رام 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 81 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
Re: رام 4.2.2 برای Glx G3
سلام
یعنی کسی تو این انجمن پیدا نمیشه که به بقیه بگه که چطوری میشه این مشکل نصب نرم افزار را حل کرد پس این دو تا دیتا را از کجا گیر آوردید که با ریستور کردن اونها مشکل حل میشه اگه خودتون زحمت کشیدید درست کردید لطف کنید به بقیه هم روش حل این مشکل را به صورت کامل و مفید آموزش بدید یا اگه از جایی خوندید و یاد گرفتید لطفا لینک منبع را اطلاع بدید تا ما هم مراجعه کنیم و یاد بگیریم . لطفا...
در ضمن اگه میشه برای مشکلات رام مشابه سامسونگ هم اگه امکانش هست یا آموزش بدید یا خوتون زحمتش را بکشید
یعنی کسی تو این انجمن پیدا نمیشه که به بقیه بگه که چطوری میشه این مشکل نصب نرم افزار را حل کرد پس این دو تا دیتا را از کجا گیر آوردید که با ریستور کردن اونها مشکل حل میشه اگه خودتون زحمت کشیدید درست کردید لطف کنید به بقیه هم روش حل این مشکل را به صورت کامل و مفید آموزش بدید یا اگه از جایی خوندید و یاد گرفتید لطفا لینک منبع را اطلاع بدید تا ما هم مراجعه کنیم و یاد بگیریم . لطفا...
در ضمن اگه میشه برای مشکلات رام مشابه سامسونگ هم اگه امکانش هست یا آموزش بدید یا خوتون زحمتش را بکشید

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
Silver62 نوشته شده:سلام
دوست گلم اگه کسی جواب سوال شما را بلد باشه جواب میده دیتا هم گفته شد که از رام لنوو از تو همین انجمن دانلود کن و در اخر این رام پایدار نیست و یک سری مشکلات داره که باید بشینی و خفن حوصله داشته باشی تا مشکلات و برطرف کنی موفق باشی
-
متشکرم که یک نفر به سوال جواب داد
ولی خواهشا این دو تا دیتا رام لنوو را یک نفر آماده کرده که دیگه مشکل نرم افزار نداره من هم میخواهم بدانم چه چیزایی را چطوری دستکاری کرده که مشکل برطرف شده
ولی خواهشا این دو تا دیتا رام لنوو را یک نفر آماده کرده که دیگه مشکل نرم افزار نداره من هم میخواهم بدانم چه چیزایی را چطوری دستکاری کرده که مشکل برطرف شده
سلام بچه ها درستش کردم هم وای فای هم تنظیمات همه چی فقط موقعی که بالا میاد یه ارور به اسم ompc has stoped میده نمیدونم اینو چیکار کنم منظورم رام شبیه s3 هست

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
sam1375 نوشته شده:سلام بچه ها درستش کردم هم وای فای هم تنظیمات همه چی فقط موقعی که بالا میاد یه ارور به اسم ompc has stoped میده نمیدونم اینو چیکار کنم منظورم رام شبیه s3 هست
یعنی الان پیامک فابریک بدون جایگزین کردن جواب میده؟؟؟
از نرم افزار contact+ استفاده میکنی و پیامک رو حذف میکنی در عوض وقتی پیام بیاد رو صفحه ناتیفیکشن میاره
-
sam1375 نوشته شده:خب دیگه کار میکنه
سلام خسته نباشید لطف می کنید بگید که چطور مشکلات این رام را برطرف کردید ودر ضمن منو خاموش کردن گوشی بعد اینکه دیتا را ریستور کردی مثل اولش میمونه یا اینکه خلاصه میشه و چند تا از گزینه هاش کم میشه؟
در ضمن کسی تو این سایت پیدا نشد به بقیه هم روش برطرف کردن مشکل نصب نرم افزار را به غیر از اینکه بخواهیم دیتای آماده شده را ریستور کنیم ، را یاد بده؟
یا حداقل اگه منبع یا لینک آموزش رفع این مشکل به صورت کامل و قدم به قدم را برای بقیه دوستان نیز قرار بدهند تا ما کم تجربه ها نیز چیزی یاد بگیریم به جای اینکه ما را به دیتای آماده شده بقیه دوستان ارجاع بدهند!
همه رام ها رو درست کردم منظورم رام های 4.2 است این رام هم همه چیزاش کار میکنه حتی دکمه ستینگ بالا
ولی اموزش نصب دیتا روی بقیه یکم سخته به همین خاطر اموزش نذاشتم
-
sam1375 نوشته شده:همه رام ها رو درست کردم منظورم رام های 4.2 است این رام هم همه چیزاش کار میکنه حتی دکمه ستینگ بالا
دوست عزیز اگه امکانش هست این رام سامسونگ را توضیح کامل بدی که چطوری درستش کردی و یا حداقل اگه بدون مشکل هست فایل دیتا اون رو بدون نصب نرم افزارها و بازی های اضافی برای استفاده بقیه هم قرار بدی.
فعلا نمیدونم چرا 3 مشکل داره 1-لحظه ورود مینویسه ompc stoped
2- مینویسه contact stoped بعد سیمکارت 2 رو خوب نمیشناسه 3-مسیجش کار نمیکنه
اگه اینا درست بشن دیگه درسته
2- مینویسه contact stoped بعد سیمکارت 2 رو خوب نمیشناسه 3-مسیجش کار نمیکنه
اگه اینا درست بشن دیگه درسته