اگر پاسخي منطقي داري بده. منتظريم. من در موضوع تاپيک که اتحاد 9 کشور براي حمله به تاسيسات اتمي و دلائل اون بود نظر دادم و نظر شخصيم بود.

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

رو حساب اینکه فقط یکسری موشک زیردریایی داریم همین؟من بازم می گم بیشتر از 10 ثانیه این تنگه هرمز رو نمی تونیم ببندیم کارشناسیه خاصی هم نمی خواد.کافیه یک اکیپ از ناوگان ناو هواپیمابر و دوستانی که اسکورتش می کننداونجا باشند هم از لحاظ هوایی نمی تونه ایران نزدیک بشه هم دریایی ؟!!چه راه دیگه ای می مونه؟ 

gigi64 نوشته شده:استاد عزیز با قطع نفت؟؟؟منظورتون تنگه هرمز هست؟درسته ما برای 10 ثانیه می تونیم تنگه هرمز رو ببندیم!اینم درسته آمریکا یکبار از بمب اتم با سنگ دلی هرچه تمام تر استفاده کرد و مطمئین باش بازهم می تونه.پس حتمآ اقتصاد ما خیلی خوب هست !!با قرار دادن زندگی مردم دو کشور معلوم میشه اقتصاد کدوم کشور خراب تر هست و نیازی به بحث در این مورد نیست.اون دنیایی که اونها دارند دنیایی هست که روز به روز به سمت پیشرفته تر شدن و دیدی نو از زندگی پیش میرن و حداقل با مردشون خیلی رو راست تر هستند!
![]()
من ایرانی هستم و هرگز از واقعیات و منطق چشمپوشی نمی کنم ما نباید کورکورانه خودمون رو گول بزنیم فقط کمی واقع بین باشین همین.

این همه بمب اتم و موشک اتمی داره آمریکا هر موقع هم اراده کنه می تونه کل کره زمین و نابود کنه نه فقط آمریکا انگلیس / فرانسه / و....بازم شما می گین نمی تونن هیچ غلطی کنند ؟
استاد عزیز با قطع نفت؟؟؟منظورتون تنگه هرمز هست؟درسته ما برای 10 ثانیه می تونیم تنگه هرمز رو ببندیم
همین؟من بازم می گم بیشتر از 10 ثانیه این تنگه هرمز رو نمی تونیم ببندیم کارشناسیه خاصی هم نمی خواد

ببخشینا رضا جان به نظر من همونلوله دستشویی که فرمودین خیلی گیر و بسته بودنش بیشتر طول می کشه تا این تنگه هرمز.!

منم از حرفات گاهی وقت ها خندم می گیره امیر حسام عزیز.بحث رو به بیراهه نکشون شما و امثال شما هستند که بدبختی خود رو بر سر ملت ما خالی می کنند و اسیر شما هستند.کسی نگفت کار کردن بده اا رویا پردازی شما هم حدی داره و چشم خودتون رو به حقایق بستین.من به هیچ کدوم از حرف های شما و امثال شما اطمینان ندارم.