مانور نظامی 9 کشور برای حمله به تاسیسات اتمی ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

كيارش,
اگر پاسخي منطقي داري بده. منتظريم. من در موضوع تاپيک که اتحاد 9 کشور براي حمله به تاسيسات اتمي و دلائل اون بود نظر دادم و نظر شخصيم بود. :-o
[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

Reza6662 عزیز حرف دل رو گفتی.من هنوزم نمی دونم رو چه حسابی(البته از قول Saeid12345) کارشناس ها گفتن ما می تونیم تنگه هرمر رو 1 ماه ببندیم؟به چه چیز دریاییمون دلبند هستیم؟ :eek: رو حساب اینکه فقط یکسری موشک زیردریایی داریم همین؟من بازم می گم بیشتر از 10 ثانیه این تنگه هرمز رو نمی تونیم ببندیم کارشناسیه خاصی هم نمی خواد.کافیه یک اکیپ از ناوگان ناو هواپیمابر و دوستانی که اسکورتش می کننداونجا باشند هم از لحاظ هوایی نمی تونه ایران نزدیک بشه هم دریایی ؟!!چه راه دیگه ای می مونه؟ :-(
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

gigi64 نوشته شده:استاد عزیز با قطع نفت؟؟؟منظورتون تنگه هرمز هست؟درسته ما برای 10 ثانیه می تونیم تنگه هرمز رو ببندیم!اینم درسته آمریکا یکبار از بمب اتم با سنگ دلی هرچه تمام تر استفاده کرد و مطمئین باش بازهم می تونه. :-o پس حتمآ اقتصاد ما خیلی خوب هست !!با قرار دادن زندگی مردم دو کشور معلوم میشه اقتصاد کدوم کشور خراب تر هست و نیازی به بحث در این مورد نیست.اون دنیایی که اونها دارند دنیایی هست که روز به روز به سمت پیشرفته تر شدن و دیدی نو از زندگی پیش میرن و حداقل با مردشون خیلی رو راست تر هستند! :-o
من ایرانی هستم و هرگز از واقعیات و منطق چشمپوشی نمی کنم ما نباید کورکورانه خودمون رو گول بزنیم فقط کمی واقع بین باشین همین.

اشتباه شما اینکه فکر میکنین بستن تنگه هرمز یعنی اینکه وسط دریارو با آجروسیمان ببندن!

بستن تنگه هرمز یعنی اینکه مسیر تردد نفت کش و کشتی ...... کاملا نا امن کردن یعنی اینکه اگه نفتکشی میخواد از اونجا رد بشه 100در100 احتمال این رو بده که با موشک , توپ یا هر چیزه دیگه ای مورد حمله قرار میگیره!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

کاملا درسته SORENA

:smile:
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

gigi64, جان

اگه یه سری به صفحه اول این تاپیک بزنی من دلایل را برات گفتمعزیزم :razz:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

دوستان بحث رو به مسائل سياسي نکشانيد خواهشا وگرنه... :-P
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

Reza6662,

شما خيلي بدبين هستيد. اگر تکنولوژي C-802 لو رفته است پس چگونه ناوهاي ساعر5.5 و ساعر4.5 منهدم شدند؟ حتما ميداني که ناو ساعر5.5 تعداد 30 فروند موشک ضد موشک در اختيار داشت.
بقيه حرفات هم سياسي است و منم از بحثهاي سياسي که منجر به ايجاد ناراحتي و قفل تاپيک و ... ميشود خوشم نمياد.

gigi64,

شما هم مثل دوستمون رضا خيلي بدبين هستيد.
مدرک ميخاي؟ صبر کن پيدا ميکنم و ميدم بخوني.

:D
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

این همه بمب اتم و موشک اتمی داره آمریکا هر موقع هم اراده کنه می تونه کل کره زمین و نابود کنه نه فقط آمریکا انگلیس / فرانسه / و....بازم شما می گین نمی تونن هیچ غلطی کنند ؟

بله بمب اتم دارند
كسي منكر تواناييهاشون نيست
ولي همين كه هيچكدومشون جرئت استفاده ازش رو ندارند يعني اينكه هيچ غلطي نميتونند بكنند

استاد عزیز با قطع نفت؟؟؟منظورتون تنگه هرمز هست؟درسته ما برای 10 ثانیه می تونیم تنگه هرمز رو ببندیم

همین؟من بازم می گم بیشتر از 10 ثانیه این تنگه هرمز رو نمی تونیم ببندیم کارشناسیه خاصی هم نمی خواد

بي ادبيه ببخشيد ها - روم به ديوار - گلاب به روتون
ولي وقته لوله دستشويي شما چند تكه نجاست گير مي كنه و لوله گرفته ميشه حداقل چند دقيقه طول مي كشه تا بازش كني ها :grin:
ديگه چه برسه به تنگه و نفتكش و ... :-o
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

دوستان و اساتيد گرامي ،

با توجه به اختلاف عقايد و ساير توضيحات شما ... از شما دوستان گرامي ميخواهم كه نكات ايمني و پيشگيري را انجام داده و توجه داشته باشيد كه اين سايت يك سايت سياسي نيست تا درباره افراد و اشخاص بحث و گفتگو كند ...

لازم است اين نكته را ياد آوري كنم كه شوراي نظارت و مديران كل ، بر تمام مطالب ارسالي شما نظاره گر است و در صورت خارج شدن بحث از روال عادي اقدام خواهد كرد ....

پس لطفا توجه كنيد و دقت به خرج دهيد ( بدون تبعيت از احساسات و ذهنيت ها ) ، تا مطالب شما رنگ و بوي سياسي نگيرد .... :x :x

موفق باشيد .
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

!!!

پست توسط gigi64 »

:grin: ببخشینا رضا جان به نظر من همونلوله دستشویی که فرمودین خیلی گیر و بسته بودنش بیشتر طول می کشه تا این تنگه هرمز.!
این مانور نظامی به نظرتون برای چی هست؟؟؟برای اینکه این تمرین هارو خواهند کرد تا جلوی بسته شدن تنگه هرمز رو بگیرند.مطمئین باشید قبل از اینکه ما بخوایم اون محدود رو خطرناک کنیم یا ببندیم کلی ناو جنگی آمریکا اونجا منتظر هستند و حتی کشتی ها یا هواپیماهای ما بخواهند به محدوده جنگی اونها نزدیک بشن توسط هواپیماهاشون به عقب رانده خواهیم شد البته در خوشبینانه ترین حالت!!باز 10 15 سال پیش 3 یا 4 تا ناو جنگی درست حسابی داشتیم الان چی؟با قایق تندرو؟یا با دلفینامون؟حتمآ فکر می کنید کاتیوشا یا موشک زیر دریایی هوت؟!!با سیستم های پیچیده الکترونیکی که اون ناوها 100% دارند این دوتا گزینه آخر رو از فکرتون بیرون بیندازید.دو تا گزینه اول هم همون دقایق اولیه جنگ دیگه وجود نخواهند داشت! :?
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

جي جي خان و اقا رضا
كلي خنديدم از نظرات جك مانند شما.شما سعي كنيد كينه و نفرتي كه از جمهوري اسلامي به علت بي عرضگي خود داريد را ير سر اين ملت خالي نكنيد.(شما اگر واقعا كار كن بوديد كار پيدا ميكرديد.)
شما انتظار داريد لقمه رو بزارن تو گلوتون نه داداش از اين خبرا نيست.تو همون امريكا و اروپا مهد ارزوهاي شما هم براي پول و كار باي جون بكني.(تو مملكت ما كار و پول مفت به كسي نميدن). :grin:

در ضمن شما يا ميلي به فهميدن نداريد يا نميخواهيد بفهميد كه ايران از نظر موشك هاي دريايي و اژدر يكي از قوي ترين كشورهاي جهان هست.
موشك هاي كوثر و نور و حوت و اشكوال و هارپون و موسويك تن هر نيروي دريايي حتي امريكا را به لرزه در مياورد.شما چشم خود را بسته و فقط قبله خود امريكا را ميبينيد.به قول اقا سعيد اگه موشك هاي ايراني حزب الله به درد نميخورد الان ناوچه هاي اسراييلي كه هم از پيشرفته ترين سيستم هاي جنگ الكترونيك و موشك هاي ضد موشك بهره ميبرند الان غرق نشده بودند.( پس از لطيف سراي خود داري كنيد)

اگر ما دروغ ميگيم نظر ژنرال عبي زيد فرمانده نيروهاي امريكايي در خاور ميانه و فرمانهد ناوگان امريكا در خليج فارس رو مطالعه كنيد تا كمي توان ما را درك كنيد.(چشمه از قدرت ايران در برابر چشمان رژيم اسراييل توسط حزب الله به نمايش در امد)

در مورد بستن تنگه هرمز خدمت شما عرض كنم تنگه اي كه عرض ان 12 كيلومتر و عمق ان در عميق ترين قسمت 10 متر هست رو با يه نفتكس كه عرض ان حدود 500 متر و وزني بالغ بر 5000 هزار تن دارد نميشود مسدود كرد.از درون يك نفت كش در خليج فارس با پيشرفته ترين دستگاه ها و در شرايط مناسب(در زمان جنگ غير ممكن است) كمه كم 4- 5 ماه وقت نياز دارد.(مسير دريايي امن در تنگه هرمز مد نظر است).پس تئوري از خودتون نديد اين طرح را ايران 12 سال است در دست اجرا دارد و هر بار كه از ان حرف ميزند مو به تن امريكا و اروپا سيخ ميشود.

مگه استفاده از بمب اتم كشكه كه هركي دلش خواست استفاده كنه.شما از سياست هاي امنيتي جمهوري اسلامي در دفاع از خود خبر نداريد( من از منابع اطلاعاتي موثق اطلاع دارم اما به دلايل امنيتي از گفتن ان معذور هستم). فقط به اين نكته اشاره ميكنم در صورت حمله به ايران امريكا در خاك خود ضربات سنگيني رو تحمل ميكنه.

خدا شما رو براي جمهوري اسلامي نگه داره تا بقيه از شما عبرت بگيرند و وطن خود را بخاطر پول و اسايش نفروشند.

يا علي
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

!!!

پست توسط gigi64 »

:grin: منم از حرفات گاهی وقت ها خندم می گیره امیر حسام عزیز.بحث رو به بیراهه نکشون شما و امثال شما هستند که بدبختی خود رو بر سر ملت ما خالی می کنند و اسیر شما هستند.کسی نگفت کار کردن بده اا رویا پردازی شما هم حدی داره و چشم خودتون رو به حقایق بستین.من به هیچ کدوم از حرف های شما و امثال شما اطمینان ندارم.
در مورد ناوچه های اسرائیل هم باید بهت بگم اون ناوچه ای که از اون صحبت می کنی و عکسش رو هم احتمالآ دیدی مربوط به یک ناوچه استرالیایی بوده که طی یک حادثه در تمرینات نظامی این چنین شد.ما فقط شنیدیم که یک ناو و یا شاید هم یک موشک انداز ساده مورده اثابت موشک قرار گرفت اما اگرم چنین چیزی بوده فقط یک ناو بوده نه چند تا! و خواهش می کنم حرف هایی که میزنی بر اساس منبع باشه و فکر دوستان رو منحرف نکن.دیگه اینکه استفاده از بمب اتم کشک نیست اما آخرین راه حل هست و مطمئین باش اگه به اون حد برسه حتمآ استفاده می کنه.بازم 50 سال دیگه هم ما بشینیم و طرح بریزیم با این وضع ناوگان دریایی ما هیچ حرفی برای گفتن جلوی ناوهای آمریکایی نخواهد داشت و باز هم 50 سال عقب هستیم.
در آخر اینکه منابع شما برای خودتون دوست عزیز چون نیازی به این چنین منابعی ندارم و نخواهم داشت چون باعث رویا پردازی بیش از اندازه خواهد شد.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”