رام 4.2.2 برای Glx G3

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

Re: رام 4.2.2 برای Glx G3

پست توسط Silver62 »

سلام
یعنی کسی تو این انجمن پیدا نمیشه که به بقیه بگه که چطوری میشه این مشکل نصب نرم افزار را حل کرد پس این دو تا دیتا را از کجا گیر آوردید که با ریستور کردن اونها مشکل حل میشه اگه خودتون زحمت کشیدید درست کردید لطف کنید به بقیه هم روش حل این مشکل را به صورت کامل و مفید آموزش بدید یا اگه از جایی خوندید و یاد گرفتید لطفا لینک منبع را اطلاع بدید تا ما هم مراجعه کنیم و یاد بگیریم . لطفا...

در ضمن اگه میشه برای مشکلات رام مشابه سامسونگ هم اگه امکانش هست یا آموزش بدید یا خوتون زحمتش را بکشید
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط sazegar67 »

Silver62 نوشته شده:سلام
یعنی کسی تو این انجمن پیدا نمیشه که به بقیه بگه که چطوری میشه این مشکل نصب نرم افزار را حل کرد پس این دو تا دیتا را از کجا گیر آوردید که با ریستور کردن اونها مشکل حل میشه اگه خودتون زحمت کشیدید درست کردید لطف کنید به بقیه هم روش حل این مشکل را به صورت کامل و مفید آموزش بدید یا اگه از جایی خوندید و یاد گرفتید لطفا لینک منبع را اطلاع بدید تا ما هم مراجعه کنیم و یاد بگیریم . لطفا...

در ضمن اگه میشه برای مشکلات رام مشابه سامسونگ هم اگه امکانش هست یا آموزش بدید یا خوتون زحمتش را بکشید

دوست گلم اگه کسی جواب سوال شما را بلد باشه جواب میده دیتا هم گفته شد که از رام لنوو از تو همین انجمن دانلود کن و در اخر این رام پایدار نیست و یک سری مشکلات داره که باید بشینی و خفن حوصله داشته باشی تا مشکلات و برطرف کنی موفق باشی
New Member

پست توسط Silver62 »

متشکرم که یک نفر به سوال جواب داد
ولی خواهشا این دو تا دیتا رام لنوو را یک نفر آماده کرده که دیگه مشکل نرم افزار نداره من هم میخواهم بدانم چه چیزایی را چطوری دستکاری کرده که مشکل برطرف شده
Captain
Captain
سپاس‌های دریافتی: 325 بار

پست توسط sam1375 »

سلام بچه ها درستش کردم هم وای فای هم تنظیمات همه چی فقط موقعی که بالا میاد یه ارور به اسم ompc has stoped میده نمیدونم اینو چیکار کنم منظورم رام شبیه s3 هست
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

sam1375 نوشته شده:سلام بچه ها درستش کردم هم وای فای هم تنظیمات همه چی فقط موقعی که بالا میاد یه ارور به اسم ompc has stoped میده نمیدونم اینو چیکار کنم منظورم رام شبیه s3 هست

یعنی الان پیامک فابریک بدون جایگزین کردن جواب میده؟؟؟
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

از نرم افزار contact+ استفاده میکنی و پیامک رو حذف میکنی در عوض وقتی پیام بیاد رو صفحه ناتیفیکشن میاره
Major II
Major II

پست توسط sazegar67 »

sam1375 نوشته شده:از نرم افزار contact+ استفاده میکنی و پیامک رو حذف میکنی در عوض وقتی پیام بیاد رو صفحه ناتیفیکشن میاره

iهمون جایگزین میشه دیگه
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

خب دیگه کار میکنه
New Member

پست توسط Silver62 »

sam1375 نوشته شده:خب دیگه کار میکنه

سلام خسته نباشید لطف می کنید بگید که چطور مشکلات این رام را برطرف کردید ودر ضمن منو خاموش کردن گوشی بعد اینکه دیتا را ریستور کردی مثل اولش میمونه یا اینکه خلاصه میشه و چند تا از گزینه هاش کم میشه؟
در ضمن کسی تو این سایت پیدا نشد به بقیه هم روش برطرف کردن مشکل نصب نرم افزار را به غیر از اینکه بخواهیم دیتای آماده شده را ریستور کنیم ، را یاد بده؟
یا حداقل اگه منبع یا لینک آموزش رفع این مشکل به صورت کامل و قدم به قدم را برای بقیه دوستان نیز قرار بدهند تا ما کم تجربه ها نیز چیزی یاد بگیریم به جای اینکه ما را به دیتای آماده شده بقیه دوستان ارجاع بدهند!
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

همه رام ها رو درست کردم منظورم رام های 4.2 است این رام هم همه چیزاش کار میکنه حتی دکمه ستینگ بالا
ولی اموزش نصب دیتا روی بقیه یکم سخته به همین خاطر اموزش نذاشتم
New Member

پست توسط Silver62 »

sam1375 نوشته شده:همه رام ها رو درست کردم منظورم رام های 4.2 است این رام هم همه چیزاش کار میکنه حتی دکمه ستینگ بالا
ولی اموزش نصب دیتا روی بقیه یکم سخته به همین خاطر اموزش نذاشتم

دوست عزیز اگه امکانش هست این رام سامسونگ را توضیح کامل بدی که چطوری درستش کردی و یا حداقل اگه بدون مشکل هست فایل دیتا اون رو بدون نصب نرم افزارها و بازی های اضافی برای استفاده بقیه هم قرار بدی.
Captain
Captain

پست توسط sam1375 »

فعلا نمیدونم چرا 3 مشکل داره 1-لحظه ورود مینویسه ompc stoped
2- مینویسه contact stoped بعد سیمکارت 2 رو خوب نمیشناسه 3-مسیجش کار نمیکنه
اگه اینا درست بشن دیگه درسته
ارسال پست

بازگشت به “GLX”