دوستان شوخی بس است. اینها چیزهایی نیستند که به سخره بگیریم.
اولا" ارواح توانند از عالم برزخ به این دنیا بیاند. شما را به مطالعه کتاب "انسان روح است نه جسد " فرامی خوانم. نویسنده این کتاب مسلمان و مصری و استاد دانشگاه الازهر مصر بوده است (فکر می کنم) من این کتاب را در زمان 12 سالگی خواندم. در این کتاب عکسهایی که از ارواح گرفته شده است هم وجود دارد. همچنین جلسات احضار ارواح هم گفته شده است که من در اینجا به جزئیات اشاره نمی کنم.
حالا چه ارواحی می توانند به این دنیا بیایند :
1- ارواح بسیار پلید که هنوز مرگ خود را باور ندارند و بسیار وابستگی به دنیای مادی دارند.
2- ارواح نگهبان که برای برخی از امور از طرف خداوند به آنها دستور داده شده است که به زمین بیایند.
از ارواح هم می شود عکس گرفت اما باز با دوربین های مخصوص. حتی در این کتاب ، صحبت از دوربینی شده است که می تواند از روح موجودات عکس بگیرد.
ضمنا" شما فکر می کنید که غربی ها از نظر روح شناسی بسیار عقب مانده هستند کاملا" در اشتباه هستید. اتفاقا" ما بسیار عقب مانده هستیم. غربی ها کار خود را در مورد عوالم روحی و متافیزیک با تشکیل انجمن های روحی از اواخر قرن 19 ام شروع کرده اند که می توان به "انجمن روحی لندن" اشاره کرد که حتی دارای نشریه می باشد و رد هر بار انتشار عکس هایی از ارواح و ملاقاتهای آنان با ارواح ذکر شده است و حتی آزمایشات آنها با ارواح هم گفته شده است. حتی آنها توانسته اند که نبض ارواح را هم بگیرند و من عکس آن را دیده ام.
حداقل این را می توانم بگویم که آنها از نظر خداشناسی از ما بالاتر هستند. عقاید خنده دار بعضی از دوستان نشانه عقب ماندگی ما در مورد علوم ماورالطبیعه و متافیزیک است.
---------------------
من خودم با این موجودات مواجه شده ام. چندسال پیش بود.
کفشهایم خود به خود وسط اتاق می آمد. ظروف اشپزخانه را در کمد لباس پیدا می کردم ! تابلوها برعکس می شد. شب ها اگر از خانه بیرون می رفتم سنگباران می شدم ! و خیلی چیزهای عجیب دیگر. یک مدتی این جوری بود و بعد تمام شد.
اين کار بسيار بسيار خطرناک هست. به هيچ وجه سراغ چنين کارهايي نرين. يکي از دوستان من اين کار رو کرد. منزل اين دوست ما يک منزل قديمي و بزرگ در يکي از محلاتء قديمي تهران بود. پس از احضار ارواح که با کمک همسرش اين کار رو مي کرد، زندگي اين دوست ما کاملن به هم ريخت. منزل اين دوست ما در نبودشون، مرتب به هم مي ريخت، اثاثيه جا به جا ميشدن و خود من شاهد به هم خوردن شديد دربهاي کابينت بودم.
اين دوست ما، منزلش رو فروخت ولي ظرف 6 ماه، همسرش که سن و سال زيادي نداشت، دچار سکته مغزي شد و توانايي راه رفتن و حرف زدن رو از دست داد. خود دوست من اکنون دچار جنون شده و در بيمارستان رواني بسترش هستش.
باید ارواح را پس از احضار کردن دوباره برگرداند که دعا یا ورد مخصوص می خواهد که اگر درست انجام ندهی ارواح نمی توانند به عالم برزخ برگردند و اینجا اسیر می شوند و همه را مورد آزار و اذیت قرار می دهند.