را اجرا کنید و عملیات تیک برداری را آغاز کنید.

روش سوم نصب نرم افزار System Tuner Pro V2.5.10 است البته باید گوشی شما روت باشه و وقتی این نرم افزار را نصب کردید،بعد اجرای اون در قسمت System ، برنامه های زیر را به پیشنهاد Mahdi 1944 اونارو حذف یا فریز کنید تا هم فضای رم آزادتر بشه و هم باتری مصرف کمتری داشته باشه وبرای حذف اونا روی برنامه مربوطه کلیک و در پایین گزینه remove یا clean را بزنید.
برنامه های قابل حذف:google play store google backup transport Sim Toolkit google contacts sync
البته اگر منوی گوشی شما فارسی باشه اسم اونا رو فارسی میبینید ،پس بهتره اول منوی گوشی را انگلیسی کنید و بعد....
من این کارا رو کردم باتری گوشی من 4 روز نگه میداره و شب تا صبح نیز یک درصد مصرف باتری داره و فشای آزاد رم همیشه 150 تا180میگ هست.
نکته:همه موارد بالا را که ذکر شد اجرا کنید، نه یک مورد را.
تیک بازار و آخرین خبر را بردار و در تنظیمات داخلی برنامه آخرین خبر گزینه ،گزینه آپدیت خودکار و تنظیمات مربوط به اینترنت را غیرفعال کن.
کلا" هرنرم افزاری که آپدیت و یا چک خودکارش فعال باشه در لحظه ای که استفاده نمی کنید خودشو چک میکنه و این باعث اشغال رم میشه.

سلام
۱. گزینه notification را که تیکش را برمیدارم فقط اعلانش را حذف میکنه و اثری روی رم نداره ظاهرا
۲. برنامه Memory cleaner روایتهای مختلفی از شرکتهای مختلف داره کدومشو بگیریم؟ لینک داری؟
۳. چندنا نرم افزار نصب کردی که باتری شما ۴ روز دوام داره؟!

من این کارهارو انجام دادم نسبت به قبل بهتر شده
رام هم بهتر شده
System Tuner Pro با این برنامه ، برنامه GLX app که برنامه باهاش میگیری مثل بازار رو هم حذف کردم یک حالی داد تصویر
داخل گوگل سرچ کنی دانلود Memory Cleaner V1.1.5
برات میاره تصویر

ممنون این برنامه ها را نصب کردم اما نهایتا Ram میشه 140 بعدش سریع پر میشه و دوباره 70 یا 80 میرسه (خیلی سریع یعنی کمتر از یک دقیقه)
وقتی برنامه سنگین FX Guru را اجرا میکنم و بعد میام بیرون رم به 170 هم رسیده که بعدش پر میشه
مهم اینه که باتری 4 روز دوام بیاره نه اینکه هرشب شارژ کنم...چه کنیم؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

,
سلام.میزان کاری که من از گوشی میکنم به اندازه چند تا تماس و دادن پیامک و یا استفاده روزی ده دقیقه از نرم افزاری سبک است. اینکه از صبح تا شب با گوشی و با انواع نرم افزارها و بازیها سرگرم باشم و انتظار داشته باشم که باتری گوشی دوام بیاورد؟!!؟ هیچ گوشیی نمی تواند چنین دوام باتریی داشته باشد. :D
آزاد بودن میزان رم بستگی به نوع نرم افزارهایی دارد که شما نصب کرده اید.هرچه نرم افزار هایی نظیر بازار و نرم افزارهایی مخصوص ایمیل ویا چت و یا هواشناسی و امثالهم... که درصدد بروزآوری و چک کردن خود هستند بیشتر باشد قطعا" میزان فضای رم بیشتری را اشغال میکند و به طبع باتری بیشتری نیز مصرف میکند.
ضمنا دوستان خوب من،اگر میتوانید فقط نظر خود را بنویسید و نظرات قبلی را ضمیمه نظرات جدید نکنید. تصویر
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 41 بار

پست توسط hamid373 »

چطوری باید با اورکلاک cpu گوشی رو به 1.2 بهینه کرد کسی میدونه ؟

"مهم نیست چه دین یا مذهبی داری ، فقط مرد باش"
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

mohammadmun62,
کاری که با موبایلت انجام میدی با Nokia 1100 هم میشه ! آخه برادر من ما گوشی آندرویدی صفحه بزرگ خریدیم که از امکاناتش استفاده کنیم وگرنه هنری نیست که در حد چندتا پیامک و تماس مختصر گوشیمون چهارروز دوام بیاره !
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammadmun62 »

,
سلام عزیز من :D
حق با شماست.شما متوجه منظور من نشدید.یا شاید من منظورم را بد رساندم
منظورم اینه که وقتی استفاده در حالت عادی مثل من ،باتری دو روز ونیم دوام بیاره.با این روش به ۴ روز کشیده
شما که با استفاده زیاد گوشی، باتری تان یک روز دوام میاره با این روش یک و نیم روز دوام میاره
و چیزایی که باعث مصرف اضافی باتری و اشغال رم شدن رو حذف و یا غیر فعال میکنید. :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فعلا راهي نداره، کرنل اجازه‌ي تغييرات در ولتاژ هسته‌هاي پردازنده رو نميده و به همين دليل امکان پذير نيست فعلا
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط reza_ahwaz_26 »

با سلام
من فرمویر GLX_G4_V2.3.5_20130920 رو روی گوشی ریختم. همه چیزش خوبه. ولی مشکلی که متوجه شدم گوشیم داره usb tethering کا نمیکنه. هر وقت کابل usb رو وصل میکنم مینویسه که کابل وصل است تیک را بزنید. ولی تیکش غیر فعاله. کسی این مشکل رئ داره؟؟؟ راه حلی واسش هست ؟؟؟
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط ebaskar »

reza_ahwaz_26 نوشته شده:با سلام
من فرمویر GLX_G4_V2.3.5_20130920 رو روی گوشی ریختم. همه چیزش خوبه. ولی مشکلی که متوجه شدم گوشیم داره usb tethering کا نمیکنه. هر وقت کابل usb رو وصل میکنم مینویسه که کابل وصل است تیک را بزنید. ولی تیکش غیر فعاله. کسی این مشکل رئ داره؟؟؟ راه حلی واسش هست ؟؟؟

سلام
آیا این فریمور روت شده اس؟ سرعتش بهتره؟ مصرف باتریش کمتره؟ مشکل دوربین و اینترنت 3G و سنسورها نداره؟
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 7 بار

پست توسط dariush711 »

سلام دوستان.امیدوارم که سالم و بر قرار باشید .من سوال دارم .کسی اینجا اینترنت ایرانسل رو روی g4 امتحان کرده؟؟؟؟ماله من اصن سرعت ندارره.حتی گوگل رو به سختی باز میکنه.سیم کارتو عوض کردم اما تاثیری نداشت.تنظیمات اینترنت گوشی رو طبق تنظیمات ایرانسل به صورت دستی وارد کردم اما بازم مفید واقع نشد.یا سیم کارت رایتل امتحان کردم بی هیچ دردسری با سرعت بالا کار کرد .اما ایرنسل اصن سرعت نداره.کسی میدونه چرا؟؟دوستم با تبلتش به راحتی از اینترنت ایزانسل با سرعت قابل قبول استفاده میکنه اما من نمیتونم.ممون اگه کمک کنین....
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير اين فريموير به صورت خام هست، اما روشهاي روت و سواپ و ... رو ميتونيد در انجمن استفاده و خودتون او رو تکميل کنيد

,
البته من هم به سختي از ايرانسل جديدا ميتونم استفاده کنم و فکر ميکنم به کاهش کيفيت سرويس اين شرکت مربوط باشه. چون براي برخي مناطق خيلي کند شده و براي برخي مناطق اوضاع کمي بهتره، شايد محل سکونت دوست شما وضعيت بهتري داشته باشه. اما در مجموع کيفيت ايرانسل هر سال داره بدتر ميشه متاسفانه ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط mahdirg »

سلام دوستان ، من فرمویر جدیدی (GLX_G4_V2.3.5_20130920)که تو سایت قرار داده شده رو نصب کردم . خوشبختانه مشکلی که در فرمویر قبلیم (GLX_G4_V2.2.4) بود ، تو این فرمویر حل شده . اون هم مشکل دلیوری اس ام اس ها (delivery report) بود که قبلا فقط بصورت popup نمایش داده می شد . اما الان هم بصورت یه ایکون کوچیک تو خود اس ام اس نمایش داده میشه هم تو report کاملا مینویسه که دلیور شده !
ارسال پست

بازگشت به “GLX”