انفجار مشكوك و مهيب در كوه‌هاي كرمان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

سلام دوستان
کیارش جان به خاطر خبر رسانیت ممنون .
ولی با اسم تاپیکت یک هندونه درست و حصابی زدی زیر بغل دولت

. دوستان شکمتونو صابون نزنید ایران آزمایش هسته ای انجام نداده و اگر روزی قرار باشه که انجام بده مطمئنا در زیر زمین خواهد بود تا در جایی مشاهده نشه .

من احتمال برخورد شهاب سنگ رو زیاد میدونم چون دلیل دارم .
اولا دوستان خواهشی دارم . اینکه شهاب سنگها رو دست کم نگیرین حتی یک شهاب سنگ کوچک میتونه نیروی برخوردی معادل چندین کیلوتن ایجاد کنه که همرده بمب اتمه . همین چند سال پیش تعدادی شهاب سنگ به سیاره مشتری برخورد کرد که نیروی برخورد حاصل از هرکدام چندین مگا تن بوده که از نیروهای بمب هیدروؤنی هم قویتره
ثانیا شهاب سنگها هم هنگام برخورد با زمین دود میکنن میگین چطور ممکنه ؟
توضیح اینکه در اکثر سنگهای آسمانی لایه ای از یخ روی قسمتی از شهاب سنگ رو می پوشونه . وقتی که شهاب سنگ داخل جو میشه حرارت شدید حاصل از برخورد با جو یخ رو مستقیما بخار میکنه . از اونجایی که قسمت جلویی شهاب سنگ در هنگام ورود به جو تمام یخ خودش رو از دسن داده و جز سنگ چیزی نخواهد بود پس در اثر حرارات بالای جو شورع به گدازش و پخش نور از خود میکنه . طبیعتا این گرما تا ساعتها پس از برخورد هم میتونه ادامه داشته باشه و باعث ذوب شدن یخ و بخار آب بشه که همون دوده .
البته برخی شهاب سنگ ها به جای لایه یخ جامد لایه متان جامد دارن که میتونه پس از ورود به جو در هنگام برخورد بازمین انفجار شدیدتر و و صدای مهیب تری بده .

احتمالا نوری که گفتن دیدن همون نور قبل از برخورد بوده که در اثر گرم شدن بیش از حد شهاب سنگ ایجاد شده
صدای برخورد یک شهاب سنگ هم که به حد کافی بزرگ هست که ملت بفهمن پس تنها چیزی که میمونه اینه که گفتن در شهر های اطراف هم دیده شده .

دوستان کرمان و حوالی اون مناطق کوویری و پهناوری هستند . آسمان در شبهای کویر هزاران برابر صافتر از آسمان تهران است . میزان شفافیت هوا در اون مناطق به حدیه که نور حاصل از یک سیگاز از 6 کیلومتری قابل تشخیصه . به همین دلیل اکثر رصدخانه های نجومی در مناطق کویری و یا کوهها که دارای هوای صافند ساخته می شوند تا دید بهتری داشته باشند . ثانیا جای شکی نیست که حوالی بامداد این شفافیت بیشتر میشه به طوریکه حتی در شهر هایی با آسمان معمولی میشه سیاره زهره رو با چشمان غیر مسلح قبل از طلوع آفتاب دید .

پس سناریویی که من حدس میزنم اینه

جناب شهاب بعد از چند سال دوری از وطن به سمت وطن حرکت میکنه ولی از شدت هیجان در هنگام ورورد به جو و کمی با زاویه وارد میشه و آتش میگیره (گداخته میشه - منظور همان آتش عشق بود . ) قبل از برخورد از روی آسمان یکی دوتا روستا هم رد میشه تا یه حالی به این کشاورزای بیچاره بده که بله آرزوتون براورده میشه و در نهایت با تمام توان و از فرط عشق به وطن خودشه به خاک میماله ( به زمین برخورد میکنه ) و از شدت خجالت اینکه کسی نبینتش آب میشه ( آب که چه عرض کنم بخار میشه و ملت خیال میکنن دوده)

فردای روز بعد جناب فرماندارو استاندار که از کش بازی خوششون میاد اون قدر مساله رو کش میدن که آمریکا خیال کنه اینجا خبراییه و بعد با یک اشاره همه خبرنگارارو بریزه اینجا و تو شبکه های خارجی بگن که ایران بمب اتم آزمایش کرده . اینجوری کشورهای جهان زودتر علیه ایران دست به یکی میشن و زودتر بو شهر و جاهای دیگه رو میکوبن اون هم به خاط یک کش بازی ساده . :::P :::P :::P :::P :::P :::P

راستی نمیدونم شنیدین یا نه در حالی که ما در زمین بر ای گاز هر روز میجنگیم قمر تیتان که بزرگترین قمر (زحل بود یا مشتری یادم رفته ) دارا دریاچه های متان در سطح خودشه . حالا تصور کنید آدمی زاد اگه دستش برسه اونجا چی میشه . خدا رو چه دیدین شاید مایی که اینهمه ادعای پیشرفت داریم یه روز یه خط لوله صلح از اون قمر به ایران بزنیم تا در منظومه شمسی صلح بشه ( ما که نتونستیم یه روز ببینیم تو اون چند کیلومتر زمین فلان جا صلح درست بشه حالا اومدیم ..............) :-D :-D :-D

و اما یه احتمال دیگه
بابا نوئل بعد از کریسمس پس از 1500 سال دوری از موطن خودش یعنی ایران خواسته بیاد ایران وسط راه اس -300 های ایران بنده خدا رو با یه اف -18 اشتباه میگیرن و درست میزنن از زیر کالسکه . بابا نوئل هم از شدت عصبانیت داغ کرده آتیش گرفته بعد چترش باز نشده تو کرمان خورده به زمین (عجب بابا نوئل باحالی ) به قول جناب نبوی احتمال اینکه بعد از ورود به خونه کم قدی جان و بو کردن جورابهای بنده خدا بابانوئل راهش رو روی کویر گم خیلی زیاده . ( بابا آخر شانسی) :grin: :grin: :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

snipercab, دوست عزيز منو وارد سياست نكن تو همين موشك موندم :grin: :grin:

حالا مي گم به قول شما ما هم چقدر بدشانسيم اين شهاب سنگ از اد اومده خورده به كشورما كه مي گن بمب هسته اي داره و دايم از اون سمت مسايلي شبيه پيش مي ياد :eek: :grin:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

آقا یه احتمال جدید هم همین الان از طرف دوستان رسید .

گویا تعدادی از طرفداران فلسطین که در داخل و خارج منظومه شمسی زندگی میکنن در اعتراض به تهاجمات اسرائیل شروع به پرتاب سنگهایی عظیم به سمت اسراییل کردن ولی متاسفانه از شانس بد ما این سنگ ها به جای اینکه بوخوره به اسراییل به ایران خورده . گویا قلاب سنگها ساخت چین بودن نتونستن اسراییل رو درست بزنن . خداییش این احتمالات زیادی عجیبه دوستان ممنون یه سوژه خب برای مقاله بعدی من تو وبلاگ دادین . :::P :::P :::P :::P :::P :::P
راستی کیارش شما واقعا پست قبلی من رو 30 یا 30 می دونی ؟
دوستان اگر اینجوریه به ما بگین تا ما دیگه ننویسیم

راستی همین بازتابی که این همه ما به اخبارش استناد میکنیم و خوشبختانه ادعا دان که از کپی کردن متنفرن ولی از شما میخوام به این دو صفحه نگاه کنین

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

مقاله مربوط به مونتاژ رو بخونید . تنفا فرقی که وجود داره اینه که دو سه روز بعد از مقاله ماو از روی اون این طرح را با کمی قلم کاری به اسم خودشون ماسوندن . این یعنی جریان آزاد اطلاعات (نمی دونستید بدونید ) بر فرض دونستید به چه کارتون میاد . همین که ندونید بهتره ، نه بهترینه ، بهشته رو زمینه ، این خاک آسمونی ، ایران ایران زمینه >...... :::P :::P :::P :::P :::P
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

بحث رو منحرف نكنيد . :-P
snipercab, لطف كنيد اين قد به شوخي به مساله نپردازيد . :D
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

کیارش جان این که کمی به صورت طنز به مطلب می پردازم برای اینه که فردی که میاد تو تاپیک حوصله کنه اون رو بخونه که هیچ کمی هم بخنده تا کمی از گرفتاریهای روزمره خودش از یادش بره والا من هم می تونم کلی جدی بنویسم ولی چه فایده . یه نگاه به لیست بازدیدا بندازین به غیر از اخبار و مقالات مهم باز دید کننده ها تمایلی برای خوندن سایر مقالات ندارن . . همین الان هم بسیاری مطالب ذو دوستان در سایت منتشر کردن ولی طرف تا میاد مقاله رو بخونه اصلا حوصلش سر که سهله در میره . بالاخره اینجا هم یک انجمن که در اون بحث میشه . شما دوست دارین جدی به مساله نگاه کنین بنده هم برام فرقی نمیکنه که اصلا چه طوری نگاه کنم تنها معیار من بی طرفیه . هر دو روش برای خودش قابل احترامه . امیدوارم دلگیر نشده باشین چون فقط قصدم از این طریق نوشتن اینه که خواننده کمی به جای تو فکر رفتن بخنده .

بر گردیم به بحث اصلی
کیارش جان حاضر شرط ببندم که علت حادثه تا جمعه مشخص نخواهد شد اگر شد مقاله بعدی در بخش هواپیماهای نظامی رو به سلامتی شما مینویسم ولی من چشم آب نمیخوره :-( :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط كيارش »

دوست من چه دليلي يا هواپيماي بمب افكن مي تونه باشه يا بمب اتم منور كه نبوده
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

سلام
من نميدونم چه خورده ولی خيلی ترسناک بود
من توی راهروی خونم وايستاده بودم
ديدم يه چزی از جلوم با نور خيلی زيادی رد شد
رفتم اسمونو از پنجره نگاه کردم
خيلی ترسنک بود
آسمون مثل يه خط سفيد شده بود فکر کردم بشقاب پرنده بود
ولی فکر کنم جوراب يه نفر بود از توی هواپيما افتاده بود پايين
:lol: :lol: :lol: :lol: :AA: :AA: :AA:
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 49 بار

پست توسط JASON »

با سلام خدمت اساتيد و دوستان گرامي

البته اينها يک گمانه زني هستش ...

1- يک آزمايش موفقيت آميز يک سلاح جديد و پرقدرت توسط کشور خودمان .

2- حمله موشکي و يا با استفاده از يک نوع بمب با قدرن تخريب زياد براي ضرب شصت نشان دادن به ايران توسط يک کشور ديگر مثل آمريکا .

3- انفجار مهميب يک انبار تسليحاتي و مهمات به علت اشتباه يا خرابکاري ..

4- سقوط يک شهاب سنگ يا اجرام معلق در فضا مثل يک ماهواره بي استفاده !

البته من فکر ميکنم اين انفجار عمدي بوده تا توجه دولتهاي متخاصم را به خود جلب کند تا توانايي ايران را در ساخت سلاحهاب تخريب گسترده نشان دهد شايد هم يک سناريوي از پيش برنامه ريزي شده باشد ...
چطور ؟ توضيح ميدهم ...

اگر به کره شمالي و آزمايش اتمي آن دقت کنيد ميبينيد علائم آن از قبل مشخص بود ....

مدتها قبل از اين آزمايش کره شمالي موادي را تست ميکرد که قدرت تخريبش کمتر از سلاح اتمي نبود ... به عنوان مثال انفجار يک ايستگاه قطار در نزديکي مرز آن کشور با کشور چين که شباهت عجيبي با انفجار ايستگاه قطار نزديکي نيشابور مدتي پيش اتفاق افتاد ، داشت .. من فيلم بعد از انفجار از آن محل را ديدم که توسط يک هليکوپتر برداشته شده بود .. بايد بگم تاحالا همچين گودالي که توسط انفجار ايجاد شده باشد نديده بودم .. فکر کنم قطر دايره ايجاد شده چيزي حدود 200- 250 متر بود... عمق آن هم وحشتناک بود مثل يه دره شده بود .. انفجاري که بتواند چند تا روستا را ناپديد کند .... خيلي غير طبيعي است ...

در اين شک نکنيد کشور ما به مواد جديدي دست يافته که تکنولوژي آن فقط در دست چند تا کشور بزرگ ميباشد که قدرت تخريب آن چند صد برابر معادل وزني tnt آن ميباشد...

گمانه زني من اين است در آينده بيشتر از اين انفجار ها که در گوشه و كنار اين کشور انجام خواهد شد ... و درباره آن خواهيد شنيد...

در واقع اين يک نوع چنگ دندان نشاد دادن به دشمن است ...

گذشته از اين حدسيات سکوت کشور هاي خارجي و دشمن يه جورايي عجيب و غير طبيعي است ...
انفجاري که چند استان بزرگ ايران را بلرزاند چيزي نيست که از آن چشم پوشي....

اين عکس رو نگاه کنيد .

تصویر

این عکس از سایت بازتاب مربوط به همین اخبار میباشد ...

اما من فکر نکنم ربطی به این انفجار داشته باشید ..... انگاری عکس همین طوری گذاشته شده است ...

لینک : [External Link Removed for Guests]

شاد و سر افراز باشيد
آخرین ويرايش توسط 1 on JASON, ويرايش شده در 0.
درون كوچه قلبم چه غمگينانه ميپيچدصداي تو كه ميگفتي به جز تو دل نيمبندم-فريب وعده هايت را ندانستم ولي اكنون به يادوعده هاي توميان گريه ميخندم
اخراج شده
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 324 بار
سپاس‌های دریافتی: 682 بار

پست توسط phoenix80 »

ترس مردم از انفجار سحرگاهی، نور و دود در کرمان و شايعات پيرامون آن، روز آنلاين
کوروش سليمی - در حالی که رسانه های دولتی ايران هشت ساعت بعد از انفجارهای شديد در کوهستان های کرمان که باعث نگرانی شديد مردم ناحيه شد، به نقل از کارشناسان احتمال شهاب و سنگ های آسمانی را مطرح می کنند اما حرکت هلی کوپترها و هواپيماهای نظامی اين شايعه را در کرمان و سراسر کشور دامن زده است که حادثه ای غير طبيعی رخ داده که ناشناخته بودنش خود باعث ترس شده است.

اولين اطلاع درباره انفجار شديد در جنوب ايران را نه موسسات بين المللی، که معمولا تغيير و تحولات جوی را زير نظر دارند بلکه مردم ساده کرمان با تلفن به صدا و سيما پخش کردند. در گفته های اوليه از دو جسم نورانی هم سخن گفته ميشد که بعدا جای خود را به چيز های ديگر داد.

يکی از اهالی کرمان در تماسی با همکار روز خبر داد که از صبح چهارشنبه گروه های جست و جو گر صليب سرخ و گروه های داوطلب به سمت لاله زار حرکت کرده اند. و به دنبال آن هلی کوپترهای ارتشی هم وارد صحنه شدند. مرکز اصلی دربافت است. ابتدا احتمال زلزله در اين منطقه زلزله زده داده می شد اما سرانجام گفته شد عده زيادی که در ساعت های اول بامداد برای نماز و رفتن به باغ برخاسته بودند نور شديدی را ديده اند که از محل برخورد آن دود غليظی هم به آسمان ها برمی خاست. تصور سقوط هواپيما، از اولين احتمال ها بود. اما بعد از ظهر مقامات سازمان هواپيمائی کشوری اعلام داشتند که کليه ناوگان نظامی و غيرنظامی کشور سالم از ماموريت های خود باز آمده و هيچ سقوط و ناپديد شدنی گزارش نشده است.

عده ای از اهالی کرمان در تلفن به يکی از راديوهای فارسی زبان اروپائی با اطمينان از حضور رهبران کشور در پروازی که ساقط شده ياد کرده اند . دو تن از آن ها هاشمی رفسنجانی را سرنشين هواپيمای سقوط کرده خوانده اند. به نظر می رسد اين شايعه به علت لغو سفر هاشمی به قم بوده است.

همچنين شايعه عمليات ايذائی از طرف خارج از کشور نيز مطرح شده، اما رسانه های داخلی برای کاهش واکنش عمومی و به جهت مقابله با جنگ احتمالی روانی چنين احتمالی را تکذيب کرده اند.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط 103 »

من احتمال دارا بودن ايران و دست يابي ايران به بمب هيدروژني رو قويتر ميدونم:
چون اين بمب کسي رو نميکشه بلکه سروصداي زيادي ايجاد مي کنه وباعث زلزله ميشه
و اينکه چرا ساعت شش ونيم صبح اين حادثه اتفاق افتاده
و ديگر اينکه چرا صدا و سيماي ايران اونو کمرنگ جلوه دادند
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

با توجه به توصيف هايي که تاکنون من از خبر ها يافتم مي توانم بگويم که آزمايش سلاح EMP بوده است زيرا تنها سلاحي است که ابتدا نور و بعد صدا ايجاد مي کند :-( و هيچ اثري از خودش بر جاي نمي گذارد. :-(
هیهات منا الذلة
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 50 بار
سپاس‌های دریافتی: 181 بار

پست توسط zector »

ا توجه به توصيف هايي که تاکنون من از خبر ها يافتم مي توانم بگويم که آزمايش سلاح EMP بوده است زيرا تنها سلاحي است که ابتدا نور و بعد صدا ايجاد مي کند و هيچ اثري از خودش بر جاي نمي گذارد.

بله من هم در ابتدا همین را گفتم به خصوص که گویا اختلالات نوسان برق هم در روستاهای اطراف گویا دیده شده !! البته باید از نوع خیلی کوچک باشه و شاید به خاطر همین در کویر و در جایی دور از شهر آزمایش شده است.
در واقع همان Electro Magnetic Pulse weapon باید باشد که خدا میدونه کی این را ازمایش کرده ؟
زیاد هم تعجب نکنید که وانمود می کنیم خودمان را به ندانستن می زنیم و طوری وانمود می کنیم که اصلا" تعجب زده شدیم !
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”