خرید مهر نظام مهندسی
مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
خرید مهر نظام مهندسی
سلام دوستان یه سوال فنی واسم پیش اومده آیا مثل خرید مجوز سر دفتری که دانشجوهای حقوق می تونن انجام بدن آیا امکان خریدن مهر نظام مهندسی هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

- سپاسهای ارسالی: 2399 بار
- سپاسهای دریافتی: 12644 بار
Re: خرید مهر نظام مهندسی
aliamous نوشته شده:سلام دوستان یه سوال فنی واسم پیش اومده آیا مثل خرید مجوز سر دفتری که دانشجوهای حقوق می تونن انجام بدن آیا امکان خریدن مهر نظام مهندسی هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
در جوابتون باید بگم خیر همچین چیزی وجود نداره مهندسین حتما باید در ازمون نظام مهندسی شرکت کنند

[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم

- سپاسهای ارسالی: 1621 بار
- سپاسهای دریافتی: 558 بار
مهر نظام مهندسی کلا جریانش چیه و دقیقا به چه درد میخوره؟
برای رشته مکانیک داشتن و نداشتنش خیلی فرق میکنه؟چون چند تا درس باید پاس بشه که همش سیالاتیه و برای جامداتی ها ممکنه گرفتن اونا مقدور نباشه
برای رشته مکانیک داشتن و نداشتنش خیلی فرق میکنه؟چون چند تا درس باید پاس بشه که همش سیالاتیه و برای جامداتی ها ممکنه گرفتن اونا مقدور نباشه
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .

-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
مشکل من اینه که چون کاردانی به کارشناسی هستم به این راحتی بهم مهر نمی دن و احتمالا باید ارشد رو هم تو اون دوره زمانی بعد از کارشناسی بگیرم. مشکل علمی ندارم فقط نمی خوام زیر دست مهندسای بی سواد بی گاری بکشم.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

aliamous نوشته شده:مشکل من اینه که چون کاردانی به کارشناسی هستم به این راحتی بهم مهر نمی دن و احتمالا باید ارشد رو هم تو اون دوره زمانی بعد از کارشناسی بگیرم. مشکل علمی ندارم فقط نمی خوام زیر دست مهندسای بی سواد بی گاری بکشم.
متاسفانه مشکل اکثر مهندسان معماری و عمران که به صورت ناپیوسته کارشناسی رو پاس کردن همینه متاسفانه بعد از روی کار اومدن دولت جدید هم این مشکل رفع نشده باید منتظر بمونیم تا ببینیم سر انجام کار چی میشه اما فکر نکنم گردن کلفت های نظام مهندسی اجازه بدن جاشون تنگتر از این بشه پس بهتره ادامه تحصیل بدید البته در اون هم شک و شبهه زیادی وجود داره بنا به گفته ها و شنیده ها حتی اگر دکتری هم بگیرید به شما کد 100 تعلق نمیگیره و فقط کد 120 بهتون میدن راستش من نمیدونم چه تفاوتی بین کارشناسی پیوسته و ناپیوسته وجود داره که باید همچین ظلمی رو تحمل کنند

KAL-KOI-BABAK نوشته شده:مهر نظام مهندسی کلا جریانش چیه و دقیقا به چه درد میخوره؟
دانشجویان عمران و معماری بعد از اتمام دوره کارشناسی باید سه سال صبر کنند تا بتوانند در ازمون نظام مهندسی شرکت کنند بعد از قبولی در این ازمون به انها حق نظارت و حق کشیدن نقشه داده میشه و صاحب مهر میشوند درمورد رشته شما من نمیدونم شرایطش به چه صورته و اطلاع کافی در این زمینه ندارم

- سپاسهای ارسالی: 3148 بار
- سپاسهای دریافتی: 393 بار
تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .

apple2009 نوشته شده:تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .
aliamous نوشته شده:الان یعنی باید یک مهندس عمران گیر بیارم و با مبلغی این برگه ها رو ازش بخرم. بعدش چی؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدین
لطفا بخوانید
خرید این برگه ها کاملا غیر قانونی است خرید برگه های مهندسی طراحی. نظارت . محاسبات و... به تنهایی مالیت نداره چرا که خریدار تنها خواستار برگه نیست بلکه تعهد و پذیرش مهندس رو هم در کنارش طلب میکنه پس اساسا خرید و فروش چنین برگه هایی باطل و کاملا غیر قانونیه از نظر ساختاری ایشون صلاحیت این امر رو ندارند در صورتی که ایشون دست به این اقدام بزنن طبق بند 8 ماده 15 نظام مهندسی و کنترل ساختمان باید تحت تعقیب قرار .