Abdoll@h نوشته شده:افراد مهمی مانند حاج محمود کریمی باید حتما اسلحه داشته باشند تا در مواقع نیاز از خودشون دفاع کنند.هیچ ایرادی هم نداره. البته تا جایی که بنده خبر دارم اصلا آقای کریمی تیراندازی نکرده و شخصی که همراه ایشون بوده این کارو انجام داده و مجوز حمل اسلحه هم داشته. به علاوه اینکه مشخص شده شخصی که به سمت خودروی اون تیراندازی شده مقصر بوده و تیراندازی بی دلیل نبوده.
مهم برای نظام یا برای ایران؟ مهندسه؟ دکتره؟ پرفسوره؟ چندتا پروژه عمرانی رو طراحی یا مدیریت کرده ؟ چندتا انسان با تشخیص و تخصصش از مریضی و مرگ نجات پیدا کردن؟ از کی تا حالا مداح انقدر مهم شده که نیاز به حمل اسلحه داشته باشه؟!!!!
دوست عزیز یعنی شما می گی هرکی دکتر و مهندس و پروفسور باشه یا اگه جون کسی رو نجات داده باشه می تونه اسلحه داشته باشه؟ البته بنده هم با اون قسمت از اظهارات آقای کریمی که خودشو خیلی راحت با امام حسین(ع) و دستگاه ایشون نسبت داده موافق نیستم.هرچند ایشون برای نشر فرهنگ حسینی خیلی خیلی زحمت کشیدن اما باید تواضع به خرج می دادن و اینجوری صحبت نمی کردن.اما باید قبول کنیم ایشون تو کشور ما از بهترین و با دانش ترین مداحان هستن و جزء خواص محسوب می شن و از اونجایی که به رهبری هم نزدیک هستن مطمئنا دشمنان زیادی هم در داخل و هم در خارج دارن و حفظ جان ایشون مهمه و مطمئنا از دست دادن ایشون کم اهمیت تر از یه دکتر،مهندس و پروفسور نیست.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.
دوست عزیز یعنی شما می گی هرکی دکتر و مهندس و پروفسور باشه یا اگه جون کسی رو نجات داده باشه می تونه اسلحه داشته باشه؟
نخیر لپ کلام اینجاست که اون ها هم نباید داشته باشند چه برسه به این بابا که فقط و فقط یک مداحه !
ایشون به جای اینکه بیاد خودشو به امام حسین بچسبونه بره یاد بگیره مثل هفتیر کشای غرب وحشی تو روز روشن به ماشینی که زن و ناموس یک نفر توش نشسته شلیک نکنه !
اما باید قبول کنیم ایشون تو کشور ما از بهترین و با دانش ترین مداحان هستن و جزء خواص محسوب
باید قبول کنیم ؟ چرا باید قبول کنیم چه مدرکی هست ایشون اینقدر با سواد باشن ؟ خوب قیول کردیم مثلا ! این به ایشون اجازه می ده که بر روی مردم اسلحه بکشه ؟ دیگه چی ؟ چیز دیگری میل ندارند ؟
مطمئنا از دست دادن ایشون کم اهمیت تر از یه دکتر،مهندس و پروفسور نیست.
ایشون در حد یک موی گندیده ی یک مهندسی که به مردم خدمت می کنه هم نیست چه برسه هم اندازه بره خدارو شکر کنه که اون بنده خدا از گناه ایشون گذشت وگرنه مملکت اینقدر بی قانون هم نیست که ایشون هفتیر کشی کنه اونم تو تهران !
مملکت با مداحی ساخته نمی شه با دانش و فرهنگ ساخته می شه !
Abdoll@h نوشته شده:افراد مهمی مانند حاج محمود کریمی باید حتما اسلحه داشته باشند تا در مواقع نیاز از خودشون دفاع کنند.هیچ ایرادی هم نداره. البته تا جایی که بنده خبر دارم اصلا آقای کریمی تیراندازی نکرده و شخصی که همراه ایشون بوده این کارو انجام داده و مجوز حمل اسلحه هم داشته. به علاوه اینکه مشخص شده شخصی که به سمت خودروی اون تیراندازی شده مقصر بوده و تیراندازی بی دلیل نبوده.
مهم برای نظام یا برای ایران؟ مهندسه؟ دکتره؟ پرفسوره؟ چندتا پروژه عمرانی رو طراحی یا مدیریت کرده ؟ چندتا انسان با تشخیص و تخصصش از مریضی و مرگ نجات پیدا کردن؟ از کی تا حالا مداح انقدر مهم شده که نیاز به حمل اسلحه داشته باشه؟!!!!
دوست عزیز یعنی شما می گی هرکی دکتر و مهندس و پروفسور باشه یا اگه جون کسی رو نجات داده باشه می تونه اسلحه داشته باشه؟ البته بنده هم با اون قسمت از اظهارات آقای کریمی که خودشو خیلی راحت با امام حسین(ع) و دستگاه ایشون نسبت داده موافق نیستم.هرچند ایشون برای نشر فرهنگ حسینی خیلی خیلی زحمت کشیدن اما باید تواضع به خرج می دادن و اینجوری صحبت نمی کردن.اما باید قبول کنیم ایشون تو کشور ما از بهترین و با دانش ترین مداحان هستن و جزء خواص محسوب می شن و از اونجایی که به رهبری هم نزدیک هستن مطمئنا دشمنان زیادی هم در داخل و هم در خارج دارن و حفظ جان ایشون مهمه و مطمئنا از دست دادن ایشون کم اهمیت تر از یه دکتر،مهندس و پروفسور نیست.
سلام دوست عزیز قصد توهین ندارم، ایشون با دستمزد میلیونی به ازای هرشب مداحی، فرهنگ حسینی رو گسترش دادن! در واقع این شغل ایشونه و دلش برای امام حسین نسوخته... اگر فقط مقصود امام حسین هست، شبی 7-8 میلیون دست مزد چیه پس؟؟؟؟؟؟ شما ببین ایشون حاضره بدون دریاقت دستمزد، یه کلام راجع به امام حسین حرف بزنه یا نه؟ ضمنا در پاسخ به شما باید بگم که بله، برخی تحصیل کرده ها و پرفوسورین باید مجوز حمل اون سلاح رو داشته باشن. مثل دانشمندان هسته ای که ترور شدن و خیلی های دیگه. شما تا حالا شنیدی مداح ترور شده باشه؟؟؟ ولی قطعا خبر حمله به برخی پزشکان و دانشمندان رو شنیدین....
ASHKAN95 نوشته شده:سلام دوست عزیز قصد توهین ندارم، ایشون با دستمزد میلیونی به ازای هرشب مداحی، فرهنگ حسینی رو گسترش دادن! در واقع این شغل ایشونه و دلش برای امام حسین نسوخته... اگر فقط مقصود امام حسین هست، شبی 7-8 میلیون دست مزد چیه پس؟؟؟؟؟؟ شما ببین ایشون حاضره بدون دریاقت دستمزد، یه کلام راجع به امام حسین حرف بزنه یا نه؟ ضمنا در پاسخ به شما باید بگم که بله، برخی تحصیل کرده ها و پرفوسورین باید مجوز حمل اون سلاح رو داشته باشن. مثل دانشمندان هسته ای که ترور شدن و خیلی های دیگه. شما تا حالا شنیدی مداح ترور شده باشه؟؟؟ ولی قطعا خبر حمله به برخی پزشکان و دانشمندان رو شنیدین....
سلام ASHKAN95 عزیز. اول اینکه آیا ایشون از ابتدا که مداحی رو شروع کرده به عنوان شغل و درآمد این کارو شروع کرده واقعا که الان بدون پول حاضر نباشه این کارو انجام بده؟و آیا از ابتدا(به قول شما و با فرض اینکه این رقم درست باشه)شبی 7-8 میلیون درآمد داشته؟که البته این رقم باید ثابت بشه.که اگر هم درست باشه برای شخصی با تجربه ایشون رقم خیلی بالایی نیست. دوم اینکه آیا غیر از این هست که در حال حاضر بسیاری از افراد شغلشون سخنرانی در زمینه رشته خودشونه و فقط از راه سخنرانی در کنفرانسها و همایش ها کسب درآمد می کنن و رقمش خیلی بالاتر از اون چیزی هست که در مورد آقای کریمی فرمودین؟و آیا اساسا اگر کسی برای کاری پول دریافت می کنه معنیش اینه که فرهنگ اون کار رو گسترش نداده؟ یعنی یه استاد دانشگاه،یه دکتر یا یه مهندس اگر پول بگیرن رسالت خودشونو درست به انجام نرسوندن؟مطمئنا اگر آقای کریمی در این زمینه بی تاثیر بود ازش دعوت نمی شد که در بیت رهبری مدیحه سرایی کنه. سوم اینکه مطمئنا اگر فقط به عنوان شغل بوده اینقدر تو این کار موفق نمی شده.این مربوط میشه به جنبه اعتقادی قضیه.به علاوه اینکه اصلا شغل ایشون چیز دیگه ایه و محل اصلی درآمد ایشون یه کار دیگه است. بنده هم نگفتم که مهندسین و دانشمندان ما نباید سلاح داشته باشن بلکه اصلا منظورم این بود که افراد مهم جامعه باید حتما وسیله دفاع از خودشون رو داشته باشن و حتی باید محافظ شخصی هم داشته باشن. نمی خوام بدون دلیل از اقای کریمی حمایت کنم.اگر از ایشون خطایی سر زده حتما باید رسیدگی بشه و در مورد ایشون باید جدی تر هم باشه. اما متاسفانه در کشور ما وقتی اتفاقی از این دست رخ میده همیشه صورت مساله رو پاک می کنن.طبق فرمایش دوست عزیزمون F-14 Fan مثل اینکه می خوان یه سری جوازها رو لغو کنن.خوب درست نیست وقتی یک نفر مرتکب خطایی شد اینجوری با قضیه برخورد کنن. دقیقا زمانی که روح الله داداشی عزیزمون به دست یه جوونک مست به قتل رسید باز هم مسئولین صورت مساله رو پاک کردن.من خودم ساکن کرج هستم و اون روزی که اون اتفاق رخ داد از تلخ ترین روزهای عمر من بود.اما به نظرم تصمیم برای لغو برگزاری مسابقات مردان آهنین یک تصمیم کاملا اشتباه و پاک کردن صورت مساله بود.
F-14 Fan نوشته شده:[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] اصلا مهم نیست. برای دشمنان هم هیچ اهمییتی نداره. هیچ کس باهاش کاری نداره.
در جواب دوست عزیزم F-14 Fan جان هم بگم که اتفاقا خیلی ها با امثال ایشون کار دارن.حتی خبر رسیده که تکفیری ها هم برای کشتن بعضی از افراد و بعضی از مداحان افرادی رو به ایران فرستادن.
Sand_fighter نوشته شده:[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] لپ کلام اینجاست که اون ها هم نباید داشته باشند چه برسه به این بابا که فقط و فقط یک مداحه ! [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] به جای اینکه بیاد خودشو به امام حسین بچسبونه بره یاد بگیره مثل هفتیر کشای غرب وحشی تو روز روشن به ماشینی که زن و ناموس یک نفر توش نشسته شلیک نکنه ! [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] قبول کنیم ؟ چرا باید قبول کنیم چه مدرکی هست ایشون اینقدر با سواد باشن ؟ خوب قیول کردیم مثلا ! این به ایشون اجازه می ده که بر روی مردم اسلحه بکشه ؟ دیگه چی ؟ چیز دیگری میل ندارند ؟ [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] در حد یک موی گندیده ی یک مهندسی که به مردم خدمت می کنه هم نیست چه برسه هم اندازه بره خدارو شکر کنه که اون بنده خدا از گناه ایشون گذشت وگرنه مملکت اینقدر بی قانون هم نیست که ایشون هفتیر کشی کنه اونم تو تهران !
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] در جواب دوست عزیز و گرامی sand_fighter عزیز هم بگم که برادر من اگر عرایض بنده رو ببینید عرض کرده بودم که صحبت های ایشون درست نبوده و اگر مرتکب خلافی شده باید به شدت باهاش برخورد بشه.اما نباید بی انصافی هم کنیم و لقب هفت تیر کشی و رمبو و این چیزا رو بهشون بچسبونیم. مساله بعدی اینکه کسانی که با فنون سخنوری و مداحی آشنایی دارن می دونن که ایشون تو کار خودشون استاده و در مورد اشعار و روضه هایی که می خونه وقوف کامل داره.و با توجه به این سخن حضرت امام (ره) که فرمودن:"این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است" و با توجه به این مساله که ایشون در راستای برپا داشتن مجالس حسینی زحمت زیادی کشیده پس میشه نتیجه گرفت که در انتشار فرهنگ حسینی سهیم بوده و همون دکتر و مهندس ها هم با نشستن سر سفره امام حسین و تعهدی که از آموزه های حسینی بر میاد می تونن به این مردم خدمت کنن.پس کسانی امثال محمود کریمی کم ارزش تر از دکتر و مهندس و پروفسور نیستند.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست.
فرمودید : " فنون سخنوری و مداحی " میشه برای روشن شدن من ناوارد و غافل ، بفرمایید این فنون دقیقا چطور میتونن باعث رشد و پیشرفت مملکت بشن ؟
باز فرمودید : "همون دکتر و مهندس ها هم با نشستن سر سفره امام حسین و تعهدی که از آموزه های حسینی بر میاد می تونن به این مردم خدمت کنن" یعنی میفرمایید همه دکتر مهندسهای این مملکت که دارن شب و روز خدمت میکنند و قدم به قدم زندگی و کشور رو میسازن سر سفره امام حسین میشینن ؟ یا پیشرفت مملکت فقط نتیجه اون دسته ایه که پای این سفره هستند و بقیه هیچ ؟
دوست عزیز، مداحی یک شغل نباید باشه... مثل این میمونه که من برای پرستیدن خدا پول بگیرم مثلااااااا... دو حالت داره، یا داری واسه دلت میخونی، یا واسه جیبت! فطعا راجع به ایشون حالت اول نیست. دومم اینکه اگر قیمت برای شما ثابت شده نیست، تشریف ببرید کامرانیه، چیذر، اونجا از خودشون یا دوستانشون قیمت رو بگیرید. شبی 8 میلیون تومن کمه؟؟؟ اقا شما خیلی مایه داریا، این رقما اصلا به چشمت نمیاد مهندس مملکت ماهی 800 تومن حقوق میگیره، اونوقت ایشون واسه یه ساعت حرف زدن 8 میلیون؟ ببینید نمیخوام بحث اعتقادی بشه، من خودم به امام حسین معتقدم و احترام خاصی قائلم براشون. ولی خب واقعه کربلا که هر سال عوض نمیشه!!!! یه داستان تکراری که ما هرسال زنده نگهش میداریم. در واقع بهش ادای احترام میکنیم. حالا ایشون برای روایت یه داستان تکراری بر فرض مثال در 10 شب، 80 میلیون تومن میره تو جیبش! دیگه قضاوت با خودتون.
بله عزیز جان، اگر پول بگیرن، ینی واسه پول دارن زحمت میکشن. پیامبر خدا مگه پول میگرفت تبلیغ دین میکرد؟ امام حسین مگه پول میگرفت که رفت جنگید؟ قضیه کاملا روشنه... دوست من سوزش من از کجاست؟ از اونجایی که اگر بر فرض مثال یه بچه 17-18 ساله این کارو میکرد از روی خریت، حکمش چی بود؟ اعدام... ولی ایشون الان داره راست راست میچرخه، تازه فرماندهی انتظامی هم ازش حمایت میکنه.... این یعنی چی؟ یعنی تبعیض!!!! اتفاقا باید جواز ها رو لغو کنند. مداح؟!!! ایشون هیچ رقمی نیست تو این مملکت که بخواد خطری هم تهدیدش کنه...
خلاصه اگر قانع شدید، که هیچ. اگر هم هنوز موضع خودتون رو دارید، باز هم هیچ...
یکی اینو از برق بکشه . این بابا ، با این سرعت که داره پیش میره به زودی ظهور میکنه ... واقعا متاسفم براش ، مردک متوهم
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در
ASHKAN95 نوشته شده:دوست عزیز، مداحی یک شغل نباید باشه... مثل این میمونه که من برای پرستیدن خدا پول بگیرم مثلااااااا... دو حالت داره، یا داری واسه دلت میخونی، یا واسه جیبت! فطعا راجع به ایشون حالت اول نیست. دومم اینکه اگر قیمت برای شما ثابت شده نیست، تشریف ببرید کامرانیه، چیذر، اونجا از خودشون یا دوستانشون قیمت رو بگیرید. شبی 8 میلیون تومن کمه؟؟؟ اقا شما خیلی مایه داریا، این رقما اصلا به چشمت نمیاد مهندس مملکت ماهی 800 تومن حقوق میگیره، اونوقت ایشون واسه یه ساعت حرف زدن 8 میلیون؟
ASHKAN95 جان با این موافق نیستم که می فرمایید یا واسه دلت یا واسه جیبت.اگر شخصی بخواد این همه وقت بزاره برای یه کار و هیچ پولی نگیره که ورشکست میشه.اما اون شبی 8 میلیون رو قبول دارم و باید بگم اشتباه کردم که گفتم زیاد نیست.من اون لحظه حواسم سمت ماهی 8 میلیون بود که عرض کردم خیلی زیاد نیست.از این بابت عذر می خوام.
ASHKAN95 نوشته شده:بله عزیز جان، اگر پول بگیرن، ینی واسه پول دارن زحمت میکشن. پیامبر خدا مگه پول میگرفت تبلیغ دین میکرد؟ امام حسین مگه پول میگرفت که رفت جنگید؟ قضیه کاملا روشنه...
اینو قبول ندارم.اول اینکه پیامبر (ص) و امام حسین (ع) حسابشون جداست.پیامبر خدا هم میدونیم که اگر پول نداشت به راحتی نمی تونست اسلام رو پیش ببره.همه سپاهی که رو در روی امام حسین (ع) ایستادن برای ثروت و مقام این کارو کردن.وقتی دشمنای اسلام برای ساختن برنامه های ضد اسلامی و ایرانی این همه هزینه می کنن ما چرا نباید برای گسترش دینمون و رسوندن صدامون خرج کنیم؟دوست من به نظرم نباید قضایا رو با هم قاطی کنیم.اقای کریمی یه خطا مرتکب شده.بنده هم نمی خوام از ایشون دفاع بیجا کنم.باید حتما رسیدگی می شد که مثل اینکه شده و خود شخص شاکی (بنا به اظهارات خودش) به خاطر احترامی که برای محمود کریمی قائل بوده حاضر شده رضایت بده.بحث بیشتر بر سر اظهاراتی که محمود کریمی بعد از اون اتفاق داشته که فکر می کنم حرفهای درستی نبود.قبلا هم بنده به این مساله اذعان داشتم.
ASHKAN95 نوشته شده:دوست من سوزش من از کجاست؟ از اونجایی که اگر بر فرض مثال یه بچه 17-18 ساله این کارو میکرد از روی خریت، حکمش چی بود؟ اعدام... ولی ایشون الان داره راست راست میچرخه، تازه فرماندهی انتظامی هم ازش حمایت میکنه.... این یعنی چی؟ یعنی تبعیض!!!!
من ناراحتی شما رو از اتفاقی که افتاده درک می کنم.خودم هم ناراحتم.اما وقتی کسی که تا به حال هیچ سو سابقه ای نداشته و طرف شاکی هم رضایت داده رو که دیگه نمی ندازن پشت میله ها.
ASHKAN95 نوشته شده:اتفاقا باید جواز ها رو لغو کنند. مداح؟!!! ایشون هیچ رقمی نیست تو این مملکت که بخواد خطری هم تهدیدش کنه...
اتفاقا باید بگم خیلی رقمی هم هست.من مطمئنم چون ایشون یه مداح بوده تا این حد روی این قضیه دارن مانور می دن و خیلی ها چون با دین و اسلام و مداح و مداحی مشکل دارن این موضوع رو خیلی بزرگ کردن و تو بوغ و کرنا کردن.اگه یه دکتر و مهندس و پروفسور یا یه بازیگر بود اینقدر مهم جلوه نمی کرد.ایشون چون شخص مهم و مورد توجه رهبری هست اینقدر بر علیهش تبلیغ کردن. هرچند باید دوباره عرض کنم صحبت هایی که کرده رو قبول ندارم و ایشون باید به خاطر اتفاقی که افتاده تو رسانه ها عذرخواهی می کرد.
ASHKAN95 نوشته شده:خلاصه اگر قانع شدید، که هیچ. اگر هم هنوز موضع خودتون رو دارید، باز هم هیچ...
برادر من اگر برای هیچ بحث کردیم پس از اول جرا شروع کردیم؟؟؟بحث کردن معنیش این نیست که حتما یه نفر نظر طرف مقابلو قبول کنه.به عقیده من ما خیلی هم اختلاف نظر نداریم دوست عزیزم. البته در مورد اون مساله هم که فرمودین حادثه کربلا یک داستان تکراری هست جای بحث وجود داره که در این تاپیک نمی گنجه. موفق باشید.
Chaparel نوشته شده:درود ... فرمودید : " فنون سخنوری و مداحی " میشه برای روشن شدن من ناوارد و غافل ، بفرمایید این فنون دقیقا چطور میتونن باعث رشد و پیشرفت مملکت بشن ؟
باز فرمودید : "همون دکتر و مهندس ها هم با نشستن سر سفره امام حسین و تعهدی که از آموزه های حسینی بر میاد می تونن به این مردم خدمت کنن" یعنی میفرمایید همه دکتر مهندسهای این مملکت که دارن شب و روز خدمت میکنند و قدم به قدم زندگی و کشور رو میسازن سر سفره امام حسین میشینن ؟ یا پیشرفت مملکت فقط نتیجه اون دسته ایه که پای این سفره هستند و بقیه هیچ ؟
سلام دوست عزیز. البته شما شکست نفسی می فرمایید.بنده هم عددی نیستم که بخوام چیزی رو به کسی یاد بدم.فقط اون چیزی که از عقل ناقصم بر میاد رو عنوان می کنم.
خلاصه عرض کنم که یک شخص می تونه با هنر روضه خوانی و مداحی و بازگویی زیبای زندگی ائمه معصومین و اصحابشون،مردم مسلمان رو هرچه بیشتر با راه و رسم اون عزیزان آشنا کرده و از این طریق باعث ایجاد روحیه جهادگری و تلاش هرچه بیشتر برای پیشرفت و اعتلای کشور اسلامی بشه.کما اینکه بودند بسیاری از نوابغ این کشور همانند شهید بابایی و همت و چمران و ... که با وجود اینکه به راحتی می تونستن در زمان جنگ در کشورهای دیگه به راحتی به تحصیل و پژوهش ادامه بدن و شبهای آروم و رویایی ای رو بگذرونن اما برای اسلام و به یاد کربلای امام حسین (ع) برای میهن اسلامیشون جنگیدن و تکه تکه شدند و با سرور خودشون محشور شدن.این میسر نمی شد مگر با روضه ها و زیارت عاشورای امام حسین (ع).الان هم از این بابایی ها و همت ها و چمران ها کم نیستن در ایران.بدون شک هر کسی که برای این مملکت دل می سوزونه به ائمه معصومین ارادت داره و بس.به عنوان مثال مطمئنم شخصی مانند پروفسور سمیعی بزرگ هم از این قائده مستثنا نیست. در مقابل داشتیم و داریم دانشمندان و متخصصان زیادی که در کشورهای پیشرفته به بالاترین جایگاه ها رسیدن اما حاضر نیستن برگردن و به میهنشون خدمت کنن چون در ایران اون جایگاه و رفاه و امکانات را نخواهند داشت.افرادی هم هستن که در حال حاضر تو این کشور هستن و دارن زحمت هم می کشن اما اگر تحت فشار قرار بگیرن خیلی راحت حاضرن ایرانو رها کنن و برن. اینجاست که تفاوت کسی که سر سفره امام حسین (ع) نشسته و کسی که سر این سفره ننشسته مشخص میشه.
ضمن عرض احترام به نظر شما ، باید عرض کنم ، متاسفانه یکی از بلایای بزرگی که گریبان این مملکت رو گرفته ، همین توضیحات و تفاسیر مطلقا مذهبیه !
نمی دونم چندساله هستید و دوران جنگ کجا تشریف داشتید . برادر عزیز ... در زمان جنگ خیلی از جوونها رفتن برای دفاع از میهن ! کلی شهید دادیم از سربازهای وطیفه . کلی شهید دادیم از اقلیت های دینی . کلی شهید دادیم از آدمهایی که از همین خاک و بر بوم بودند و تعلق چندانی هم به معنویات نداشتند . فراوان داشتیم ... قراوان !
متاسفانه در توضیح مصادره همه دوستداران وطن و زحمتکشان این مرز و بوم به نفع اعتقاد تند مذهبیتون ، این بار نه تنها شهدا رو بلکه به فرموده خودتون : "[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] هر کسی که برای این مملکت دل می سوزونه به ائمه معصومین ارادت داره و بس" [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] همه میهن پرستان رو هم مصادره کردید ! [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] مملکت ما هم همینه . [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] شخصه از گفتار شما نتیجه میگیرم که فقط از پنجره دین و مذهب انسانها رو قضاوت میکنید . [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] گرامی ... صدها هزار و بلکه میلیونها مهندس و دکتر و تکنسین و کارگر در این مملکت هستند که علیرغم داشتن اعتقاد قلبی به خداوند ، حاضر نیستند وقتشون رو پای منبر مداحان بگدرانند . به جای این قبیل مجالس باید سر کارشون باشند . روی سکو های نفتی . توی پالایشگاه ها ، فرودگاه ها ، آشیانه های تعمییراتی ، داک ها ، روی کشتی ها ، سر پروژه های ساختمانی ، سد ها و نیروگاه ها و خلاصه هزار جای دیگری که وقتشون رو برای توسعه این مملکت صرف کنند . خیلی از این آدمها ممکنه اصلا اونطور که شما از همه توقع دارید ، اهل مذهب و ائمه اصهار نباشند . ممکنه بی خدا باشند . اما تلاششون برای این مملکته . برای رشد کشوره . قلبشون میتپه برای ایران . نتیجه اون رو هم همه داریم میبینیم . [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] حالا با خودتون فکرکردید اگر یه روز صبح از خواب بلند بشید ببینید مثلا هیچ دکتری در مملکت نیست ، چی میشه ؟ یا فکر کنید هیچ مهندسی در هیچ کارخونه ای وجود نداره ! ... نه چرا راه دور بریم ... فکر کنید صبح بیدار میشید و میبینید از امرزو هیچ رفتگری وجود نداره ! [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] فکر کنید از امروز صبح هیچ مداحی وجود نداره !!! چی میشه ؟ [FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] دین و ایمانشون رو ترک میکنند ؟ همه کافر میشن ؟ کارخونه ها میخوابن ؟ بیمارها تلف میشن ؟ چی میشه ؟
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] عرض میکنم ، به نظرتون به عنوان یک نظر شخصی احترام میذارم ، اما آرزو میکنم کمی بیشتر و با زاویه بازتری به دنیا نگاه کنید . ارتباط با خداوند متعال بستگی به دید انسان در زندگی داره . یک تصمیم قلبیه . من اگر اهل مسجد و نماز و تکیه و مداحی نباشم ، آدم بد و حتی بی خدایی نیستم . پای ثابت این قبیل مراسم هم باشم ، الزاما آدم خوبی نخواهم شد .