من مثل گلی‌ در گلدان بزرگتر هستم : محمود کریمی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد خودروهاي نظامي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

Re: من مثل گلی‌ در گلدان بزرگتر هستم : محمود کریمی

پست توسط Abdoll@h »

ممنونم Chaparel عزیز.بنده تقریبا با بیشتر نظرات شما موافقم.توضیح و تفسیر مطلقا مذهبی درست نیست.شاید بهتر باشه بنده دیدگاهم رو در مورد "ارادت به ائمه معصوم" بهتر توضیح بدم.
باید بگم هر کسی که از فضایل اخلاقی و بزرگواری و زندگی معصومین و بزرگان دین ما کمترین چیزی شنیده باشه حتما برای اونها ارزش و احترام قائله.این میشه ارادت.و هر انسان آزاده و حقیقت جو سعی میکنه خودشو به راه و روش اون عزیزان نزدیک کنه.اینم میشه سر سفره اون عزیزان بودن.همه میدونیم که اقلیت های مذهبی کشورمون هم به معصومین احترام می ذارن و حتی به اونها متوسل میشن و شفا هم می گیرن.
بنده به هیچ وجه میهن پرستان رو مصادره نکردم.اما به این هم باید توجه داشته باشیم بسیاری از افرادی که در داخل و خارج از این کشور دارن به این نظام و به اسلام ضربه وارد می کنن هم اسم خودشونو می ذارن میهن پرست و با سر دادن فریاد میهن پرستی به این مردم ضربه میزنن.ما به غیر از میهنمون که ذره ای از خاکشو با هیچ چیز عوض نمی کنیم ارزش های دیگه ای هم داریم که نمی تونیم میهنمونو بدون اونا ببینیم.ما اسلام می خوایم،قرآن می خوایم،نهضت اسلامی می خوایم و ما منتظر ظهور امام زمانمون هستیم.به نظرم میهن پرستی خالی بدون توجه به این ارزشها فایده نداره.همون اقلیت هایی هم که به درجه رفیع شهادت رسیدن مطمئنا میهن پرستانی بودن که برای ارزشهای یک مملکت اسلامی ارزش قائل بودند که اگر نبودند به اون درجه نائل نمی شدند.
اکثر قریب به اتفاق دکتر و مهندسین و تکنسین ها و کارگرای این مملکت هم میهن پرستانی هستن که خدا و اسلام رو می خوان.
بنده به هیچ وجه فقط از منظر مذهب به قضایا نگاه نمی کنم.خود بنده شاید ماهی یکبار هم به نماز جماعت مسجد نمی رم.شاید سالی سه چهار شب هم بیشتر هیات نمیرم.محرم هم اکثر سالها فقط اون دو سه شب آخرو می رم.حتی بعضی وقتا اگر کسی طرز لباس پوشبدن منو ببینه هم شاید فکر کنه اهل دین و ایمان نیستم.چون با این نظر شما موافقم که صرف نماز جماعت و پای منبر نشستن انسان،انسان نمیشه.حتما نیاز نیست که از نزدیک پای منبر و مجلس بود.از راه دور هم میشه.از روی سکوی نفتی و عرشه کشتی و داخل کابین خلبان هم میشه.
بنده زمان جنگ و جبهه نبودم اما میدونم تاثیر غسل و نماز شب تو جبهه ها چی بود....می دونم تاثیر خلوت کردنا و صحیفه خوندنها چی بود...می دونم تاثیر صدای حاج صادق آهنگران چی بود...می دونم تاثیر زیارت عاشورای شب عملیات چی بود...و اینو مطمئنم که فقط میهن پرستی صرف نبود....
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهرکرد
سپاس‌های ارسالی: 4214 بار
سپاس‌های دریافتی: 8330 بار

پست توسط FREE MAN »

در پی انتشار خبر هفت تیر کشی مداح مشهور در اتوبان بابایی، رسانه های جریان افراطی مدعی شده اند که این مداح مشهور با خانواده در خودرو بوده و از سوی اراذل و اوباش مورد حمله قرار گرفته است که مجبور به استفاده از اسلحه شده است!!!
اينجا چند سوال مطرح مي شود:
سئوال نخست اینکه با توجه به حضور سید حسن میرکاظمی، شریک مشهور بابک زنجانی در خودروی مداح مشهور، آیا وی هم جزء خانواده وی محسوب می شود؟

این سئوال باسئوال دیگری درباره ارتباطات فراوان اقتصادی میان نزدیکان این مداح مشهور و رعیت تکمیل می گردد.

سئوال سوم: با توجه به اینکه سرنشینان خودرویی که ادعا شده اراذل و اوباش بودند و مزاحم خودروی مداح مشهور و رعیت شده اند، یک زن و مرد جوان و مطابق ادبیات مداحان: سوسول بوده اند، چگونه این اتفاق افتاده است؟

سئوال چهارم: این چه اراذل و اوباشی بوده اند که به خودروی مداح مشهور حمله کرده اند، اما به جای اینکه آنها مسلح باشند، طرف مقابل مسلح بوده و تیراندازی کرده است؟

سئوال پنجم: اگر طرف مقابل اراذل و اوباش بوده اند، چرا بجای اینکه فرار کنند، به کلانتری مراجعه کرده اند و اقدام به گزارش حادثه و شکایت نموده اند؟

سئوال ششم: اسلحه واقعا متعلق به چه کسی بوده است و چرا باید افرادی نظیر یک مداح یا یک متهم دانه درشت اقتصادی مجوز حمل سلاح داشته باشد؟

سئوال هفتم: مداح مشهور و سرنشینان خودرو در آن ساعت نیمه شب در چه شرایطی و از کجا به سوی کجا در حال حرکت بوده اند که براثر یک موضوع ساده اقدام به اسلحه کشی کرده اند؟
زنده بودن حرکتی افقی است از گهواره تا گور و زندگی کردن حرکتی عمودی است از زمین تا آسمان
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]انسان ها دو دسته اند: آن هایی که بیدارند در تاریکی و آن هایی که خوابند در   
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 747 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط ATABACKAN »

Abdoll@h نوشته شده:ممنونم Chaparel عزیز.بنده تقریبا با بیشتر نظرات شما موافقم.توضیح و تفسیر مطلقا مذهبی درست نیست.شاید بهتر باشه بنده دیدگاهم رو در مورد "ارادت به ائمه معصوم" بهتر توضیح بدم.
باید بگم هر کسی که از فضایل اخلاقی و بزرگواری و زندگی معصومین و بزرگان دین ما کمترین چیزی شنیده باشه حتما برای اونها ارزش و احترام قائله.این میشه ارادت.و هر انسان آزاده و حقیقت جو سعی میکنه خودشو به راه و روش اون عزیزان نزدیک کنه.اینم میشه سر سفره اون عزیزان بودن.همه میدونیم که اقلیت های مذهبی کشورمون هم به معصومین احترام می ذارن و حتی به اونها متوسل میشن و شفا هم می گیرن.
بنده به هیچ وجه میهن پرستان رو مصادره نکردم.اما به این هم باید توجه داشته باشیم بسیاری از افرادی که در داخل و خارج از این کشور دارن به این نظام و به اسلام ضربه وارد می کنن هم اسم خودشونو می ذارن میهن پرست و با سر دادن فریاد میهن پرستی به این مردم ضربه میزنن.ما به غیر از میهنمون که ذره ای از خاکشو با هیچ چیز عوض نمی کنیم ارزش های دیگه ای هم داریم که نمی تونیم میهنمونو بدون اونا ببینیم.ما اسلام می خوایم،قرآن می خوایم،نهضت اسلامی می خوایم و ما منتظر ظهور امام زمانمون هستیم.به نظرم میهن پرستی خالی بدون توجه به این ارزشها فایده نداره.همون اقلیت هایی هم که به درجه رفیع شهادت رسیدن مطمئنا میهن پرستانی بودن که برای ارزشهای یک مملکت اسلامی ارزش قائل بودند که اگر نبودند به اون درجه نائل نمی شدند.
اکثر قریب به اتفاق دکتر و مهندسین و تکنسین ها و کارگرای این مملکت هم میهن پرستانی هستن که خدا و اسلام رو می خوان.
بنده به هیچ وجه فقط از منظر مذهب به قضایا نگاه نمی کنم.خود بنده شاید ماهی یکبار هم به نماز جماعت مسجد نمی رم.شاید سالی سه چهار شب هم بیشتر هیات نمیرم.محرم هم اکثر سالها فقط اون دو سه شب آخرو می رم.حتی بعضی وقتا اگر کسی طرز لباس پوشبدن منو ببینه هم شاید فکر کنه اهل دین و ایمان نیستم.چون با این نظر شما موافقم که صرف نماز جماعت و پای منبر نشستن انسان،انسان نمیشه.حتما نیاز نیست که از نزدیک پای منبر و مجلس بود.از راه دور هم میشه.از روی سکوی نفتی و عرشه کشتی و داخل کابین خلبان هم میشه.
بنده زمان جنگ و جبهه نبودم اما میدونم تاثیر غسل و نماز شب تو جبهه ها چی بود....می دونم تاثیر خلوت کردنا و صحیفه خوندنها چی بود...می دونم تاثیر صدای حاج صادق آهنگران چی بود...می دونم تاثیر زیارت عاشورای شب عملیات چی بود...و اینو مطمئنم که فقط میهن پرستی صرف نبود....
برادر گلم این ادم ارزش و لیاقت این رو نداره که شما اینقدر وقت و انرژیت رو برای دفاع ازش بگذاری بهتر نیست انرژیت رو صرف یک ادم با ارزش تر بکنی
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

هر دو طرف درست می گند !
من از روز اول هم از بعضی از این مداحان و سبک و سیاق اونها در مداحی خوشم نمی اومده ولی خیلی چیزها رو هم در مورد معصومین از این مداحی ها یاد گرفتم !
مثلا بعضی از شروه ها و مداحی های بوشهری که واقعه های کربلا رو به تصویر می کشند !!
نمونه اش مدح ذوالجناح است که توسط آقای مهندسی و مداحی ایمان میرشکاری بازخوانی و البته قبل تر آن مداحان دیگر مداحی شده است !
این مداحی بسیار زیبا و محزون ذوالجناح رو و خیمه های یاران امام حسین در دشت بلا رو هنگام دیدن ذوالجناح بیان می کند !!
و بسیار مثالهای دیگر از این نمونه مداحی ها !!
از دوستان هم خواهش می کنم از قضاوت در مورد دیگران خوداری فرمایند !
متاسفانه در مورد هر چیز اثبات نشده ای اجازه قضاوت را به خودمون می دهیم !! این جمله بر خودم هم صدق می کند !!
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 732 بار
سپاس‌های دریافتی: 494 بار
تماس:

پست توسط Abdoll@h »

ATABACKAN نوشته شده:برادر گلم این ادم ارزش و لیاقت این رو نداره که شما اینقدر وقت و انرژیت رو برای دفاع ازش بگذاری بهتر نیست انرژیت رو صرف یک ادم با ارزش تر بکنی

شما درست می فرمایید.اما بحث فقط سر این شخص نبود.بحث اینه که با اشتباه یک نفر کل جامعه ای که اون شخص تنها یک عضو از اونه رو نباید تخریب کرد و نباید فقط صورت مساله ها رو پاک کرد.
[FONT=Impact]آدمهای پاک خطا نمی کنند ، سادگی می کنند . و امروز سادگی ، پاکترین خطای دنیاست. 
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

Present نوشته شده:هر دو طرف درست می گند !
من از روز اول هم از بعضی از این مداحان و سبک و سیاق اونها در مداحی خوشم نمی اومده ولی خیلی چیزها رو هم در مورد معصومین از این مداحی ها یاد گرفتم !
مثلا بعضی از شروه ها و مداحی های بوشهری که واقعه های کربلا رو به تصویر می کشند !!
نمونه اش مدح ذوالجناح است که توسط آقای مهندسی و مداحی ایمان میرشکاری بازخوانی و البته قبل تر آن مداحان دیگر مداحی شده است !
این مداحی بسیار زیبا و محزون ذوالجناح رو و خیمه های یاران امام حسین در دشت بلا رو هنگام دیدن ذوالجناح بیان می کند !!
متاسفانه در مورد هر چیز اثبات نشده ای اجازه قضاوت را به خودمون می دهیم !! این جمله بر خودم هم صدق می کند !!

یک سوال ؟
این عزیزان چه چیزی از عاشورا رو برای شما به تصویر کشیدن ؟ دقیقا تشنگی رو خون و خونریزی رو ؟
یا جز اینها رو ؟ یه کم بیشتر در مورد مکتب عاشورا تحقیق کنید تا زیبایی هاش رو ببنید نه آه و ناله و فغانش رو
چطور شیر زن کربلا برمیگرده به قاتلین برادرش میگه :جز زیبایی در اینجا چیزی نمیبینم
این رو یک مداح هیچوقت نمیگه و نمیتونه بگه و هیچکس نمیتونه چیزی رو که ابولفضل العباس در آب فرات دید و ننوشید رو نمیتونه بگه
به نظر من تنها مداحی که واقعا یک حس خوب از عاشورا به عاریه گذاشت و سفر کرد مرحوم موذن زاده بود
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain
Captain

پست توسط Present »

ramin-am نوشته شده:
Present نوشته شده:هر دو طرف درست می گند !

یک سوال ؟
این عزیزان چه چیزی از عاشورا رو برای شما به تصویر کشیدن ؟ دقیقا تشنگی رو خون و خونریزی رو ؟
یا جز اینها رو ؟ یه کم بیشتر در مورد مکتب عاشورا تحقیق کنید تا زیبایی هاش رو ببنید نه آه و ناله و فغانش رو
چطور شیر زن کربلا برمیگرده به قاتلین برادرش میگه :جز زیبایی در اینجا چیزی نمیبینم
این رو یک مداح هیچوقت نمیگه و نمیتونه بگه و هیچکس نمیتونه چیزی رو که ابولفضل العباس در آب فرات دید و ننوشید رو نمیتونه بگه
به نظر من تنها مداحی که واقعا یک حس خوب از عاشورا به عاریه گذاشت و سفر کرد مرحوم موذن زاده بود

نوحه های بوشهری همشون اه و ناله و فغان نیست . بیشتر شبیه تعزیه مانند هست !!

امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

سلام
من هنوز متوجه نشدم که چرا تو کشوری که حمل سلاح سرد (بدون دایل )حکم سنگین مجازات دارد یک نفر بیاد با سلاح گرم به مردم شلیک کند تازه طلب کار هم باشد
در ضمن شبی 15 میلیون همچنین هیئت باید تمام امکانات (خواب خوراک و...) را برای همراهان (همون سینه زن هایی که همیشه در صحنه حاضر اند) را تقبل بفرمایید
این امار 7-8 میلیون داداش برا دلار 1200 بود العان دلار 2500 است . امار من برای سال 92 همین شخص است .
این شخص ! به هیچ عنوان مورد تایید من نیست اگر اومد خونه راهش نمی دهم قبلا هم این را گفته ام از رفتار این شخص کاملا معلوم است که ..............با اون گریه های دروغی ضایع اش فکر کرده مردم نمی فهمند اما خب پشتش گرمه جناب رفیق شفیق امام حسینه ! به گفته خودش
روز قیامت امام حسین می رود بالای سره همین اقایون می دونید چی می گوید : می گوید ببخشید شما !
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

نشنیدم سعی میکنم گوش کنم چون متاسفانه تازگی ها نوحه ها بیشتر جیغ و داد و فغان و شور شده تا واقعیت کربلا
به رویاهایت بی اندیش ..........
Captain
Captain

پست توسط Present »

, من خودم هر سال تعدادی نوحه بوشهری می ذاشتم ولی امسال برام حال و هوای دیگه داشت و یاد برادرم می افتادم که تو محرم فوت کرد و برای همین زیاد مداحی گوش نکردم وسعی کردم بزنم کانال دیگه کلا !!
اگر خواستی تعدادی از ایمان میرشکاری که موزیکال هم هست بعضی هاش رو قبلا خودم در انجمن گذاشتم ولی ...

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: Tabriz
سپاس‌های ارسالی: 6254 بار
سپاس‌های دریافتی: 1515 بار

پست توسط Ghost Rider »

به نظر من مداحی نباید به عنوان شغل کسی باشه، شخصا از بین همه ی مداح هایی که میشناسم یه نفر آدم حسابی توشون نیست!
راستی ماجرای این تیر اندازی رو کسی با جزئیات میدونه؟
ارسال پست

بازگشت به “خودروهاي نظامي”