کیارش جان به خاطر خبر رسانیت ممنون .
ولی با اسم تاپیکت یک هندونه درست و حصابی زدی زیر بغل دولت
. دوستان شکمتونو صابون نزنید ایران آزمایش هسته ای انجام نداده و اگر روزی قرار باشه که انجام بده مطمئنا در زیر زمین خواهد بود تا در جایی مشاهده نشه .
من احتمال برخورد شهاب سنگ رو زیاد میدونم چون دلیل دارم .
اولا دوستان خواهشی دارم . اینکه شهاب سنگها رو دست کم نگیرین حتی یک شهاب سنگ کوچک میتونه نیروی برخوردی معادل چندین کیلوتن ایجاد کنه که همرده بمب اتمه . همین چند سال پیش تعدادی شهاب سنگ به سیاره مشتری برخورد کرد که نیروی برخورد حاصل از هرکدام چندین مگا تن بوده که از نیروهای بمب هیدروؤنی هم قویتره
ثانیا شهاب سنگها هم هنگام برخورد با زمین دود میکنن میگین چطور ممکنه ؟
توضیح اینکه در اکثر سنگهای آسمانی لایه ای از یخ روی قسمتی از شهاب سنگ رو می پوشونه . وقتی که شهاب سنگ داخل جو میشه حرارت شدید حاصل از برخورد با جو یخ رو مستقیما بخار میکنه . از اونجایی که قسمت جلویی شهاب سنگ در هنگام ورود به جو تمام یخ خودش رو از دسن داده و جز سنگ چیزی نخواهد بود پس در اثر حرارات بالای جو شورع به گدازش و پخش نور از خود میکنه . طبیعتا این گرما تا ساعتها پس از برخورد هم میتونه ادامه داشته باشه و باعث ذوب شدن یخ و بخار آب بشه که همون دوده .
البته برخی شهاب سنگ ها به جای لایه یخ جامد لایه متان جامد دارن که میتونه پس از ورود به جو در هنگام برخورد بازمین انفجار شدیدتر و و صدای مهیب تری بده .
احتمالا نوری که گفتن دیدن همون نور قبل از برخورد بوده که در اثر گرم شدن بیش از حد شهاب سنگ ایجاد شده
صدای برخورد یک شهاب سنگ هم که به حد کافی بزرگ هست که ملت بفهمن پس تنها چیزی که میمونه اینه که گفتن در شهر های اطراف هم دیده شده .
دوستان کرمان و حوالی اون مناطق کوویری و پهناوری هستند . آسمان در شبهای کویر هزاران برابر صافتر از آسمان تهران است . میزان شفافیت هوا در اون مناطق به حدیه که نور حاصل از یک سیگاز از 6 کیلومتری قابل تشخیصه . به همین دلیل اکثر رصدخانه های نجومی در مناطق کویری و یا کوهها که دارای هوای صافند ساخته می شوند تا دید بهتری داشته باشند . ثانیا جای شکی نیست که حوالی بامداد این شفافیت بیشتر میشه به طوریکه حتی در شهر هایی با آسمان معمولی میشه سیاره زهره رو با چشمان غیر مسلح قبل از طلوع آفتاب دید .
پس سناریویی که من حدس میزنم اینه
جناب شهاب بعد از چند سال دوری از وطن به سمت وطن حرکت میکنه ولی از شدت هیجان در هنگام ورورد به جو و کمی با زاویه وارد میشه و آتش میگیره (گداخته میشه - منظور همان آتش عشق بود . ) قبل از برخورد از روی آسمان یکی دوتا روستا هم رد میشه تا یه حالی به این کشاورزای بیچاره بده که بله آرزوتون براورده میشه و در نهایت با تمام توان و از فرط عشق به وطن خودشه به خاک میماله ( به زمین برخورد میکنه ) و از شدت خجالت اینکه کسی نبینتش آب میشه ( آب که چه عرض کنم بخار میشه و ملت خیال میکنن دوده)
فردای روز بعد جناب فرماندارو استاندار که از کش بازی خوششون میاد اون قدر مساله رو کش میدن که آمریکا خیال کنه اینجا خبراییه و بعد با یک اشاره همه خبرنگارارو بریزه اینجا و تو شبکه های خارجی بگن که ایران بمب اتم آزمایش کرده . اینجوری کشورهای جهان زودتر علیه ایران دست به یکی میشن و زودتر بو شهر و جاهای دیگه رو میکوبن اون هم به خاط یک کش بازی ساده .
راستی نمیدونم شنیدین یا نه در حالی که ما در زمین بر ای گاز هر روز میجنگیم قمر تیتان که بزرگترین قمر (زحل بود یا مشتری یادم رفته ) دارا دریاچه های متان در سطح خودشه . حالا تصور کنید آدمی زاد اگه دستش برسه اونجا چی میشه . خدا رو چه دیدین شاید مایی که اینهمه ادعای پیشرفت داریم یه روز یه خط لوله صلح از اون قمر به ایران بزنیم تا در منظومه شمسی صلح بشه ( ما که نتونستیم یه روز ببینیم تو اون چند کیلومتر زمین فلان جا صلح درست بشه حالا اومدیم ..............)
و اما یه احتمال دیگه
بابا نوئل بعد از کریسمس پس از 1500 سال دوری از موطن خودش یعنی ایران خواسته بیاد ایران وسط راه اس -300 های ایران بنده خدا رو با یه اف -18 اشتباه میگیرن و درست میزنن از زیر کالسکه . بابا نوئل هم از شدت عصبانیت داغ کرده آتیش گرفته بعد چترش باز نشده تو کرمان خورده به زمین (عجب بابا نوئل باحالی ) به قول جناب نبوی احتمال اینکه بعد از ورود به خونه کم قدی جان و بو کردن جورابهای بنده خدا بابانوئل راهش رو روی کویر گم خیلی زیاده . ( بابا آخر شانسی)