خرید مهر نظام مهندسی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل مرتبط با معماري و شهرسازي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hani1459, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

خرید مهر نظام مهندسی

پست توسط aliamous »

سلام دوستان یه سوال فنی واسم پیش اومده آیا مثل خرید مجوز سر دفتری که دانشجوهای حقوق می تونن انجام بدن آیا امکان خریدن مهر نظام مهندسی هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویر
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

Re: خرید مهر نظام مهندسی

پست توسط hani1459 »

aliamous نوشته شده:سلام دوستان یه سوال فنی واسم پیش اومده آیا مثل خرید مجوز سر دفتری که دانشجوهای حقوق می تونن انجام بدن آیا امکان خریدن مهر نظام مهندسی هم هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویر

سلام
در جوابتون باید بگم خیر همچین چیزی وجود نداره مهندسین حتما باید در ازمون نظام مهندسی شرکت کنند تصویر
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

مهر نظام مهندسی کلا جریانش چیه و دقیقا به چه درد میخوره؟
برای رشته مکانیک داشتن و نداشتنش خیلی فرق میکنه؟چون چند تا درس باید پاس بشه که همش سیالاتیه و برای جامداتی ها ممکنه گرفتن اونا مقدور نباشه
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

مشکل من اینه که چون کاردانی به کارشناسی هستم به این راحتی بهم مهر نمی دن و احتمالا باید ارشد رو هم تو اون دوره زمانی بعد از کارشناسی بگیرم. مشکل علمی ندارم فقط نمی خوام زیر دست مهندسای بی سواد بی گاری بکشم.
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

aliamous نوشته شده:مشکل من اینه که چون کاردانی به کارشناسی هستم به این راحتی بهم مهر نمی دن و احتمالا باید ارشد رو هم تو اون دوره زمانی بعد از کارشناسی بگیرم. مشکل علمی ندارم فقط نمی خوام زیر دست مهندسای بی سواد بی گاری بکشم.

متاسفانه مشکل اکثر مهندسان معماری و عمران که به صورت ناپیوسته کارشناسی رو پاس کردن همینه متاسفانه بعد از روی کار اومدن دولت جدید هم این مشکل رفع نشده باید منتظر بمونیم تا ببینیم سر انجام کار چی میشه اما فکر نکنم گردن کلفت های نظام مهندسی اجازه بدن جاشون تنگتر از این بشه پس بهتره ادامه تحصیل بدید البته در اون هم شک و شبهه زیادی وجود داره بنا به گفته ها و شنیده ها حتی اگر دکتری هم بگیرید به شما کد 100 تعلق نمیگیره و فقط کد 120 بهتون میدن راستش من نمیدونم چه تفاوتی بین کارشناسی پیوسته و ناپیوسته وجود داره که باید همچین ظلمی رو تحمل کنند
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

KAL-KOI-BABAK نوشته شده:مهر نظام مهندسی کلا جریانش چیه و دقیقا به چه درد میخوره؟
برای رشته مکانیک داشتن و نداشتنش خیلی فرق میکنه؟چون چند تا درس باید پاس بشه که همش سیالاتیه و برای جامداتی ها ممکنه گرفتن اونا مقدور نباشه

دانشجویان عمران و معماری بعد از اتمام دوره کارشناسی باید سه سال صبر کنند تا بتوانند در ازمون نظام مهندسی شرکت کنند بعد از قبولی در این ازمون به انها حق نظارت و حق کشیدن نقشه داده میشه و صاحب مهر میشوند درمورد رشته شما من نمیدونم شرایطش به چه صورته و اطلاع کافی در این زمینه ندارم
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

اخ اخ اخ اخ ، بزار نوبت من برسه ، یک اشکی از این جامعه مهندسی در بیارم که یادشون نره
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

سلام
شما میتونی از بعضی جاها برگه رو بخری
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

apple2009 نوشته شده:سلام
شما میتونی از بعضی جاها برگه رو بخری

دوست عزیز منظورتون کدوم برگه است
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط aliamous »

الان یعنی باید یک مهندس عمران گیر بیارم و با مبلغی این برگه ها رو ازش بخرم. بعدش چی؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدین
Moderator
Moderator
نمایه کاربر

پست توسط hani1459 »

apple2009 نوشته شده:تا اونجایی که من میدونم هر مهندس عمران تو رشته نظارت و محاسبات و جدیدا اجرا در هرکدام از این شاخه ها دارای 8 برگه هست که بسته به پایش میتونه میتونه تا متراژ خاصی تو هر کدوم از این سه شاخه کار کنه ، شما با خرید این برگه ها میتونید کار رو بگیرید .

aliamous نوشته شده:الان یعنی باید یک مهندس عمران گیر بیارم و با مبلغی این برگه ها رو ازش بخرم. بعدش چی؟؟؟ میشه واضحتر توضیح بدین

لطفا بخوانید

خرید این برگه ها کاملا غیر قانونی است خرید برگه های مهندسی طراحی. نظارت . محاسبات و... به تنهایی مالیت نداره چرا که خریدار تنها خواستار برگه نیست بلکه تعهد و پذیرش مهندس رو هم در کنارش طلب میکنه پس اساسا خرید و فروش چنین برگه هایی باطل و کاملا غیر قانونیه از نظر ساختاری ایشون صلاحیت این امر رو ندارند در صورتی که ایشون دست به این اقدام بزنن طبق بند 8 ماده 15   نظام مهندسی و کنترل ساختمان باید تحت تعقیب قرار   . 
ارسال پست

بازگشت به “معماري و شهرسازي”