مشکل در استفاده بیش از حد سیستم از رم

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 38 بار
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

مشکل در استفاده بیش از حد سیستم از رم

پست توسط saeid6.5 »

سلام سیستم من از رم کامپیوتر از امروز صبح در 1.84 گیگابایت استفاده میکنه درحالی که هیچ برنامه و یا نرم افزاری اصلا باز نیست لطفا دوستان راهنمایی بکنند اطلاعات سیستم من
cpu4 هسته ایی
گرافیک 2
رم 4
لطفا دوستان راهنمایی بفرماییدتصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3114 بار
سپاس‌های دریافتی: 233 بار

Re: مشکل در استفاده بیش از حد سیستم از رم

پست توسط roh »

1-مشکلی از این بابت نیست.چون که وقتی رم خالی باشد،سیستم عامل اطلاعات اضافه را از هارد به رم انتقال می دهد تا هارد کم تر کار کند و مصرف برق کاهش یابد،عمر هارد هم افزایش می یابد.این کار در باز کردن نرم افزار هم اعمال می شود.پس مشکلی نیست.تصویر
2-احتمالا ویندوز سون 64 بیت استفاده می کنید.،می تونید با تغییر آن به 32 بیت باعث کاهش استفاده از رم شوید.جنبه گرافیکی ویندوز 64 بیت سبب استفاده ی بیشتر از رم می شود.ببینید کارت گرافیک پیشفرضتون را تغییر نداده اید
3-بررسی کنید که ویندوزتان ویروسی نشده است. ببینید که آنتی ویروس آپدیت هست.؟
4-شاید علت این استفاده وجود برنامه هایی همچون windows updateکه به صورت پنهان کارشان را انجام می دهند ودر منوی task bar هستند باشد.برای حذف این برنامه ها اون ها رو از حالت pre-dominant از task bar خارج کنید.
5-task manager رو باز کرده و سپس وارد process شده و در این حالت برنامه هایی را بیشترین استفاده از رم را دارند،را خواهید دید،شاید بعضی از آنها غیر ضروری باشد،آنها را End Process بزنید.
تصویر

6-در صورت نیاز به رم بیشتر و نداشتن بودجه کافی می تونید از eBooster Pro استفاده کنید که امکان استفاده از فلش مموری را به عنوان رم فراهم می کند،هرچند سرعت بالایی ندارد.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط saeid6.5 »

ممنون از پاسختون ولی ویندوز 32 بیت هست در processمن ویندوز اپدیت وجود ندارد ویروس کش من به روز هست و اپدیت اتوماتیک میشود و گفتم که هیچ برنامه اضافی روی سیستمم نصب نیست تا دیروز خوب کار میکرد استفاده رم حدودا 20 الی 10 درصد از رم بود و cpu در حالت عادی 3 الی 1 درصد بود ولی از امروز به یک باره بیشتر شده است
الان یک بار دیگه کامپیوتر را ویروسی کشی میکنم ببینم درست میشه یا نه
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3114 بار
سپاس‌های دریافتی: 233 بار

پست توسط roh »

شاید مشکل از auto defragment باشد. تا حدی تاثیر می گذارد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
---
در صورت امکان مشخصات سیستم خودتون دقیق تر بفرمایید. (مثل مدل کارت گرافیک و رزولیشن )

تازگی نرم افزار خاصی رو نصب کردید؟

برای حل این مشکل،در پنجره تسک منیجره رو سربرگ ،پروسس کلیک کنید و بعد لیست رو بر اساس استفاده از مموری مرتب کنید،سپس یک عکس تهیه کنید و در اینجا قرار بدهید.
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط saeid6.5 »

سلام
ازپاسخ دوستان ممنون مشکل من درست شد سیستم را ویروس کشی کردم البته به صورت انلاین و وتعداد 1 عدد ویروس که در قسمت c/win32بود پیدا شد و بعد از حدود 20 دقیقه سیستم را به حال خودش گذاشتم و سیستم به حالت خودش برگشت و الان در سلامت کامل مشغول جواب دادن به عنایت و راهنمایی دوستان هستم ممنون از دوستانی که جواب دادن و بنده حقیر را مورد لطفشون قرار دادن (یاعلی )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

. ,
توصیه میکنم آنتی ویروس خودتون رو هم از هر چیزی که هست به Qihoo 360 تغییر بدید، تفاوت محسوسی در سرعت و عملکرد سیستم خواهید دید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”